... and a cold

Hej hörrni!

Long time no see, jag vet. Jag har varit lite upptagen med jobb och träning! Nu har jag däremot åkt på en fet förkylning, så sitter här i soffan och dricker skitvarmt te i hopp om att det blir bättre i halsen. Jag fick feber natten till torsdagen och halsen hade svullnat upp (som det kändes) och gjorde så oerhört ont. Hade feber och feberfrossa hela natten så det var ju mindre kul. Igår kunde jag inte äta eller dricka eller någonting så jag fick verkligen tvinga i mig vätska och mat och verkligen lida för varje tugga eller varje gång jag svalde. Idag känns det aningen bättre men mår fortfarande inte helt okej och halsen gör fortfarande ont, men jag tror det är på bättringsvägen!

Det som suger med såna här förkylningar är ju att man inte får träna eller nånting och det ger mig lite panik för jag har ju vant mig vid mina härliga träningspass nu. Så att vila från dem känns inte alls kul.

Nåja, jag får kriga på så får vi hoppas att jag blir frisk snart helt enkelt!

Hoppas ni har en jättefin fredag.

Kram,

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • LF

Likes

Comments

... dreaming & wishing
Source: tumblr

Likes

Comments

Hej på er!

Jag vet, ännu en gång, jag är sämst på blogga just nu. Har varken haft ork eller motivation tyvärr, dessutom är det lite annat som stått i fokus. Jag har dels skaffat mig en ny rutin i mitt liv, och den rutinen tar rätt mycket på energin just nu. Men på ett skitbra sätt! Jag har nämligen börjat köra strikt med diet och träning, och jag kliver numer upp klockan 05.30 varje morgon för att spendera minst en timme på gymmet. Jag har blivit sjukt dedikerad denna gång och jag kommer inte att ge mig förrän jag har nått mitt mål.

Annars då? Annars händer inte så mycket faktiskt. Jag jobbar och tränar. Om jag inte jobbar så tränar jag, om jag inte tränar så sover jag, om jag inte sover så kollar jag Netflix. Haha. Bra rutiner, va?

Har även märkt att jag har suttit och skrivit det här inlägget i en halvtimme nu, massa har kommit emellan haha!

Men hörrni, jag dyker upp senare med ett till inlägg. Solen skiner här för tillfället och det är så underbart att det är vår i luften! Älskar, älskar, ÄLSKAR vår!! Och så fyller jag år på lördag. Lite ångest för man börjar bli så gammal..

Nåja, hoppas ni får en superfin torsdag mina solstrålar! Kram,


  • LF

Likes

Comments

And I wonder if I ever thanked you enough for being there, every single moment I needed you. I wonder if I appreciated you enough and everything you did for me. Because if I did, why am I lying here with a hole in my heart, thinking and wishing I would've thanked you more? Dreaming away to all those moments you held me or kissed me on my forehead when I least deserved it - wishing I would've appreciated you even more?

It's been almost a year. A long, painful and an adventurous year. And yet, you're still on my mind. Yet, I keep catching myself thinking about how you used to wrap your arms around me and tell me everything was going to be okay. You promised me it would, you always did. And I keep rewinding all the moments you made me feel like I was the only one in this broken world you could ever fall in love with. I keep reminding myself what it was like to fall asleep next to you every single night, what it was like to be loved so much by someone like you.

I keep rewinding all these moments, all these nights you held me so tight and so close, that I keep forgetting what is happening in my nightmares. Because darling, the nightmares are the only thing that keeps me sane. Because only in those nightmares, can I see who you really were - and how much you actually broke me.

Likes

Comments

I love you, my wonderful sunshine.

Gissa vem som fyller år idag? Jo, min fina lilla prinsessa Freja. Hon fyller tre år och det värker lite i mosters hjärta att hon växer så snabbt. Hon pratar som en sjuåring och är full av energi och kärlek. Klok är hon också.

Önskar henne all lycka i världen som bara går och att hon kommer ha en helt fantastisk födelsedag.

Jag älskar dig min fantastiska solstråle! ❤

  • LF

Likes

Comments

Hej på er.

Ligger nerbäddad i soffan under en filt ända sen igår. Eller, ah, nu sitter jag upp men ni förstår, haha. Min förkylning verkar blomma ut mer och min urinvägsinfektion, well, den är kvar. Ännu inte försvunnit men den borde göra det snart då jag började med antibiotika igår.

Någonting som jag har börjat få är en sådan stor saknad för Helsingborg. Saknar den fina staden, för att inte tala om alla fantastiska människor som jag lärde känna där. Jag saknar dem så ofantligt mycket och jag skulle inte ha något emot att flytta tillbaka dit.

Förra året, 2016, förstörde mig till grund och botten. Men på ett sätt var det väl bra, för annars hade jag kanske aldrig vetat de saker jag vet idag, eller känt mig lika stark eller något annat positivt som kom ur det. Tyvärr mådde jag inte bra mot slutet på året och utbildningen var fullkomligt fel för mig, plus att jag saknade min familj och vänner här i norr. Så jag blev tvungen att säga hejdå. Men nuförtiden kan jag inte låta bli att vara så himla nostalgisk och sakna Helsingborg.

MEN, det gör faktiskt ingenting. För jag ska dit och hälsa på om jag får möjlighet nu snart. I can barely wait.

Nu ska jag göra mig en kopp te och fortsätta kurera mig. Hoppas ni har en fin onsdag allihopa. <3

Kram,

  • LF

Likes

Comments

Hey guys!
- big Fudge in town...

Idag fick jag hem mitt schampo och balsam från Fudge. När man går från typ svarthårig till blond, så är det väldigt mycket struggles med dessa varma toner... Eller det har väl i och för sig kanske alla som färgar blont, vare sig man är ljus eller mörk i håret sen innan, but still. I somras beslöt jag mig för att lämna mitt mörka liv (som mörkhårig) och bli blond. Har kört med Wellas silverschampo ett tag och jag märkte inte förrän efter ett tag hur äckligt mycket det slet på mitt hår. Och då hade jag redan hunnit använda det flera månader! Sen bytte jag till Maria Nilas silverschampo och balsam, kombinerat med ett annat silverbalsam från Wella. Tyckte det funkade lite bättre, älskar speciellt Maria Nilas hårinpackning. Gör mirakel med mitt hår.

Men jag lyckas ändå inte bli av med alla dessa varma toner så min sista utväg är nu Fudge. När jag pluggade i Helsingborg så lade jag märke till en klasskompis hår som såg jättefint och väldigt kallt ut. Frågade henne vad hon använde och då sa hon att det var det här schampot. Åtminstone om jag minns rätt? Haha, mitt minne sviker lite grann ibland.

Jag ska i alla fall testa dessa nu alldeles strax då jag ska duscha, så jag får återkomma med en liten review senare. Annars har jag åkt på en slags urinvägsinfektion (hurra...) så jag ska bara dricka te och kolla Modern Family och OC resten av dagen. Möjligtvis lite läsning också! Får se.

Hoppas ni har en toppentisdag!

Kram,

  • LF

Likes

Comments

Fem månader har gått. Hösten och vintern har passerat, och nu är våren på ingång. Fem månader har gått förbi och det är idag, denna lördagskväll, som jag tittar på ett foto av dig och plötsligt förstår jag allt.

Du och jag var aldrig menade. Du och jag skulle aldrig ha fungerat. Vi skulle bryta sönder varje del i universum för varje dag som vi skulle ha spenderat ihop. Jag vet att det låter orimligt och jag vet att det låter så knäppt, men vi bor i olika världar. Och det är ikväll, som jag betraktar dina ögon, ditt leende, dina kindben - som jag förstår. Du och jag skulle aldrig någonsin ha blivit lyckliga, och därför blev det aldrig du och jag.

Likes

Comments

... Dream away

Sitter här en lördagskväll med magont och mår bara allmänt piss. Jag är så jädrans less på den här äckliga kylan, jobbiga snön och samma gamla vanliga rutiner varje dag. Vill bort härifrån, bara för en stund, ett tag, ett litet moment. Vill till sol och värme och massvis med palmer. Vill känna sand och få en sån där fin brun färg på kroppen. Vill vila upp mig ordentligt och känna att jag faktiskt lever. Att jag har klarat mig från allt det dåliga och hemska som hänt mig.

But that ain't gonna happen any time soon, så jag får fortsätta sitta och hänga på Tumblr och kolla på massa härliga uploads och hoppas att jag lyckas få mina drömmar bli till verklighet snart.

source: tumblr.

Likes

Comments

Instagram@laniozf