Uh uh! Så er det sgu snart halloween. Det er egentlig aldrig en begivenhed, der har interesseret mig førhen, men i år er jeg blevet inviteret til en halloween-fest, der nok skal blive interessant. Det er Mille fra min studiegruppe, der holder festen, og Milles veninde, som jeg har et godt øje til, kommer! Det er spændende og nervepirrende!

Jeg håber, at jeg kan gøre positivt indtryk, men hvis det ikke lykkes, skal det nok blive en virkelig sjov fest alligevel. Alle rødderne kommer, og vi har gejlet hinanden op i et par uger nu.

Der er styr på det meste. Selv kostumet! Jeg har trawlet det meste af internettet. Skulle jo gerne finde et kostume, jeg ser godt ud i, haha. Jeg ender på denne her: https://www.kostume-pusheren.dk/vampyr-kappe-med-vest-og-buks-m - både farlig, sexet og dragende! Det skal nok blive godt.

Hvad sker der ellers i mit liv?

Ikke det store. Studiet er ikke vildt hårdt for tiden, så jeg har heldigvis tid til at leve. Jeg bruger lidt for mange timer på Fifa 18, men sådan er det næsten altid, når der udkommer en ny udgave. Hvis jeg ikke forbedrer mig væsentligt, bliver jeg dog nok snart træt af det. Hvorfor kan jeg aldrig dække op, når der kommer en ny udgave? :s

Det er snart bachelor-tid, og jeg planlægger lidt at skrive alene. Samarbejdet på sidste semester gik af lort, og det var tæt på at ødelægge venskaber. Det er jeg ikke interesseret i. Omvendt kan jeg også bare godt have lidt svært ved at tage mig sammen, så måske bør jeg forsøge at komme i en vildt god gruppe, hvor det for en gangs skyld er de andre, som trækker mig op, og ikke omvendt. Nå, må tiden vise.

Jeg må videre! Kan I hygge jer, til vi ses igen?! ;)

Likes

Comments