Acer lanceert een goed uitgeruste 15,6-inch all-rounder op de markt met de Travelmate P259-MG-71UU. De GeForce 940MX grafische core (GDDR5 versie) maakt het spelen van veel up-to-date computer games. Acer ruïnes van de algemene goede indruk met een slechte scherm en slechts middelmatig levensduur van de batterij.

Acer biedt entry-level zakelijke laptops die in de eerste plaats worden gemaakt voor kleine bedrijven, zelfstandigen, maar ook leerlingen en studenten binnen zijn Travelmate P2 lineup. Na het testen van twee 14-inch modellen in de vorm van de Travelmate P249-M-5452 en Travelmate P249-M-3895 uit deze serie, zijn we nu op zoek naar een 15,6-inch model genaamd Travelmate P259-MG. Alle drie laptops zijn nog gebaseerd op Skylake processors. De huidige review-exemplaar ook sport een dedicated GeForce grafische kern. HP Probook 450 G4 , Lenovo's Thinkpad E560 , en de Dell Latitude 15 3570 zijn sommige van zijn concurrenten.

Een conservatieve blik gewoonlijk standaard laptops die worden gebruikt in een werkomgeving. Dit geldt ook voor de Travelmate. Acer is gebaseerd op een volledig zwarte behuizing meestal gemaakt van plastic. Alleen bovenzijde van de basiseenheid is gemaakt uit één stuk metaal (geborsteld aluminium). de rug van de deksel en de bodemplaat zijn gestructureerd met een lijn patroon. Een onderhoud luik aan de onderkant van de laptop maakt het mogelijk de toegang tot de harde schijf, SSD, en beide werkgeheugen banken (beide gevuld). De batterij kan niet worden verwijderd.

De laptop heeft geen grote tekortkomingen in de bouw te laten zien. Een lichte overgang van materialen kan worden gevoeld op de bovenste rand van het beeldscherm's. De verschillen zijn regelmatig. De basiseenheid heeft geen zwakke punten in termen van stijfheid. Het deksel is grotendeels binnen een acceptabel bereik hier. Beeldvervorming zijn meestal zichtbaar in het midden van het scherm wanneer druk wordt uitgeoefend op de rug van het deksel. De scharnieren houden het deksel stevig in positie, maar rocken na het aanpassen. Een beetje schokken noodzakelijk om het deksel te openen met één hand.
Het verschil in grootte tussen de Travelmate en haar concurrenten is niet groot. HP Probook 450 G4 kan bogen met het laagste gewicht. Hij weegt ongeveer 300 gram minder dan de laptop van Acer.
De Travelmate bedient met de standaard verscheidenheid aan interfaces. Twee van de drie type A USB-poorten ondersteunen de USB 3.0-standaard. Buiten dat, een USB type C-poort (USB 3.1 Gen.1) aanwezig is. Monitoren kunnen worden aangesloten via twee video-aansluitingen (HDMI, VGA). De interface verdeling is ongunstig omdat ze allemaal op het niveau van de polssteun. Accu HP Compaq 6715b .
De geheugenkaartlezer in de Travelmate ligt in het middenveld. Het overbrengen van 250 JPG-afbeeldingsbestanden (ong. 5 MB per stuk) wordt uitgevoerd bij een snelheid van 68,1 MB / s. De lezers van de concurrenten te bereiken soortgelijke tarieven. Alleen de geheugenkaartlezer in Latitude Dell 15 3570 achterblijft duidelijk. We testen de geheugenkaart lezer met een referentiekaart (Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II).
Een WiFi-module die een chip van Intel (Dual Band Wireless-AC 7265) draagt binnen is laptop van Acer. Naast de 802.11a / b / g / h / n standaarden ondersteunt ook snel ac standaard. De transmissie tarieven die we onder ideale omstandigheden gemeten (geen andere WiFi-apparaten in de buurt, op korte afstand tussen de router en de server PC) waren zeer goed. De router naar laptop verbinding was ook altijd stabiel. Een Gigabit Ethernet-chip van Realtek RTL8168 / 8111 familie is verantwoordelijk voor bekabelde netwerkverbindingen, en het deed een onberispelijke job.
De webcam in de Travelmate produceert wazige en vervaagde beelden. Het heeft een maximale resolutie van 1280x720 pixels.

De Travelmate kan niet dienen met vele beveiligingsfuncties. Een Trusted Platform Module (2,0) is aan boord, dat is de enige hardware gebaseerde beveiligingsfunctie. Een vingerafdrukscanner, bijvoorbeeld, is niet geïnstalleerd. Acers ProShield beveiligingssoftware is voorgeladen.

De Travelmate wordt geleverd met de gebruikelijke accessoires: Een snelle start poster en garantievoorwaarden. Een USB type C docking station is optioneel verkrijgbaar. Het kan de Travelmate interface verscheidenheid uit te breiden. Het station kost ongeveer 170-180 euro.

De Travelmate het grote onderhoud doorgeefluik maakt gemakkelijk toegang tot de twee werkgeheugen banken, SSD en HDD. Aldus vervangt deze componenten zal geen probleem zijn. De behuizing moet worden geopend om de andere hardware, zoals het reinigen van de ventilator of de batterij is vervangen.Accu HP Compaq 6710b .

Verdienstelijk, Acer heeft een garantie van drie jaar op de Travelmate - met inbegrip van een pick-up service. Dat onderscheidt het bedrijf van zijn concurrenten. Bijvoorbeeld, HP ProBook 450 G4 is alleen voorzien van een garantie van een jaar. De Travelmate de garantie periode kan worden verlengd tot 5 jaar voor ongeveer 150 euro.

De licht opgeruwde toetsen van de geïnstalleerde chiclet-toetsenbord hebben een medium drop en een duidelijk drukpunt. De toetsen letters en cijfers zijn hol. De belangrijke weerstand kon een beetje scherper naar onze mening te zijn. Het toetsenbord op de meeste opbrengsten in het centrum bij het typen op. Dit was echter niet storend. In totaal Acer levert een zeer goed toetsenbord dat maakt het ook mogelijk frequent typesessies. Acer heeft niet geïnstalleerd een toetsenbord backlight in de laptop. Dit zou eigenlijk standaard voor een toestel als de Travelmate zijn.

De multitouch ClickPad heeft een oppervlakte van ongeveer 10.6x7.8 cm. Zo biedt voldoende ruimte voor gesture control. De verschillende gebaren kan worden in- en uitgeschakeld individueel in het configuratiemenu. slanke oppervlak van de pad is niet de vingers te stoppen glijden. Het pad reageert, zelfs in de hoeken aan ingangen. Het heeft een korte drop en duidelijk drukpunt.
De matte 15,6-inch scherm in de Travelmate heeft een native resolutie van 1920x1080 pixels. Dit is ook vrijwel al zijn positieve eigenschappen. De helderheid (178 cd / m²) en het contrast (400: 1) zijn veel te laag voor de gevraagde prijs. Een helderheid van 300 cd / m² en het contrast van 1000: 1 zou hier passend zijn. Om de kwaliteit van het scherm hier geïnstalleerd illustreren: Hetzelfde panel wordt gebruikt in de 400 Euro Acer Aspire ES1-533 die we onlangs getest. Tenminste het scherm niet PWM flikkering vertonen. De Travelmate is ook verkrijgbaar met een HD-scherm (1366x768 pixels).
kleurweergave van het scherm is niet erg bevredigend, ook niet. De DeltaE 2000 kleur verschuiving is 9.91 bij levering. Een tarief van minder dan drie zou wenselijk zijn. Bovendien vertoont het scherm een blauwachtige tint. De AdobeRGB en sRGB kleurruimte kan niet worden gereproduceerd. De dekking tarieven zijn 37 procent (AdobeRGB) en 58 procent (sRGB). Accu HP Compaq 6510b .

Acer levert de Travelmate met een kijkhoek afhankelijke TN paneel. Zo is het scherm is niet leesbaar is vanuit elke positie. De laptop is niet echt outdoor geschikt te wijten aan het scherm lage helderheid en een laag contrast.

Likes

Comments

Apple slims beneden de MacBook Pro 15 vrij drastisch en vermindert het gewicht tot ongeveer 1,8 kg bij een dikte van slechts 16 millimeter. De professionele notebook, die zelfs klanten uit de 17-inch Pro in het verleden behaald, is nu een echt alternatief voor gebruikers van de vorige MBP 13.

De grote hoogtepunt tijdens de aankondiging van de nieuwe MacBook Pro-modellen aan het einde van oktober ( wij berichtten ) was zonder twijfel de nieuwe Touch Bar, een aanraakgevoelig scherm strip boven het toetsenbord, die de functie toetsen vervangt en ondersteunen ook andere functies die worden dynamisch gecontroleerd door de juiste software. In tegenstelling tot de kleinere 13-inch tegenhanger Apple MacBook Pro 13 Late 2016 (hier in de review) , de 15-inch MacBook Pro en ik alleen beschikbaar met de Touch Bar.

Het maakt niet uit wat u denkt over een touch display boven het toetsenbord, het feit is dat Apple heeft de MacBook Pro veel dunner en lichter in vergelijking met de voorganger en het is eigenlijk vrij dicht bij de MacBook 13 van 2015 (1,6 kg, 18 millimeter ). Een andere vraag is of de radicale verandering van de prot selectie met slechts vier Thunderbolt-poorten, evenals de verminderde capaciteit van de batterij (100 Wh vs. 76 Wh) gaat de voeding. Ons testmodel is wederom een product dat we besteld bij online winkel van Apple (geen druk monster). We zullen onze resultaten in dit artikel te publiceren en regelmatig bijwerken.
In vergelijking met de voorganger uit 2015, kunnen we zien dat de nieuwe MacBook Pro is een beetje dunner (min twee millimeter) en de footprint is een beetje kleiner ook. Het verschil met de huidige MacBook Pro 13 is ongeveer 400 gram, slechts 1 millimeter dik en ongeveer 30-40 mm qua breedte en lengte van de inrichting, resp.
Net als bij de voorgangers, heeft de resolutie van het 15,4-inch Retina-display niet veranderen in 2880 x 1800 pixels. Een aspect dat was toegenomen ten opzichte van het laatste model uit 2015 is de luminantie. We kunnen meten 465 nits gemiddeld, dat is een stijging van 32%. Apple ook in geslaagd om het contrast (1464: 1) te verbeteren. Het onlangs beoordeeld MacBook Pro 13 (eind 2016) heeft wel een iets helderder panel, maar het heeft ook een lagere contrast ratio voor terug. Accu HP ProBook 6545b .
De kleur nauwkeurigheid is ook vrij goed af fabriek. Calman toont een bijna volledige dekking van het DCI P3 kleurruimte (met een vrij eenvoudige meting van de 6 kleuren). De kleurverschillen zijn zeer laag gemiddeld 1,4 tot en met 3. Dit betekent dat de display moet goed geschikt voor grafische artiesten en fotografen.
Het grootste verschil tussen de huidige Apple MacBook Pro 13 en de 15-inch model dat we hier te beoordelen zijn Intel quad-core processors alsmede specifieke grafische kaarten van AMD ( Radeon Pro 450 , 455 of 460 ), terwijl de 13-inch systeem geleverd met ULV dual-cores met geïntegreerde Intel GPU's Iris. Elke SKU van de MacBook Pro 15 is uitgerust met 16 GB RAM (13-inch ook met 8 GB) en ofwel 256 GB, 512 GB, 1 TB of 2 TB SSD opslag.

Apple maakt gebruik van quad-core processors van Intel voor de MacBook Pro 15, meer bepaald chips uit de Skylake generatie. Kaby Lake chips zijn alleen beschikbaar als dual-core ULV processors tot nu toe, en krachtigere versie wordt verwacht voor volgend jaar, dus zullen we waarschijnlijk moeten wachten op een refresh van de MacBook Pro-modellen in ongeveer een jaar voor hen. Gebruikers kunnen kiezen tussen drie modellen op dit moment: 2,6 GHz, 2,7 GHz en 2,9 GHz. De bijbehorende CPU's hebben de aanduiding i7-6700HQ , i7-6820HQ en i7-6920HQ . Meer details op de chips zijn beschikbaar in onze technische afdeling.

De analyse van onze eerste benchmarks blijkt dat de nieuwe MacBook Pro is op gelijke voet met het vervangen MBP met een Skylake i7-4870HQ CPU in de Cinebench R15 Single test, terwijl het 12% sneller in de multi-core rendering-test. Al met al, de resultaten zijn binnen het verwachte bereik van alle geteste 6700HQ processors.
Cinebench R15 Multi toont duidelijk het voordeel ten opzichte van de huidige Apple MacBook 13: 115 procent.
Hoewel de 256 GB SSD in de MacBook Pro 15 is gesoldeerd, lijkt het om hetzelfde model dat we kunnen vinden in de kleinere 13-inch MacBook Pro zonder Touch Bar, waar het kan worden vervangen zijn. Beide benchmarks van Blackmagic en AJA bepalen vergelijkbare resultaten. In vergelijking met de Windows-gebaseerde rivalen, de resultaten zijn vrij goed en het is een van de beste SSD in termen van sequentiële transfer rates.Accu HP ProBook 4730s .
De graphics berekeningen van onze entry-level model worden behandeld door de nieuwe Radeon Pro 450 in combinatie met de geïntegreerde Intel HD Graphics 530 . Net als bij eerdere modellen, kan Windows alleen gebruik maken van de Radeon grafische kaart, terwijl MacOS schakelt dynamisch afhankelijk van de toepassing. Het is niet echt bevestigd hoe het systeem werkt (waarschijnlijk via multiplexer, zoals in de tijd voordat Optimus of Enduro, respectievelijk).

De Radeon Pro 450 toont zijn prestaties in de Unigine Valley GPU benchmark en is 63% hoger dan de Intel Iris 540 in de kleine MacBook Pro 13 . Windows laptops met de Quadro M1000M (950M) of M2000M (960m) te beheren vergelijkbare OpenGL scores.

We konden niet smoren van de GPU prestaties in de Unigine Valley maatstaf vast te stellen. De GPU bereikt een goede temperatuur van 70 ° C en slaagden er zelfs een iets hogere score nadat het systeem opgewarmd.
De nieuwe MacBook Pro 15 heeft twee systeem fans dat de warmte af te voeren uit het chassis. We kunnen zien dat beide ventilatoren altijd draaien op 2.160 en 2.000 toeren per minuut, respectievelijk, zelfs zonder belasting. Subjectief, ze zijn zeer rustig en alleen hoorbaar in een zeer rustige omgeving op een afstand van minder dan 50 centimeter.
In onze eerste benchmarks (Unigine Valley) voor ongeveer 15 minuten, merkten we een fan snelheid van 3200-3400 (rechts) en 3500-3600 (links). Het geluid kan opnieuw worden omschreven als hoorbaar gefluister, die vrij is van hinderlijke frequenties. We kunnen het theoretische maximum toerental van 5927 rpm (links) en 5489 rpm (rechts) bereiken nu toe. De aanpassing van de ventilatorsnelheid is naadloos.
U kunt het koelconcept van de MBP 15 gemakkelijk zien op de foto's van demontage iFixit's . Twee fans zijn verbonden via een individuele heat pipe, die loopt over de kernonderdelen in het centrum (CPU en GPU) als een brug.
Je zou niet geloven dat het te wijten aan de grootte, maar Apple creëerde een nieuwe referentie op het gebied van geluidskwaliteit met de MacBook 12 De subjectief eersteklas geluidskwaliteit wordt bevestigd door onze metingen. De Apple MacBook Pro 15 is steeds luider dan de MacBook 12, maar het resultaat is niet zo lineair in ruil. De twee zichtbare pieken in de grafiek zijn het gevolg van de speaker setup (2x2).
Laten we samen te vatten onze eerste indrukken en resultaten: Zoals verwacht, krijgen we een zeer geavanceerd systeem, dat is opnieuw de referentie op het vlak van de input devices met de grote Force Touch-trackpad. De zwaar besproken Touch Bar laat een goede indruk tot nu toe, maar zal zich moeten bewijzen in tal van toepassingen. We hebben ook echt graag de sprekers, en Apple kan weer voldoen aan de verwachtingen. Accu HP ProBook 4530s .

De nadelen zeker onder de prijs. Zelfs het instapmodel van de Apple MacBook Pro 15 (eind 2016) dat we hier te beoordelen kost $ 2.399. Dit is vrij veel voor een multimedia notebook met mainstream prestatiecijfers, hoewel het al omvat de 2,6 GHz-processor.Wat we niet snap is een stille stationair draaien en uiteraard een aantal van de huidige standaard poorten, zoals HDMI en USB type-A.

Likes

Comments

De Kaby Lake-i5-uitgeruste versie van de Dell XPS 13 subnotebook met FHD-display maakt indruk met een uitstekende live-batterij, goede prestaties en een top-notch ergonomie. Het display valt echter een beetje kort van onze hoge verwachtingen.
Nu in de vierde generatie, de Dell XPS 13 is verre van een nieuwe jongen op het blok. Er is al veel gezegd over de eerbiedwaardige notebook en het meeste is heel positief. In een tijd waarin fabrikanten voornamelijk gaan richten op het krimpen van de dikte van hun Ultrabooks, Dell op zoek naar de footprint en verkleinen met hun geïnnoveerd "InfinityEdge" display. In aanvulling op de praktische aspecten - de laptop is kleiner dan sommige 12,5-inch apparaten - het ontwerp is ook zeer stevig, goed doordacht en opvallend mooi.

Iets meer dan een maand geleden, hebben we de XPS 13 9360 met QHD + scherm en i5-7200U Kaby Lake processor; een paar maanden voordat dat namen we een kijkje op de XPS 13 9350 2016 met FHD en de vorige generatie i7-6560U CPU. De herziening kandidaat deze tijd is in wezen een combinatie van de twee met Full-HD-scherm en i5-7200U processor, dus lijkt het logisch om de prestaties, de levensduur van de batterij en andere verdiensten voor die versies te vergelijken, evenals op andere aluminium beklede concurrenten zoals de HP Spectre 13 of de Asus Zenbook UX330UA .

Om een goed overzicht te bieden, hier is een volledige lijst van de XPS 13 versies die we tot nu toe hebben beoordeeld:
Op het moment van schrijven, Dell biedt vijf basis versies van de XPS te beginnen met een configuratie met i3-7100U processor, 4 GB RAM-geheugen, non-touch FHD-display en 128 GB SSD voor $ 800 en eindigend met een model met i7-7500U processor , 16 GB RAM-geheugen, touch-enabled QHD + display en 1 TB PCIe SSD voor een eye-popping $ 2.250. Onze versie met i5-7200U, 8 GB RAM en 256 GB SSD verkoopt voor $ 1.150. Let op: de reguliere "Silver" versie kan worden gekocht voor $ 1100, maar onze optie 'Rose Gold "kost een extra $ 50. Aangezien een groot deel van het ontwerp is eerder behandeld, gaan we sommige delen geheel weglaten - het geval ontwerp voor bijvoorbeeld - en druk op anderen maar kort. Kijk dan op onze eerdere beoordelingen voor diepgaande details.Accu Dell Precision M90 .
In vergelijking met de QHD + model met de Corning Gorilla Glass panel touch display - de FHD model wordt geleverd in een iets lichter op 1,23 kg / 2,71 lbs - die 1,31 kg / 2,89 lbs weegt. Ofwel is niet bijzonder licht door de normen van vandaag: de Lenovo IdeaPad 710S-13ISK, bijvoorbeeld, weegt 2,56 pond en stropdassen de HP Spectre 13; de Asus Zenbook UX330UA weegt 2,6 pond. Voor alle doeleinden, die verschillen zijn verwaarloosbaar though.The XPS 13 is een van de dikste ultraportables bij 15 mm op het dikste punt. Geen enkele andere 13-inch notebook is zo belachelijk dun als de HP Spectre 13 op iets meer dan 10 mm van de cursus en de meeste concurrenten in het algemeen te meten ongeveer 13 mm. Voor de totale draagbaarheid, de grootte van de notebook om gaat veel meer en dit is waar de XPS 13 schijnt met de kleinste voetafdruk van het stel.
Geen wijzigingen hier: de XPS 13 is uitgerust met een Thunderbolt-poort 3 - die tevens fungeert als een USB 3.1 Gen 2-poort - in aanvulling op USB 2x 3.0-poorten. Hoewel het lijkt een goed idee om een USB type-A-poort rond voor compatibiliteit redenen te houden, denken we dat de HP Spectre's configuratie met 1x USB Type-C Gen. 1 en 2x USB-Type C Gen. 2 + Thunderbolt 3 een beetje meer toekomstbestendig. Merk op dat de XPS 13 ontbreekt een traditionele video-out-poort, zodat gebruikers die voor het aansluiten van externe beeldschermen nodig hebben om de DisplayPort-functie te kunnen gebruiken - met 4K steun - van de Thunderbolt-poort 3 via een adapter.
Met leessnelheden van meer dan 250 MB / s op onze Toshiba Exceria Pro UHS-II-test kaart, de XPS 13 beter presteert dan de meeste concurrerende notebooks. Interessant genoeg, de transfer rates zijn een beetje lager op 108 MB / s in vergelijking met wat we zagen met de Dell XPS 13 9360 QHD + i7-7500U , die dezelfde kaartlezer heeft, maar gekopieerd jpeg-bestanden met een snelheid van 128 MB / s .
WiFi 802.11ac 2x2 en Bluetooth 4.1 is hoffelijkheid van een Killer 1535 WLAN module - een verrassende toevoeging aan de nieuwste XPS 13 edities. Onze review laptop blijft ook iets achter - met ongeveer 20% - de Dell XPS 13 9360 QHD + i7-7500U , die is uitgerust met dezelfde module. De snelheden zijn nog steeds erg goed met overdrachtsnelheden van meer dan 500 Mbps een meter van onze referentie router Linsys EA8500. Voor meer informatie over de Killer WiFi-kaart, kijk dan op onze speciale pagina . Accu Dell Precision M4500 .

Aangezien we een blik op de binnenkant van de XPS 13 bij verschillende gelegenheden heb genomen, hebben we besloten om de openstelling van rond sla de beoordeling notebook deze tijd. Voor meer informatie en foto's, kunt u terecht op de volgende beoordeling .

Dell heeft betrekking op de XPS 13 voor een periode van 12 maanden tegen fabrikanten overlopen met andere opties beschikbaar. Het upgraden van de mail-in dienst tot 3 jaar on-site service kost $ 240, om maar een voorbeeld te geven. Accidental Damage Protection voor dezelfde periode kost een extra $ 130.
Voor meer informatie over het toetsenbord en touchpad kijk dan op één van de eerdere beoordelingen. We moeten hier rekening mee dat de spatiebalk van ons beperkt nazicht notebook niet helemaal gedragen de manier waarop we zouden gaan verwachten van deze overigens uitstekende toetsenbord. Bij het indrukken van beneden rechts in het midden, zou de spatiebalk naar voren kantelen, bijna alsof het werd scharniert aan de rand van het dichtst bij de touchpad. Persen hier voelde doffer en verstrekt minder feedback, hoewel de ingangen nog steeds betrouwbaar werden geregistreerd.
De meeste gebruikers zullen bekend zijn met de notebook Infinity-scherm en super-slim bezel door nu, dus we zullen geen commentaar geven op te nemen. Visueel, het scherm ziet er aangename met goede kleuren en zeer kleine scherm bloeden rond de randen. Dell gebruikt nogmaals CABC (Content Adaptive Brightness / Backlight controle - voor uitleg zie hier ), zodat je nauwkeurige metingen scherm kan heel moeilijk zijn.

Dell biedt de matte FHD scherm (1920x1080 pixels) voor de meer entry-level configuraties met een maximale grootte van de harde schijf van 256 GB en 8 GB RAM-geheugen. De glossy QHD + paneel met touch-ondersteuning is gereserveerd voor alleen de high-end configuraties. Een van de grootste - helaas negatief - verrassingen was de prestatie van de FHD-display in onze review unit. Volgens onze gereedschappen, Dell maakt gebruik van exact dezelfde IPS panel - een 13,3-inch Sharp SHP1449 LQ133M1 - niet alleen in de beoordeling kandidaat met i5 processor, maar ook voor de XPS 13 met FHD scherm en i7 CPU .
Het verschil in helderheid tussen de herziening notebook en de XPS 13 met FHD scherm en i7 CPU (325 cd / m² ten opzichte van 350 cd / m²) en in contrast (1801: 1 vs. 2265: 1) kan waarschijnlijk worden toegeschreven aan panel variatie en de eerder genoemde gebruik van CABC-technologie, die is een terugkerend probleem geweest met de XPS 13 en XPS 15 ook InfinityEdge modellen. De kleurruimte dekking aan de andere kant is heel anders: terwijl de beoordeling notebook heeft alleen betrekking op ongeveer 73% van sRGB, de XPS met de oudere i7 CPU erin geslaagd bijna 100%.

Het is jammer dat naar onze mening dat de nieuwere FHD paneel is lang niet zo helder als de eerste XPS 13 FHD scherm Dell ter beschikking gesteld in het begin van 2015, die 405 nits bereikt.

Let op: op dit moment zijn we niet zeker over de oorzaak van het gamma verschillen tussen de zogenaamd identieke display panels. We zullen testen met toekomstige modellen van de XPS 13 voort te zetten.Accu Dell Precision M4300 .

We gebruiken de Calman 5 software en een colorimeter om te bepalen hoe nauwkeurig het paneel is in termen van kleurweergave. De gemiddelde DeltaE van 6,7 voor grijswaarden en de kleur-DeltaE gemiddeld 7,4 zijn iets slechter dan die van de concurrenten. Met DeltaE afwijkingen van minder dan 3 voor zowel kleur en grijstinten, de HP Spectre 13 is kop en staart boven de andere subnotebooks. Het paneel reageert redelijk goed te kalibratie met gemiddeld DeltaEs op net iets meer dan 3 achteraf, hoewel oranje / geel blijft een uitschieter met een DeltaE dichter bij 7. In zijn gekalibreerde toestand, merkten we een lichte blauwachtige kleurzweem. Voor fotobewerking, de HP Spectre 13 is de meest haalbare keuze - niet alleen omdat de kleuren zijn de meest nauwkeurige, maar ook omdat het beschikt over bijna volledige dekking van de sRGB-kleurruimte. Voor dagelijks gebruik, de XPS 13 is zeker voldoende.

Likes

Comments

Omdat het goedkopere broertje van de Moto Z vlaggenschip smartphone, de Moto Z Play kan ook worden uitgebreid via Moto Mods. Naast een grotere batterij, maar ook sport een hogere resolutie primaire camera tegen een veel lagere prijs. Onze test laat zien welke functies het niet hoeft.
Lenovo biedt de Moto Z Play mid-range model voor klanten die geïnteresseerd zijn in nieuwe module concept van de fabrikant, maar niet willen 700 euro te besteden aan een smartphone vlaggenschip. Het is goed ingericht met een moderne Snapdragon SoC 625 , 3 GB RAM en 32 GB intern geheugen, maar het kost aanzienlijk minder te boeken vanaf 449 euro. Fans van een lange levensduur van de batterij zal blij met de relatief grote 3510 mAh batterij. De smartphone is verkrijgbaar in het zwart met een zilverkleurige ring of wit met een goudkleurige ring.

We vergelijken de Moto Z Speel met Samsung's Galaxy A5 2016 , Sony's Xperia XA en P9 Huawei lite . Mid-range toestellen Honor's 8 en OnePlus '3 zijn beschikbaar voor ongeveer dezelfde prijs - die beide smartphones met high-end componenten. Om te illustreren duidelijk de verschillen van de review-exemplaar zijn veel hoger geprijsde Moto Z broer, zullen we ook dit model in de vergelijking te nemen.
Het hoogteverschil is waarschijnlijk de meest opvallende verschil tussen de Moto Z -motor-Z Play. Terwijl de extreem dunne build nog een centraal element in het eerste, het nieuwe voorbeeld er iets volumineuzer de directe vergelijking. In feite, de dikte van 7 mm nog dunner dan die van de concurrenten. Er moet echter rekening mee dat de primaire camera uitsteekt door evident 2,2 millimeter worden gehouden. De meegeleverde Style Shell in een nylon textiele vormgeving kan aan de achterkant om zelfs dit worden bevestigd. Het verhoogt ook de dikte van de smartphone tot ongeveer 9,2 millimeter en het gewicht 165-189 gram. Accu Dell Vostro 1520 .

Het toestel is in het algemeen geschikt voor alle motor Mods zodat bijvoorbeeld de Insta-Share projector of JBL basfrequentie luidspreker kan worden magnetisch aangesloten op de achterkant. We beschreven beide modules in detail in de herziening van de Moto Z . We hebben nu de gelegenheid gehad om het te onderzoeken Incipio offgrid power pack nauwer. Het kan heel goed worden gemonteerd op de achterkant, maar het verhoogt het gewicht van de smartphone aan 249 gram en de hoogte 13,4 mm. duidelijk afgeschuinde kanten van de module te voorkomen dat de bundel uit te kijken onhandig. Het is een beetje jammer dat de smartphone nodig is voor het opladen van de accu, omdat het - in tegenstelling tot veel andere Moto Mods - niet beschikt over een USB-poort.

De Moto Z Play is in principe op gelijke voet met zijn duurdere broer model op het gebied van bouw en de keuze van materialen. Hoewel glas en metaal niet wordt gebruikt op de rug, het voelt ook een hoge kwaliteit en een patroon eronder vermindert de looks. De metalen bezel's build is onberispelijk en brengt een zeer solide indruk. Onze kromtrekken pogingen dat maakte geen indruk op de review-exemplaar bevestigen dit. Verder is het handig dat de behuizing is behandeld met een waterafstotend nano finish.

De Moto broers en zussen hebben dan een paar kleine tekortkomingen gemeen: Als een module niet is aangesloten, kunnen gevoelig zijn vingers een enigszins scherpe overgang tussen de ring en de rug van de smartphone te voelen. De glazen achterkant van de Z Play trekt ook vingerafdrukken net zo gemakkelijk als het metalen oppervlak van de Moto Z .Accu Dell Vostro 3500 .
Terwijl de duurdere motor Z was een van de eerste smartphones zonder een 3,5-mm audio jack, is nog in de moto Z Play. De USB Type C-port, gelukkig, ondersteunt de USB 3.1 standaard, zodat het overbrengen van onze 'Big Buck Bunny "video van een pc naar de smartphone werd uitgevoerd bij ongeveer 70 MB / s. De beschikbare 23.1 GB van de 32 GB interne opslag bij levering kan worden opgevuld vrij snel. Buiten dat, is USB OTG voor het aansluiten van externe apparaten ondersteund.

Dankzij de dual-SIM ondersteuning kunnen 2 simkaarten naast een micro-SD-kaart in onze configuratie model worden ingebracht. SIM die moet worden gebruikt voor dataverbindingen kunnen worden geselecteerd in de instellingen. Micro-SD-kaarten met de huidige maximale capaciteit van 256 GB worden ondersteund (theoretisch max. 2 TB). Verder kan worden opgemaakt als een mobiele of interne opslag. De eerste optie heeft als voordeel dat gegevens op de kaart leesbaar blijft voor andere apparaten, maar slechts in toepassingen worden geïnstalleerd dan.

Naast AC WiFi met WiFi Direct-functionaliteit, Bluetooth 4.0 en NFC zijn aanwezig voor draadloze verbindingen. Het is echter jammer dat het verzenden van een draadloze video-signaal is alleen mogelijk via Chromecast en niet via Miracast of de USB-poort.

Net als zijn duurdere broer model , de Moto Z verdwijnt in de tijd en de meest recente meldingen op het scherm met een handicap via een handgebaar als zijn broer model, maar in tegenstelling tot de Moto Z het technisch niet heeft infrarood sensoren. Bijgevolg worden de overeenkomstige bewegingen nauwkeurig geïdentificeerd iets minder. In ieder geval, deze functie functioneerde onberispelijk in de review-exemplaar. De vingerafdruksensor verdient hetzelfde bijwoord als het de smartphone ontgrendeld betrouwbaar en snel. Een kennisgeving LED niet aanwezig is.
Naar aanleiding van de traditie, installeert Lenovo een slechts licht gewijzigde Android besturingssysteem. Naast de verschillende Google-apps, vinden we alleen de Moto app. Het maakt het configureren van diverse handige functies, zoals het activeren van de zaklamp wanneer schudde of het lanceren van spraakherkenning via een persoonlijke hot woord.

De 32-bits versie van Android 6.0.1 met security patches van juli 2016 is voorgeïnstalleerd op onze review-exemplaar. Dit toont aan dat Lenovo niet maandelijks updates aanbiedt, maar dat ze zijn gebundeld in grotere pakketten plaats. Aangenaam, is Android Nougat is aangekondigd voor de Moto Play Z, en het is dit jaar verschijnen. Accu Dell Vostro 1510 .
Naast de gebruikelijke GSM- en 3G-frequenties, de review-exemplaar ondersteunt ook communiceren via LTE in de banden gebruikelijk in Duitsland. Hoewel de Lenovo is niet de maximale transmissiesnelheden specificeren, de geïntegreerde Snapdragon SoC 625 behaalt theoretisch maximaal 300 Mb / s download en 150 Mb / s upload.

Likes

Comments

Deze HP COMPAQ 8710w accu is de beste keuze voor uw HP COMPAQ 8710w laptop. De accu levert een spanning van 14.8V en heeft een maximale capaciteit van . De accu heeft cellen. Hierdoor kunt u lang onafhankelijk van de netstroom gebruik maken van uw laptop. De perfecte keus voor vervanging van uw originele HP COMPAQ 8710w accu of als tweede reserve laptop accu.

Het voltage van de HP COMPAQ 8710w accu wordt bepaald door het aantal cellen en celgroepen in de accu. Deze accu heeft cellen en levert daarmee een spanning van 14.8V. Dit voltage kan afwijken van het voltage van uw originele accu. In de meeste gevallen levert dit geen problemen op. Een verschil tot 1,5V kan geen compatibiliteitsproblemen opleveren. Bij een hoger verschil is het raadzaam eerst te kijken of er een HP COMPAQ 8710w accu met hetzelfde voltage beschikbaar is. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen op of onze technische ondersteuning voor uw laptop accu doornemen.

Het milliampère-uur van een Accu HP COMPAQ 8710w geeft de maximale capaciteit van de accu aan. Het wordt mede bepaald door het aantal cellen of celgroepen in de accu. Deze HP COMPAQ 8710w accu levert met cellen . Hoe hoger milliampèere-uur, hoe langer de laptop aan kan blijven op één acculading. Een hoger of lager milliampèere-uur kan echter nooit voor problemen met de compatibiliteit zorgen. U kunt altijd een HP COMPAQ 8710w accu met een hoger of lager milliampèreuur in uw laptop gebruiken. U kunt meer lezen over het milliampère-uur bij onze technische ondersteuning voor laptop accus.

Wattuur geeft eigenlijk hetzelfde aan als het milliampère-uur alleen wordt hierbij ook het voltage meegenomen. Ook het wattuur wordt bepaald door het aantal cellen in de HP COMPAQ 8710w accu. Deze accu levert met cellen . U kunt het wattuur ook zelf berekenen door het voltage te vermenigvuldigen met het milliampère-uur. Bij deze accu is dat dus 14.8V . Wattuur heeft geen effect op de compatibiliteit. Hoe hoger het wattuur van de HP COMPAQ 8710w accu, hoe langer de laptop aan kan blijven op één lading. U vindt bij onze technische ondersteuning voor accu meer informatie.

Deze HP COMPAQ 8710w accu is voorzien van hoogwaardige cellen. Deze cellen garanderen de beste energie per gewicht ratio waardoor uw laptop niet zwaar wordt. Daarnaast hebben de cellen een lange levensduur en gaan ze bij goed gebruik jaren mee zonder veel capaciteit te verliezen. Wel is het bij een accu belangrijk dat u de accu niet helemaal leeg laat lopen om diepontlading te voorkomen. Houd de HP COMPAQ 8710w accu zo mogelijk altijd boven de 10% en bij opslag voor langere tijd rond de 50% lading. Dan kunt u het langst van de laptop accu genieten.

http://www.koopaccu.com/hp-compaq-8710w.html

Likes

Comments

Deze Dell Precision M4400 accu is de beste kwaliteit voor uw geld als vervanging voor uw originele accu. De accu is voorzien van hoge kwaliteit cellen die lange levensduur garanderen. De accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

De accu zorgt ervoor dat u altijd mobiel bent. U kunt uw Dell Precision M4400 laptop overal gebruiken zonder dat u afhankelijk bent van de netvoeding. Bestel dus uw Dell Precision M4400 accu vandaag nog en u bent zo snel mogelijk weer mobiel!

Met deze Accu Dell Precision M4400 kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve Dell Precision M4400 accu extra lang werken zonder stopcontact!Hoge kwaliteit Dell Precision M4400 accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.


koopaccuhanteert altijd een lage prijs en dat garanderen we. Vandaar onze "laagste prijs garantie", zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor hetzelfde product.we biedt inmiddels laptopaccu’s,laders, autoladers, adapters voor meer dan 7000 verschillende laptopmodellen. Nieuwe laptopmodellen worden razendsnel ontwikkeld en op de markt gebracht, wekelijks komen er nieuwe modellen op de markt en zo ook nieuwe accu’s in de koopaccushop.


Het beste voor een Dell Precision M4400 accu is helemaal opladen en weer helemaal leeg laten lopen.Heeft u een nieuwe Dell Precision M4400 batterij aangeschaft? Laadt de Dell Precision M4400 batterij dan de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur op. Dit zorgt ervoor dat uw batterij volledig opgeladen wordt. Hierna ontlaadt u de batterij volledig zodat de laptop automatisch uitschakelt.Om met de Dell Precision M4400 batterij vanaf het begin de volledige capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 á 4 keer volledig op,en ontlaadt u de batterij daarna volledig.


Verwijder de Dell Precision M4400 batterij uit uw laptop en bewaar deze op een koele, droge en schone plaats indien u de Dell Precision M4400 batterij voor een periode van één maand of langer niet gebruikt. Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken? Zorg er dan voor dat de batterij de eerste keer volledig opgeladen wordt.
Verzeker uzelf van maximale batterijprestaties door het optimaliseren van energiebeheer functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.

http://www.koopaccu.com/dell-precision-m4400.html

  • accu
  • 7 readers

Likes

Comments

Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe accu is dit probleem verleden tijd. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van Dell XPS L502X laptop accu's kunnen we je een laptop accu leveren die kwalitatief te vergelijken is met het origineel, maar dan voor een fractie van de prijs!

Dit betreft een orginele samsung accu (batterij) voor de netbook series Deze samsung accu bevat hoogwaardige Lithium ion cellen en levert een 11.1 volt output aan uw laptop. Het onderdeel heeft een capaciteit van 5200 Mah en is opgebouwd uit 6 cellen. Uiteraard bieden we op batterijen en accu's 6 maanden garantie
Wat zit er in de verpakking?
• Je nieuwe accu
• En natuurlijk voldoende beschermingsmateriaal voor het van de Accu Dell XPS L502X naar jou

Is de accu geschikt voor je laptop Dell XPS L502X ?
Deze accu is geschikt voor meerdere Samsung laptop modellen. Je kunt de afbeelding vergelijken met je eigen accu. Daarnaast is het verstandig om te controleren of het partnummer (zie onderkant oude accu) in de lijst staat met compatible partnummers (zie tabblad “Part nummers”).

Belangrijk: Komt het partnummer niet voor in het overzicht op het tabblad "Part nummers", dan heb je waarschijnlijk artikel "11-D-001" nodig!

We helpen je graag om optimaal te kunnen genieten van je nieuwe batterij Dell XPS L502X . Wist je bijvoorbeeld dat het regelmatig defragmenteren van je harde schijf en het schoonhouden van de accu contactpunten bijdragen aan een langere accuduur? Maar ook zaken als het verlagen van de prestaties wanneer je bijvoorbeeld allen aan het typen bent of het dimmen van het scherm helpen hieraan mee. Lees alle tips op de pagina "Laptop accu - 10 tips voor een langere levensduur"

http://www.koopaccu.com/dell-xps-l502x.html

  • accu
  • 9 readers

Likes

Comments

U hoeft slechts een paar voorzorgsmaatregelen te nemen om de accuduur van de Compaq Presario CQ61 te verlengen. De maatregelen die u kunt nemen hebben betrekking op: de gebruiksduur van de accu en de levensduur van de accu. De gebruiksduur heeft betrekking op de tijd dat u met een enkele volledig opgeladen accu kunt werken. De levensduur van de accu is de tijd die een accu werkt voordat deze vervangen dient te worden. Bovendien kunt u door een tweede accu aan te schaffen, uw mobiliteit vergroten en de gebruiksduur verdubbelen.

Om de gebruiksduur van de accu te verlengen, kunt u het beste het energieverbruik verminderen:
Stel de helderheid van uw scherm zo laag mogelijk, maar nog steeds comfortabel in
Gebruik tijdens het werken op accuspanning zo weinig mogelijk cd's en dvd's
Voer geen zware taken uit (zoals spelletjes en het bewerken van video's) als de Compaq Presario CQ61 Accu spanning wordt voorzien
Schakel apparaten die u niet gebruikt, zoals een draadloos LAN-netwerk of Bluetooth, uit
Laad uw accu altijd volledig
Laad voordat u een nieuwe accu gebruikt, deze eerst helemaal op. Ontlaad de accu en laad de accu dan nogmaals volledig op
Gebruik zo vaak mogelijk de wisselstroomadapter

Uw systeem schakelt in de stand stand-by of in de sluimerstand als de accuspanning onder een bepaald peil komt. Op deze manier wordt voorkomen dat er gegevens verloren gaan. Maar om uw accu volledig te kunnen ontladen, moet u deze instellingen uitschakelen. Dit doet u door uw systeem opnieuw op te starten en de BIOS Setup te openen. Laat de Accu Presario CQ61 ingeschakeld in de BIOS Setup totdat deze wordt uitgeschakeld. De CQ61 accu is nu volledig ontladen. Sommige systemen beschikken over de BIOS-optie "Calibrate battery" of "Refresh battery". U kunt deze optie gebruiken om uw accu volledig te ontladen. Wanneer uw systeem een NiMH-accu gebruikt, dient u de accu regelmatig op te laden, te ontladen en opnieuw op te laden. Bij een Li-Ion-accu zijn deze handelingen minder vaak nodig, maar worden aangeraden wanneer u merkt dat de gebruiksduur van de accu afneemt.

http://www.koopaccu.com/compaq-presario-cq61.html

  • 9 readers

Likes

Comments