Hey guys! Endelig et nyt post herfra. I går lavede instagram en opdatering, som jeg personligt slet ikke kan få hænderne ned over. Hvis man opdatere instagram, kan man nemlig beholde sine historier - foraltid, inde på sin profil, og dele dem ind i mapper. Jeg har lavet min første mappe som hedder Designs, hvor jeg løbene vil dele mine designs - nye som gamle, med jer. Samt vil der komme flere mapper, som gør det muligt for jer at se lige præcis det i har lyst til, samt at gense gamle historier. Er det ikke mega cool? Jeg tror vi alle kender det med at man deler mere ufiltreret og videoer osv på sin story, fordi det bare ikke passer ind i ens feed. Men nu kan man altså beholde det inde på sin profil, så folk stadig kan se de forskellige ting man laver - så cool ;)

Husk at følge med på @marielouisewj <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

​Nu er julen jo ved at være lige rundt om hjørnet, så derfor tænkte jeg at det var på tide at dele mine julegave ønsker - men også dele inspiration til hvad man kan ønske sig. Jeg forholder mig til flere prisniveauer, og jeg vil iøvrigt også påpege at det øverste ønsker ikke er noget jeg personligt ville ønske mig til jul, da det i mine øjne mere er investeringer som man kan ønske sig penge til at spare sammen til ;) Nederste ønsker er nok de ting jeg ønsker mig aller mest (+ bh'en fra agent provocateur, men den ender jeg nok selv med at købe på et tidspunkt efter jul, da der tit kommer udsalg inde på AP i Januar <3 ) 

Smykker og lingeri er for mig perfekte ønsker, da jeg personligt aldrig køber smykker til mig selv, da jeg godt kan lide at få smykker og at der er en sød tanker eller oplevelse bag ved dem. Det ved jeg ikke hvorfor jeg har det sådan, men bag alle mine smykker er et godt minde, hvilket betyder alt for mig. Overstående lingeri er alt fundet på https://lesreves.com/​, og det skal siges at man på sin første ordre derinde altså for 20%, så der kan man godt tillade sig at bruge lidt ekstra ;) De ting jeg har valgt ligger mellem 199,- og 400,-, og de er alle bare super smukke. Størrelserne derinde ligger kun fra s-l, men fordi der ikke er skål eller bøjle i, så burde man kunne passe ind i en at størrelserne. Jeg bruger selv small og jeg er en B skål. 

Smykkerne er fra Julie sandlau og øreringene ligger til 925,- og armbåndet til 2100,-. Øreingene hedder feather og armbåndet hedder five summit. Smykkerne er så feminime men også rå, hvilket jeg virkelig synes er fedt. Jeg går udover det kun med sølvsmykker, men fordi der er sten i øreringene føler jeg godt at de kan gå til sølvsmykkerne fordi størstedelen af øreringene er ''klare/søvl''agtige. De kan findes her http://www.juliesandlau.com/​ <3

Håber det kunne bruges til inspiration, enten til hvad i selv kan ønske jer, eller hvad i kan give jeres søster, mor, kusine, kæreste, veninde mm.. 

Likes

Comments

Hey guys! Så pt. i skolen er vi igang med en møg spændende opgave som går ud på at vi skal vælge enten speak up eller global, hvor jeg har valgt speak up. I freedom to speak up har jeg valgt at fokusere på, at det ikke skal være tabubelagt at klæde sig sexet. Kvinder bliver ikke taget seriøse hvis de klæder sig på en ikke konservativ måde, og selv feminister nedgør at kvinder bør tage sig selv seriøst og ikke vise dem selv i frækt lingeri og nedringede kjoler. Pointen med tøjet er at klæde sig provokerende. Det skal være sexet og over grænsen, og komme med budskabet at man godt må se, men ikke røre. Selvkontrol og respekt, skulle tøjet gerne provokere og få netop disse to følelser i spil. I skal iøvrigt huske at dette er en opgave, med tøj der forholder sig til events og provokation.

Materialer som læder, lak, silke, blonder, see through og mørke røde, porno røde, sorte, dybe og sensuelle nuancer.

Sex er et forkert signal at sende. Men hvorfor er det det? Hvorfor skal kvinder klæde sig konservativt, for at blive taget seriøst at andre kvinder? Hvorfor skal kvinder klæde sig i langt, løst, ikke flatterende tøj, før mænd og samfundet ikke mener ‘’ de selv har lagt op til den situatuation de er endt i?’' hint hint.. overgreb, sexual harrasment mm...

Udover er den sexede verden med lingeri, stockings, dybe nuancer og skindende materialer også en rigtig spændende verden at arbejde i. Der er så mange delikate detaljer, som virkelig kan gøre tøj lækkert. Jeg elsker at blande lingeri ind som en del af et outfit, lige så vel som man kan gøre med smykker. Så at have fokus på netop dette emne, var lige det rigtige for mig og jeg glæder mig helt vildt til at dykke mere ned i den politiske del, fordi nøj hvor er der meget historie (også bag mode..).

Jeg har valgt at lave min målgruppe sådan her:

Hende der tør. Den sensuelle kvinder, med stort K. Hun er hviler i sin krop, og er ikke bange for at vise hvordan den ser ud. Hun er festens midtpunkt, der nyder den ekslusive livsstil og har ikke noget imod at stikke en stor fed fuckfinger i ansigtet på normerne og samfundet. Hun er classy, og tager ikke med hvem somhelst hjem. Hun går op i business og ved hvordan man passer på sig selv, og skal ikke have en sugardaddy til at forsørge hende. Hun kan det hele selv og hun vil gerne frem i livet.

Sådan ser starten på min opgave ud, samt at jeg er igang med at lave styles hvor jeg pt. er oppe på de 4 i kan se på billedet. Zoomer i ind har jeg også notere materialer og farver.

I har gerne ville læse mere om skolen, så here you go - et lille indblik i hvad jeg går og laver pt. <3


Likes

Comments

Hey guys, så er her endelig en opfølgning på mit vestiaire collective review. Jeg modtog nemlig i mandags tasken (ENDELIG), som kom i helt vildt god stand. Jeg er så mega glad for at jeg endelig har fået den hjem, og at jeg endelig igen har en lækker taske haha. Det skal iøvrigt siges at det en taske jeg har sparet sammen til længe, og som jeg fik RIGTIG billigt. Jeg havde egentlig overvejet om hvor vidt jeg ville dele taskens beløb, men det tænkte jeg egentlig at jeg gerne vil. FORDI. Til forskel på vestiaire og danske second hand butikker samt trendsales, er priserne virkelig noget andet. Valentino tasken i netop denne model ligger til omkring 7-8 tusinde kroner, hvilket jeg mener er en fair pris for en taske til 13k. Men på vestiaire er priserne noget anderledes. Man kan nemlig snildt finde en taske til 5000,- hvilket jeg gjorde. Inkl. rabatkoder til siden samt at jeg bød lavt, så kom beløbet altså fra 6700,- ned på 5000,- inkl. forsendelse osv. Det er jo sindssygt billigt for en lækker taske, som jeg er virkelig glad for. Jeg skulle jo egentlig ikke have haft denne taske, og det var en dum måned jeg havde købt den i, da min computer brød sammen og skulle ordnes en uge efter jeg havde købt tasken, så jeg må nok sige jeg var flad den måned haha. Så alt i alt, endte mit taske eventyr lykkeligt og min oplevelse med dem ligeså.

Dog er dette et positivt indlæg med en god slutning, men selve processen var knap så positiv, så gå endelig ind og læs mit tidligere indlæg om dem, før du selv handler derinde <3

Likes

Comments

Godaften guys. Jeg har endelig sat mig, efter en lang dag - jeg har bla. været ude og købe denne smukke trøje, samt lækre kager ;)

Jeg har længe ledt efter denne her trøje, men den er kun for nylig landet i HM i københavn, hvor jeg i dag var nede og hente den. Den er så sexet og cool, dog ikke særlig varm, men hallo. Derfor skal det da ikke stoppe en, haha. Jeg ville egentlig bare lige dele den med jer, fordi den er så nice. Den sidder virkelig flatterende på ens boobs og talje, så den bliver helt sikkert en favorit det næste stykke tid. Jeg skal dog lige finde ud af hvordan jeg kan style den, så jeg kan gå med den over vinteren... Tænker at smide en skjorte enten over eller under den? I will find out. Den er købt hos HM købmagergade.

Likes

Comments

Jeg har fået en seriøs obsession med acai bowls siden jeg er flyttet til København, da det er let og lækkert - men samme tid har egenskaber der også går ind og giver flot hud. Beauty treat + lækkert måltid, går lige i hjertet på mig. Men der er en der har vundet mit hjerte, som netop er den her fra 42Raw. Fordi shit hvor er den god, og den musli der er på gør også bare at den mætter endnu mere, end så mange andre hvor der tit kun er frugt og chia frø på. De har også floreret rundt på insta i noget tid, og jeg forstår bestemt hypen - da man virkelig bliver mæt og får en rar følelse i kroppen, samt at det er virkelig lækkert. Altså sådan lækkert som i, jeg kunne sagtens spise det som en form for dessert. Jeg er tit on the go, da jeg pt. dagligt er meget rundt i københavn og frederiksberg i løbet af formiddagene, så derfor har jeg haft stor tendens til at købe mad udefra i stedet for at lave noget hjemmefra. Det en super dyr og dårlig løsninger i længden, så jeg tror jeg vil begynde at lave det derhjemme i stedet. Udover det har jeg også en opdatering på tasken - jeg fik nemlig i dag besked fra vestiaire AT DEN ER PÅ VEJ. What altså, den er blevet tjekket, godkendt og afsendt i dag. Så jeg er mega spændt på at den kommer her i morgen eller overmorgen. Kan i gætte hvilken en det er? Jeg laver i hvert fald et opfølgende indlæg på processen med vestiaire <3 

Likes

Comments

Det ikke en hemmelighed at min passion for undertøj er rimelig ekstrem. Jeg forstår godt at folk kan tænke, hold nu kæft, hvad har hun gang i, når man vælger at bruge 1000+ på en enkel del. Men oh well, hvis man priotere og ikke køber undertøj hver måned, så kan man vel godt tillade sig det, haha. Anyways. Agent Provo har åbnet en pop up shop i købmagergade 9, som jeg i dag var inde og snuse i. Jeg skulle ikke købe noget, da jeg ikke har plads i mit budget til at smide flere tusinde kroner væk på ''unødvendige'' ting. Jeg havde dog alligevel et lille håb om at jeg kunne finde en lille bitte ting jeg kan kunne tage med hjem, og det gjorde jeg. Jeg fandt underdelen til det sæt jeg pt. vil spare sammen til, og ønske mig dele til. And here it is, 50% på den smukkeste trusse.

Jeg vil helt sikkert anbefale jer at skynde jer der ned, fordi der er stadig massere - dog er de fleste ting der er tilbage i d+ størrelser, som ikke lige passer min krop DESVÆRRE! Fandt ellers den smukkeste BH, men det var alligevel alt for stort, så hvis du har big boobs - run.

Likes

Comments

Okay, så en lille fact om mig, er at jeg ingen tålmodighed har. INGEN. Beslutter jeg mig for noget, så skal det ske - her og nu. Jeg er typen der tripper af at vente og det er noget der kan gøre mig rimelig frustreret, haha. Men anyways. D.4 oktober scrollede jeg rundt på vestiaire med tanken om at købe en taske. Aaaaaand i did. Fun fact 2, var at jeg måneden inden var blevet snydt for 4000,-, da jeg ikke ville sende det hele før tasken var modtaget, grundet at jeg syntes det var lidt specielt at hun boede i københavn som jeg også gjorde, men ikke ville mødes. Så vi udvekslede oplysninger og jeg overførte pengene. Jeg fik ingen taske og blev ignoreret i 2 uger. Det lykkedes mig til sidst at få ''truet'' mig verbalt frem til mine penge og derefter fortsatte jagten. Jeg fandt en taske og fik pruttet om prisen og købte den. Vestiare reklamere med 10 dages levering fra sælger sender til dem og de sender til en. Jeg står altså så desværre i en situation at de stadig ikke har modtaget tasken, men de trak pengene samme dag som jeg bestilte tasken. Sælger har 30 dage til at sende deres ting fandt jeg så efterfølgende ud af, men sendes de ikke efter de 21 dage, skal man ikke regne med noget kommer frem til dem og de giver en pengene retur. Thank god. Men deres kundeservice er elendig og de gider ikke rigtig hjælpe en eller kontakte sælger for en, da man ikke selv kan skrive til dem. Så på den side, mega dårlig oplevelse, som gør jeg nok ikke handler der igen. Dagen efter jeg bestilte tasken, bestilte jeg skoenen. De er virkelig fede og var et helt unikt fund, der bare stod til en perfekt pris også. De kom i forgårs, og det er post nord der levere, hvilket jeg er glad for, da DHL som tit levere fra udlandet ikke levere mm. man er hjemme. Skoene er som nye og bare pisse lækre, og jeg fik dem allerede 2 dage efter de var blevet godkendt som tog 1 dag. Med dem var min oplelvse derfor okay, men det med tasken er virkelig træls. Man skal grundigt overveje at der altså kan gå 30 dage før du modtager din vare - HVIS du rent faktisk modtager den. Man skal være klar over at det er private sælgere, som altså derfor godt kan tage sig god tid og sælge varen på forskellige sider. Selvom du køber tasken, prøver sælgere tit at sælge den andre steder i løbet af de 30 dage for at se om de kan få mere. Super dårlig stil, men sådan er det. Jeg tror ærligt ikke jeg kommer til at få min taske, men i det mindste får jeg mine penge retur, og så må jeg lede efter noget på trendsales eller vente og så købe en fra ny, når pengene en dag er der.

Jeg skal nok opdatere jer, hvis den skulle komme.

Likes

Comments