Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Trött på ytlighet? Ja.
Äre något jag är trött på atm så är det hur ytliga så många känns, att det är mkt viktigare att vara snygg än snäll och att ha massa killar efter sig är status? JAG förstår inte? Asså verkligen så förstår jag inte detta, blir så chockad hur en del man känner/vet vilka de är tänker. Men alla får tycka olika och kanske är det inte alltid som det verkar! Vem vet! Men men.

Idag fredag så är jag hemma eftersom jag varit hemma hela veckan med feber så tar jag det lugnt idag med och kom nyss hen ifrån tatueraren! Och här har ni resultatet! Ska nog ner igen och fixa lite små fix men nu så får det läka först

Likes

Comments

​totalt tappat bloggandet tyvärr och har legat sjuk hela veckan och också mått allmänt dåligt ett tag så.. men ja imorgon är det fredag och jag har både tatueringstid inbokad och hemma premiär med innebandyn. Dock är halva truppen sjuka men vi får göra så gott vi kan! Förra helgen var pest asså förutom att på söndagen fick jag träffa Tilda och Elin och mysa vilket var behövligt! Bild på min nya tatuering dyker förmodligen upp här imorgon eller någon dag här! Ha det bra så länge. Kyss.

Likes

Comments

Hejsan? Ne låter fan inte bra men ändå hej hej. Idag tisdag så är det kanelbullensdag!!! Gott, men dock en lååång dag i skolan då vi har "brytareftermiddag" då vi bryter lektionerna och ska typ sitta och prata istället om jag fattat det rätt.. men iaf det gör så att jag får sluta senare iaf.... och ikväll är det innebandy men innan det så ska jag hinna träffa syrran och även plugga lite??? Jaja vi får se. Hörs! Kyss.


Favoriter just nu.

Likes

Comments

Höst! Usch fy vad kallt det blivit ute nu... gillar inte alls faktiskt, kyla är inget för mig MEN det är ju också så vackert med alla färger på träden.

Jag sitter just nu i sängen och väntar på att åka till bussen🤔 det blir tredje gånger för denna termin jag faktiskt tar bussen, har blivit alldeles för bekväm och åker bil vart jag än ska.. men men ngn fördel ska man väl ha eftersom man lyckats ta det där körkortet!

Min helg var rätt lugn ändå! I fredags så var jag ute och käka på restaurang med alla från fingerboda och åkte sedan ut och var där fram tills ca 10? Körde lite folk efter det här i Nora och fick även sovsällskap. Vem? Ja det kommer jag ej skriva ut. Men iaf det fick jag och morgonen därpå så gjorde jag mig klar för att åka och kolla innebandy i Örebro med laget vilket var kul. Annars inget speciellt faktiskt vad jag kan komma på, inget intressant iallafall.

Så ha en bra dag så kanske vi hörs snart. Kyss.

Likes

Comments

Ja vad händer i livet? Ja det kan man indra just nu så känns det inte som att jag får något gjort utan bara väntar på bättre tider?! Usch så segt... Redan trött på skolan och vill gärna ha lov redan nu.

Får iaf långhelg i helgen men vad ska jag göra på den då? Ja jag har noll koll på läget just nu hinner inte ens planera in saker?! Match söndag iaf skönt det så har man sysselsättning 1 dag iaf. Men ni får ha det bra så hörs vi. Kyss.

Likes

Comments

First cut the deepest, babe

Likes

Comments

VAD HAR HÄNT SEN SIST??? jo väldigt mycket eftersom det var sjukt längesen jag skrev... Känner att jag inte riktigt haft varken lust eller tid för att skriva. Tyvärr men sen sist så har jag iaf fixat körkortet, fyllt 18 och hunnit samla ihop mig själv lite!


Inser vilka som är värda att lägga tid på här i livet och att ha få nära vänner som man litar på är bättre än tonvis som inte finns där i de jobbiga stunder.

Börjat skolan igen efter sommaren och är inte alls taggad... Än iaf men det blir nog bra och jag ska försöka göra mitt bästa.

Spelar fortfarande innebandy men har under sommaren pajat axeln lite så håller på att träna upp den med.


Kanske kommer en uppdaterad snart igen! Men först ska jag läsa igenom lite gammalt och fräscha upp minnet! Kyss.

Likes

Comments

Detta är mer hemma för mig än någonting annat, bästaste fingerboda.

Likes

Comments

Noll uppdatering, men är mycket nu! Kyss

Likes

Comments