Under de senaste månaderna har jag slutat bry mig, inte bokstavligen utan jag bryr mig inte om vad folk tycker om mig. Det började för att terminen och sedan har mitt självförtroende blivit så jävla mycket bättre. Jag gick från att vara den mest osäkra tjejen till att aldrig ta åt mig. Hur kanske man undrar?
Hur har jag lärt mig att inte ta åt mig? Det finns ingen riktig anledning bakom det hela eftersom att det ligger i att jag bara bestämt mig för att andras åsikter inte spela någon stor roll. Jag kommer inte känna dessa personer om ett par år så varför ska jag slösa min tid på att bry mig om personer som ändå inte betyder någonting? Varför ska jag ta åt mig av onödiga kommentarer som kommer från personer som inte är viktiga för mig? Det låter helt orimligt i mina öron eftersom att förr kunde jag inte tänka mig att jag skulle bli så här just för att jag var så osäker i mig själv men nu däremot, har jag lärt mig att andras åsikter aldrig definiera vem DU är.
Du är bra som du är, och låt dig aldrig tryckas ner av andra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

"you'll heal. you'll be okay. you'll let go."

"I'm not gonna lie about this - yes I still miss him, of course I do; yes I still look for bits of him in every guy I meet, I probably always will; yes I hope that I'll see his face every time when there's a knock and I open the door - but I don't want him back. And even though I love him, I know he's no good for me."

"Nobody hates you more than a person who did you wrong."

"today in science class I learned every cell in our entire body is replaced every seven years. how lovely it is to know one day I will have a body you will never have touched."

"He may have taken you for granted, but what he doesn't realize is that he'll be searching for you in others and getting nothing but fragments."

"Most of us ask for advice when we know the answer but we want a different one."

"They went separate ways, that doesn't mean their paths won't ever cross again."

"Maybe you weren't the one for me but deep down I wanted you to be."

"If you want to learn what someone someone fears losing, watch what they photograph."

"No fuck you. I was the best thing that could have ever happened to you, and you lost me. I was worth it."

"Keep showing me you're not interested and I'll show you what regret feels like."

Likes

Comments

Was gucci my g's. Long time no see ;). Men kommer uppdatera mer nu (för mina kära vänner (; ). Jag har haft mycket i tankarna & livet. Skolan har varit intensiv MEN det är bara 1 vecka kvar till höstlovet så det är väldigt skönt och behövligt. Har massa kul planerat så det är jag väldigt exalterad över. Förmodligen en konfrontation Hihihi. Eller jag hoppas på det.
Igår vid 17:30 drog jag en spontanare till stan med min bästis ;)) Dimen & kan minst säga att jag hade det väldigt roligt. Jag fick även med mig något hem: en (till) svart jeansjacka med en ros på. Hade kollat på den i somras men nu var den på rea för 100kr så jag tänkte fuck it och köpte den. Kändes jävligt bra & skönt. Var i stan idag också lol. Dock ska jag förmodligen snart göra 2 kurdiska läxor för jag skippade veckans lektion.

Likes

Comments

God(natt). Just nu är klockan lite strax över 00:15, och jag borde egentligen sova men vill uppdatera bloggen. Inte för att något märkvärdigt eller speciellt har hänt. Men det känns som jag kommer dö av dem två kommande veckorna. Har rätt mycket prov, men samtidigt är det rätt Chill också. Men det som gör mig riktigt nervös är ett stort historieprov som jag ska ha på torsdag. Jag vill verkligen att det ska gå bra. Jag tål inte att misslyckas. Hela min värld, och mitt humör vänds upp och ned. Det har hänt ett fåtal gånger, och jag vill helst slippa det.
I måndags hade jag tal i svenska, och det gick bättre än vad jag trott. Var inte alls nervös och det var en jättestor lättnad. Ni vet den känslan när man kommit över en sak som man inte trodde var möjligt? Så kändes det. För hela tiden har jag varit så otroligt rädd för att prata inför folk, men nu, känns det så mycket bättre. Att inte ens bli nervös är liksom den största välsignelsen jag kunnat få hahaha. Jag hade också ett matteprov i torsdags, och det gick väll helt okej.
Nästa vecka har jag också två spanska prov + ett historieprov & en redovisning i engelska. Det känns som att min hjärna kommet explodera förr eller senare. Men, det kommer gå bra.
Jag klarar allt

Likes

Comments

Goddag! Det var ett tag sedan. Just nu sitter jag och lyssnar på Sam Smith. Han är så jävla duktig. Hans låtar är så relatable, så jag relaterar till typ allt. Ska sätta mig och plugga snart för det är lite mycket nu i skolan. Dock har jag sovmorgon till 13:45 imorgon, och bara 1 lektion dessutom. Inget särskilt har hänt hos mig, utom att jag mår bättre nu. Ett "förhållande" (inte bokstavligen) har tagit slut. Och det är blandade känslor, men mest bra. Det var toxic. Skolan går väll bra. Låg lite efter, men är tillbaka nu. Så jag klagar inte. På måndag har jag en redovisning, och helt ärligt, jag är inte ens nervös. Det känns helt okej vilket är jättebra!
Jag vet riktigt inte vad jag ska skriva här på bloggen, för mina dagar består i princip av samma saker, så det är ingenting märkvärdigt. Snart är det höstlov iallafall, och då har jag lite saker planerat. Ska b.l.a träffa två av mina närmsta vänner på en återträff då vi bara ska prata i timmar, och äta gott. Ska bli jättemysigt. Tror vi kommer komma varandra närmre också.

Likes

Comments

Goddag. Just nu är klockan 17:31. Och i torsdags fyllde jag 16 år. YAYY. Sweet 16 ;). Och jag tänkte berätta lite om hur min födelsedag var samt, hur min fredag såg ut.
Så i torsdags hade vi SA-dag, så vi jobbade med uppgifter hemma istället för att ha lektioner i skolan. Kan mest säga att jag inte fick särskilt mycket gjort. Jag vaknade vid klockan 09:00 till massa gratulationer, vilket var jätteroligt och omtänksamt. Till min otur, hade jag blivit förkyld. Och jag hatar verkligen att vara förkyld. Men jag fick en blombukett med massa rosor av min pappa. Och det gjorde mig jätteglad. Vid klockan 11:00 gick jag och gymmade med en av mina bästavänner. Efteråt fick jag ännu fler rosor och även två saker från NYX. Jag blev jätteglad. Vid klockan 13:00 kom en av mina andra bästavänner och fick lite presenter som också var rosrelaterade. Jag älskar verkligen rosor. Timmarna flöt på, och vi åkte till Capri och åt middag där. Jag kom hem vid 21-tiden.
Igår däremot efter skolan, vid klockan 17:00, gick jag på bio med min bästavän Dimen. Vi såg självfallet American Assassin. Jag hade väntat i ett år på den filmen. Och WOW vilken jävla film. Jag upplevde så många känslor under filmen. B.l.a sorg, då jag faktiskt började gråta. Men fyfan så snygggggg Dylan O'brien var. Jag kan inte komma över det. Jag kan verkligen inte komma över hur snygg han verkligen var i filmen. Men helt seriöst, det här var en av mina favoritfilmer. Så jävla bra

Likes

Comments

Goddag. Det var ett tag sedan ändå. Jag har ändå haft tid, men inte orkat uppdatera hahah.
Men jag börjar bli allt mer bekväm med min klass med tiden som går. Jag saknar min gamla klass ändå, men det kommer säkert bli bättre i den här klassen med tiden som går. På torsdag fyller jag år. Ayye. Sweet 16 ;). Men det som är ännu bättre är att vi är "lediga" den dagen. Eller vi har SA-tid hela dagen, fast hemma. SA-tid är när man själv jobbar utan läraren. Så det ska bli skönt med lite extra sovmorgon och att slippa åka till skolan. På fredag ska jag på bio med min bästavän YAY. Ska se min babyboy Dylan för filmen American Assassin har premiär. Är så himla exalterad över den filmen. Men annars har jag massa skolarbeten. Jag gillar att hålla hjärnan igång och göra saker. Jag älskar känslan när man gjort klart massa saker som man måste bli klar med. Aka jag älskar att vara produktiv!!!

Likes

Comments

Godkväll!
Det var ett långt tag sedan jag uppdaterade känns det som. Jag minns inte riktigt när det var..
Men nu har jag snart gått i gymnasiet i 2 veckor, och helt ärligt det flyter på. Jag skulle inte påstå att jag fått massor utav vänner än, och om jag ska vara helt ärlig, har jag inte fått en ända lol. Men ärligt, det spelar inte en sån stor roll för mig.
Jag går ju natur, och det är mycket i skolan, men tycker det är uppdelat väldigt bra. Vissa saker känns redan lite stressiga men jag ska klara av det. Jag klarar allt.
Imorgon ska jag förmodligen vara med 3 vänner och jag tror vi ska ut och äta. Det ska bli jättekul och mysigt. Har verkligen saknat dem, eller iaf 2 av dem. Den ena ser jag i skolan varje dag hahah. Jag brukar inte vara uppe så sent men eftersom att jag har SA-tid på morgonen, så behöver jag inte vara i skolan förrän 12:10. Dessutom går jag bara till 15:00 imorgon så det är jätteskönt.

Likes

Comments

Igår fick jag läsa ett par väldigt elaka kommentarer. Om de var på skämt, är jag fortfarande osäker på nu, över 24 timmar senare. Men oavsett var det var, på skämt eller ej, skall ingen person någonsin få höra eller läsa sådana ord. Det sårade litegrann, men jag blev mest arg. Arg för att jag har ingen rätt att bli behandlad på det sättet. Jag vet om att jag är värd bättre. Ingen har rätten att säga sådana saker till mig.

Jag var väldigt arg för stunden, men efteråt var det bara komsikt det hela. Mestadels för att det faktiskt höjde mitt självförtroende och min självkänsla. Det må låta sjukt, men att denne personen försökte trycka ner mig, och verkligen gick alldeles för långt, men ändå inte lyckades får mig att få en bättre självkänsla. Jag är otroligt stolt över mig själv. Att jag inte lät mig själv tryckas ner av dessa kommentarer. Words can't bring me down.

Om du känner dig träffad av detta inlägg vill jag bara säga; tack. Tack för att du hjälpte mig att höja mitt självförtroende och min självkänsla. Det du sa var väldigt grovt, och respektlöst, men du misslyckades. Du lyckades inte trycka ner mig. Jag skrattade. För det kom in genom ena örat, och ut genom det andra. Du gjorde mig bara starkare.

Likes

Comments

God eftermiddag. Klockan är 18:38 när jag börjar skriva. Och idag var det första skoldagen. Jag klarade mig igenom hela skoldagen yay!!!
Dock har jag inte fått några vänner ännu, och HELT ÄRLIGT, tror jag inte heller att jag kommer få ett par vänner. Nu när jag sett min klass, så känner jag liksom inte passar in. Därför tror jag att det kommer vara svårt för mig att hitta vänner. Vi börjar med lektioner på torsdag. Så det är rätt chill. Jag behöver köpa skrivböcker tho för man får tydligen inte skrivböcker i gymnasiet. Vi har även fått lite papper och sådant som skall skrivas på av föräldrar. Det är papper om kontaktuppgifter och datorkontrakt. Har skrivit på båda två. De ska in imorgon. Men jag tror det kommer bli bra. Jag har hamnat i en okej klass känns det som.

Likes

Comments