Tjenare, nu har skolan dragit igång igen och förhoppningsvis kommer jag in i gamla rutiner snart igen. Under lovet har jag gjort det som jag skrev att jag skulle göra, veden tog bara en dag och sen så har vi grejsat lite i trädgården. Vädret har varit underbart och jag är därför glad att jag har varit ute så mycket. Men nu i efterhand känner jag att det kunde ha varit ännu mer! Det har i alla fall varit ett riktigt skönt lov och jag har sovit och vilat mig väldigt mycket så nu ska jag nog orka med lite mer än två månader i skolan (massor av studiedagar också 😁).

I morgon ska jag ha prov på olika sjukdomar i andningsorganen, jag har inte pluggat alls mycket under lovet men det känns ändå ganska lätt. Det känns som att alla behandlingar är samma, ge varm dryck och behåll lugnet ungefär. Jag tror att provet ska gå bra i alla fall. Sedan på torsdag så drar jag och de flesta andra i klassen till Stockholm vilket ska bli helt fantastiskt roligt. Inte bara för att vi ska till Stockholm utan också för anledningen att vi ska gå på två studiebesök som jag förhoppningsvis kan skriva om efter att vi har varit där.

Nu ska jag fortsätta plugga lite grann och senare i kväll är det dags för Robinson premiären som jag har tänkt att kolla på. Pusshej ❤


Min prins & jag ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments