Godmorgon på er!

Ja som ni ser är jag nu vaken med Riley klockan 6 på morgonen, vi har suttit här vid matbordet i en timma ungefär och Riley äter sin macka fortfarande. Vi vaknar varje morgon klockan 4- 5 tiden, men med ett stort leende på läpparna eftersom hon lägger sig klockan 5 på eftermiddagen för kvällen och vaknar (1 gång bara för mat). Vet inte hur andra har det men det funkar för oss båda. Vår vardag funkar så otroligt bra eftersom vi har en bra rutin så ingen blir extra grinig... Ibland kommer jag in på funderingar som att vad skulle jag egentligen gjort denna morgon om inte Riley var i mitt liv, haha jag skulle aldrig vakna 5 självmant på morgonen troligtvis till 10-11 på förmiddagen och ingen rutin tror jag att jag har på mitt liv än. Tycker livet är så mycket bättre nu iaf..

Ha en fin 4 advent!

Likes

Comments

Hej

Gud va konstigt det känns och blogga igen! Jag bloggade lite när jag var mindre runt 14-15 år då typ alla skulle blogga. Men jag tror det kan vara kul och skriva och diskutera lite om allt och ingenting. Kommer inte skriva så mycket mer idag men kommer upp mer imorgon om något spännande.

Ha en bra lördagskväll så hörs vi mer imorgon! <3


Likes

Comments

Har sedan jag varit liten eller ja (14 år) försökt och skriva en blogg och bli som Kissie, som jag tror många andra tjejer gjort. Men jag tror att bloggen kommer bli något annorlunda den här gången. Då jag tror att det kan bli roligt för mina kära och andra att få veta vad som jag händer i mitt liv. Vi får se hur det går:)

Titta vilken härlig bild jag tog när jag var ute på promenad med en vän här om dagen. Skit härligt med höst, bästa årstiden på året!

Likes

Comments