​Välkomna!

Ännu en gång börjar jag att skriva och pyssla med en ny blogg. Denna gång kommer det att handla om en livsresa. Från 0-100. En helomvändning, en 360. Vi lever troligtvis bara en gång, varför inte göra det bästa av det?

Jag hamnade efter en tid av försummelse, på sjukhuset och som många andra fick jag en uppenbarelse. Det är nog just på sjukhuset som de flesta får sina uppenbarelser och det är tråkigt att det alltid ska gå så långt. Speciellt för mig, jag väntar alltid till sista sekunden. 

Det är dags att crea diem, det vill säga skapa dagen. Det är dags att lyssna på dem som alltid har sagt till mig att jag ska ta bättre hand om mig själv. Jag ska skapa mina dagar till det bättre, inte göra samma misstag som innan. Så som många andra har sagt innan, för att göra någon förändring måste man börja.

Nu steg för steg, kommer jag börja sakta men säkert och jag hoppas att jag även kan inspirera någon annan. Det är väldigt lätt att falla för frestelser, men det är bara att kämpa. En gång för alla och för framtiden.

Så nu jäklar, nu börjar skapandet!
Ha en fortsatt trevlig dag och glöm inte att le.

/ C.

Likes

Comments

lantzcajsa@lantzcajsa