Min förmiddag:

Startade med ett träningspass, följt av en dusch och därefter belönade jag mig själv med en fräsk fruktsallad. Perfekt mellanmål före eller efter träning! Det är precis vad man behöver och återställer krafterna. Nu är det dags för en nyttigare och hälsosammare livsstil. Xx

Likes

Comments

Godmorgon! Igår började jag plugga på distans och jag läser då ett par kurser för att få mer kunskap och få större behörighet till högskolan. Det är faktiskt lite svårt att börja, när man inte har pluggat på ett tag. Men det är roligt! Jag startar denna dagen med en underbar frukost - våfflor med bär och annat gott. Men nu ska jag allt sätta igång, kram!

Likes

Comments

Bilder lånade från google.

Hallå! Just nu sitter jag på jobbet och funderar på ett nytt väsk köp. Jag tycker både chanel och yves saint laurent väskorna är otroligt fina, men kan inte riktigt bestämma mig vilken jag ska köra på. Det är kanske inte just de här två modellerna, men om man tänker själva märkesväskan. Vad tycker ni? Chanel eller yves saint laurent? Kommentera!

Likes

Comments

Logotype made by me to my gaming brother...

Godkväll! Idag har vi haft över familjen på besök i vår lägenhet, vi bjöd på himmelskt god ostbricka och espresso. De hade inte varit här sedan vi gjorde om, så det var riktigt kul att få visa upp. De tyckte att det hade blivit jättefint så klart! Men nu till huvudsaken - min storebror har börjat streama när han spelar olika dator-spel och ville ha en fin logga till det. Tur att han har en syster som är grafisk designer! 😉

Jag blev så himla nöjd med denna logotypen, och det ska bli kul att följa honom på twitch och youtube med logotypen som jag gjort. Det hela började utforma sig när han ville ha en räv, geometri och tydlig text. Han blev väldigt nöjd!

Likes

Comments

''Det är aldrig lätt, att förbereda inlägg när man konstant är på språng...''

Jag vet hur svårt det är att uppdatera på bloggen när man jobbar/pluggar och har så mycket annat i sitt liv också. Speciellt när man åker till jobbet innan solen går upp, och kommer hem först när solen har gått ner. Det blir så himla svårt att ta fina bilder och blogga, för man vill ju ha solljus och inte en mörk bild. Så därför tänkte jag dela med mig några av mina tips hur man kommer över detta hindret!


- Fota så mycket du bara kan när du är ledig, då får du aldrig slut på material!

- Planera dina inlägg, ett blogginlägg som är planerat blir alltid mycket bättre än ett inlägg som inte har en tanke bakom.

- Börjar du sent så kan du gå upp lite tidigare på morgonen innan jobb/plugg och fota till bloggen. Frukostbilder är alltid mumsigt!

- Försök att fördela uppdateringen, det är aldrig kul att läsa en blogg som bara lägger upp massa på helgerna, men inget mellan i veckan.

- Ställ in tidsinlägg, då får du en fördelad uppdatering och du sparar tid.

- Har du inga nya bilder? Släng upp en throwback. Kanske en samling av dina senaste outfits? Det går alltid hem, och bloggen ser inte tom ut!


Likes

Comments

Old picture, but it's a classic one..

Godmorgon mina solstrålar! Vilket underbart väder vi har idag! I alla fall här i Alingsås så kikar solen fram. Det är dock otroligt kallt. Tanken var att jag skulle ut på stan idag, men Mahit råkade ta mina nycklar när han stack till jobbet så får allt vänta tills han kommer hem igen. Det gör inte så mycket, för jag gjorde i ordning en otroligt god frukost med french toast och en kaffe på det. Kram!

Likes

Comments

Jacket - Boohoo / Sweater - H&M / Jeans - Streetone / Sneakers - Madlady / Scarf - Zara / Watch - Marc Jacobs / Bag - JustFab

Likes

Comments

Mys stämning här hemma med levande ljus och ett glas rött efter maten. Jag tycker om att lägga några lime klyftor i mitt vin för att förhöja smaken. På tal om rött vin så är detta villa valentina mitt absolut favorit vin just nu. En sött vin från Italien som är ekologiskt & organist! I ekologiska viner är det mindre socker också, något som kan vara värt att lägga på minnet. Vad föredrar ni, rött eller vitt? Jag väljer så klart rött alla gånger!

Likes

Comments

På sommaren tog jag studenten!! Klassens fashionista blev jag så klart!😉

Köpte lägenhet/flyttade hemifrån med Mahit!!

Började jobba som Grafisk Designer & utvecklade min karriär inom det yrket

Firade 3 år ihop med Mahit i Stockholm!!! Helt otroligt vilken lång tid det egentligen är när man tänker på det!

Det var några av mina mest händelserika händelser under året. Nu hoppas vi att 2017 blir minst lika bra!

Likes

Comments

Instagram@landebacks


Better Blogging Nouw