Nicole 7 år

I helgen var det dax att fira Nicoles 7 års dag för släkten:)

På lördagen kom mamma och pappa och bror med barn. Svärmor var redan här så hon hängde med hela helgen.

det blev massa göttigheter och en jäkligt god kladdkaka:D

Nicole blev väldigt nöjd över sina presenter, hon fick en skiva med hennes favorit grupp och av morbror Leo och barnen fick hon en låda med massa roliga saker i.

Söndagen

På söndagen kom syrran o micke och fira Nicole, blev massa göttigheter igen och kladdkakan var ännu goare denna dag. Nicole blev väldigt glad över presenterna och det blev en timma av kaos då det var bus o stojigheter i en timme mellan männen och alla barnen, haha. Det var skönt när syrran och micke åkte igen:D ( inget illa menat)

Likes

Comments

Nu är det dax att sova, huset är tyst och allt är förberett till natten. Vi släcker aldrig ner huset, utan de står lampor på lite överallt. För de värsta som finns är när det är kolmörkt när man är upp ett par gånger per natt.

Likes

Comments

Min sambo och jag har ett underbart samarbete när det gäller barnen. Nu när Zeb är liten så delar vi upp nätterna på bästa sätt för båda. Då sambon jobbar och går upp 05:45 så behöver han sömnen så jag tar alla nätter under jobbvardagar.
På helgen så låter sambon mig att sova mest, jag brukar ta en matning på natten. Vilken av matningarna beror lite på hur jag känner mig när jag vaknar😂 och när jag är väldigt trött så tar sambon hela natten☺ detta är den positiva delen med att ha flaskbarn.

Brukar/brukade ni oxå dela upp? Eller hur gjorde ni? Jag älskar att läsa om andras familjers upplägg, för att läsa om andras olika erfarenheter gör en själv till den bästa mamman. Man lär av andra👏🏻.

Likes

Comments

Timmarna innan gubben kommer hem är så sega. Det bästa som finns är när helgen kommer och alla är hemma:)

Taco blir det idag, ska om en stund påbörja allt som skall göras till tacobuffen😋 svärmor kommer idag oxå så blir extra trångt på runt bordet.

Va brukar ni ha i era tacos?

Vi har följande:
🌮Blandfärs med taco krydda
🌮champinjoner steka i allkrydda
🌮tomat o gurka
🌮taco sås mild
🌮bea
🌮taco chips
🌮 taco bröd
🌮riven ost

Inte mer en så! Många har majs o gräddfil oxå men de går inte hem hos mig😂

Likes

Comments

Varför inte passa på att berätta att idag har varit en förbaskat bra dag👌🏻
Hann både me att röja hall, plocka i köket, gosa med Zeb i flera timmar innan barnen sluta i skola och dagis! Sen bar det iväg till Vadstena och träffa föräldrar, bror och brorsbarn några timmar! Även en sväng till banken, satte in massa en kronor, skaffa ny bankdosa och sedan fixa lite andra ärenden👏🏻👏🏻
Nu ska jag gosa med Zeb medan gubben är hos grannen en sväng..

En tand som snart är borta🙈

Lexi o izabell

Morbror Leo som var så rolig från mammas knä, men hos morbror Leos knä var morbror Leo en läskig typ😍🙈

Likes

Comments

Jag blir mer och mer frustrerad över vintern! Jag längtar så dant efter våren och alla härliga promenader man kan ta då. Att vara mammaledig på vintern suger.
Det värsta är att man ska stå ut 3 månader till inne det vänder och blir vår, hela 3 månader till 😭.
Fler som hatar vintern?

Så idag har man varit inne som vanligt och pysslat med hushållssysslorna som vanligt😒 tvätten är vikt och tvätten är tvättad.
Vi har fokuserat mycket på sidovinden så vi får ordning på den, så mycket skräp alltså! Men i morgon blir vi klara där uppe och kan då börja med renoveringen av lilla toan och göra klart trappen, hela hallen där uppe har varit full med gräjer som inte fick plats i vinden innan 😱)
vill få lite snyggt innan nicoles kalas för hennes kompisar nästa lördag ☺

Men nu ska jag ta en kopp tee framför hem till gården och snart kommer Zeb vakna och då blir det mys😍
He en fin blåsig kväll alla fina läsare!

Likes

Comments

Idag var dagen här min lilla Nicole fyllde 7 år. Stora tjejen, men blev lite negativa saker. Postnord kan inte hålla leverans tider så hennes godisbox hon skulle få kom inte.
Sen fick vi på posten veta att rektorn på skolan kommer byta ut nicoles fröken mot en annan fröken. Nicole blev lite ledsen då hon tycker om sin fröken. Men gissar på att rektorn tog detta beslut då det var mycket bråk i klassen och den nuvarande fröken inte riktigt kunnat hantera situationen plus hon har varit sjuk väldigt mycket.

Men hoppas att det kommer bli bra ändå och den nya fröken såg trevlig ut hon oxå:)


När pappa väl kom hem från jobbet, var det dax för det Nicole har väntat på, att få ta hål i öronen 😍 men väl hos frisören så våga hon inte. Så hon sköt upp hål tagningen till hon fyller 10 istället 😂.

En av favoriterna från paketen magisk sand👍🏻

Ha en fin kväll alla läsare så hörs vi i morgon!

Likes

Comments

I morgon fyller min äldsta dotter hela 7 år, 7 år är något speciellt men råge. 7 år då man börjar i ettan.. herregud.

Tänkas att det är 7 år i dag som jag var på Us i Linköping för bedömning för igångsättning, kommer aldrig glömma dygnet innan hon kom. Det var hemskt, men klart värt det efter hon hade kommit.

Nedan kommer bilder från hennes 7 år enjoy...

Nyfödd
1 år
2 år
3 år
4 år
5 år
6 år
I morgon 7 år

Likes

Comments

Jag hatar denna känsla man har på måndagar, det är jätte lång tid kvar till helgen. När man är mammaledig är måndagar värst av alla dagarna. Då är det jätte lång tid kvar tills sin gubbe har helg. Och tiden från man går upp tills han kommer hem känns som flera dagar.
Önska man bodde närmare hans jobb så han kunde komma hem strax efter 16 en att vänta till 17 tiden.
Fler som tycker det är extra jobbigt på måndagar?

Likes

Comments

Utanför Mantorp så höll det på att smälla mellan två bilar. En Volvo körde rakt ut framför en Audi (vi var bakom Audin) Volvon tvärbromsa mitt på vår fil och Audin fick vejja kraftigt. Det var nog bara centimeter i från att vi skulle bli vittnen till en dum dristig Volvo förare som måste se som en kratta kör im i en oskyldig Audi!!

Likes

Comments