Header

Våren är här! (den kom för 11 dagar sen). Men inför hela detta året så försöker jag använda alla mina basplagg men komplettera dem med statement plagg istället, alltså lite mer starka färger eller en vintage väska. Personligen så älskar jag även att bära statement parfymer, för mig är det då starkare parfymer som man istället använder inför fester, men jag är så busig ju. Det här collaget är definitivt jag, att balansera basplagg med utstickande plagg/parfymer. Jag gör även så att jag har på mig plagg som kanske inte passar med varandra men skorna på collaget har till exempel pärlor som detaljer, där med hade jag matchat det med ett par simpla pärlörhängen. Samma sak med väskan som har beige/brun/svarta kontraster vilket även klockan har.


Väskan är en pochette metís från Louis Vuitton.
Skorna är ett par zara flats inspirerade av Valentino skor.

Men jag måste fråga, är det bara jag som kanske är ute på stan och ser en väska eller ett par specifika skor och utifrån dem så kan jag skapa en hel look utifrån dem. Designar jätte ofta olika toppar/tröjor i huvudet haha. Det är riktigt jobbigt för att jag kan inte sluta tänka på just den outfiten, jag jagar varenda plagg som jag har skapat i huvudet, kostar plagget över 3000kr så letar jag efter en liknande haha. Det är väldigt tröttsamt för huvudet ska ni veta! Det var som den gången jag såg ett korall oranget Hermés bälte, fy vad jag ville ha den och fan så många olika outfits jag hade i huvudet med den. Men så kollade jag upp priset och så sket det sig hahaha. Det blir ju väldigt svårt när man lever på CSN.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vilken typ av person är du? Jag är en ödmjuk men även girig människa. Jag älskar att bry mig om de som bryr sig om mig! Jag är faktiskt väldigt gästvänlig försöker alltid få vännerna att byta om till pyjamas när de kommer hem till mig och göra te åt dem för jag älskar att få andra känna sig som hemma och få slappna av med mig. Men som sagt jag är för girig också. Jag vet till 100 % att tills den dagen jag får barn så kommer jag aldrig känna mig komplett. Jag hittar seriöst varje vecka ett nytt plagg som jag kommer jaga tills jag hittar en budget liknande för att även om jag inte är snål med vänner och familj så försöker jag vara så ekonomisk & ansvarsfull som jag kan.

Tatueringar? Big NO! Jag tycker att det är skit snyggt på andra men jag bara känner att det inte är min grej tyvärr. Hade kunnat tänka mig ha en liten tatuering som står för mina framtida barn men annars så nej tack gumman.

Piercingar? Jag har bara hål i öronen som de andra flesta. Hade dock navel piercing under förra året men det funkade inte för mig. Visste ni att om din kropp inte klarar av piercingar så kan den säga ifrån genom att försöka trycka ut piercingen? Det hände mig, naveln läckte aldrig, det var blodigt och det gjorde ont att ha högmidjade jeans för att de trycktes in mot såret. Nu har jag ett litet märke från piercingen men det kan jag leva med haha.

Boende? Tro det eller ej, men jag bor i underbara Malmös Rosengård. Det är inte så farligt som andra tror. Vi har en väldigt luftig och fin lägenhet här på 5 rum. Har dock bott i Göteborg när jag var yngre så jag har ett blandat uttal med skånska och göteborgska.

Har du varit kär? Yes box. Har varit förälskad i samma människa sen jag var 14.

Svåra breakups? Yes box där också. Men jag ser det så här; man är tillsammans med sin partner, er tillit är på en bra nivå, sen kommer The ugly breakup och allt åker ner till den djupaste botten, men så gnistrar det igen mellan er och ni bygger upp en bättre relation på en djupare nivå

Vart går du när du behöver gråta? Hahaha gissa vart lilla jag befinner mig då, ensam, inlåst på toan. Eller i pojkvännens famn fast med händerna för ansiktet och huvudet långt ner i hans armhåla, han svettas aldrig så det är lugnt. Men jag har svårt att gråta. Inte att gråta framför andra, men när jag var yngre så brukade mamma säga åt mig att inte gråta för att annars kommer jag se ful ut när jag är äldre vilket. Så jag skäms när jag gråter.

Favoritsmycke? Jag har ett halsband i 24K guld (jag är kurd från Irak, jag äger bara guld okej?), och den har en liten rubin sten. Fick den när jag föddes av mina föräldrar och jag fick börja bära den när jag var typ 5 år gammal. Har haft på mig den sen dess. Men har även ett runt berlock med ett R på, står för pojkvännen Richard. Den har blivit en favorit. Känner mig så stolt över att vara hans babygirl så jag köpte den åt mig själv och växlar nu mellan den och rubin stenen.

Spelar du instrument? Spelar livet dudå? Nej men jag brukade gå på pianolektioner och kommer fortfarande ihåg lite. Men det är inget jag spelar var dagligen

Likes

Comments