Den 12 mars var vi iväg på våran första visning, Riktigt kul och lärorikt!

Innan vi åkte iväg så var denna gård verkligen WOW, "detta är mitt drömhus" men när vi väl åkte därifrån så hade jag inte alls samma känsla. Gud va viktigt det är och åka iväg och kolla. Huset var perfekt och läget men vi har drömmar om att kunna ha djuren där också och de bodar och ladugårdar som tillhörde gården var inte alls som vi ville ha det.

Så skönt nu i efter hand nu vet man ännu mer vad man vill ha. Vi har även pratat lite och vi ska fortsätta leta och kolla runt och åka på visningar för en dag så hittar vi det där boendet.

Vi har även börjat luska lite på att kunna bygga eget. Man kan säga att denna visningen gav oss mer idéer och öppnade fler dörrar.

<3

Likes

Comments

Mars månad började med en ledig dag och det behövde jag verkligen, en dag där jag hinner med lite i hemmet men också en dag där jag bara kan landa och hämta energi.

Som ni förstår av namnet så är jag en lantis brud, uppväxt och har alltid bott på landet. I dagsläget hyr jag och min sambo ett hus tillsammans, jag flyttade hit för nästan 6 år sedan och sambon flyttade in för ca 1 år sen. Till skillnad från mig så kommer han istället från stan och har nästan hela sitt liv bott i innerstan och nära till centrum. Men han tog beslutet för ett år sedan och säga upp lägenheten och flytta ut till mig. Och han älskar det! ( o ja med såklart)
Är så glad att jag hittat någon som älskar lugnet och tystnaden lika mycket som jag.

Jag har alltid haft drömmen och målet om att jag ska kunna köpa ett eget hus på landet eller en liten gård så möjligheten till djur också finns. Men nu har jag någon att dela den drömmen med. Vi har börjat satt dessa tankar i rullning, båda har fast heltidstjänst och nu känner vi att vi vill ta nästa steg till något eget och något som blir vårt. För just nu är huset vi hyr lite mer mitt i känslan fast vi har försökt få in så mycket honom som möjligt men det är svårt när man bott så pass länge och redan har så sjukt mycket grejer. Men snart hoppas jag att vi kan börja resan att få inreda vårt egna hem <3

- VÅRT DRÖM HUS

Likes

Comments