De P449-M-7407 is de nieuwste 14 "notebook van Acer TravelMate-serie. Het toestel is gericht op zakelijke professionals op zoek naar een draagbare en betaalbare notebook in de sterk concurrerende zakelijke markt. Hoewel het heeft zijn tekortkomingen, de P449 is een goed afgeronde apparaat. Kan dit manusje van alles het beste de competitie, of is het slechts de rechtbank dwaas?

Acer TravelMate-serie is het antwoord van de Taiwanese fabrikant om business notebooks, zoals de eerbiedwaardige Thinkpad lijn van Lenovo. Terwijl gericht op de enterprise-class functies, zoals legacy connectivity en security software, TravelMate notebooks zijn een meer betaalbaar alternatief voor de vaak dure concurrentie. Dat is zeker het geval met de Acer TravelMate vandaag P449-M-7407 herzien. Het is al een paar jaar geleden hebben we de 14 "aanbod in Acer TravelMate P4 lineup, we keken naar de P455-M-54204G50 terug in 2014.

De lijn is een paar keer bijgewerkt sindsdien om gelijke tred te houden met de concurrentie. Onze review model biedt vandaag de dag een ruime selectie van de havens, gemakkelijk draagbaar, en business-centric veiligheidsmaatregelen voor minder dan $ 1000 USD. We zullen kijken naar de top-tier configuratie uitgerust met een Intel Core i7-6500U (2,5 GHz basis, stimuleren tot 3,1 GHz) met vier threads, Intel HD Graphics 520 (300 MHz basis, stimuleren tot 1050 MHz), 8 GB RAM-geheugen en een 256 GB SATA SSD. In deze review zullen we zien hoe de P449 uitblinkt in vergelijking met de concurrentie en beslissen of het de moeite waard $ 949 MSRP.

Interessant is dat Acer besloten om de P449 met een bijgewerkte Kaby Lake chip van Intel niet te rusten. Gezien de minimale prestatiewinst met Kaby Lake, mag dit geen afbreuk aan de algehele ervaring. Wij bekijken een aantal aspecten van de gehele notebook inclusief de bouwkwaliteit, het onderhoud, de input devices, vertoning, de algehele prestaties van het systeem, en het lawaai en warmte-output. Het: Ter vergelijking, hebben we een paar rivalen in deze prijsklasse die zijn gericht op de zakelijke markt gekozen Acer TravelMate P259-MG-71UU , HP ProBook 450 G4 Y8B60EA , en de Lenovo Thinkpad E470-20H2500400 .
De TravelMate P449 is een budget-georiënteerde zakelijke notebook, en dat design filosofie wordt weerspiegeld in het geval van de computer. Het chassis is een ingetogen zwart alleen gekenmerkt door een eenvoudige Acer-logo op het deksel en de activiteit LED's aan de voorzijde. De afwerking is een matzwart met een lichte textuur die een professionele lucht draagt bij aan het apparaat. Wel het geval is gevoelig voor vette vingers en vlekken, maar deze zijn gemakkelijk weggeveegd. Over het geheel genomen de zaak ziet er erg schoon en moeten passen in goed op de boardroom tafel.

Terwijl het chassis ziet er mooi uit, de bouwkwaliteit is een zwak punt. Acer zeker gesneden sommige bochten in de constructie van de P449. Het lichaam is vervaardigd uit een dunne plastic dat geen vertrouwen heeft inspiratie. Het toetsenbord desk kan eenvoudig flex onder druk en kraakt wanneer depressief. Tijdens het typen, maar het blijft vrij stevig; alleen de typisten dat pond de toetsen flex bij normaal gebruik zullen merken. De onderkant van de behuizing is een beetje dikker en dus minder gevoelig voor kromtrekken als de top. Het zal buigen onder grote druk, maar anders blijft stevig. Accu Asus X53SV .

Het display is veruit de slechtste overtreder. Het chassis rondom het paneel voelt zeer dun en zwak en kunnen worden vervormd met nauwelijks kracht. Tenzij geopend van het exacte midden van het deksel, zal het scherm behuizing buigen bij het openen van het apparaat. De bezels ook flex en kraken luid wanneer geperst. Gebruikers dienen voorzichtigheid te betrachten bij het uitvoeren van het apparaat; vast te houden op de verkeerde plek kan het chassis stam.

Er zijn twee onderhoudsbeurten panelen aan de onderzijde van het apparaat. Dit zijn leuke toevoegingen en kunnen gebruikers een enkele SODIMM stok RAM upgrade. De rest van het onderste paneel wordt gehouden met de 11 kruiskopschroeven en plastic clips. Meer over de mogelijkheid tot upgraden van de notebook kan worden gevonden in het hoofdstuk Onderhoud hieronder.

Alle beschouwd, de zaak is een allegaartje. Hoewel het zeker ziet er knap, de schoonheid is slechts huid diep. Het chassis voelt als een goedkopere tegenhanger van de meer solide wedstrijd.
De TravelMate P449 is mooi en compact, die perfect is voor de weg krijgers. Met een gewicht van 2 kg (~ 4,41 lbs), zal de P449 niet breken de rug van een gebruiker en kan gemakkelijk worden uitgevoerd met de lader. Door zijn 14 "scherm, de P449 laat een veel kleinere footprint dan de ProBook of TravelMate P259 De P449 raakt een mooie sweet spot in termen van grootte -. Het kan gemakkelijk in een tas of rugzak glijden zonder rekening te veel ruimte en doesn 't offer te veel schermruimte. het is bijna identiek in grootte en het gewicht van de Lenovo ThinkPad E470. de Lenovo is een beetje licht (1,9 versus 2,0 kg), maar de TravelMate P449 is een beetje meer compact in termen van volume.
Connectiviteit is voldoende. Hoewel er verschillende poortopties, velen zijn ouder of verouderd. Dit is niet zo verwonderlijk; de TravelMate is een budget optie, na alles. Gebruikers die behoefte hebben aan adequate ondersteuning voor high-speed externe apparaten kan worden overgelaten willen.

De P449 is voorzien van een Gigabit Ethernet-poort, die bruikbaar zijn in een kantoor omgeving zou kunnen zijn. Weergave opties omvatten VGA- en HDMI-poorten. VGA heeft nog steeds het leven in veel boardroom projectoren, dus het is een welkome aanvulling in de P449. Acer geladen TravelMate de USB poorten - er zijn 5 in totaal, waarvan één een USB 3.1 type C verbinding. Merk op dat de Type-C-poort ontbreekt Thunderbolt ondersteuning en is slechts Gen 1 compliant, wat betekent dat transfer snelheden worden gemaximeerd op 5 Gbit / s (hetzelfde als USB 3.0). De haven is ook nauw zit aan de eenzame USB 3.0 Type A-poort. Als een grote flash drive is aangesloten in de type-A-poort, kan het gedeeltelijk de Type-C-verbinding af te sluiten. Accu Asus N55SF .

Een andere teleurstelling ligt in de trage en verouderde USB 2.0-standaard voor drie van de havens. De opname van tragere USB-poorten heeft niet veel zin te maken bij het overwegen van de concurrentie. Zelfs sommige budget notebooks (zoals de Lenovo ThinkPad E560 ) te kiezen voor de snellere USB 3.0-standaard voor alle poorten.
Spreken van traag, de half-sized SD-kaartslot is traag. Lees- en schrijfsnelheden zweven rond 25 MB / s. De SD-kaartlezer op de TravelMate P449 kan gewoon geen gelijke tred met de concurrentie. Bij het overbrengen van een gigabyte aan JPG bestanden van onze Toshiba Exceria Pro SDXC UHS-II referentiekaart, de HP ProBook en Lenovo ThinkPad zijn meer dan twee en een half keer sneller. Gebruikers moeten kiezen voor de USB 3.0-poort wanneer het overbrengen van bestanden, indien mogelijk.
Dankzij de 2x2 802.11ac draadloze kaart, de TravelMate P449 beschikt over goed netwerk snelheden. Transmit snelheden hit 511 MBit / s, terwijl het ontvangen is gekoppeld aan 620 MBit / s. Draadloze verbindingen zijn zeer solide; geen signalen worden gedropt bij gebruik op een thuisnetwerk.
De TravelMate P449 bevat een aantal veiligheidsmaatregelen. Fysiek, is de P449 uitgerust met een smart card reader en een vingerafdruk scanner. De lezer is snel, maar zelden registreert, wat erg frustrerend kan zijn. Het erkent alleen vingerafdrukken minder dan de helft van de tijd en zal de computer te vergrendelen na drie verkeerd leest. Als het werkt, het werkt goed; Helaas, dat is een zeldzaamheid.

De P449 is voorzien van een Trusted Platform Module, of TPM, die kan worden ingeschakeld via de BIOS. TPM biedt beveiliging op hardwareniveau en kan worden gebruikt om kritische software en systemen (zoals de BIOS) van inbraak of malware te beschermen. Acer heeft ook vooraf geïnstalleerde hun ProShield security Manager suite om te helpen bij softwarebeveiliging door middel van methoden zoals encryptie. Een Kensington-slot is ingebouwd in de rechterkant om fysiek te beveiligen het apparaat.
Acer heeft geen accessoires in de doos te nemen; kopers kunnen alleen de notebook en adapter verwachten.

De TravelMate P449 kan verbinding maken met Acer USB Type C-dock (apart verkrijgbaar) via de USB-type C-poort. De dock voegt drie USB 3.0 Type-A-poorten, een extra USB 3.1 (Gen 1) Type-C-poort, HDMI, DisplayPort, Gigabit Ethernet, en toegewijde audio en microfoon aansluitingen. De externe dock is een 135 Watt voeding die is opgenomen.

Het interieur van de P449 is vrij toegankelijk en gemakkelijk om te upgraden. Aan de onderzijde zijn twee onderhoudsbeurten covers door een enkele schroef elke gehouden. Na het losschroeven en losmaken deze panelen, zullen gebruikers toegang hebben tot een enkele SODIMM-slot (die met 4 GB RAM DDR4 werd bevolkt in onze review model) te hebben en wat zou het 2,5-inch harde schijf bay zijn. Helaas heeft ons model geen gebruik van deze ruimte, en er zijn geen verbindingen van elk type voor een rit. Verdere demontage vereist is om te veranderen van de opslag. Accu Asus X53S .

Dit is relatief eenvoudig. Het onderste paneel wordt gehouden in met 11 schroeven en plastic clips langs de kant. Zodra de onderzijde van het chassis wordt geopend, wordt volledige toegang tot de batterij (die wordt gehouden in twee bereikbaar schroeven) hebben, de M.2 SATA SSD, een slot voor RAM en de draadloze kaart. Gebruikers kunnen ook gemakkelijk de ventilator te reinigen. De extra 4 GB RAM-geheugen is gesoldeerd op de onderzijde van het moederbord en niet te upgraden, wat betekent dat RAM wordt afgetopt op 20 GB.

Likes

Comments

Kaby Lake is druppelen omlaag van de dure Spectre-serie naar de meer betaalbare Envy-opstelling. Terwijl de nieuwe Envy 15 is dunner en lichter dan zijn voorgangers, maar helaas schuift touchscreen door onze strot met zware smoren onder extreme belastingen.

Ga een stap omhoog uit de begroting Pavilion-serie en een stap naar beneden uit het vlaggenschip Spectre-serie en je hebt zelf de mainstream Envy serie notebooks. Envy-modellen hebben de neiging om weg te komen uit de plastic die deel uitmaken van Pavilion-modellen voor een meer elegante metalen design dwalen en hebben veel betere weergave-opties ook. Als voor de duurdere Spectre series, Envy notebooks zijn nog steeds over het algemeen dikker en zwaarder en het ontbreekt aan high-end functies, zoals Thunderbolt 3 en super-smalle bezels .

De Envy 15 keert terug met Kaby Lake en een vernieuwde look. Het brengt nieuwe functies om de 15,6-inch familie, waaronder USB Type-C en M.2 NVMe, maar zakt een aantal functies van de oudere Envy 15 modellen, waaronder de optische drive, GeForce MX graphics en matte panel opties. Hoe kan deze veranderingen te vergelijken met concurrerende notebooks in dezelfde grootteklasse?

Onze bestaande recensies op oudere Envy 15 modellen zullen een goed beeld van de serie te geven en welke verschillen bestaan tussen elke volgende generatie.
De vernieuwde volledig metalen body maakt gebruik van de vertrouwde gebogen deksel benadering twee jaar geleden geïntroduceerd , maar in een meer aantrekkelijke en scherper chassis. Een glanzende strook op de achterkant van het deksel draagt visuele gloed aan de andere typische matte grijze boven- en dat bijna alle reguliere en vlaggenschip HP apparaten lijken te delen. Bouwkwaliteit is uitstekend van boven naar beneden, zonder onbedoelde gaten of spleten tussen materialen want dit is niet een unibody design. De basis is stijf en een poging om de polssteunen verdraaien of trap het toetsenbord zal resulteren in slechts minimale vervorming en gekraak.

Misschien wel de meest teleurstellende aspect van het chassis is het deksel zelf. Wanneer geopend, zal het deksel bijna altijd balanceren en zal zelfs doorgaan met lichtjes te bewegen tijdens het typen. Het is meer vatbaar voor side-to-side draaien en kromtrekken in het midden met een aantal hoorbare gekraak ook. De displays op de nieuwste Spectre eenheden voelen stijver dan wat hier wordt aangeboden op de Envy. Accu Asus N75SF .
In termen van grootte en het gewicht, de nieuwe Envy 15 chassis is 5 mm dunner dan de uitgaande Envy 15 ontwerp en is ongeveer 200 gram lichter ook. In feite is het nieuwe ontwerp is dunner dan de meeste concurrenten op te slaan voor de duurdere XPS 15 9560 , dat is aanzienlijk kleiner, lichter en krachtiger dan onze HP de revue. De nieuwe Spectre 15 X360 en de super-smalle bezels is HP's direct antwoord op de Dell InfinityEdge design, maar mainstream gebruikers op een begroting moet nog steeds tevreden met de algemene compacte afmetingen van de Envy systeem.
Port opties zijn standaard uitgerust met gemakkelijk toegankelijke USB 3.0, HDMI en USB Type-C-poorten. Ontbrekende functies omvatten RJ-45 en VGA, die beide zijn veel minder vaak voor op de consument gerichte notebooks in vergelijking met zaken-centric aanbod. De USB Type-C-poort hier niet lijkt te Gen. 2 snelheden of DisplayPort-compatibiliteit bieden. Het ontwerp van het deksel verbiedt tevens alle poorten van aan de achterkant van het apparaat geproduceerd.
De verende geïntegreerde kaartlezer biedt gemiddelde overdrachtsnelheden van ongeveer 91 MB / s met onze Toshiba SDXC UHS-II-test kaart. Overbrengen 1 GB ter waarde van beelden van de kaart op het bureaublad zal ongeveer 16 seconden duren. De geplaatste SD-kaart zit vlak tegen de rand van de notebook en blijft veilig om te dragen te allen tijde.
De 2x2 dual-band Intel wireless-ac 7265 module biedt een theoretische overdrachtsnelheid van 867 Mbps en integreert zowel vPro en Bluetooth 4.1. Real-world resultaten bij aansluiting op onze Linksys EA8500 router testen staan een meter retourneert een gemiddelde overdrachtsnelheid van 657 Mbps. We ondervonden geen noemenswaardige problemen met de verbinding tijdens onze tijd met het apparaat.
Er zijn geen andere dan de AC-adapter en installatiegids inbegrepen extra's. HP verkoopt branded accessoires zoals muizen en toetsenborden die generiek werken via USB.
Het onderste paneel is beveiligd door zes hex schroeven die een T5 sleutel te verwijderen. Helaas is het paneel zelf zeer stevig vastgezet aan de basis en de scherpe randen maken een veilige verwijdering moeilijk. Eindgebruiker onderhoud is duidelijk ontmoedigd op de Envy 15.

Gebruikers moeten 2x opslag baaien en 2x SODIMM slots onder het onderste paneel vinden als verwijderd.De standaard één jaar beperkte garantie geldt voor alle nieuwe aankopen van de notebook. Verlenging van de garantie opties omvatten Accidental Damage, LoJack, en pick-up en ondersteuning voor maximaal drie jaar.
De type-ervaring op de Envy 15 voelt vergelijkbaar met de Spectre 15 X360. In tegenstelling tot zijn duurdere broer, maar de Envy draagt een speciale Numeriek dat zowel studenten en kantoormedewerkers waarschijnlijk zullen waarderen. Feedback van de toetsen konden steviger te maken voor de ondiepe reis zijn geweest. Vergeleken met de AccuType toetsenbord Lenovo nieuwere systemen, bijvoorbeeld, de toetsen van de HP voelen spongier en lichter.

De donkere grijze van letters contrasteert nogal slecht tegen de grijze toetsen in tegenstelling tot de meeste andere notebooks waar de zwarte toetsen en witte letters zijn veel vaker voor. De witte achtergrondverlichting steeds meer een noodzaak als het werken onder slecht verlichte omgevingen als gevolg.
De brede geïntegreerde clickpad (~ 12 x 6,5 cm) is iets korter dan op de oudere Spectre 15 X360 . Gelukkig, het behoudt zijn soepel glijden kenmerken en nauwkeurige cursorbesturing zonder cursor springen of dode zones. Accu A32-K55 .

De ClickPad hapert in de geïntegreerde muis toetsen als reizen is erg ondiep en feedback is veel te zacht. herhaaldelijk klikken snel achter elkaar is moeilijk, omdat van hoe arm de tactiele feedback is. De auditieve feedback is rustig en onbevredigend zo goed, dus gebruikers vinden het gemakkelijker om gewoon te tikken op de clickpad of het touchscreen zelf voor het invoeren van muisklikken.
De glanzende 1080p touchscreen op onze test unit is scherp zonder merkbaar korrels of ongewone artefacten. Het Chi Mei CMN15D8 IPS-paneel is te vinden op geen enkele andere notebooks in onze database tot nu toe en de metingen blijkt dat het uitstekend contrast niveaus en een iets helderder achtergrondverlichting dan veel andere mainstream 15,6-inch notebooks bieden. De 4K UHD Envy 15 SKU biedt waarschijnlijk de helderheid, het contrast en kleurnauwkeurigheid resultaten dan onze FHD model, zodat de onderstaande metingen geven alleen de FHD SKU bij de hand.

Achtergrondverlichting bloeden is matig rond de bovenste hoeken en steekt iets naar het midden van het scherm. Dit wordt pas merkbaar als het weergeven van een volledig zwarte achtergrond of tijdens het afspelen van films met zwarte randen en anderszins niet een probleem tijdens het surfen of tekstverwerking.
Kleurruimte is ongeveer 41 procent en 64 procent van de sRGB en AdobeRGB normen, respectievelijk. Dit lijkt op de displays van de HP 15, HP Pavilion 15t en Lenovo Ideapad 310 hoewel deze drie maken gebruik van TN panelen plaats. IPS-panelen op bepaalde Ultrabooks en duurdere alternatieven kunnen diepere en meer accurate kleuren bieden een beroep doen op grafische kunstenaars zoals op de nieuwe Dell XPS 15 9560.
Kleuren en grijstinten zijn over het algemeen juist uit de doos met een aanvaardbare kleurtemperatuur dat is niet te warm of koud. Een kalibratie met een X-Rite spectrofotometer zal nog verbeteren grijswaarden en RGB-evenwicht, maar een merkbaar probleem blijft: Pure blauw lijkt meer blauw-violet en onnauwkeuriger dan andere kleuren volgens onze verzadiging en kleur testresultaten hieronder zijn. Alle kleuren op de Envy 15 geworden onnauwkeurig hoe hoger de verzadiging niveau te wijten aan het panel low sRGB-dekking.
Buiten het zicht is beperkt tot de gebieden in de schaduw als zelfs een bewolkte dag is genoeg om de achtergrondverlichting te overwinnen en veroorzaken storende verblinding. De glossy panel werkt tegen de notebook wanneer onder deze omstandigheden, zodat gebruikers worden gedwongen om de brede kijkhoeken benutten om verblinding zoveel mogelijk te beperken. Schijnbare helderheid daalt als het bekijken van te ver weg hoek en de donkere delen van het scherm iets paars kunnen verschijnen.
Configureerbare opties voor de Envy 15 zijn brede waaronder twee Kaby Lake CPU's (i7-7500U of i7-7560U ), FHD of 4K UHD, 8 GB tot 12 GB RAM-geheugen, en meerdere opties voor opslag van 256 GB SSD's NVMe dual HDD + SSD combinaties. De i7-7500U in onze test unit kan oplopen tot maximaal 3,5 GHz kloksnelheid voor zeer korte periodes.

Alle huidige SKU maken van een touchscreen zonder non-touch matte opties, die enigszins verzwarende aangezien de Envy 15 heeft geen speciale 360 graden scharnieren om het nut van een touchscreen te maximaliseren.Accu Asus A42-G74 .
De i7-7500U is een gemeenschappelijke processor keuze op nieuwere Ultrabooks en hij presteert, waar we verwachten dat het op de Envy 15 op ongeveer 8 tot 10 procent ten opzichte van het uitgaande i7-6500U volgens Cinebench benchmarks. De rauwe CPU prestatievoordelen zijn zeer incrementele en constante tussen elke opeenvolgende generatie Core geweest, ondanks de sprongen om kleinere fabricagemethoden door de jaren heen. In vergelijking met de veel oudere Haswell i5-4200U bijvoorbeeld gebruikers kunnen verwachten een voorstelling sprong van ongeveer 50 procent voor zowel single- en multi-threaded belastingen. Proper HQ-class quad-core processors van de vorige generaties kunnen gemakkelijk overtreffen de laatste ULV Kaby Lake CPU vooral in multi-threaded werklasten.

Likes

Comments

Dell vernieuwt haar XPS 15 met de nieuwste Kaby meer processors en een GeForce GTX 1050 grafische kaart, zodat de prestaties neemt een grote sprong voorwaarts. Wat betekent dit voor de emissies en de batterijduur? En: Heb Dell definitief vast te stellen van de vele bugs uit de voorgangers? We hebben de eerste resultaten en zal de evaluatie eindigen in de komende paar dagen.

De huidige versie van de Dell XPS 15, die in de eerste plaats wordt bepaald door de Infinity-Edge beeldscherm, is nu beschikbaar voor het vierde jaar. Niets echt veranderd in een eerste blik afgezien van enkele subtiele veranderingen aan het chassis (poorten). De grote veranderingen gebeuren onder de motorkap, waar de Dell maakt nu gebruik van de nieuwste technologie. We zijn met de herziening van de nieuwste 2017-model (9560) met Kaby Lake CPU en GTX 1050 GPU , die het vorige model met Skylake processors en vervangt GTX 960m GPU.

Wij, de voorganger met zowel de beoordeeld Full HD-scherm evenals de optie UHD . We zullen ook controleren verschillende configuraties van de nieuwe XPS 15 9560 en beginnen met de entry-level model voor 1499 euro. Het is uitgerust met de Intel i5-7300HQ quad-core CPU, Geforce GTX 1050 GPU, mat Full HD-scherm, en een conventionele 1 TB harde schijf. Ons testmodel werd gekocht van Dell's Duitse online shop.
Dell adverteert met een hoogte tussen 11 en 17 millimeter voor zijn huidige XPS 15 9560. Dit is zeer optimistisch en geldt alleen voor de ultraperifere gebieden aan de uit en terug. Zodra je het op een tafel, zal je een machine met 22 millimeter. Het grootste voordeel ten opzichte van veel andere 15,6-inch laptops is nog steeds de compacte afmetingen dankzij het dunne bezels van het InfinityEdge display.

Een vergelijking tussen de Dell en de huidige MacBook Pro 15 toont duidelijk de verschillen: Apple adverteert een hoogte van bijna 15 millimeter, maar de XPS 15 ernaast lijkt bijna tweemaal zo dik .
Wij controleren de maximale overdrachtsnelheid van de kaartlezer met onze referentiekaart Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II. De kleinere broers en zussen van de Dell XPS 13-serie beheerd goede resultaten in het verleden, maar onze huidige XPS 15 9560 valt achter onze verwachtingen. De sequentiële leestest van AS SSD kan nog steeds bepalen snel 202 MB / s, maar de transfer rate zal breken als we kopiëren vele kleine beeldbestanden (.jpeg, in totaal 1 GB). De simpele reden is de schrijfprestaties van de harde schijf, dat is een knelpunt. De SSD cache lijkt te helpen voor een korte tijd, maar de invloed verminderd groter het gegevenspakket wordt.
Het is relatief eenvoudig om de Dell XPS 15 zo lang als u een Philips en een Torx T5 schroevendraaier te openen. Dell doet afstand van plastic haken aan de aluminium bodemplaat vast te zetten. Wanneer u de schroeven te verwijderen, moet u rekening houden met de twee extra schroeven verborgen onder het luik met het type informatie. Zodra het aluminium paneel is verwijderd, u volledige toegang tot de belangrijkste componenten zoals de harde schijf, SSD, RAM-geheugen, batterij, WiFi module en uiteraard de twee ventilatoren en koeling units krijgen. Het is relatief eenvoudig om het geheugen of SSD vervangen, respectievelijk.

Eén ding dat opvalt - vergelijkbaar met de voorganger XPS 15 9550 - is de 2,5-inch schijf naast de accu. Modellen zonder een conventionele harde schijf kan daarom gebruik maken van de vrije ruimte voor een grotere batterij. Overeenkomstige configuraties zijn uitgerust met een 97-Wh batterij. Accu Asus A32-K93 .
Het toetsenbord uiteraard niet gewijzigd ten opzichte van het vorige model. We hebben nog steeds graag de type-ervaring, net als de typen lawaai en de sleutel reizen. De individuele toetsen zijn vrij stevig en nauwkeurig kan worden geactiveerd, zelfs wanneer u alleen raken aan de randen. Toch kunnen individuele voorkeuren natuurlijk veranderen de indruk van het toetsenbord.

Het toetsenbord heeft een tweetraps verlichting. Je kunt merken dat het licht schijnt door de toetsen als je kijkt naar het toetsenbord vanuit een hoek in donkere omgevingen. Dell gebruikt PWM (pulsbreedte modulatie) met een gemeten frequentie van 60 Hz voor de regulering van de achtergrondverlichting. Dit is niet zichtbaar voor de meeste gebruikers, maar het kan een probleem voor gevoelige gebruikers. Het gedrag is gemakkelijk te zien in een slow-motion schot (Huawei Mate 8, 120 Hz) hieronder.

De typervaring is zeer vergelijkbaar met de XPS 13 en de indeling is vrijwel identiek ook. Alleen de grootte verschilt een beetje omdat het toetsenbord van de XPS 13 is ongeveer 5 mm smaller.
Dell heeft waarschijnlijk niet de touchpad te veranderen, ook niet. Cursor bewegingen zijn geen enkel probleem tijdens de verslagperiode, de glijdende mogelijkheden van het glasoppervlak zijn zeer goed en de klikbare gebieden van de ClickPad werk heel goed. De benodigde kracht voor een klik is goed aangepast en geregistreerd klikken resulteren in een dof geluid met een goed gedefinieerde tactiele feedback. Dell heeft geen rust de touchpad met enige gadgets zoals een geïntegreerde vingerafdrukscanner. We denken dat dit is een voordeel, omdat het hele oppervlak van de 8,5 x 10,5 cm touchpad kan worden gebruikt voor inputs.
Onze eerste testmodel van de nieuwe Dell XPS 15 9560 is uitgerust met een Full HD-scherm. De aanduiding "Sharp SHP1453 LQ156M1" suggereert al dat dit paneel is vergelijkbaar met de voorganger 9550 . Onze meetresultaten zijn eigenlijk binnen een paar procentpunten van het vorige model. Dit is niet een slechte zaak maar, want de resultaten zijn nog steeds erg goed met een hoge maximale helderheid van 416 cd / m² en een lage zwarte waarde van slechts 0,26 cd / m² (maximaal contrastratio 1538: 1). De Full HD-scherm hoeft niet te verschuilen achter de huidige Apple MacBook Pro 15 . De laatste heeft slechts een merkbaar voordeel in termen van kleurbereik en kleurnauwkeurigheid (sRGB) af fabriek. De optionele 4K scherm - als het is ook vergelijkbaar met de vorige generatie - is ongeveer op gelijke voet, maar beheert een ongeëvenaard hoge AdobeRGB dekking van 98%. We zullen uiteraard herziening van de 4K model ook.

De resolutie van 1920 x 1080 pixels op het 15,6-inch scherm is geschikt voor de meeste toepassingen. De scherpte is bevredigend, en je kunt gemakkelijk negeren een verkleinde weergave voor symbolen en lettertypen, zodat schaalvergroting problemen zijn geen probleem, ook niet. Het is interessant dat Dell kiest met een factor van 125% standaard. Wij raden aan 100% en daarom de inheemse setting. wanneer de metingen van de vorige versie zijn ook van toepassing voor het nieuwe model - Het optionele 4K scherm zou een leuke optie voor professionele grafische ontwerper in het bijzonder, die een goede representatie van de AdobeRGB08 gamma nodig hebben. Programmeurs en professionele gebruikers in het bureau sector (grote data-serie in Excel, ...) kunnen ook profiteren van de hoge resolutie sinds teksten scherp blijven, zelfs bij zeer kleine lettergroottes. Accu Asus A32-K53 .

We kunnen backlight bloeden in de perifere gebieden op donkere inhoud en donkere omgevingen opmerken. Dit was echter geen probleem tijdens de dagelijkse taken.
We hebben al gezegd dat de kleur nauwkeurigheid is niet echt een hoogtepunt van de Dell XPS 15 9560 met de Full HD-scherm. We kunnen bijvoorbeeld meten een Calman ColorChecker afwijking van maximaal 11 (DeltaE, sRGB) en een gemiddelde afwijking van 4,9. Opmerking: Het is onmogelijk om verschillen met het blote oog te zien wanneer de waarde daalt onder 3. We kunnen een lichte verschuiving naar groen in grijswaarden en een opvallend grote afwijking voor oranje en geel respectievelijk merken. We hebben dit al gemerkt tijdens de metingen van ons vorige testmodel.

Het goede nieuws: U kunt de Full HD-scherm goed te kalibreren (sRGB). De gemiddelde ColorChecker DeltaE afwijking daalt tot 1,3 (maximaal 2,5) en de grijswaarden aanzienlijk verbeterd tot gemiddeld DeltaE van 1,4 (maximaal 1,9) eveneens. De maximale helderheid daalt tot ongeveer 250 cd / m² door de kalibratie. We gekoppeld aan de overeenkomstige icc-bestand in het kader hierboven en je kunt het gratis gebruiken.
Wij meten responstijden van meer dan 50 milliseconden zwart naar wit en grijs-tot-grijs (50/80%), zodat het scherm niet de snelste in zijn soort, maar de resultaten zijn nog onopvallend in vergelijking met de optionele 4K scherm van de voorganger of de huidige MacBook Pro 15 . Gamers moeten een kijkje op 120 Hz paneel dat zijn erg populair op dit moment hebben; alle andere gebruikersgroepen mag niet worden beïnvloed door deze.

Nu komen we bij een lastige, hoewel zwaar besproken onderwerp: PWM (pulsbreedtemodulatie) om de achtergrond verlichting aan te passen. Zoals gewoonlijk, gebruiken we onze meetinstrumenten om te controleren of de fabrikant gebruikt PWM. We kunnen niet detecteren de PWM-curve op een van de 11 instellingen voor helderheid, maar merken lichte luminantie schommelingen bij 25.000 Hz voor de laagste helderheid. We zijn op de grens van wat onze meetinstrument hier kan detecteren. Omdat de frequentie is zeer hoog en we kunnen alleen maar op te sporen het op de laagste helderheid, zou er geen sprake zijn van beperkingen. We namen de helderheid veranderingen in slow-motion in de volgende video en we kunnen geen flikkeren niet hier, ofwel (te vergelijken met PWM op het toetsenbord). We kunnen echter alleen detecteren lagere frequenties (120 Hz) met een frame rate van 120 fps.
De matte Full HD-scherm van de XPS 15 9560 biedt een zeer brede kijkhoeken, die typisch is voor een IPS display. Zowel de foto's en teksten zijn weergave correct als we weg van de ideale kijkpositie te verplaatsen. We hebben gemerkt slechts een lichte geel-rode tint op donkere inhoud als de kijkhoek van 45 graden overschrijdt. Dit mag echter geen beperkingen veroorzaken praktijk.

De XPS 15 is in principe zeer geschikt voor gebruik buitenshuis. De hoge helderheid in combinatie met de hoge contrast en het matte beeldoppervlak (geen reflecties) zijn hier voordelen. Accu Asus A32-K52 .
Intel Kaby Lake en Nvidia Pascal zijn nu verantwoordelijk voor de prestaties van de nieuwe Dell XPS 15 9560 modellen. Dell biedt drie verschillende opties processor in zijn online shop. Het instapmodel is uitgerust met een Intel i3-7100H CPU en Intel HD Graphics 630 , zodat het niet een dedicated GPU hebben. Dit model is te koop voor $ 999. De andere twee CPU's zijn de krachtigere Intel Core i5-7300HQ en de Intel Core i7-7700HQ . De grafische kaart is de Nvidia Geforce GTX 1050 en er zijn momenteel geen alternatieven. Andere verschillen uiteraard onder meer het geheugen (tot 32 GB DDR4) en uiteraard de opslagcapaciteit. Gezien de twee verschillende displays (FHD en 4K), zijn er niet zo veel modellen (momenteel 7 SKU's).

Likes

Comments

De Aspire Nitro is vertrouwd, net als de GeForce GTX 1060. Het is de combinatie van de twee componenten die de Acer Aspire Nitro 2016 zo'n interessant apparaat maakt. De prijs wordt verondersteld te beginnen bij ongeveer 1.300 euro, dus het kan een game-changer in de entry-level gaming segment.

We hadden verwacht dat Acer de zeer populaire Nitro lineup met Intel's nieuwste Kaby Lake quad-core processor te werken, maar we zijn nog steeds verrast door de GPU upgrade. De snelste grafische kaart van de vorige generatie was de GeForce GTX 960m , dus de logische opvolger zou zijn geweest Geforce GTX 1050 . De laatste zit in dezelfde prestaties segment als de 960m, maar nog steeds ongeveer 30-40% sneller dankzij de nieuwe architectuur. Acer maakt geen gebruik van het volgende model in de lijn, de Geforce GTX 1050 Ti , hetzij. Het is nu al ongeveer 80% sneller dan de GTX 960m. Maar Acer maakt gebruik van een high-end chip van Nvidia en voorziet een aantal SKU's met de Nvidia Geforce GTX 1060 . De verwachte prestatieverbeteringen in vergelijking met de GeForce GTX 960m: + 180%! Ja, dat klopt: Plus honderdtachtig procent, dus bijna drie keer zo snel in vergelijking met het vorige topmodel.

De GTX 1060 is niet alleen krachtig genoeg voor elke moderne PC-spel, de chip wordt ook het label 'VR Ready ", dus het kan ook overweg met 4K inhoud voor virtual-reality-toepassingen, bijvoorbeeld. Sommigen van u misschien vergeten dat de GTX 960m editie van de Nitro V17 was ook leverbaar met een 4K scherm. Toen we nog steeds gesproken over de zin, omdat de prestatie was gewoon niet genoeg voor gaming in 4K. Om het kort te maken: Dit verandert met de nieuwe Nitro generatie dankzij de GTX 1060 GPU.

Nogmaals, we een pre-productie sample, die kan verschillen van de finale winkelunits in termen van functies en andere aspecten beoordeeld. Echter, de bouwkwaliteit van de steekproef was onberispelijk en het liep perfect, dus we zouden zeggen het is eigenlijk representatief is voor het eindproduct. We afzien nog gedetailleerde metingen evenals de rating. We zullen uiteraard bieden een diepgaande reviews voor verschillende configuraties van de nieuwe Acer Aspire Nitro laptops zodra de definitieve producten beschikbaar zijn.
Het ontwerp was niet echt te veranderen in vergelijking met de vorige modellen; ziet u alleen enkele kleine visuele veranderingen wanneer u een kijkje nemen. Het gegroefde gebied boven het toetsenbord is verwijderd en vervangen door een aluminiumplaat, bijvoorbeeld. De Nitro V17 ziet er nu een beetje meer smaakvol. Een elegant detail is de gepolijste rand rond het touchpad, die in feite een subtiele antwoord op het aansteken van effecten van sommige minder krachtig, maar knippert pseudo gaming systemen. Accu Dell Latitude E5520 .

Aantal elementen zoals de zilveren gebied van de scharnieren en de ventilator uitlaten aan de achterzijde niet veranderd. Ons testmodel is ook uitgerust met een eye-tracking module Tobii, die geïntegreerd is in het midden van het scharnier. Een rood lampje geeft aan wanneer de module actief is. Dit is een optionele functie, die waarschijnlijk alleen beschikbaar zal zijn in een paar als modellen.
Prijzenswaardig besluit: De optische drive is verwijderd om ruimte voor een grotere batterij en een sterkere koeling oplossing. Externe USB-DVD-branders zijn reeds beschikbaar voor ongeveer 20 euro, dus het is niet een big deal.
Het chassis dikte tot 25 millimeter veranderde niet. De Nitro V17 tarieven vrij goed in vergelijking met vergelijkbaar uitgeruste notebooks en de 17-inch-systeem is een van de slanker notebooks.
Er zijn een aantal wijzigingen in de havens door het verwijderen van de optische schijf en de herinrichting van het moederbord. Sommige havens werden verplaatst, zoals de audio-poorten en de SD-kaartlezer, die nu aan de linker zijkant van de behuizing naast de twee USB-poorten. Aan de rechterkant bevinden zich de gebruikelijke power connector, RJ45 Ethernet, HDMI, 2x USB 3.0 en een USB type-C-poort (Thunderbolt). Wij willen de lay-out - Alle poorten zijn gemakkelijk te bereiken en is het geen probleem om ze te gebruiken, omdat ze zich naar achteren.
Er moeten geen illusies over uitgebreid onderhoud / upgrade-opties op de Acer Aspire Nitro V17, maar ervaren gebruikers kunnen toegang krijgen tot de interne onderdelen in het algemeen. Allereerst moet je een paar schroeven los te maken, maar wees voorzichtig, omdat de schroeven in de hoeken zijn groter dan de anderen. Dan moet je open te wrikken de zilveren deksel van de eye-tracking module van Tobii tussen de twee scharnieren (één schroef). U kunt nu de hele onderste paneel, bij voorkeur met een scherp voorwerp. Er zijn tal van plastic clips, en je moet ook voorzichtig zijn met de havens te zijn. Zodra alles klaar is, krijgt u toegang tot de accu te krijgen, de fans, koelunits, SSD en HDD evenals twee geheugenslots (één slot in gebruik op ons testmodel). Acer eveneens uitgevoerd the Dust Defender-technologie voor het reinigen doeleinden. De ventilatoren snel draaien in tegengestelde richting, die geacht wordt om stof via openingen werpen onderaan het basisstation.
Het toetsenbord onthult een aantal verschillen met de voorgaande VN7-792G, vooral op het gebied van de richtingtoetsen. Ze werden verschoven naar rechts en de rechter Shift-toets is nu kleiner is voorstander van een grotere verticale "Up" toets. Ons testmodel kenmerkte de QWERTZ lay-out. De type-ervaring, reizen sleutel, en de typen geluid zijn - vergelijkbaar met de voorganger - onopvallend en eigenlijk geschikt voor frequent te typen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. De één-fase rode verlichting niet veranderen, ook niet.
Het touchpad op ons testexemplaar is uitgerust met een geïntegreerde vingerafdrukscanner. Het ligt in de linker bovenhoek van het pad en kan worden gebruikt als alternatief voor wachtwoorden, bijvoorbeeld. Een speciale opening in het chassis is dus niet nodig, maar de sensor kan een probleem zijn als u de touchpad voor de cursor bewegingen te gebruiken, omdat de sensor zelf niet als een aanraakgevoelig gebied handelt. De omringende gepolijste aluminium rand is een visueel hoogtepunt. Wij willen de alertheid en het gladde oppervlak van de muis vervangen. Mechanische klikken zijn mogelijk in de onderste helft van het pad, en zowel de voelbare als de akoestische terugkoppeling zijn uitstekend.Accu Dell Latitude E6420 .
Het scherm wordt geleverd door AU Optronics en heeft de aanduiding AUO BZ173ZAN01.0, maar dit kan nog veranderen voor het eindproduct. We afzien dan ook gedetailleerde metingen, maar we kunnen zeggen dat het paneel 4K (3840 x 2160 pixels) beheert een maximale helderheid van 340 nits rond in het centrum, dat is ongeveer op een lijn met de eerder beoordeeld Full HD model . Goed: Het scherm heeft een mat oppervlak, zodat reflecties zijn geen big deal.
Het is ook interessant om te zien hoe de nieuwe Nitro V17 de inheemse 4K-resolutie (grafische ingesteld High) behandelt. Het hangt af van de eisen van de individuele games en sommige zijn helemaal geen probleem (FIFA 17, World of Warships), terwijl anderen, zoals Battlefield 1 kan dicht gesprekken rond 30 FPS. Een verlaging van de afzonderlijke grafische instellingen kon hier te helpen en in staat stellen soepel 4K gameplay.

De vergelijking met de Nitro V15 (6700HQ, 960m), bevestigt dat de werkelijke gaming prestaties van de huidige high-end SKU met GTX 1060 en i7-7700HQ is ongeveer drie keer beter.
Onze pre-productie-eenheid laat een uitstekende indruk in de vorm van lawaai ontwikkeling. Beide fans zijn meestal uitgevoerd terwijl het stationair draaien, maar ze zijn spinnen op het laagste toerental-niveau en alleen hoorbaar in een zeer rustige omgeving. De lage frequentie geruis stoorde ons nooit, zelfs toen we moesten concentreren op het werk. We hebben gemerkt dat de linker ventilator is soms hoorbaar met kantoor workloads, maar slechts voor een korte periode voordat het terugkeert naar het lagere toerental niveau.
Beide ventilatoren hun snelheid te verhogen onder belasting, zoals de 3DMark Fire Strike Extreme stresstest, bijvoorbeeld. Subjectief, het geluid heeft nog steeds een vrij lage frequentie.
Nogmaals, willen we de pre-productie status van ons testexemplaar te noemen. De ventilator controle in het bijzonder nog kunnen worden aangepast door de uiteindelijke software-updates.

De opwarming van de oppervlakken aan de boven- en onderkant van het basisstation zijn niet problematisch, wat ook het geval is in het kader van duurzame workloads zoals gaming. Lijkt het koelsysteem van de 17-inch systeem niet echt uitgedaagd door de componenten. De koeloplossing zelf is ook heel interessant: Twee fans worden gecombineerd met grote koelunits. Een ventilator is een conventionele plastic model, terwijl de andere maakt gebruik van messen gemaakt van metaal ( "Aero Blade metal fan"). Deze oplossing zou de hitte nog efficiënter transport. Er is een gecombineerde heatpipe voor de belangrijkste onderdelen evenals een individuele heat pipe elk voor de CPU en de GPU.
De twee dubbele sprekers op de linker en rechter produceren een voldoende luid geluid met een bevredigend, maar niet overweldigend kwaliteit. Het geluid is gericht op de bodem, zodat het resultaat zal profiteren van een stevige ondergrond. U moet de Aspire Nitro niet gebruiken op een zachte ondergrond maar, niet in het minst omwille van de koelopeningen (frisse lucht) aan de onderkant.

Hoeveel uithoudingsvermogen heeft een 17-inch multimedia atleet nodig? Een algemeen antwoord is moeilijk of onmogelijk, respectievelijk, maar het zal vooral afhangen van je persoonlijke wensen. Rond vier uur in onze realistische WLAN test is niet een geweldig resultaat voor de Aspire Nitro VN7-793G, maar je kunt in ieder geval betrekking op een aantal korte trips. De capaciteit van de batterij werd verhoogd van 53 Wh tot 69 Wh, maar het resultaat in onze eerste test is nog steeds op een lijn met het vorige model. Wij verwijzen naar onze komende diepgaande reviews van de nieuwe Acer Aspire Nitro laptops voor eindresultaten.

Daar is het, het object van verlangen. De vernieuwde Acer Aspire Nitro VN7-793G maakt gebruik van de vertrouwde design, en er mag geen verrassingen in termen van het scherm, hetzij. Het grote verhaal is de hardware, omdat Acer biedt een aantal nieuwe modellen. De high-end SKU's met de Intel Core i7-7700HQ en Nvidia GeForce GTX 1060 zijn interessante gaming systemen. Acer haar Nitro modellen officieel classificeert als krachtige multimedia laptops voor creatieve gebruikers, maar de krachtige versies van de GeForce GTX 1060 kan ook overweg met moderne games op de hoogste instellingen. Sommige instellingen moeten worden verlaagd als je wilt spelen op de optionele 4K scherm, maar minder veeleisende titels Fifa 17 of World of Warships kan in de native resolutie en de hoogste grafische kwaliteit te genieten. Accu Dell Latitude E6520 .

De beoordeeld pre-productie-eenheid laat gelukkig een goede indruk in de sectie uitstoot. De Nitro VN7-793G is een rustig, hoewel niet stil apparaat met kantoor workloads. De emissies zijn tijdens het gamen acceptabel, maar het zal nog interessant zijn of de laatste winkelunits de goede eerste indruk kan bevestigen.

Likes

Comments

Acer lanceert een goed uitgeruste 15,6-inch all-rounder op de markt met de Travelmate P259-MG-71UU. De GeForce 940MX grafische core (GDDR5 versie) maakt het spelen van veel up-to-date computer games. Acer ruïnes van de algemene goede indruk met een slechte scherm en slechts middelmatig levensduur van de batterij.

Acer biedt entry-level zakelijke laptops die in de eerste plaats worden gemaakt voor kleine bedrijven, zelfstandigen, maar ook leerlingen en studenten binnen zijn Travelmate P2 lineup. Na het testen van twee 14-inch modellen in de vorm van de Travelmate P249-M-5452 en Travelmate P249-M-3895 uit deze serie, zijn we nu op zoek naar een 15,6-inch model genaamd Travelmate P259-MG. Alle drie laptops zijn nog gebaseerd op Skylake processors. De huidige review-exemplaar ook sport een dedicated GeForce grafische kern. HP Probook 450 G4 , Lenovo's Thinkpad E560 , en de Dell Latitude 15 3570 zijn sommige van zijn concurrenten.

Een conservatieve blik gewoonlijk standaard laptops die worden gebruikt in een werkomgeving. Dit geldt ook voor de Travelmate. Acer is gebaseerd op een volledig zwarte behuizing meestal gemaakt van plastic. Alleen bovenzijde van de basiseenheid is gemaakt uit één stuk metaal (geborsteld aluminium). de rug van de deksel en de bodemplaat zijn gestructureerd met een lijn patroon. Een onderhoud luik aan de onderkant van de laptop maakt het mogelijk de toegang tot de harde schijf, SSD, en beide werkgeheugen banken (beide gevuld). De batterij kan niet worden verwijderd.

De laptop heeft geen grote tekortkomingen in de bouw te laten zien. Een lichte overgang van materialen kan worden gevoeld op de bovenste rand van het beeldscherm's. De verschillen zijn regelmatig. De basiseenheid heeft geen zwakke punten in termen van stijfheid. Het deksel is grotendeels binnen een acceptabel bereik hier. Beeldvervorming zijn meestal zichtbaar in het midden van het scherm wanneer druk wordt uitgeoefend op de rug van het deksel. De scharnieren houden het deksel stevig in positie, maar rocken na het aanpassen. Een beetje schokken noodzakelijk om het deksel te openen met één hand.
Het verschil in grootte tussen de Travelmate en haar concurrenten is niet groot. HP Probook 450 G4 kan bogen met het laagste gewicht. Hij weegt ongeveer 300 gram minder dan de laptop van Acer.
De Travelmate bedient met de standaard verscheidenheid aan interfaces. Twee van de drie type A USB-poorten ondersteunen de USB 3.0-standaard. Buiten dat, een USB type C-poort (USB 3.1 Gen.1) aanwezig is. Monitoren kunnen worden aangesloten via twee video-aansluitingen (HDMI, VGA). De interface verdeling is ongunstig omdat ze allemaal op het niveau van de polssteun. Accu HP Compaq 6715b .
De geheugenkaartlezer in de Travelmate ligt in het middenveld. Het overbrengen van 250 JPG-afbeeldingsbestanden (ong. 5 MB per stuk) wordt uitgevoerd bij een snelheid van 68,1 MB / s. De lezers van de concurrenten te bereiken soortgelijke tarieven. Alleen de geheugenkaartlezer in Latitude Dell 15 3570 achterblijft duidelijk. We testen de geheugenkaart lezer met een referentiekaart (Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II).
Een WiFi-module die een chip van Intel (Dual Band Wireless-AC 7265) draagt binnen is laptop van Acer. Naast de 802.11a / b / g / h / n standaarden ondersteunt ook snel ac standaard. De transmissie tarieven die we onder ideale omstandigheden gemeten (geen andere WiFi-apparaten in de buurt, op korte afstand tussen de router en de server PC) waren zeer goed. De router naar laptop verbinding was ook altijd stabiel. Een Gigabit Ethernet-chip van Realtek RTL8168 / 8111 familie is verantwoordelijk voor bekabelde netwerkverbindingen, en het deed een onberispelijke job.
De webcam in de Travelmate produceert wazige en vervaagde beelden. Het heeft een maximale resolutie van 1280x720 pixels.

De Travelmate kan niet dienen met vele beveiligingsfuncties. Een Trusted Platform Module (2,0) is aan boord, dat is de enige hardware gebaseerde beveiligingsfunctie. Een vingerafdrukscanner, bijvoorbeeld, is niet geïnstalleerd. Acers ProShield beveiligingssoftware is voorgeladen.

De Travelmate wordt geleverd met de gebruikelijke accessoires: Een snelle start poster en garantievoorwaarden. Een USB type C docking station is optioneel verkrijgbaar. Het kan de Travelmate interface verscheidenheid uit te breiden. Het station kost ongeveer 170-180 euro.

De Travelmate het grote onderhoud doorgeefluik maakt gemakkelijk toegang tot de twee werkgeheugen banken, SSD en HDD. Aldus vervangt deze componenten zal geen probleem zijn. De behuizing moet worden geopend om de andere hardware, zoals het reinigen van de ventilator of de batterij is vervangen.Accu HP Compaq 6710b .

Verdienstelijk, Acer heeft een garantie van drie jaar op de Travelmate - met inbegrip van een pick-up service. Dat onderscheidt het bedrijf van zijn concurrenten. Bijvoorbeeld, HP ProBook 450 G4 is alleen voorzien van een garantie van een jaar. De Travelmate de garantie periode kan worden verlengd tot 5 jaar voor ongeveer 150 euro.

De licht opgeruwde toetsen van de geïnstalleerde chiclet-toetsenbord hebben een medium drop en een duidelijk drukpunt. De toetsen letters en cijfers zijn hol. De belangrijke weerstand kon een beetje scherper naar onze mening te zijn. Het toetsenbord op de meeste opbrengsten in het centrum bij het typen op. Dit was echter niet storend. In totaal Acer levert een zeer goed toetsenbord dat maakt het ook mogelijk frequent typesessies. Acer heeft niet geïnstalleerd een toetsenbord backlight in de laptop. Dit zou eigenlijk standaard voor een toestel als de Travelmate zijn.

De multitouch ClickPad heeft een oppervlakte van ongeveer 10.6x7.8 cm. Zo biedt voldoende ruimte voor gesture control. De verschillende gebaren kan worden in- en uitgeschakeld individueel in het configuratiemenu. slanke oppervlak van de pad is niet de vingers te stoppen glijden. Het pad reageert, zelfs in de hoeken aan ingangen. Het heeft een korte drop en duidelijk drukpunt.
De matte 15,6-inch scherm in de Travelmate heeft een native resolutie van 1920x1080 pixels. Dit is ook vrijwel al zijn positieve eigenschappen. De helderheid (178 cd / m²) en het contrast (400: 1) zijn veel te laag voor de gevraagde prijs. Een helderheid van 300 cd / m² en het contrast van 1000: 1 zou hier passend zijn. Om de kwaliteit van het scherm hier geïnstalleerd illustreren: Hetzelfde panel wordt gebruikt in de 400 Euro Acer Aspire ES1-533 die we onlangs getest. Tenminste het scherm niet PWM flikkering vertonen. De Travelmate is ook verkrijgbaar met een HD-scherm (1366x768 pixels).
kleurweergave van het scherm is niet erg bevredigend, ook niet. De DeltaE 2000 kleur verschuiving is 9.91 bij levering. Een tarief van minder dan drie zou wenselijk zijn. Bovendien vertoont het scherm een blauwachtige tint. De AdobeRGB en sRGB kleurruimte kan niet worden gereproduceerd. De dekking tarieven zijn 37 procent (AdobeRGB) en 58 procent (sRGB). Accu HP Compaq 6510b .

Acer levert de Travelmate met een kijkhoek afhankelijke TN paneel. Zo is het scherm is niet leesbaar is vanuit elke positie. De laptop is niet echt outdoor geschikt te wijten aan het scherm lage helderheid en een laag contrast.

Likes

Comments

Apple slims beneden de MacBook Pro 15 vrij drastisch en vermindert het gewicht tot ongeveer 1,8 kg bij een dikte van slechts 16 millimeter. De professionele notebook, die zelfs klanten uit de 17-inch Pro in het verleden behaald, is nu een echt alternatief voor gebruikers van de vorige MBP 13.

De grote hoogtepunt tijdens de aankondiging van de nieuwe MacBook Pro-modellen aan het einde van oktober ( wij berichtten ) was zonder twijfel de nieuwe Touch Bar, een aanraakgevoelig scherm strip boven het toetsenbord, die de functie toetsen vervangt en ondersteunen ook andere functies die worden dynamisch gecontroleerd door de juiste software. In tegenstelling tot de kleinere 13-inch tegenhanger Apple MacBook Pro 13 Late 2016 (hier in de review) , de 15-inch MacBook Pro en ik alleen beschikbaar met de Touch Bar.

Het maakt niet uit wat u denkt over een touch display boven het toetsenbord, het feit is dat Apple heeft de MacBook Pro veel dunner en lichter in vergelijking met de voorganger en het is eigenlijk vrij dicht bij de MacBook 13 van 2015 (1,6 kg, 18 millimeter ). Een andere vraag is of de radicale verandering van de prot selectie met slechts vier Thunderbolt-poorten, evenals de verminderde capaciteit van de batterij (100 Wh vs. 76 Wh) gaat de voeding. Ons testmodel is wederom een product dat we besteld bij online winkel van Apple (geen druk monster). We zullen onze resultaten in dit artikel te publiceren en regelmatig bijwerken.
In vergelijking met de voorganger uit 2015, kunnen we zien dat de nieuwe MacBook Pro is een beetje dunner (min twee millimeter) en de footprint is een beetje kleiner ook. Het verschil met de huidige MacBook Pro 13 is ongeveer 400 gram, slechts 1 millimeter dik en ongeveer 30-40 mm qua breedte en lengte van de inrichting, resp.
Net als bij de voorgangers, heeft de resolutie van het 15,4-inch Retina-display niet veranderen in 2880 x 1800 pixels. Een aspect dat was toegenomen ten opzichte van het laatste model uit 2015 is de luminantie. We kunnen meten 465 nits gemiddeld, dat is een stijging van 32%. Apple ook in geslaagd om het contrast (1464: 1) te verbeteren. Het onlangs beoordeeld MacBook Pro 13 (eind 2016) heeft wel een iets helderder panel, maar het heeft ook een lagere contrast ratio voor terug. Accu HP ProBook 6545b .
De kleur nauwkeurigheid is ook vrij goed af fabriek. Calman toont een bijna volledige dekking van het DCI P3 kleurruimte (met een vrij eenvoudige meting van de 6 kleuren). De kleurverschillen zijn zeer laag gemiddeld 1,4 tot en met 3. Dit betekent dat de display moet goed geschikt voor grafische artiesten en fotografen.
Het grootste verschil tussen de huidige Apple MacBook Pro 13 en de 15-inch model dat we hier te beoordelen zijn Intel quad-core processors alsmede specifieke grafische kaarten van AMD ( Radeon Pro 450 , 455 of 460 ), terwijl de 13-inch systeem geleverd met ULV dual-cores met geïntegreerde Intel GPU's Iris. Elke SKU van de MacBook Pro 15 is uitgerust met 16 GB RAM (13-inch ook met 8 GB) en ofwel 256 GB, 512 GB, 1 TB of 2 TB SSD opslag.

Apple maakt gebruik van quad-core processors van Intel voor de MacBook Pro 15, meer bepaald chips uit de Skylake generatie. Kaby Lake chips zijn alleen beschikbaar als dual-core ULV processors tot nu toe, en krachtigere versie wordt verwacht voor volgend jaar, dus zullen we waarschijnlijk moeten wachten op een refresh van de MacBook Pro-modellen in ongeveer een jaar voor hen. Gebruikers kunnen kiezen tussen drie modellen op dit moment: 2,6 GHz, 2,7 GHz en 2,9 GHz. De bijbehorende CPU's hebben de aanduiding i7-6700HQ , i7-6820HQ en i7-6920HQ . Meer details op de chips zijn beschikbaar in onze technische afdeling.

De analyse van onze eerste benchmarks blijkt dat de nieuwe MacBook Pro is op gelijke voet met het vervangen MBP met een Skylake i7-4870HQ CPU in de Cinebench R15 Single test, terwijl het 12% sneller in de multi-core rendering-test. Al met al, de resultaten zijn binnen het verwachte bereik van alle geteste 6700HQ processors.
Cinebench R15 Multi toont duidelijk het voordeel ten opzichte van de huidige Apple MacBook 13: 115 procent.
Hoewel de 256 GB SSD in de MacBook Pro 15 is gesoldeerd, lijkt het om hetzelfde model dat we kunnen vinden in de kleinere 13-inch MacBook Pro zonder Touch Bar, waar het kan worden vervangen zijn. Beide benchmarks van Blackmagic en AJA bepalen vergelijkbare resultaten. In vergelijking met de Windows-gebaseerde rivalen, de resultaten zijn vrij goed en het is een van de beste SSD in termen van sequentiële transfer rates.Accu HP ProBook 4730s .
De graphics berekeningen van onze entry-level model worden behandeld door de nieuwe Radeon Pro 450 in combinatie met de geïntegreerde Intel HD Graphics 530 . Net als bij eerdere modellen, kan Windows alleen gebruik maken van de Radeon grafische kaart, terwijl MacOS schakelt dynamisch afhankelijk van de toepassing. Het is niet echt bevestigd hoe het systeem werkt (waarschijnlijk via multiplexer, zoals in de tijd voordat Optimus of Enduro, respectievelijk).

De Radeon Pro 450 toont zijn prestaties in de Unigine Valley GPU benchmark en is 63% hoger dan de Intel Iris 540 in de kleine MacBook Pro 13 . Windows laptops met de Quadro M1000M (950M) of M2000M (960m) te beheren vergelijkbare OpenGL scores.

We konden niet smoren van de GPU prestaties in de Unigine Valley maatstaf vast te stellen. De GPU bereikt een goede temperatuur van 70 ° C en slaagden er zelfs een iets hogere score nadat het systeem opgewarmd.
De nieuwe MacBook Pro 15 heeft twee systeem fans dat de warmte af te voeren uit het chassis. We kunnen zien dat beide ventilatoren altijd draaien op 2.160 en 2.000 toeren per minuut, respectievelijk, zelfs zonder belasting. Subjectief, ze zijn zeer rustig en alleen hoorbaar in een zeer rustige omgeving op een afstand van minder dan 50 centimeter.
In onze eerste benchmarks (Unigine Valley) voor ongeveer 15 minuten, merkten we een fan snelheid van 3200-3400 (rechts) en 3500-3600 (links). Het geluid kan opnieuw worden omschreven als hoorbaar gefluister, die vrij is van hinderlijke frequenties. We kunnen het theoretische maximum toerental van 5927 rpm (links) en 5489 rpm (rechts) bereiken nu toe. De aanpassing van de ventilatorsnelheid is naadloos.
U kunt het koelconcept van de MBP 15 gemakkelijk zien op de foto's van demontage iFixit's . Twee fans zijn verbonden via een individuele heat pipe, die loopt over de kernonderdelen in het centrum (CPU en GPU) als een brug.
Je zou niet geloven dat het te wijten aan de grootte, maar Apple creëerde een nieuwe referentie op het gebied van geluidskwaliteit met de MacBook 12 De subjectief eersteklas geluidskwaliteit wordt bevestigd door onze metingen. De Apple MacBook Pro 15 is steeds luider dan de MacBook 12, maar het resultaat is niet zo lineair in ruil. De twee zichtbare pieken in de grafiek zijn het gevolg van de speaker setup (2x2).
Laten we samen te vatten onze eerste indrukken en resultaten: Zoals verwacht, krijgen we een zeer geavanceerd systeem, dat is opnieuw de referentie op het vlak van de input devices met de grote Force Touch-trackpad. De zwaar besproken Touch Bar laat een goede indruk tot nu toe, maar zal zich moeten bewijzen in tal van toepassingen. We hebben ook echt graag de sprekers, en Apple kan weer voldoen aan de verwachtingen. Accu HP ProBook 4530s .

De nadelen zeker onder de prijs. Zelfs het instapmodel van de Apple MacBook Pro 15 (eind 2016) dat we hier te beoordelen kost $ 2.399. Dit is vrij veel voor een multimedia notebook met mainstream prestatiecijfers, hoewel het al omvat de 2,6 GHz-processor.Wat we niet snap is een stille stationair draaien en uiteraard een aantal van de huidige standaard poorten, zoals HDMI en USB type-A.

Likes

Comments

De Kaby Lake-i5-uitgeruste versie van de Dell XPS 13 subnotebook met FHD-display maakt indruk met een uitstekende live-batterij, goede prestaties en een top-notch ergonomie. Het display valt echter een beetje kort van onze hoge verwachtingen.
Nu in de vierde generatie, de Dell XPS 13 is verre van een nieuwe jongen op het blok. Er is al veel gezegd over de eerbiedwaardige notebook en het meeste is heel positief. In een tijd waarin fabrikanten voornamelijk gaan richten op het krimpen van de dikte van hun Ultrabooks, Dell op zoek naar de footprint en verkleinen met hun geïnnoveerd "InfinityEdge" display. In aanvulling op de praktische aspecten - de laptop is kleiner dan sommige 12,5-inch apparaten - het ontwerp is ook zeer stevig, goed doordacht en opvallend mooi.

Iets meer dan een maand geleden, hebben we de XPS 13 9360 met QHD + scherm en i5-7200U Kaby Lake processor; een paar maanden voordat dat namen we een kijkje op de XPS 13 9350 2016 met FHD en de vorige generatie i7-6560U CPU. De herziening kandidaat deze tijd is in wezen een combinatie van de twee met Full-HD-scherm en i5-7200U processor, dus lijkt het logisch om de prestaties, de levensduur van de batterij en andere verdiensten voor die versies te vergelijken, evenals op andere aluminium beklede concurrenten zoals de HP Spectre 13 of de Asus Zenbook UX330UA .

Om een goed overzicht te bieden, hier is een volledige lijst van de XPS 13 versies die we tot nu toe hebben beoordeeld:
Op het moment van schrijven, Dell biedt vijf basis versies van de XPS te beginnen met een configuratie met i3-7100U processor, 4 GB RAM-geheugen, non-touch FHD-display en 128 GB SSD voor $ 800 en eindigend met een model met i7-7500U processor , 16 GB RAM-geheugen, touch-enabled QHD + display en 1 TB PCIe SSD voor een eye-popping $ 2.250. Onze versie met i5-7200U, 8 GB RAM en 256 GB SSD verkoopt voor $ 1.150. Let op: de reguliere "Silver" versie kan worden gekocht voor $ 1100, maar onze optie 'Rose Gold "kost een extra $ 50. Aangezien een groot deel van het ontwerp is eerder behandeld, gaan we sommige delen geheel weglaten - het geval ontwerp voor bijvoorbeeld - en druk op anderen maar kort. Kijk dan op onze eerdere beoordelingen voor diepgaande details.Accu Dell Precision M90 .
In vergelijking met de QHD + model met de Corning Gorilla Glass panel touch display - de FHD model wordt geleverd in een iets lichter op 1,23 kg / 2,71 lbs - die 1,31 kg / 2,89 lbs weegt. Ofwel is niet bijzonder licht door de normen van vandaag: de Lenovo IdeaPad 710S-13ISK, bijvoorbeeld, weegt 2,56 pond en stropdassen de HP Spectre 13; de Asus Zenbook UX330UA weegt 2,6 pond. Voor alle doeleinden, die verschillen zijn verwaarloosbaar though.The XPS 13 is een van de dikste ultraportables bij 15 mm op het dikste punt. Geen enkele andere 13-inch notebook is zo belachelijk dun als de HP Spectre 13 op iets meer dan 10 mm van de cursus en de meeste concurrenten in het algemeen te meten ongeveer 13 mm. Voor de totale draagbaarheid, de grootte van de notebook om gaat veel meer en dit is waar de XPS 13 schijnt met de kleinste voetafdruk van het stel.
Geen wijzigingen hier: de XPS 13 is uitgerust met een Thunderbolt-poort 3 - die tevens fungeert als een USB 3.1 Gen 2-poort - in aanvulling op USB 2x 3.0-poorten. Hoewel het lijkt een goed idee om een USB type-A-poort rond voor compatibiliteit redenen te houden, denken we dat de HP Spectre's configuratie met 1x USB Type-C Gen. 1 en 2x USB-Type C Gen. 2 + Thunderbolt 3 een beetje meer toekomstbestendig. Merk op dat de XPS 13 ontbreekt een traditionele video-out-poort, zodat gebruikers die voor het aansluiten van externe beeldschermen nodig hebben om de DisplayPort-functie te kunnen gebruiken - met 4K steun - van de Thunderbolt-poort 3 via een adapter.
Met leessnelheden van meer dan 250 MB / s op onze Toshiba Exceria Pro UHS-II-test kaart, de XPS 13 beter presteert dan de meeste concurrerende notebooks. Interessant genoeg, de transfer rates zijn een beetje lager op 108 MB / s in vergelijking met wat we zagen met de Dell XPS 13 9360 QHD + i7-7500U , die dezelfde kaartlezer heeft, maar gekopieerd jpeg-bestanden met een snelheid van 128 MB / s .
WiFi 802.11ac 2x2 en Bluetooth 4.1 is hoffelijkheid van een Killer 1535 WLAN module - een verrassende toevoeging aan de nieuwste XPS 13 edities. Onze review laptop blijft ook iets achter - met ongeveer 20% - de Dell XPS 13 9360 QHD + i7-7500U , die is uitgerust met dezelfde module. De snelheden zijn nog steeds erg goed met overdrachtsnelheden van meer dan 500 Mbps een meter van onze referentie router Linsys EA8500. Voor meer informatie over de Killer WiFi-kaart, kijk dan op onze speciale pagina . Accu Dell Precision M4500 .

Aangezien we een blik op de binnenkant van de XPS 13 bij verschillende gelegenheden heb genomen, hebben we besloten om de openstelling van rond sla de beoordeling notebook deze tijd. Voor meer informatie en foto's, kunt u terecht op de volgende beoordeling .

Dell heeft betrekking op de XPS 13 voor een periode van 12 maanden tegen fabrikanten overlopen met andere opties beschikbaar. Het upgraden van de mail-in dienst tot 3 jaar on-site service kost $ 240, om maar een voorbeeld te geven. Accidental Damage Protection voor dezelfde periode kost een extra $ 130.
Voor meer informatie over het toetsenbord en touchpad kijk dan op één van de eerdere beoordelingen. We moeten hier rekening mee dat de spatiebalk van ons beperkt nazicht notebook niet helemaal gedragen de manier waarop we zouden gaan verwachten van deze overigens uitstekende toetsenbord. Bij het indrukken van beneden rechts in het midden, zou de spatiebalk naar voren kantelen, bijna alsof het werd scharniert aan de rand van het dichtst bij de touchpad. Persen hier voelde doffer en verstrekt minder feedback, hoewel de ingangen nog steeds betrouwbaar werden geregistreerd.
De meeste gebruikers zullen bekend zijn met de notebook Infinity-scherm en super-slim bezel door nu, dus we zullen geen commentaar geven op te nemen. Visueel, het scherm ziet er aangename met goede kleuren en zeer kleine scherm bloeden rond de randen. Dell gebruikt nogmaals CABC (Content Adaptive Brightness / Backlight controle - voor uitleg zie hier ), zodat je nauwkeurige metingen scherm kan heel moeilijk zijn.

Dell biedt de matte FHD scherm (1920x1080 pixels) voor de meer entry-level configuraties met een maximale grootte van de harde schijf van 256 GB en 8 GB RAM-geheugen. De glossy QHD + paneel met touch-ondersteuning is gereserveerd voor alleen de high-end configuraties. Een van de grootste - helaas negatief - verrassingen was de prestatie van de FHD-display in onze review unit. Volgens onze gereedschappen, Dell maakt gebruik van exact dezelfde IPS panel - een 13,3-inch Sharp SHP1449 LQ133M1 - niet alleen in de beoordeling kandidaat met i5 processor, maar ook voor de XPS 13 met FHD scherm en i7 CPU .
Het verschil in helderheid tussen de herziening notebook en de XPS 13 met FHD scherm en i7 CPU (325 cd / m² ten opzichte van 350 cd / m²) en in contrast (1801: 1 vs. 2265: 1) kan waarschijnlijk worden toegeschreven aan panel variatie en de eerder genoemde gebruik van CABC-technologie, die is een terugkerend probleem geweest met de XPS 13 en XPS 15 ook InfinityEdge modellen. De kleurruimte dekking aan de andere kant is heel anders: terwijl de beoordeling notebook heeft alleen betrekking op ongeveer 73% van sRGB, de XPS met de oudere i7 CPU erin geslaagd bijna 100%.

Het is jammer dat naar onze mening dat de nieuwere FHD paneel is lang niet zo helder als de eerste XPS 13 FHD scherm Dell ter beschikking gesteld in het begin van 2015, die 405 nits bereikt.

Let op: op dit moment zijn we niet zeker over de oorzaak van het gamma verschillen tussen de zogenaamd identieke display panels. We zullen testen met toekomstige modellen van de XPS 13 voort te zetten.Accu Dell Precision M4300 .

We gebruiken de Calman 5 software en een colorimeter om te bepalen hoe nauwkeurig het paneel is in termen van kleurweergave. De gemiddelde DeltaE van 6,7 voor grijswaarden en de kleur-DeltaE gemiddeld 7,4 zijn iets slechter dan die van de concurrenten. Met DeltaE afwijkingen van minder dan 3 voor zowel kleur en grijstinten, de HP Spectre 13 is kop en staart boven de andere subnotebooks. Het paneel reageert redelijk goed te kalibratie met gemiddeld DeltaEs op net iets meer dan 3 achteraf, hoewel oranje / geel blijft een uitschieter met een DeltaE dichter bij 7. In zijn gekalibreerde toestand, merkten we een lichte blauwachtige kleurzweem. Voor fotobewerking, de HP Spectre 13 is de meest haalbare keuze - niet alleen omdat de kleuren zijn de meest nauwkeurige, maar ook omdat het beschikt over bijna volledige dekking van de sRGB-kleurruimte. Voor dagelijks gebruik, de XPS 13 is zeker voldoende.

Likes

Comments

Omdat het goedkopere broertje van de Moto Z vlaggenschip smartphone, de Moto Z Play kan ook worden uitgebreid via Moto Mods. Naast een grotere batterij, maar ook sport een hogere resolutie primaire camera tegen een veel lagere prijs. Onze test laat zien welke functies het niet hoeft.
Lenovo biedt de Moto Z Play mid-range model voor klanten die geïnteresseerd zijn in nieuwe module concept van de fabrikant, maar niet willen 700 euro te besteden aan een smartphone vlaggenschip. Het is goed ingericht met een moderne Snapdragon SoC 625 , 3 GB RAM en 32 GB intern geheugen, maar het kost aanzienlijk minder te boeken vanaf 449 euro. Fans van een lange levensduur van de batterij zal blij met de relatief grote 3510 mAh batterij. De smartphone is verkrijgbaar in het zwart met een zilverkleurige ring of wit met een goudkleurige ring.

We vergelijken de Moto Z Speel met Samsung's Galaxy A5 2016 , Sony's Xperia XA en P9 Huawei lite . Mid-range toestellen Honor's 8 en OnePlus '3 zijn beschikbaar voor ongeveer dezelfde prijs - die beide smartphones met high-end componenten. Om te illustreren duidelijk de verschillen van de review-exemplaar zijn veel hoger geprijsde Moto Z broer, zullen we ook dit model in de vergelijking te nemen.
Het hoogteverschil is waarschijnlijk de meest opvallende verschil tussen de Moto Z -motor-Z Play. Terwijl de extreem dunne build nog een centraal element in het eerste, het nieuwe voorbeeld er iets volumineuzer de directe vergelijking. In feite, de dikte van 7 mm nog dunner dan die van de concurrenten. Er moet echter rekening mee dat de primaire camera uitsteekt door evident 2,2 millimeter worden gehouden. De meegeleverde Style Shell in een nylon textiele vormgeving kan aan de achterkant om zelfs dit worden bevestigd. Het verhoogt ook de dikte van de smartphone tot ongeveer 9,2 millimeter en het gewicht 165-189 gram. Accu Dell Vostro 1520 .

Het toestel is in het algemeen geschikt voor alle motor Mods zodat bijvoorbeeld de Insta-Share projector of JBL basfrequentie luidspreker kan worden magnetisch aangesloten op de achterkant. We beschreven beide modules in detail in de herziening van de Moto Z . We hebben nu de gelegenheid gehad om het te onderzoeken Incipio offgrid power pack nauwer. Het kan heel goed worden gemonteerd op de achterkant, maar het verhoogt het gewicht van de smartphone aan 249 gram en de hoogte 13,4 mm. duidelijk afgeschuinde kanten van de module te voorkomen dat de bundel uit te kijken onhandig. Het is een beetje jammer dat de smartphone nodig is voor het opladen van de accu, omdat het - in tegenstelling tot veel andere Moto Mods - niet beschikt over een USB-poort.

De Moto Z Play is in principe op gelijke voet met zijn duurdere broer model op het gebied van bouw en de keuze van materialen. Hoewel glas en metaal niet wordt gebruikt op de rug, het voelt ook een hoge kwaliteit en een patroon eronder vermindert de looks. De metalen bezel's build is onberispelijk en brengt een zeer solide indruk. Onze kromtrekken pogingen dat maakte geen indruk op de review-exemplaar bevestigen dit. Verder is het handig dat de behuizing is behandeld met een waterafstotend nano finish.

De Moto broers en zussen hebben dan een paar kleine tekortkomingen gemeen: Als een module niet is aangesloten, kunnen gevoelig zijn vingers een enigszins scherpe overgang tussen de ring en de rug van de smartphone te voelen. De glazen achterkant van de Z Play trekt ook vingerafdrukken net zo gemakkelijk als het metalen oppervlak van de Moto Z .Accu Dell Vostro 3500 .
Terwijl de duurdere motor Z was een van de eerste smartphones zonder een 3,5-mm audio jack, is nog in de moto Z Play. De USB Type C-port, gelukkig, ondersteunt de USB 3.1 standaard, zodat het overbrengen van onze 'Big Buck Bunny "video van een pc naar de smartphone werd uitgevoerd bij ongeveer 70 MB / s. De beschikbare 23.1 GB van de 32 GB interne opslag bij levering kan worden opgevuld vrij snel. Buiten dat, is USB OTG voor het aansluiten van externe apparaten ondersteund.

Dankzij de dual-SIM ondersteuning kunnen 2 simkaarten naast een micro-SD-kaart in onze configuratie model worden ingebracht. SIM die moet worden gebruikt voor dataverbindingen kunnen worden geselecteerd in de instellingen. Micro-SD-kaarten met de huidige maximale capaciteit van 256 GB worden ondersteund (theoretisch max. 2 TB). Verder kan worden opgemaakt als een mobiele of interne opslag. De eerste optie heeft als voordeel dat gegevens op de kaart leesbaar blijft voor andere apparaten, maar slechts in toepassingen worden geïnstalleerd dan.

Naast AC WiFi met WiFi Direct-functionaliteit, Bluetooth 4.0 en NFC zijn aanwezig voor draadloze verbindingen. Het is echter jammer dat het verzenden van een draadloze video-signaal is alleen mogelijk via Chromecast en niet via Miracast of de USB-poort.

Net als zijn duurdere broer model , de Moto Z verdwijnt in de tijd en de meest recente meldingen op het scherm met een handicap via een handgebaar als zijn broer model, maar in tegenstelling tot de Moto Z het technisch niet heeft infrarood sensoren. Bijgevolg worden de overeenkomstige bewegingen nauwkeurig geïdentificeerd iets minder. In ieder geval, deze functie functioneerde onberispelijk in de review-exemplaar. De vingerafdruksensor verdient hetzelfde bijwoord als het de smartphone ontgrendeld betrouwbaar en snel. Een kennisgeving LED niet aanwezig is.
Naar aanleiding van de traditie, installeert Lenovo een slechts licht gewijzigde Android besturingssysteem. Naast de verschillende Google-apps, vinden we alleen de Moto app. Het maakt het configureren van diverse handige functies, zoals het activeren van de zaklamp wanneer schudde of het lanceren van spraakherkenning via een persoonlijke hot woord.

De 32-bits versie van Android 6.0.1 met security patches van juli 2016 is voorgeïnstalleerd op onze review-exemplaar. Dit toont aan dat Lenovo niet maandelijks updates aanbiedt, maar dat ze zijn gebundeld in grotere pakketten plaats. Aangenaam, is Android Nougat is aangekondigd voor de Moto Play Z, en het is dit jaar verschijnen. Accu Dell Vostro 1510 .
Naast de gebruikelijke GSM- en 3G-frequenties, de review-exemplaar ondersteunt ook communiceren via LTE in de banden gebruikelijk in Duitsland. Hoewel de Lenovo is niet de maximale transmissiesnelheden specificeren, de geïntegreerde Snapdragon SoC 625 behaalt theoretisch maximaal 300 Mb / s download en 150 Mb / s upload.

Likes

Comments

Deze HP COMPAQ 8710w accu is de beste keuze voor uw HP COMPAQ 8710w laptop. De accu levert een spanning van 14.8V en heeft een maximale capaciteit van . De accu heeft cellen. Hierdoor kunt u lang onafhankelijk van de netstroom gebruik maken van uw laptop. De perfecte keus voor vervanging van uw originele HP COMPAQ 8710w accu of als tweede reserve laptop accu.

Het voltage van de HP COMPAQ 8710w accu wordt bepaald door het aantal cellen en celgroepen in de accu. Deze accu heeft cellen en levert daarmee een spanning van 14.8V. Dit voltage kan afwijken van het voltage van uw originele accu. In de meeste gevallen levert dit geen problemen op. Een verschil tot 1,5V kan geen compatibiliteitsproblemen opleveren. Bij een hoger verschil is het raadzaam eerst te kijken of er een HP COMPAQ 8710w accu met hetzelfde voltage beschikbaar is. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen op of onze technische ondersteuning voor uw laptop accu doornemen.

Het milliampère-uur van een Accu HP COMPAQ 8710w geeft de maximale capaciteit van de accu aan. Het wordt mede bepaald door het aantal cellen of celgroepen in de accu. Deze HP COMPAQ 8710w accu levert met cellen . Hoe hoger milliampèere-uur, hoe langer de laptop aan kan blijven op één acculading. Een hoger of lager milliampèere-uur kan echter nooit voor problemen met de compatibiliteit zorgen. U kunt altijd een HP COMPAQ 8710w accu met een hoger of lager milliampèreuur in uw laptop gebruiken. U kunt meer lezen over het milliampère-uur bij onze technische ondersteuning voor laptop accus.

Wattuur geeft eigenlijk hetzelfde aan als het milliampère-uur alleen wordt hierbij ook het voltage meegenomen. Ook het wattuur wordt bepaald door het aantal cellen in de HP COMPAQ 8710w accu. Deze accu levert met cellen . U kunt het wattuur ook zelf berekenen door het voltage te vermenigvuldigen met het milliampère-uur. Bij deze accu is dat dus 14.8V . Wattuur heeft geen effect op de compatibiliteit. Hoe hoger het wattuur van de HP COMPAQ 8710w accu, hoe langer de laptop aan kan blijven op één lading. U vindt bij onze technische ondersteuning voor accu meer informatie.

Deze HP COMPAQ 8710w accu is voorzien van hoogwaardige cellen. Deze cellen garanderen de beste energie per gewicht ratio waardoor uw laptop niet zwaar wordt. Daarnaast hebben de cellen een lange levensduur en gaan ze bij goed gebruik jaren mee zonder veel capaciteit te verliezen. Wel is het bij een accu belangrijk dat u de accu niet helemaal leeg laat lopen om diepontlading te voorkomen. Houd de HP COMPAQ 8710w accu zo mogelijk altijd boven de 10% en bij opslag voor langere tijd rond de 50% lading. Dan kunt u het langst van de laptop accu genieten.

http://www.koopaccu.com/hp-compaq-8710w.html

Likes

Comments

Deze Dell Precision M4400 accu is de beste kwaliteit voor uw geld als vervanging voor uw originele accu. De accu is voorzien van hoge kwaliteit cellen die lange levensduur garanderen. De accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

De accu zorgt ervoor dat u altijd mobiel bent. U kunt uw Dell Precision M4400 laptop overal gebruiken zonder dat u afhankelijk bent van de netvoeding. Bestel dus uw Dell Precision M4400 accu vandaag nog en u bent zo snel mogelijk weer mobiel!

Met deze Accu Dell Precision M4400 kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve Dell Precision M4400 accu extra lang werken zonder stopcontact!Hoge kwaliteit Dell Precision M4400 accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.


koopaccuhanteert altijd een lage prijs en dat garanderen we. Vandaar onze "laagste prijs garantie", zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor hetzelfde product.we biedt inmiddels laptopaccu’s,laders, autoladers, adapters voor meer dan 7000 verschillende laptopmodellen. Nieuwe laptopmodellen worden razendsnel ontwikkeld en op de markt gebracht, wekelijks komen er nieuwe modellen op de markt en zo ook nieuwe accu’s in de koopaccushop.


Het beste voor een Dell Precision M4400 accu is helemaal opladen en weer helemaal leeg laten lopen.Heeft u een nieuwe Dell Precision M4400 batterij aangeschaft? Laadt de Dell Precision M4400 batterij dan de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur op. Dit zorgt ervoor dat uw batterij volledig opgeladen wordt. Hierna ontlaadt u de batterij volledig zodat de laptop automatisch uitschakelt.Om met de Dell Precision M4400 batterij vanaf het begin de volledige capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 á 4 keer volledig op,en ontlaadt u de batterij daarna volledig.


Verwijder de Dell Precision M4400 batterij uit uw laptop en bewaar deze op een koele, droge en schone plaats indien u de Dell Precision M4400 batterij voor een periode van één maand of langer niet gebruikt. Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken? Zorg er dan voor dat de batterij de eerste keer volledig opgeladen wordt.
Verzeker uzelf van maximale batterijprestaties door het optimaliseren van energiebeheer functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.

http://www.koopaccu.com/dell-precision-m4400.html

  • accu
  • 12 readers

Likes

Comments