​Hej allihopa!!

Som jag skrev igår har vi jobbat mycket med att reparera spruckna rör. Igår var det väldigt kallt på natten så vi har fått många samtal från folk som behöver akut hjälp att reparera sina rör, knapps så man hinner med. Menmen man ska inte klaga det är bara bita ihop och försöka göra det bästa man kan så folk kan få igång sitt vatten igen. Rören fryser främst vid garage eller andra platser där det inte finns någon större värme så försök att värma genom ånga eller varmt vatten emellanåt

Kolla för rörmokare på VVSkatalogen Landskrona

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej alla!

Nu ör 2016 verkligen igång och det känns som man börjar komma in i vardagen igen. Denna vecka blir det mycket jobb med frysta rör. Frysta rörledningar är rätt vanligt när det är såhär kallt, lätt hänt att rören börjar läcka också. Det man kan göra för att slippa att det händer är att förstärka rören och vara noga med att tina propparna med varmluft!


Hoppas ni har en bra vecka

Jonas


Likes

Comments

​Hej allihopa!

Jonas Arnessen heter jag och driver en liten VVS firma i Landskrona. Jag är ursprungligen från hässelby, sthlm men flyttade ner till landskrona för drygt 10 år sen. Jag kommer skriva om mina erfarenheter inom VVS och rör samt hur det är att driva eget företag inom branschen. Har ni några frågor är det bara att kommentera då jag är väldigt öppen till att dela med mig.


Önskar er alla ett fint 2016!

VVS Jonas

Likes

Comments