Medan jag väntar på lite hjälp från mina duktiga lärare vad gäller planritningar så passade jag på att prova en lermask jagfick på prov i veckan här! Känns sjukt stelt om inget annat 😂 hoppas det blir skönare när allt är avsköljt!

Idag har det varit mycket plugg dör att försöka få klart så mycket som möjligt av ljussättningsdelen! Har i princip renskrivit och satt ihop allt men har en del kvar som jag hoppas få ihop ikväll!

Inte mitt allra tjusigaste men vad fasen en mask är en mask, eller ;)

Puss på er ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag gick förmiddagen till besök på nya jobbet, kollade läget och fick hälsa på lite nya kollegor. Vilka gos brudar alltså! Känns så bra!

Sen blev det en liten snabblunch med mamma innan jag hoppade på tåget hem igen för att hugga tag i lite plugg. Jobbar för fullt med ljussättningen och det är så spännande. Hur ljuset påverkar oss och hur mycket genomtänkta belysningar det finns. Men jösses vi måste verkligen köpa mer belysning hemma!! Det har verkligen varit en sån sak vi väntat med för vi ett inte riktgt hittat vad vi vill ha men också mycket för vi inte vetat riktigt hur man ska tänka, så det här avsnittet kom verkligen lägligt 😉

lite bilder från min härliga arbetsplats för dagen nedan, som VERKLIGEN hade mått bra av lite mer och ny belysning så blir väl till att åka på lampjakt snart minsann tror jag!

Likes

Comments

Riktig höstgryta blev det idag med familjen. Och en storstädning innan dess! Allt annat än fel det ;)
Hoppas ni med haft en bra söndag allesammans😘☕️

Likes

Comments

Stort bamsegrattis på födelsedagen älskling🎈🍀🎉

Älskar dig världen om oändligt antal gånger ❤️

Likes

Comments

Blommorna från idag!
Blev en salig blandning men kunde inte motstå alla roliga annorlunda blommor butikerna bjöd på idag :)

Nu får vi se hur länge katten låter dom vara i fred. Han har redan lyckats tugga i sig lite.. sen blänger han på mig typ som vaddå då, dom är fina ju klart man vill äta dom 😝


Ha en fin kväll😍

Likes

Comments

Här sitter jag i soffan och pausar mitt i plugget idag. Den här lektionen var fasiken inte lätt men känns bra när man lämnat in i alla fall, blir spännande att se feedbacken sen ;)
Försöker jobba undan lite extra nu i veckorna eftersom jag tagit ett stort beslut som gör att det kan vara extra skönt att ligga lite före planeringen tänker jag.

Förra veckan blev det nämligen dags för mig att ta ett beslut dom jag sedan genomförde och sa upp mig från mitt nuvarande jobb och tackade ja till ett annat erbjudande som dykt upp på en salong i Kristianstad i stället. Vilket gör att jag kommer närmre hem och kommer ha lättare att på sikt få ihop min vardag med betydligt mindre pendling och lättare arbetstider.

Det har känts så konstigt dessa dagarna att förstå riktigt vad man gjort. Efter sju år med samma företag där man fått mängder med spännande utmaningar och en stor dos förtroende från chefer och kollegor så kan jag bara erkänna att samtidigt som den nya utmaningen känns jätteroligt är det inte utan att det känns sorgligt att gå vidare. Jag är supertacksam för alla år, skratt, utmaningar det varit men nu bar det dags för någonting nytt!

Så därför passar jag på att jobba undan så mycket som möjligt eftersom jag tänker mig att det också kommer ta lite tid innan man är inne i det nya så helt enkelt för att effektivisera lite med studierna :)


Nu Ut på lunchjakt och köpa hem lite nya blomster innan jag sätter tänderna i ljussättningskapitlet👌🏻🙌🏻


Puss på er❤️

Likes

Comments

Idag har det varit dop för lilla fina donnan😘

Stort grattis igen på din dopade! Goaste Noelle❤️ och tack Emelie och Oscar för mysigt dop👌🏻

Likes

Comments

Idag är pluggisdag! Läser om bostadsmarknaden och vikten av bra utförda avtal och bryter nu av med lite inspirerande moodborads! Denna gång RÄ det uppgift exotisk stil och Japan möter Norden. K U L 👌🏻

Helt otroligt så mycket tid det tar att hitta bilder med rätta känslan och färger, betydligt svårare än man kan tro trots att det känns som att man har var enda inredningsmagasin sen två åt bakåt ;)

I helgen blir det nog mest jobb och plugg, men det är skönt å känna att det ger någonting och att man faktiskt går framåt!

Ha en underbar fredag allihop 😘

Likes

Comments

Idag njuter vi av varandras sällskap och det fina fina septembervädret, hos lillasyster!

Nu blir det stros på vår fina huvudstads gator. Lite presenter ska inhandlas. Några kaffe ska avnjutas och lapa lite av sista solen!

Likes

Comments

Jag är full av lycka. Det har hela dagen gått ett pirrigt rus genom kroppen. Av frid, av glädje, av tacksamhet. Det är mörkt ute å jag och älskling svischar genom natten. Det är stilla och lugnt med musik som strömmar ut ur högtalarna. Vi sjunger med, pratar och filosoferar.

Som ett brev på posten smyger sig ångesten på. Är det inte märkligt? När man känner sig som lyckligast? Då knackar den på hos mig. Ångesten eller rädslan jag vet inte riktigt vad man ska kalla det för. Men när ens egen tankar och funderingar blir så stora och svåra att det faktiskt fysiskt gör ont i kroppen som ett enormt tryck över bröstet. Som en konsekvens av tanken på att allt en dag kommer ta slut. Att en dag inte alls finnas mer. Sjukt deppigt jag vet, men alldeles sant. Trycket smög sig upp i halsen å ut genom ögonen som tysta tårar. Det går inte att styra för mig. Inte än i alla fall, kanske kommer det med åren? Ingen aning. Å andra sidan så när tårarna är torkade mot kinderna som tunna salta ränder och man sakta återfår logiken och styrkan i medvetandet så känns allt bättre och man lämnas med "vad fan var set sär egentligen?"

Ibland är glädje bara glädje, ibland är sorg bara sorg och ibland påminner lyckan om sorgen och rädslan. Det mesta hänger ihop....

Tror jag.
Vad tror du?

Likes

Comments