Bilen levererar ännu😂 nästa gång får hon följa med gekås tror jag! Då ska det shoppas stora saker hihi..


Man kan ju oxå ta bort alla sätet utan de två främre och då kan man ju sova i bilen till och med! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den där känslan när man helt plötsligt töms på all energi fy👎🏻 har hållit igång sen 06:45 i morse suttit ner kanske 20 min sedan dess😂 nu ville kroppen ha lite vila! Så satte mig ner med en kopp tee! Barnen äter lite sen mellis i köket! Nicole är så duktig som fixat åt alla barnen! Stora flickan!

Idag slängde jag ihop en god frulle😝

På tal om att Nicole är en stor flicka idag tog hon sitt första porträttfotografering på skolan☺️ plus hon kom hem med en läxa som var klar efter 10 minuter från hon klev in genom dörren😂 duktiga tjejen!

Likes

Comments

Här kommer lite bilder på barnens rum, dok så hoppas jag kunna göra om lite framöver! Döttrarna ska få upp sin rullgardin med underbara prickar, ny matta ska köpas mm. Sonens rum ska nya gardiner upp plus en annan lampa som ligger i förrådet :)

Zeb han har inget rum ännu utan det blir framöver till i vår. Då gästrummet försvinner då!

Likes

Comments

Ugglor ugglor överallt!!! Jag älskar ugglor vet inte vad det är men de tilltalar mig på ett bra sätt blir glad helt enkelt☺️ här har ni bilder på mina ugglos😍

Sen har vi barnens😂

Drömmen är en tatuering på överarmen med en uggla såklart👍🏻

Sen såklart har jag julugglor😂

Likes

Comments

Vad gör ni nu i eftermiddag? Regnet håller sig inte borta så vad passar inte bättre en att tvätta o städa🤗
Ska starx nu åka o hämta barn på förskolan, det blir då fjärde gg att åka iväg idag haha

Likes

Comments

Dagen börja helt okej tills döttrarna blev skit sura på varandra 😖 sen blev allt försenat men vi hann till skolan i tid pju.. efter det lämning på förskolan sen åkte Zeb och jag till öppna fsk en sväng! Nu ligger Zeb o sover så jag passar på att titta på unga föräldrar på TV4 play och skrattar åt Fanny som vanligt 😝🙈 henne hittar du här på nouw @fannyeericsson

Det roligaste att följa henne är hon är östgöte och vi har barn som är nästa exakt lika gamla 👍🏻 plus vi är i samma mammagrupp på Facebook kan ju inte bli roligare!

Likes

Comments

Ibland undrar jag om bebisar läser och lyssnar på allt en mamma säger. För så fort jag nämner något om hur bra Zeb börjar sova nätterna så gör han tvärtom den natten som kommer 😂 han åt sin mat vid 22:30 vakna igen 00:45 och har inte somnat ännu 1 timma o 10 minuter senare haha.. hoppas han somnar strax men ja det är inte säkert det! Han är väldigt bökig i babynestet. Nästan hela dagen som varit har han bökat omkring och inte sovit längre stunder. Börjar fundera på om det var nya flaskan som har orsakat luft i tarmarna😱 tror inte jag vågar använda den mera. Men han gråter inte utan bara så där missnöjd med små protester och rörelser.

Har ju fått en jätte snäll bebis i övrigt han gråter så där 5 minuter per dag om maten dröjer.. han har gråtit på Riktigt 2-3 gg då han blivet rädd. En gång skrämde troy skiten ur honom, sedan har jag skrämt honom någon gång när man tagit på honom en boddy ni vet när huvudet fastnar och man försöker lugnt ta bort den men bebis får panik! 😢

Men annars så är han en glad liten bebis ❤️

Likes

Comments

Denna dag har varit rätt händelselös, en sådan dag som inget händer i princip.
Det ända roliga är att jag idag har hört iallafall 3-4 nya ord från troy :) det har gått snabbt nu senaste veckorna ☺️
Kanske om några månader han börjar med två ords meningar 👍🏻

Likes

Comments

Då har jag fått äran att börja ett samarbete med twistshake, jag kommer under några dagar testa och se om Zeb tar den flaskan och ifall han gör det kommer jag skriva mina personliga åsikter! Zeb har provat både mam, dr Brown men ingen av dem funkar jätte bra mot hans mage.

Redan nu kan du köpa din flaska på https://twistshake.com/sv/
Använd koden Lantfjollan20 och få 20% på ett helt köp☺️👍🏻pst.. gäller även deras rea produkter👏🏻👏🏻

Så håll utkik på bloggen ! Om några dagar kommer all information om denna berömda flaska! 

Likes

Comments