Denna dag har gått super fort, tiden bara rann iväg. Nu börjar det dra ihop sig inför inspelningsdagarna! Så nu samlar vi de sista sakerna som vi kommer att behöva. Det ska bli riktigt roligt att få vara med och se hur det börjar från grund tills man får se det på tv. Under dessa veckor på SVT har jag lärt mig så mycket, och jag ser fram imot att lära mig mer!
11951336_10204818322728116_6702628403520961738_n

Likes

Comments

Ja en riktig rolig och mysig helg har detta varit! Varit med underbara människor och träffat människor jag saknat så innerligt. Riktigt nöjd med hårfärgen också. Syns inte riktigt på denna bild men ska lägga upp någon senare.

Nu sitter jag på tåget till Stockholm igen, med massa blandade känslor. Så mysigt att få komma hem till hudik, men det ska bli återigen roligt att få komma till Stockholm jobba igen!

Tack för en underbar helg allihopa.

image

 

 

Likes

Comments

 

Lördag! Idag har jag inte gjort så superduper mycket. Jag gick på stan en sväng med Mattias dock, och köpte hårfärg! Jag känner att det är dags att komma med en liten ny färg nu till hösten. Jag valde självklart Miss Glossy färgen som jag fick förra hösten! Riktigt fin hårfärg utan några röda toner. Jag lägger upp slutresultatet lite senare. Detta är en toning som sagt och jag rekommenderar den starkt!

 

Nu snart kommer Julia min gamla klasskompis hit och sedan blir det vidare till en rolig lördagkväll! Ska hämta henne på stationen, så lägger in detta inlägg lite snabbt  ??

På bilden är det en före bild och en bild precis innan jag ska tvätta ur. Loréal färgen är nr 400.

 
11752441_10204806202905128_3194140840782868492_n

Likes

Comments

Denna dag har gått sjukt fort! Idag har jag bland annat varit i musikstudion, vilket var hur kul som helst. Jag kommer få vara med i självaste intro låten till SVT produktionen! Jag har hört slutresultatet och det ska bli så roligt att få visa upp den. Kan tyvärr inte lägga ut den nu eftersom den är inte helt klar och serien har inte börjat sändas än. Tror den kommer ut i vår! I låten sjunger jag med Shaya khalil! Hon är även en av skådespelarna i Regnbågsfamiljen.

Nu på eftermiddagen tog jag tåget till Hudik, så himla skönt på nå sätt att komma till en liten stad igen. I Stockholm är det bara stress 24/7. Dock trivs jag väldigt bra i Stockholm! Men som man brukar säga, borta bra men hemma bäst.

Just nu sitter jag och kollar på Mattias lillebrorsas match! Kanske lägger upp någon till bild senare, annars kommer mer imorgon.

Hejsvej!
imageimageimage

Likes

Comments

Helloo, ja denna dag har inte varit min favvodag precis. Trött och nere. Men men alla har väl sånna dagar.

Studio inspelningen blev flyttad till imorgonbitti istället! Lägger upp lite bilder om det då!

Sånna här dagar får en att tänka på de dagar som va så himla underbara! Saknar mina vänner så sjukt mycket. Och tro det eller ej så saknar jag att gå i skolan. Dagarna var planerade och man kände sig trygg för då hade man alltid ett ställe där man träffa sina vänner, där man inte behövde oroa sig över vad man ska ta vägen härnäst. Nu är det nya intryck varje dag, och man känner en press på att man ska komma på vad man ska plugga, hur man ska få in pengar och vart är jag i framtiden? Ibland kan det bara vara skönt att tänka tillbaka hur man hade det i skolan, för så hemskt var det faktiskt inte!

image

Likes

Comments

Imorgon blir nog en rolig dag! Jag ska nämligen hjälpa till med intro låten till SVT:s produktion! Ska bli så kul!! För om det är något jag verkligen älskar så är det att sjunga och skapa musik. Kommer få vara med att sjunga och ska bli så kul att höra slut resultatet!image

 

Likes

Comments

Denna dag har varit så sjukt lång. Vi har varit i inspelningshuset och städat osv! Det är kul eftersom jag jobbar med så trevliga människor. Men det vart lite lång dag för jag kom hem halv åtta.. Men men! Vi kom långt och hann med mycket. Det röda huset på bilden är inspelningsplatsen och bilden till vänster var lite roliga kulisser jag såg i förrådet. Tänker direkt på Nils Karlsson pyssling när jag ser detta! Allt från jätte frukter till jätte stolar. Nostalgi!

Nu blir det idol med blåbärspaj sovandes sittande på samma gång.

image

Likes

Comments

Jobbdagen idag var helt okej. Jag fick i uppgift att åka runt till olika frisör salonger och kolla med dom om vi får använda oss av deras salong till produktionen. Så ganska trätt är man ändå, men inget att klaga på. Nu blir det pannkakor och bara mys med släkten!image

Likes

Comments

Jag vann!! Kan inte förklara hur glad jag är. Ska bli så sjukt kul!  Jag kommer få vara deras ansikte utåt! Det här gjorde min dag så mycket bättre eftersom den började så tråkigt. Mattias åkte hem idag och hatar verkligen att säga hejdå.. Men dagarna går fort och snart får jag pussa på han igen!

image

Likes

Comments