Under mellandagarna har jag jobbat på ett projekt där det gäller ett franskt sommarhus! Ganska omfattande oh det återstår fortfarande planritningar att göra!

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

God fortsättning allesammans !!

Hoppas alla fått ett fint avslut och god start på nya året :)

Tänkte bjuda på lite hopkok av bilder från vårt nyår🍾🙌🏻
Tack till alla som var med och gjorde kvällen till sitt ❤

Likes

Comments

Vilken ljuvlig morgon! Ljust, kyla i luften och vackra skiftningar på himlen (Love it!)

Igår tog jag och mannen en spontanare och gick ut och käkade efter jobbet! Så mysigt! Tack till kollegorna för inspirationen ;)
Och idag ville familjen ut å käka. Känns kul att mysa och Luca lite extra i mellandagarna med så känns julen och slutet på året lite längre.

Njut nu av sista dagarna på detta året! Oavsett om det varit ett bra år eller ett kämpigt år så njut! För snart summerar vi 2016 och gör oss redo för nya möjligheter på ett oskrivet 2017!
🙏🏻❤

Likes

Comments

dagens projekt har varit att färdigställa min fritt stylade och komponerade lägenhet i NYC! Phu det tar sin lilla tid alltså! Nu blir det julpaus med besök hos svärmor och busungarna igen och så kör vi med sista uppgiften för denna lektionen ikväll - full möblering av ett nybyggt hus (!) japp det lär ta sin beskärda del av tiden!

Ha en mysig juldag 🌸

Likes

Comments

Önskar er alla en fortsatt god jul!
Vår julafton började hemma i badkaret tidigt på morgonen men lätt frukost och en allmänt lugn stund. Kan ha varit det skönaste morgonen på riktigt länge ;)

Sen spenderade vi förmiddagen hos svärmor med småttingarna och gosade med dom och sen åkte vi till mina föräldrar och fortsatte fira jul med lillasyster och farmor.

Ett stort tack till familjen som betyder så oerhört mycket för oss! Ni är guld värda! En stor varm kram till alla som inte har någon att fira med och en stor säck med kärlek och hopp om att vi kan göra skillnad varje dag i dom små gesterna, ett gåvobevis, en hjälpande hand, omtanke, inget är för lite! Vi har ju alla bara varandra!

Ta nu hand om er och njut av julens alla dagar❤🌲

Likes

Comments

Idag har mest bestått av ritningslära och kvällen avslutades med lite kola och knäck kok hos föräldrarna tillsammans med en efterlängtad lillasyster❤ inte fel!

Nu sitter jag och njuter av vår gran, som trots allt inte ser så tanig ut så lite besviken, men den gillas skarpt iaf! Och med väldigt sparsam dekoration kommer verkligen trädet fram och jag älskar det🌲🙌🏻
Imorgon ska paketen lackas och pyntas, jag älskar att spara det till sist så blir det liksom lite lagom pyssel dagen innan!

Likes

Comments

Hallå godingar!

Just nu är det verkligen fullspäckade dagar, kvällar och helger! Massor som ska göras och hinnas med, både i hemmet och skolan! Och som inte det varnog är det julafton om ynka 3 dagar, nästan två snart. Tiden rusar verkligen just nu, men trots att det går i hundra nittio så känns det som jag äntligen har möjligheten att andas ut ibland och insupa allt det roliga istället för att bara rasa rätt igenom det.

Har dock hunnit hitta lite nya saker jag skulle vilja komplettera vårt sovrum med! Eftersom vi varit busy med mycket renoveringar sista sedan vi flyttade in i princip och egentligen först nu känner att vi bott in oss och vet vad vi skulle vilja ha för ny inredning har vi sagt att vi går igenom det rum för rum och kommer börja med sovrummet, vilket vi faktiskt trivs väldigt bra med men det behöver lite kompletteringar, både för funktion, känsla och stil. Så to be continued på den 😉 Längst ner är två bilder från vårt sovrum idag, och nedan lite exempel på saker vi önskar komplettera med!


(Adlink)

Likes

Comments

Kvällens fina ni!

Jag är fullt medveten om att jag är långt ifrån tidig på den här bollen, men det kan inte hjälpas för det måste delas ändå! Alltså hur bra är den norska serien SKAM?!?!?

För mig är den så mycket. Minnen om en på ett sätt svunnen tid och en påminnelse till idag att allt det fina som berör mig fortfarande finns runt mig fast i andra former och andra åldrar på oss ;)
Men framförallt alla viktiga ämnen den berör! Att vara annorlunda, att stå upp för vad man tror på, att våga säga nej, att bara stark, inte låta sig trampas på, and the list goes on!

Se den!
Bästa plusset är självklart norskan! Man känner sig helt klart lite gladare till mods så fort dom pratar ❤

Serien finns på 🙌🏻SVTplay🙌🏻Nu är det natti natt som gäller!

Glöm inte se vad du har i livet
Det kommer alltid finnas saker att längta efter
Men det fina du har nu... njut av det❤

Likes

Comments

Jag älskar verkligen julen och brukar gå all in både i hemmet och in spirit med allt som hör julen till. I år är jag dock bara sugen på mys. Fina vänners sällskap i skenet av levande ljus och doft av gran och tall med en gryta glögg. Kanske mysa upp en filt eller två men mer än så är jag inte så sugen på i år. Konstigt det där hur det kan ändra sig med tiden. Och nästa år kanske det blir en tjockamockad kalleanka gran istället ;)

Tänkte iaf bjuda på lite foton från hur vi gjort hemma i år. Hoppas på att få in en vanlig gran med i helgen som vi inte ska bevara oklädd. Tycker det är så himla fint!Och hur ljuvligt blir det inte när frosten slår till? Håller ni inte med? Krispigt vita kristaller som bäddar in alla växter(!) kolla bara så fina våra nypon blev över natten :)Ha en fin dag allesammans så ska jag sätta näsan i mina ritningar igen!

Ta hand om er❤️

Likes

Comments

Gokväll godingar!

Idag har det varit städning på schemat, storstädat hela huset, rensat i allt som ska till tippen i källaren och fått allmänt fint igen i vårt kära hem. Och sen har det blivit en del pluggande med.
Jag lämnade in lektionen om gardiner och textilier igår så idag var det bara att hugga tag i nästa som gäller ritningslära för planritningar, Phu vad det är svettigt alltså! Pilligt, noga, rakt och snyggt, men det blir så bra!!

Tänkte bjuda på lite av mina senaste favoritlösningar för gardiner som jag hittat när jag letat inspo på Pinterest, bästa!Men nu håller vi godnatt och hoppar ner i våra bästa mjukaste linnelakan! Så mysigt och fint med alla softa skrynkliga veck. Love it!

Likes

Comments