Jag sa till min man igår att jag kan verkligen inte få nog av färg just nu! På kläder, väggar, golv, möbler, hår 😂 inget går säkert just nu! Måste vara våren och ljuset som inspirerar mig.
Lite fynd från dagen på bilderna nedan fick bli lite presenter till några av favoritbarnen också 😉

Nu sliter vi med det sista av lite möbleringar i vardagsrummet och ska börja låta en del saker få flytta in igen så snart kommer före efter bilderna.

Ha en fin kväll allesammans❣

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är fortfarande några veckor kvar tills lägenheten jag stylade i Malmö finns ute på Hemnet till försäljning men den kommer finnas ute lagom till påsken via MOHV mäklarfima, tills dess kan ni spana in den här eftersom jag bussigt nog fick bilderna igår 😊


Tveka inte att dela om ni har någon bekant i behov av nytt boende :)


Likes

Comments

Idag har jag gjort mitt allra första helt riktiga stylinguppdrag till mina vänner i deras övernattningslägenhet i Malmö! Lägenheten kommer ut till försäljning inom kort, men tänkte bjussa på lite smygtitt innan fotograferingen 😇

Lite förebilder först så man kan se vad vi hittat på ;)

Lampan från Ikea PS 2017 är redan en favorit och längtar tills den får komma hem till oss i "nya" vardagsrummet när det är färdigmålat och fint igen 🙌🏻

Gokväll 🌸❣🤓

Likes

Comments

Sista inspon för denna veckan, och här skulle vi utgå ifrån den rosa myran stolen som kunden ville ha med och jobba utifrån. Därefter har jag valt ut en inspirationsbild för mitt färgschema och sedan jobbat upp en bas som känns tidlös och skandinavisk men som kan bära upp lite kraftigare färgklickar.

Inspirationsbild och färgschema syns här nedan och under kollaget med valda möbler!

Likes

Comments

Dagens inspo är för ett sovrum med mjuk feminin känsla. Här hjälper de dova blå tonerna till att ta udden ur den allt för "rosa" gulliga känslan och ge ett lite mognare intryck.

Inspirationsbilden är placerad ovanför färgschemat!

Likes

Comments

Den här färgsättningen var lite av en utmaning i sina klara pasteller men tycker dom binds samman bra genom att ha dom lite dovare i de större möblerna!

Samma sak här, inspirationsbilden är placerad ovanför det valda färgschemat.


Likes

Comments

Tänkte bjussa på lite färginspirationer i veckan som jag gjort i färgsättningslektionerna. Jättenyttigt att verkligen tänka till vilka färger man vill jobba med, hur dom ska hänga ihop och sedan jobba utifrån dom när man plockar samman vilka möbler man vill ha.

Först ut är kombinationen nedan! Och bilden ovanför färgschemat är inspirationsbilden som vi skulle jobba utifrån.

Likes

Comments

Gokväll godingar!

Här har det varit en riktigt mysig söndag med frukost hos mamma och pappa där vi välkomnade lillasyster och svåger hem från en ljuvlig skidsemester. Sen har det varit lite fix här hemma och har bland annat hunnit ge det här gamla linneskåpet lite nytt liv och kärlek i form av en riktigt matt grundfärg bruten i ljust grå. Blev riktigt härlig känsla på träet av den, kan varmt rekommenderas !


Vi har i veckan dessutom fått en ny familjemedlem här hemma, lilla Grolle på sju år har fått nytt hem hos oss och änsålänge går det över förväntan med lillkillen 😂 är ju trots allt gammelmorfarn som flyttat in så dom lär säkert bli riktiga vindilar inom kort :)Nu blir det söndagschill med någon mysig film tror jag bestämt , är lite sånt väder idag ;)

Likes

Comments

Idag är det ledig helg 😁 så skönt och så mysigt att få två hela dagar med hjärtat!
Vi har ätit långfrukost nu och ska bege oss till tippen och ha lite rens och städdag. Kanske inte det roligaste men så nedrans skönt å renande när man är klar!

Ha en fin lördag allesammans!

Likes

Comments

Godmorgon!


Nu börjar det faktiskt dra ihop sig för oss att ta tag i vårt vardagsrum. Gamla soffan är såld och hämtad så nu ska det bara beställas ny och invänta leverans ;)

Innan nya sofforna kommer hem ska vi faktiskt passa på att byta väggfärg också. Är så sugen på en mustig matt grön, så lär bli stor skillnad och säkert ett antal provburkar, haha.

Bjuder på ett kollage på de toner och material jag tänkt mig, så får vi se om några veckor vad det landar i, men superbra att ha en tydlig ram för sig själv med något att jobba utifrån!

Ha en fin dag och glöm inte njuta trots en grå februari, livet är mer än bara sol ❤


Likes

Comments