Hej på er, I´m feeling better!! Som Danny säger "Tiden läcker alla sår, men livet lämnar alltid spår. Men dem goda nyheterna är att jag mår bättre. Det känns bättre nu när det gått några dagar sen vi fick beskedet och dessutom har hela situationen blivit bättre. Ni förstår förmodligen inte någonting utav vad jag babblar om och det har jag full förståelse för. Men som sagt så håller både jag och min familj fortfarande på att bearbeta det som hänt. Jag känner helt enkelt inte för att dela med mig mer än så och det hoppas jag ni förstår och respekterar.

Men nu till lite gladare nyheter. Eftersom jag mår bättre så tog jag mig tiden att skriva ett nytt blogginlägg som jag hoppas ni kommer tycka om. Så slut på det tråkiga dystra och låt oss börja med the fun. Under veckan som var spenderade jag min tid i Kroatien. All week long tog jag massvis med bilder på basically allt mina ögon fick syn på. Medans jag under kvällarna gick igenom alla bilder, rensade dem, redigerade dem osv. Efter ett tag insåg jag att det flesta bilderna jag sparat var med gröna detaljer så som, palmer, växter, mojito drinkar mm. Det är inte förens nu jag inser hur vacker och fin färgen grön är. Det känns som en så udda färg som nästan ingen tycker om. Men jag förstår egentligen inte varför. Jag har aldrig haft något emot färgen men det har inte varit någon favorit heller. Det ända jag äger som är grönt är jumpsuiten på bilden hahah. Men jag funderar på att införskaffa mig något mer i den färgen cause I´m kind of liking it!

Hursomhelst, tack för att ni tagit er tiden och läst mitt inlägg. Det uppskattas. Hoppas ni har det bra sålänge så hörs vi snart igen.

Puss och kram skumbanan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har det bättre än mig just nu. Idag är sista dagen här i Kroatien och idag har inte vädret riktigt varit på topp. På toppen av det hela har jag personliga problem som kort och gott har förstört hela semestern som kvarstår. Med det sagt så kan jag inte lova att det blir lika mycket uppdatering på bloggen det senaste dagarna framåt. Jag har varken lust eller kreativitet just nu och jag hoppas innerligt att ni förstår. Ta inget för givet hörniiiii!! Ta hand om er så hoppas jag att vi ses någon gång igen innan sommaren tar slut.<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej Hörni!
Det är min fjärde dag här i Kroatien, Zadar och jag mår toppen. Även fast det inte är lika fancy och stort som jag vart van vid alla de andra gångerna jag besökt Kroatien, men jag diggar det ändå. Det är mysigt på något sätt. Jag har åkt till Kroatien näst intill varje år sen jag lärde mig gå. Det är kind of a familjetradition. En familjetradition som jag verkligen älskar.

However så har jag det bättre än bra här. Idag hade jag för första gången sen vi kom hit sovmorgon. Det var så himla välbehövligt efter all sol, bad och basically inget annat än chill vid strandkanten. Hahah, men lite sovmorgon uppskattad alltid. Vi har även köpt massvis med god frukt som är perfekt för att man ska svalka sig lite.

Jag kommer inte på så mycket mer att skriva så det var nog allt för mig för nu. Ska ta ett dopp i havet nu men vi hörs snart igen.
Puss och kram<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments