Goodmorning!

För uppdraget till webb byårn var det en två rummare till lägenhet som skulle göras om till kontor och inredningen i den befintliga lägenheten höll hög standard redan och vackra gedigna material i badrum och kök så därför höll jag en mörk bas och rena linjer och klassiska material, men med en modern enkelhet som utgångspunkt för att slippa en för murrig eller gubbig känsla ;)


Ha en fin dag!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hello allihopa!

SÅ längesedan jag satte mig här och delade lite inspo. Har varit extra mycket på gång just nu hemma och är väl inte över än haha men det tar vi en annan dag :)


För några veckor sedan jobbade vi vidare på utbildningen med kollageteknik där vi fick två uppdrag riktade till företag, en barnklädesbutik och ett kontor för webbdesigners. Så tänkte dela med mig om vad jag hittade på för kul.

Vi börjar med barnklädesaffären. Det var en liten lokal med lite högre i tak. Har valt att jobba på en känsla och färgsättning likt moodboardet nedanför, rustikt trägolv i chevron-stil, jeansblå toner mot sotade rosa nyanser och lite mustiga gröna toner. Allt i en lugn harmoni men med en lekfull touch!

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Jag sa till min man igår att jag kan verkligen inte få nog av färg just nu! På kläder, väggar, golv, möbler, hår 😂 inget går säkert just nu! Måste vara våren och ljuset som inspirerar mig.
Lite fynd från dagen på bilderna nedan fick bli lite presenter till några av favoritbarnen också 😉

Nu sliter vi med det sista av lite möbleringar i vardagsrummet och ska börja låta en del saker få flytta in igen så snart kommer före efter bilderna.

Ha en fin kväll allesammans❣

Likes

Comments

Det är fortfarande några veckor kvar tills lägenheten jag stylade i Malmö finns ute på Hemnet till försäljning men den kommer finnas ute lagom till påsken via MOHV mäklarfima, tills dess kan ni spana in den här eftersom jag bussigt nog fick bilderna igår 😊


Tveka inte att dela om ni har någon bekant i behov av nytt boende :)


Likes

Comments

Idag har jag gjort mitt allra första helt riktiga stylinguppdrag till mina vänner i deras övernattningslägenhet i Malmö! Lägenheten kommer ut till försäljning inom kort, men tänkte bjussa på lite smygtitt innan fotograferingen 😇

Lite förebilder först så man kan se vad vi hittat på ;)

Lampan från Ikea PS 2017 är redan en favorit och längtar tills den får komma hem till oss i "nya" vardagsrummet när det är färdigmålat och fint igen 🙌🏻

Gokväll 🌸❣🤓

Likes

Comments

Sista inspon för denna veckan, och här skulle vi utgå ifrån den rosa myran stolen som kunden ville ha med och jobba utifrån. Därefter har jag valt ut en inspirationsbild för mitt färgschema och sedan jobbat upp en bas som känns tidlös och skandinavisk men som kan bära upp lite kraftigare färgklickar.

Inspirationsbild och färgschema syns här nedan och under kollaget med valda möbler!

Likes

Comments

Dagens inspo är för ett sovrum med mjuk feminin känsla. Här hjälper de dova blå tonerna till att ta udden ur den allt för "rosa" gulliga känslan och ge ett lite mognare intryck.

Inspirationsbilden är placerad ovanför färgschemat!

Likes

Comments

Den här färgsättningen var lite av en utmaning i sina klara pasteller men tycker dom binds samman bra genom att ha dom lite dovare i de större möblerna!

Samma sak här, inspirationsbilden är placerad ovanför det valda färgschemat.


Likes

Comments

Tänkte bjussa på lite färginspirationer i veckan som jag gjort i färgsättningslektionerna. Jättenyttigt att verkligen tänka till vilka färger man vill jobba med, hur dom ska hänga ihop och sedan jobba utifrån dom när man plockar samman vilka möbler man vill ha.

Först ut är kombinationen nedan! Och bilden ovanför färgschemat är inspirationsbilden som vi skulle jobba utifrån.

Likes

Comments

Gokväll godingar!

Här har det varit en riktigt mysig söndag med frukost hos mamma och pappa där vi välkomnade lillasyster och svåger hem från en ljuvlig skidsemester. Sen har det varit lite fix här hemma och har bland annat hunnit ge det här gamla linneskåpet lite nytt liv och kärlek i form av en riktigt matt grundfärg bruten i ljust grå. Blev riktigt härlig känsla på träet av den, kan varmt rekommenderas !


Vi har i veckan dessutom fått en ny familjemedlem här hemma, lilla Grolle på sju år har fått nytt hem hos oss och änsålänge går det över förväntan med lillkillen 😂 är ju trots allt gammelmorfarn som flyttat in så dom lär säkert bli riktiga vindilar inom kort :)Nu blir det söndagschill med någon mysig film tror jag bestämt , är lite sånt väder idag ;)

Likes

Comments