Nej idag kunde jag inte stå emot det längre, sittdelen till extravagnen har stått i gästrummet i 4-5
månader med lappar och allt.
Men idag rök lapparna och jag satte dit åkpåse och vindskyddet och drog ner till byn. Även om vagnen inte är den bästa för promenader så kunde jag inte stå emot att prova allt. Zeb somna innan jag ens hann utanför dörren, jag hade tänkt han skulle vara vaken och se lite nya intryck men tydligen var vagnen så mycket nya intryck att han somna direkt
😂

Men blev en fin promenad ner till Ica med Zeb och Troy

Men en sak jag märkte på promenaden var att jag vill ha en mugghållare eller en på varje vagn. För när jag köpte varm dryck på Ica så blev det lite varmt att ha i handen så en mugghållare skulle inte sitta fel👌🏻

Nästa vecka kommer nog nya sittdelen till min huvudvagn och de kommer bli ännu mer skoj
😍

Likes

Comments

Ända sedan jag var liten har en viss serie alltid funnits i mitt liv. Min mamma tittade,min morfar tittade,min mormor tittade , min pappa tittar ,min bror har tittat, min sambo han tittar och jag tittar.
Vilken serie är det jag pratar om?

Vad tror ni? våra bästa år? Eller kanske glamour?
nej nej nej nej utan vårt älskade hem till gården!
Då serien alltid har funnits i mitt liv så har det varit en naturlig del av mitt liv. Men på riktigt börja titta på serien runt 2000 så det har gått 17 år som jag följt serien dag in och dag ut. Att ha något att titta på som man får följa under lång tid gör att man lär känna alla människor i serien.

Som man bodde i denna lilla by som råkar ut för allt, mord, otrohet, rån, pedofiler, alkolister, knarkare, bedrägeri, kärlek, giftermål, barn, fina människor, solskenshistorier, lycka och alla dessa lögner.
Ni som följer hem till gården vet att man inte kan leva utan hem till gården bästa serien ever!

Likes

Comments

Du glömmer väll inte bort att du med koden Lantfjollan20 får 20% på hela sortimentet på twistshakes flaskor online? Varför inte inskaffa lite vårfärger ? Bästa flaska någonsin!

Både snygg, greppvänlig och giftfri.

Surfa in på twistshake.se och beställ din flaska nu!

Likes

Comments

Pinsammaste sakerna jag någonsin råkat göra!

1. Gekås toalett papper i byxorna och strosa runt på en smockad parkering.

2. Glass sugen på Viking lines buffé och glassen var hård och jag tog i för hård sa en drös porslinstallrikar slog i golvet och alla blev knäpptysta.

3.
Betalning på Ullared, för lite pengar på kontot vilket innebar sura människor bakom i kön en kassörska som såg ut som man vore en fattiglapp. Fick se glad ut och plocka bort några varor, blev sist i varuhuset då Ullared hade stängt för dagen.

De var allt
😂😂 kan vara pga att jag undviker alla situationer som kan innebära pinsamheter.

Senare idag kommer jag skriva om en löjlig Serie jag följerTV.

Likes

Comments

Jag har gjort de som många inte gör, jag har renoverat emmaljungas Eva "grusätardäck".

Hur har jag gjort?
Först så sitter man ner i lugn och ro och tar bort alla stenar man kan få tag på och för mig tog det ca 2 timmar för två däck!
Jag använde mig av en grill besticks kniv.
När man är klar så tvätta jag av dem ordentligt i duschen.

Det var omöjligt att få bort alla små stenar men jag tog bort alla jag kunde.

Sen vänta på att de torka

Sen använde jag mig av akryllim i alla hålen, hällde ut en skvätt på en papptallrik tog en slickepott och smeta på däckets alla hål man får trycka lite så de verkligen kommer ner i hålen.

Sen efter detta vänta på att limmet torkade.

Sen när limmet hade torkat så hade jag köpt en tub svart industri silikon en tub kostar ca 90kr på tex Bds.

Sen var det slikepotten igen och forma däcket med ett lager silikon. Man känner sig fram och får släta till överallt så man slipper ojämnheter.
När man är nöjd så lägger man däcket på tork i några dygn. Jag hade mina däck på tork i 5 dagar.

Sen kan däcken kännas lite klibbiga men det försvinner så fort man kört lite yta på däcken ute. Jag har provat vagnen ute på betong, trä och grus och det kändes toppen och inga stenar fastande
👌🏻 ett perfekt tips om man inte vill köpa nya däck eller om man vill få sina befintliga lite snyggare! Akryllim hittar man i bygghandel jag hade hemma efter renoveringar av huset.

Sen långsiktigt hur det kommer se ut vet jag ej. Men eftersom vagnen ska till ett nytt hem så kommer de nya ägarna få meddela mig sen hur det gick!

Spännande
👌🏻

⬆️⬆️⬆️⬆️
Så här såg det ut när däcken var ny silikonade, väldigt glansiga.

Så här blev det efter 3 dagar
⬇️⬇️⬇️⬇️

Och efter körning utomhus ser däcken ut så här
⬇️⬇️⬇️⬇️

Helt klart värt 90kr 👌🏻

Likes

Comments

I går var det tråkiga saker vi prata om, skolgången som inte var så roligt.
Men nu ska de bli lite roligare läsning.

Hur jag kom i kontakt med min sambo Rikard!
Ni yngre läsare kanske inte har en aning om va jag menar med vi träffades genom Lunarstorm. Föregångaren till Facebook kan man säga.
På den tiden hade alla Lunarstorm och det var så man nådde människor runt om i Sverige. Ni som är i min ålder vet oxå att föregångaren till Lunarstorm var skunk
😂

Jag blev vän med Rikard på Lunarstorm när jag gick på florist i Norrköping dvs 2003 och vi prata där. Men mitt huvudsyfte med den relationen var om han visste vem min hemliga kärlek var.
För på samma skola som han gick studera även den jag var kär på
😂
Då var det bara den där killen i mitt huvud
🙈

Så Rikard han försökte väll flirta lite men jag fatta nog aldrig det. Åren gick och Rikard blev tillsammans med en annan tjej som tur nog tog slut.

Sen december 2006 då börja vi skriva mer och jag börja fatta intresse av honom och blev så sur när han inte svara på fler dagar ( nu i efterhand så har jag fått veta att han jobba så mycket just den här tiden) så ibland kunde jag få vänta en hel vecka på svar
😂
Sen skaffa jag messenger och då börja vi prata massa med varandra. Och jag var så kär
😍
I mars den 23de åkte jag till Linköping och han kom med sin BMW och tog med mig till Norrköping på dejt och han tog med sig sin bästa kompis och en tjejkompis på den dejten
😂😂 världens konstigaste dejt. Jag var så nervös kunde inte äta en bit av maten, Rikard nynna på bröllops sången och såg generad ut🙈

Dejten avslutades hemma hos honom i lägenheten i Hagaby där hela gänget såg på film. Sen åkte de andra hem och jag satt tyst i ett hörn och våga inte ens gå på toa😂😂

Resten är historia men tänk att det kan bli så konstigt med ändå så roligt i efterhand!

Likes

Comments

Älskar när det kommer nyheter på barnkläder även om det kan bli dyrt så skiter jag idet 😂 Kappahl har väldigt mycket fina nyheter och beställde lite nytt till troy och Zeb fick ett par byxor. Men det finns så mycket mera jag vill beställa. Kax har jätte fina mönster i denna kollektion.

Troys nya tröjor👌🏻

Zeb fick ett par byxor de översta på bilderna nedan, resten är sådant jag vill köpa sen i stl 80🙈

Likes

Comments

Tänkte fortsätta med roliga saker om mig eller kanske inte så rolig idag.

Tänkte prata om min skolgång, jag har ju en ort i mitt hjärta och det är Boxholm där jag gått i skola.
Även om skoltiden var jätte bra fram till högstadiet så var då inte resten av skolgången något vidare.
Då jag är extremt blyg och var ännu värre blyg då en idag så försvann många kompisar.
Från att alla var kompisar till att alla helt plötsligt inte var kompisar så blev jag utanför. Så alla gamla kompisar försvann o hade några nya.

Men vet att mellan 7-9 så hade jag en vän på besök under alla dessa år och det var bara en gång hon var hos mig. Tror de berodde på att jag var blyg och mitt självförtroende blev då inte bättre med tiden. Jag börja skolka och var inte alls mycket i skolan då det bara kändes jobbigt.
Jag ville inte att någon skulle se mig, jag plugga på rasterna och fick faktiskt rätt bra betyg trots jag skolka så mycket jag gjorde.
Sen hade jag världens bästa mentor han heter Johan Birath och han var väldigt förstående i hur jag mådde då han själv inte hade de så bra i skolan. Han gav mig jätte bra betyg i hans ämnen, han tyckte att det är inte närvaron som ska bestämma betyg utan det är hur mycket man kan. Så fick högsta betyg i många av hans ämnen.

Att få en förstående lärare hade jag ju inte turen att få i gymnasiet, där blev det bara skit. Hade så dåligt självförtroende att jag inte fick en enda vän de två åren jag gick florist. Några bekanta men inga vänner. Dessa två år är de sämsta någonsin. Satt på mitt studentrum och åt massa skit. Att jag tog beslutet att hoppa av och börja på ny kula var det bästa beslut jag tagit.
Börja media i Mjölby och där var de mycket bättre och blev bättre för varje år med klassen. Vissa tyckte jag väll var konstig men andra bjöd in. Och det var faktiskt dessa människor som fick mig att lätta från mig själv. Gick ner 30 kg i vikt och träffa min sambo sista terminen av gymnasiet och tror jag aldrig skulle vågat om jag inte fått lite självförtroende.

Men sen att att studenten blev skit till en början då jag fick en släng av ensamhet och inte våga fråga om jag fick följa med på kortegen igenom stan utan satt vid ett träd och tjöt är en annan femma. Den avslutades bra med en fest med mina skolkamrater innan jag åkte hem till Rikard och stanna hos honom.

Livet är konstigt men det formar en hur man är idag. Och ensamheten finns här hela tiden för vänner finns knappt några och de som jag verkligen vill vara med bor så långt bort
😢


Nedan jag på studenten
😝

Dessa två betydde väldigt mycket för mig under skolgången. 😍 saknar den tiden lite faktiskt..

Likes

Comments

I går kväll efter man tagit ett varmt skönt bad och såg fram emot mys i soffan börja min mage göra så ont och så var magsjukan ett faktum.
Har stängt in mig i gästrummet så ingen av de andra i familjen blir smittade och spritar händer o toalett efter jag varit där.


Fy detta var inte alls va jag hade planerat idag, vill ju gosa med barnen och izabell skulle kommit hem idag. Men vi besluta att hon fick vara kvar hos farmor tills på fredag.
På så sätt så slipper hon bli smittad och de sista man vill är ju att fler barn ska bli sjuka. Zeb och troy är inte sjuka ännu kanske beror på att de är blöjbarn och inte får bakterierna i badrummet.
Håll era tummar att de blir skonade..

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av sådant som inte alla vet om:)

Jag var påväg att bli bland Sveriges bästa skyttar, men kärleken kom i vägen och skyttet ersattes med barn.
Jag började 1997 i januari alltså 20 år sedan.
Då åkte jag med min bror till luftgevärs hallen och till Mjölby skyttegille som de hette då. Vi höll till i en lokal i blåklintskolan. De som var ledare i början var Två äldre gubbar, kommer ihåg att den ena hette Sven och att han hörde dåligt 😂. Jag blev fast i skyttet rätt snabbt där☺ mååååånga medaljer o pokaler har de blivet innan kärleken kom i "vägen"
Skyttet har oxå inneburit väldigt många tårar när man missar medalj plats pga av en tiondel av en poäng.
Kommer aldrig glömma den dagen i Vimmerby var 14/15 år och va så nära att gå vidare till riksfinalen i Eskilstuna men de blev särskjutning om 2a och 3e platsen och vi var tre stycken och jag förlora och kom sist med 1 tiondel. Gud va ledsen jag blev..

Men även en av ledarna som skötte skyttet under många år favoriserade vissa skyttar i klubben och jag var då ingen favorit i hans ögon. Utan blev utfryst kan man säga, var väldigt många tillfällen då jag blev bortvald. Och det är inte okej i mina ögon.. men som tur va försvann denna idiot från skyttet men då efter jag fick barn.

Men nu har min äldsta dotter börjat på skyttet i Mjölby och så mycket bättre ledare en va jag hade👍🏻

Likes

Comments