Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Om blöjan ser lite full ut på Zeb bilderna är det att vi just vaknat för dagen😂🙈 så ni inte tror någonting annat. För man har lärt sig va dömande folk är här världen! 😂

Likes

Comments

För ett par dagar sen skrev jag Facebook att på måndag kanske det skulle komma lite bilder på gästtoans mini renovering. Och såklart kommer nu bilder:)


Före

Smygtitten..

Det som nu fattas är själva toaletten och handfatet typ🙈 sen såklart golvlister..

Likes

Comments

Idag har man varit i Vadstena hos mamma och pappa och hjälpt till med att städa lite åt mamma. Men det var lättare sagt en gjort då strömmen i halva huset hade gått.
En elektriker kom och det verkar som en nergrävd elkabeln mellan stora gården och mamma o pappas hus har gått av eller blivet kortis i. Kan vara en sten som gnidit av kabeln under flera år och tillsist gick den av. Så nu blev de utan ström till i morgon i halva huset då de måste byta kabeln på typ 200 m eller något.
Men efter huvudströmmen gått pga överbelastning så fick dammsugaren stå parkerad och som tur va så blev nästan allt dammsugit👏🏻

Vi fick även ett väldigt intressant besked idag, men detta är en hemlighet ett bra tag till. Så den får ni suga på🙈men det har med familjen att göra och hur vårt liv kommer se ut till hösten👏🏻👏🏻 och ni som redan nu vet om får vara tysta!!

Likes

Comments

Hej alla bloggläsare, nu haft lite ledigt ifrån bloggandet. Kände att det inte fanns tid till att blogga utan ville ha tid med mina barn och kunna ha det lugnt ett tag.

Inget speciellt har hänt sedan sist, vi haft jättefint väder så att vi har varit mycket ute i trädgården. Studsmattan har vi satt upp, säsongens första grillning, Zeb har gungat för första gången, vi har gått på promenader, ätit god mat, min kära syster har hjälpt mig ännu mera med renoveringen.

Sen håller Zeb på att lära sig krypa, kommer inte dröja många veckor innan han förstår hur man ska komma framåt i kryp ställning. Nu står han på knä mycket och han börjar få med sig knäna men händerna stå still. Men han kommer snart krypa efter mig🙈

Jag kommer försöka skriva ett blogginlägg varje dag kanske fler när jag känner att jag har tid. Hoppas att ni vill fortsätta följa mig och att jag Ian dela med av mitt liv till er..

Likes

Comments

Jag kommer lägga bloggen på is ett tag, jag kanske bloggar då och då. Men känner att tiden och orken att sitta och blogga finns inte. Men ni kan följa mig på instagram lantfjollan86

Hej svejs..

Likes

Comments

Det ska inte räcka med att man har ont i ena knät, ryggen, axlar och nacke. Varför inte trilla i en nedförsbacke och skada handen, skrapa upp andra knät, skada vänsterarmen och får ännu mer ont överallt. Precis vad jag behövde😢

Jag känner mig verkligen mörbultat👎🏻

Likes

Comments

Nu äntligen har vi kommit igång, mina kära storasyrra kom hit idag och tapetsera sista i trappen och lite annat. Detta var precis vad jag behövde för att få igång mitt renoverings själ igen, jag älskar att pyssla men orken försvann när jag blev gravid med Zeb och sen har det hållit i sig.

Men idag så har jag målat toanmöbeln och alla foder i gästtoan en första gång. I morgon blir det göra en sista gång på ovansidan och sedan försöka dekorplasta ovansidan. Sen ska jag måla väggarna oxå🙈 och sist men inte minst tapetsera en fondvägg.
Sedan ska vi lägga golvet och sätta dit nya blandaren och toaletten.

Väggarna färdig tapetserad nu fattas alla lister och måla väggen runt dörren vit.

Likes

Comments

Hade stor chans att få ett jobb idag, tills jag inser att de ej läst mitt cv och personliga brev ordentligt. Va ju just därför jag trodde på detta att de hörde av sig för allt stod ju i mina papper.
Sen när jag inser att det är från mitten av april de ville ha någon så föll mitt hopp. Där hade jag chansen att få ett jobb på 80% och den högsta timpenningen jag haft 😢
De skulle höra av sig på fredag men vet ju redan att de säkert hittar någon som kan hoppa in redan då en att vänta på mig tills 1 juni😢.

Får leta vidare efter mitt nya jobb, när är det min tur att få ett jobb på mer en 60%?Likes

Comments

Instagram@lantfjollan86

Nya inlägg