Tanker, følelser, fornemmelser, døsighed, frustrationer - der er dage der har lidt flere følelsesmæssige mængder end andre. Jeg har brugt min dag på ingenting. Jeg har gået tur med hunden i regnvejr, tabt en frysepizza i min seng og alligevel spist hver en krumme, haft fedtet hår får slet ikke at tale om, at jeg har fået en bums midt på kinden. Men altså who cares, det en rimelig standard dag for mig, udover at jeg plejer at bruge dagen i min lejlighed i københavn men min kæreste efterfulgt at en ufortjent, men alligevel fortjent lur. Mit liv er pt kaos, eller kan man overhovedt kalde det pt når det har været sådan i over en måned? Jeg har virkelig haft det ekstremt dårligt. Jeg har ikke bare sat min skolegang lidt på pause, holdt mig i min lejlighed, undviget nogen somhelst for kontakt med omverden men jeg har også givet mig selv en ordentlig omgang dårligt selvværd. Kender i det? Når man rammer perioder i sit liv hvor men tvivler på ens værd, samt om man overhovedt kan leve om til det image man f.eks. har skabt på sociale medier? Sidder i nogensinde og stirre på jeres egne billeder som i plejede at brokke jer over var grimme, og tænker ''fuck hvor ville jeg ønske jeg bare kunne se sådan ud i virkeligheden'' like you will get the point. Sådan når man bare tror man er dårligere end man overhovedt er? Jeg gravede mig ned i et hul og tænkte, okay, så må det jo bare være sådan og gjorde mig selv dårligere og dårligere. Men nu skulle det altså være nok. It's time to get back on track babygirl. Put lidt makeup i ansigtet, tag et bad, find noget sexet frem og feel goooood. Lav noget du er god til. Face it at du er better than the ugly picture, og at det bare er din djævel på skulderen der prøver at lede dig til the dark side. Dårligt selvværd er virkelig en killer. Men face it, alle er gode til noget. Det okay at sige, hey jeg er pisse god til det her, som i mit tilfælde er at designe. Jeg er pisse god til at lave collager og sammensætte items. Det OKAY. Det er nok noget at det vigtigste jeg har lært, at man skal lære at man må godt have det godt med sig selv. Man må godt være god til noget og vide det. Man må godt hvile i sit eget selvskab.

Så dejlig lørdag til alle jer derude, jeg vil fortsætte min tegninger og tanker <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Likes

Comments

​Hermes/ Collier de chien armbånd

Valentino/ glam lock bag

7'er stol betræk/ Cognac

Agent provocatour/ Lindie nude and ivory sæt

Likes

Comments

Som pige er det jo ikke unormalt at have en trang til lækre tasker, flot tøj og sprøde sko. For mig, har jeg en kæmpe passion for sko. Stiletter specielt. Jeg føler en sko gør rigtig meget for ens outfit og ens positur. Jeg kan godt have en tendens til at krumme ryggen, hvis jeg befinder mig i at par flade sko - hvilket er ekstemt usexet og giver klokkeren fra notre dame vibes. Så i dag er det altså mine YNGLINGS stiletter i for at se. 2 af parrene er mine egne - dem med frynser og gianvito rossi plexierne. Jeg er sindssyg glad for dem, på hver sin måde. Der er stiletter i alle pris klasser, men ud fra mine erfaringer, er ofte dyre stiletter også dem der er behageligst. Sko er jo også noget man slider mere end så meget andet, så derfor vil jeg meget hellere have ét par lækre end 20 billige. Mine zara stiletter har jeg købt second hand og de var møg billige, men de er også meget sarte. Derfor er det ikke nødvendigvis dem jeg grabber ud efter, hvis jeg skal dresse op. Men det er jo op til en selv, men på grund af mine tanker, er de stiletter i ser, i den lidt (meget) dyre kategori. Støvlerne er fra givenchy, og kan ikke længere købes fra ny af. Jeg har dog opsporet dem flere steder vintage, men det gør dem nødvendigvis ikke billigere. Modellen hedder riley og står til omkring 8-9.000,-. Jeg vil super gerne starte en opsparing til dem, men lige pt. er jeg igang med at spare op til en YSL taske og et sæt undertøj fra agent provo. Så der går liiiiige en del tid, hvis jeg overhovedet stadig vil have dem til den tid, haha. De andre kan købes fra ny. De har den super sexede ''tie up'' snørre, som bare er møg lækker. De er fra Dsqurared2 som kan findes på nettet eller instagram. De står til 6000,- hvilket også er rigtig mange penge, men hvis man leder efter en klassisk stillet der ikke mister værdi, så er den altså et must. For wooow, if i was a rich girl.

Det skal iøvrigt siges, jo du kan godt finde et billigere alternativ på designer sko, som ligner. Her er missguided et godt sted, hvis du gerne vil prøve looket af <3

Likes

Comments

Internet shopping, anfald, lykke, smerte, forvirring - sådan står det pt til. Kender i det, når ens hjerne går fuldstændig på overarbejde - på godt og på ondt?

Anyways, jeg smider lige lidt billeder op, da jeg virkelig savner at blogge. Jeg elsker at tage billeder, lave collager og skrive. I dag bliver teksten ikke lang, men bare min instagram story og mine collager til skolens EAT projekt. Jeg elsker jo fransk - french everythaaaang. Derfor er jeg mega happy over at barette eller hvordan i al verden man staver til det, er blevet en trend igen. Det også praktisk til fedtede hårdage eller blæsevejr. Keeps the hair in place, you know. Jeg troede egentlig aldrig jeg ville iføre mig en hat og være sådan, hey nice nok. Men jeg føler mig cute og french, og det giver mig en god undskyldning til at spise min daglige croissant. Look as a french, do as a french.

Likes

Comments

Hey guys, long time, no see. Så i dag har dagen stået på at være i skole, samt været nede og hente det stof jeg skal bruge til at sy min nederdel med i morgen, og ellers bare hygget med film med min søde kæreste. Jeg fik i går denne flotte (knap så komfortabel) heldragt hjem fra missguided, som jeg har købt for en snold. Like jeg gav 70 kr. for den inkl. studierabat ( længe leve studie-livet). Er den ikke lækker? Jeg kan ikke finde den på hjemmesiden lige nu, og vil faktisk også anbefale folk at holde sig væk fra missguided, da man ikke kan sende retur uden at skulle pose 300,- op at lommen, da den frie retur eller pick ups ikke gælder danmark. Så husk det, hvis du vælger at bestille derinde fra.

Beklager altså også inaktiviteten, men min tid har været ret presset, dog har jeg stadig sørget for at dokumentere alt fra outfits til cafeture og skole aktiviteter, som kommer op snarest ;)

Likes

Comments

Okay, så jeg lovede at opdatere jer efter første dage på skolen, men jeg var simpelthen så udmattet efter dagens mange nye indtryk, følelser og forståelser. Men derfor skal i ikke snydes for en opdatering - fordi mandag, så starter jeg på en frisk uge igen. I denne uge brugte vi første dag på at lære hinanden at kende, samt at vi var på design museet, og tjekke deres modebøger og det gamle bibliotek ud - så fedt! Jeg bladrede mig igennem en ''little black dress'' bog, som indebar de smukkeste kjoler fra nogen af de største designere, i deres fortolking af den perfekte lille sorte. Not gonna lie, jeg er rigtig glad for sort, så at se hvordan sort kunne udtrykke sig så forskelligt, gjorde mig endnu mere glad for farven. Man mener jo tit, at alt sort tøj ligner hinanden. 2. skoledage var jeg desværre syg, så der har jeg ikke så meget at fortælle om - super ærgeligt at være skidt på 2. dagen, men det kan ske. Torsdag og fredag blev brugt på tilskæring og syteknikker, hvilket var rimeligt svært. I hvert fald tilskæring indebar en del matematik, hvor passer, lineal, tal, regnestykker mm. blev lagt på bordet. For mig, når jeg er rimelig talblind, kan det være ekstremt svært for mig at forstå. Men det kommer jeg jo til at lære. Udover det har jeg vandret rundt i byen i div. design acc. butikker, hvor jeg købte 2 tuscher, som for nogen nok lyder pisse kedeligt - men de skaber virkelig en fed effekt til nogle nye designs og tegninger jeg er påbegyndt med. Jeg kommer snarest til at vise jer dem. Cause it's freaking cool.


Likes

Comments

All right, så det er snart min fødselsdag ( eller snart og snart, d.12 september ) og i den forbindelse har jeg kigget en del på ønsker. I den forbindelse har jeg også stødt på en del ting, som jeg selv ønsker at spare sammen til og virkelig drømmer om.

Mit aller største ønske er at få mig en lækker taske, og denne fra YSL got my eye. Den er så smuk, tidsløs, klassisk og så har den det smukkeste croc print. Jeg gav for ikke så lang tid siden min kæreste en super smuk pung i samme mønster, dog i en lækker brun farve. Her faldt jeg altså bare for croc mønstret, fordi fuck hvor er det flot. Modellen hedder CLASSIC SMALL KATE TASSEL SATCHEL IN BLACK CROCODILE EMBOSSED LEATHER.

Udover det så er jeg altså også faldet for de her lækre bukser, som er stramme ''joggingbukser'' med røde striber ned af benet. Dem synes jeg var sindsygt fantastiske, fordi de ville gå super godt, med en sort sweater med rødt print på, som jeg har stjålet fra min kæreste, ups. Normalt er jeg slet ikke joggingbukse typen, eller, i will admit, at jeg har et par silke joggingbukser derhjemme, som er ret så grimme, men som også er dem jeg iføre mig, på en off day ;) Men ellers er det ikke lige meget, og striben har personligt for mig, været lidt for ''teenage-tøs-med-big-booty'' buksetrend, og det ikke lige fordi jeg har den største røv. Men siden disse er stramme, og lange, så giver de lange smukke ben og fremhæver ens nummi (ligemeget hvor meget eller lidt du har) på en super sexet måde. Jeg er fan. Find dem her <3

Iro trøjen har stået på min ønskeliste længe, men den er desværre udgået. Dog har jeg hørt en fugl synge om, at et hvis familie medlem har været i god tid med min fødselsdagsgave - så muligheden er der stadig, for at jeg kommer til at eje den.

Likes

Comments

Min sommerferie er fra i dag officielt slut. Shit. Den her ferie har budt på mange udfordringer, glæder, hårde tider og spændinger til optakt til ikke bare en ny skolestart, men også et nyt liv. En ny by, der er så langt som muligt fra der hvor jeg kommer fra. Jeg er så spændt på dagen og på de næste 2 år, men også afsindigt nervøs. Det er jo en ret anderledes uddannelse at tage, samt at det er jo også meget man smider efter, at netop kunne tage denne slags uddannelse, som også putter et stort pres på mig. Men jeg mener også, at hvis man virkelig vil noget, så kan man også.

Men anyways, jeg var jo på modeugen her i sidste uge, hvor jeg dog kun var med én dag, da jeg lå syg de resterende dage, hvilket var super træls. Men vi skulle lave en opgave omkring hvilke tendenser, materialer, snit mm. vi så derinde, med skitser, farver, og udklip. Det har jeg fået bikset lidt sammen af her i dag, som i kan få et lille sneak peak på her. I morgen skal dagen bruges på at præsentere vores projekt, lære hinanden at kende samt at vi skal på design museet, hvilket jeg glæder mig så meget til. Det er så fedt derinde.

Dagen står på fra 9-14:30, så det bliver nogle spændende timer. Jeg glæder mig til at dele mere med jer i morgen <3

Likes

Comments

Kjole/ Ganni

Hey guys, der er et par stykker der har spurgt efter hvor min kjole fra mit insta billede er fra, og den er fra Ganni. Det er en gammel kollektion og den fåes desværre ikke mere, mm. man kan finde den second hand. Det er faktisk heller ikke 100p en kjole, men det bliver kaldt en kjole og kan bæres som en beach dress. Jeg bruger den dog udover et sort outfit, for at give outfittet lidt mere kant. Jeg har fået en svaghed for Ganni i mine sidste indlæg, hvilket jeg aldrig rigtig troede ville blive mig. Men how pretty er den her lige?

Likes

Comments