Okay, så jeg lovede at opdatere jer efter første dage på skolen, men jeg var simpelthen så udmattet efter dagens mange nye indtryk, følelser og forståelser. Men derfor skal i ikke snydes for en opdatering - fordi mandag, så starter jeg på en frisk uge igen. I denne uge brugte vi første dag på at lære hinanden at kende, samt at vi var på design museet, og tjekke deres modebøger og det gamle bibliotek ud - så fedt! Jeg bladrede mig igennem en ''little black dress'' bog, som indebar de smukkeste kjoler fra nogen af de største designere, i deres fortolking af den perfekte lille sorte. Not gonna lie, jeg er rigtig glad for sort, så at se hvordan sort kunne udtrykke sig så forskelligt, gjorde mig endnu mere glad for farven. Man mener jo tit, at alt sort tøj ligner hinanden. 2. skoledage var jeg desværre syg, så der har jeg ikke så meget at fortælle om - super ærgeligt at være skidt på 2. dagen, men det kan ske. Torsdag og fredag blev brugt på tilskæring og syteknikker, hvilket var rimeligt svært. I hvert fald tilskæring indebar en del matematik, hvor passer, lineal, tal, regnestykker mm. blev lagt på bordet. For mig, når jeg er rimelig talblind, kan det være ekstremt svært for mig at forstå. Men det kommer jeg jo til at lære. Udover det har jeg vandret rundt i byen i div. design acc. butikker, hvor jeg købte 2 tuscher, som for nogen nok lyder pisse kedeligt - men de skaber virkelig en fed effekt til nogle nye designs og tegninger jeg er påbegyndt med. Jeg kommer snarest til at vise jer dem. Cause it's freaking cool.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

All right, så det er snart min fødselsdag ( eller snart og snart, d.12 september ) og i den forbindelse har jeg kigget en del på ønsker. I den forbindelse har jeg også stødt på en del ting, som jeg selv ønsker at spare sammen til og virkelig drømmer om.

Mit aller største ønske er at få mig en lækker taske, og denne fra YSL got my eye. Den er så smuk, tidsløs, klassisk og så har den det smukkeste croc print. Jeg gav for ikke så lang tid siden min kæreste en super smuk pung i samme mønster, dog i en lækker brun farve. Her faldt jeg altså bare for croc mønstret, fordi fuck hvor er det flot. Modellen hedder CLASSIC SMALL KATE TASSEL SATCHEL IN BLACK CROCODILE EMBOSSED LEATHER.

Udover det så er jeg altså også faldet for de her lækre bukser, som er stramme ''joggingbukser'' med røde striber ned af benet. Dem synes jeg var sindsygt fantastiske, fordi de ville gå super godt, med en sort sweater med rødt print på, som jeg har stjålet fra min kæreste, ups. Normalt er jeg slet ikke joggingbukse typen, eller, i will admit, at jeg har et par silke joggingbukser derhjemme, som er ret så grimme, men som også er dem jeg iføre mig, på en off day ;) Men ellers er det ikke lige meget, og striben har personligt for mig, været lidt for ''teenage-tøs-med-big-booty'' buksetrend, og det ikke lige fordi jeg har den største røv. Men siden disse er stramme, og lange, så giver de lange smukke ben og fremhæver ens nummi (ligemeget hvor meget eller lidt du har) på en super sexet måde. Jeg er fan. Find dem her <3

Iro trøjen har stået på min ønskeliste længe, men den er desværre udgået. Dog har jeg hørt en fugl synge om, at et hvis familie medlem har været i god tid med min fødselsdagsgave - så muligheden er der stadig, for at jeg kommer til at eje den.

Likes

Comments

Min sommerferie er fra i dag officielt slut. Shit. Den her ferie har budt på mange udfordringer, glæder, hårde tider og spændinger til optakt til ikke bare en ny skolestart, men også et nyt liv. En ny by, der er så langt som muligt fra der hvor jeg kommer fra. Jeg er så spændt på dagen og på de næste 2 år, men også afsindigt nervøs. Det er jo en ret anderledes uddannelse at tage, samt at det er jo også meget man smider efter, at netop kunne tage denne slags uddannelse, som også putter et stort pres på mig. Men jeg mener også, at hvis man virkelig vil noget, så kan man også.

Men anyways, jeg var jo på modeugen her i sidste uge, hvor jeg dog kun var med én dag, da jeg lå syg de resterende dage, hvilket var super træls. Men vi skulle lave en opgave omkring hvilke tendenser, materialer, snit mm. vi så derinde, med skitser, farver, og udklip. Det har jeg fået bikset lidt sammen af her i dag, som i kan få et lille sneak peak på her. I morgen skal dagen bruges på at præsentere vores projekt, lære hinanden at kende samt at vi skal på design museet, hvilket jeg glæder mig så meget til. Det er så fedt derinde.

Dagen står på fra 9-14:30, så det bliver nogle spændende timer. Jeg glæder mig til at dele mere med jer i morgen <3

Likes

Comments

Kjole/ Ganni

Hey guys, der er et par stykker der har spurgt efter hvor min kjole fra mit insta billede er fra, og den er fra Ganni. Det er en gammel kollektion og den fåes desværre ikke mere, mm. man kan finde den second hand. Det er faktisk heller ikke 100p en kjole, men det bliver kaldt en kjole og kan bæres som en beach dress. Jeg bruger den dog udover et sort outfit, for at give outfittet lidt mere kant. Jeg har fået en svaghed for Ganni i mine sidste indlæg, hvilket jeg aldrig rigtig troede ville blive mig. Men how pretty er den her lige?

Likes

Comments

Hey guys! I dag har jeg ligget syg, efter ikke at have sovet særlig meget i nat. Men jeg fik kommet op på posthuset og hentet denne mega smukke jakke, som jeg virkelig har lavet endnu et second hand scoop på. Sådan for real. Jeg gav 250,- for denne sindssygt smukke læderjakke fra Ganni af. What. Hende jeg købte den af skulle bare af med den, og solgte voldsomt billigt. Den koster 3700,- fra ny af og er en gammel sæson, mht. farve - så det er bare super fedt. Jeg er vildt glad over den, og kommer uden tvivl til at leve i den det næste stykke tid. Jeg synes virkelig jeg har fået lavet nogle vilde second hand kups pt. - og det er bare en super måde at spare vildt mange penge på at kunne gå i designer tøj. Jeg er fan.

Håber i får en fortsat gode uge, og glæder jer til de kommende fashion week indlæg <3

Likes

Comments

Okay, another late night post her til aften. Jeg har nemlig ligget og tegnet og tænkt, og det er ved at gå op for mig, at jeg om en uges tid starter i skole. What. Den her ferie er gået så stærkt. Jeg synes egentlig lidt det har været en lorte sommer, fordi vejret har bare ikke været med os. Der er også sket meget i ferien, som er vildt. Jeg er jo blandt andet flyttet til København, som også er en kæmpe omvæltning. Det er min drøm at blive designer, og kunne have en karriere generelt inden for kunst, mode og design. Hvilket man jo netop får som designer. Det bliver pisse fedt, men nervøsiteten nærmer sig også. Tankerne om '' er jeg mon overhovedt dygtig nok'' og ''hvad nu hvis alting går helt galt''. Jeg er voldsomt nervøs for at kikse, fordi det her er ''my time to shine''. Jeg har aldrig shinet i skolen eller andre former for sportslige aktiviteter, og det har jeg så chancen for nu. Det er også et ret stort pres, at tænke på at vi kun er ca 20 på hver årgang ( 40 i alt), så man kommer aldrig rigtig til at falde væk i mængden. Men ligger man alle de negative tanker på hylden, så er jeg også utrolig taknemmelig for at kunne få muligheden for at udføre mine drømme. Den skole jeg starter på er blandt andet en betalingsskole, hvilket de fleste design uddannelser er - som er noget der kan stoppe rigtig mange for at springe ud i drømmen om en uddannelse inden for design eller andre kreative uddannelser. Og så er der også det med at bo i københavn. Det er basicly umuligt at finde bolig her, især hvis man skal være studerende.

Jeg var dog heldig at finde en, men det tog altså også et halvt år. Så tålmodig - det skal man være ( eller rigtig heldig). I den kommende uge er der også modeuge i København, som jeg er så heldig at skulle deltage i, i forbindelse med min første opgave til skolen. Jeg skal ind til nogle forskellige messer og shows, hvor efter jeg skal lave en opgave med skitser, billeder og tanker og tendenser, hvilket for mig er en pisse lækker opgave at få lov til at lave. Der er ikke noget med Holger danske eller mine tanker om udenrigspolitik. Jeg har helt sikkert tænkt mig at opdatere jer både her, men også på instagram ( @marielouisewj ) i løbet af ugen. Ugen efter starter jeg i skole, så der bliver det nok lidt presset med indlæg de første dage, men jeg vil helt klart fortælle mere om skolestarten, da mange af jer viser rigtig meget interresse inden for min nye skolegang <3


Likes

Comments

Jesus hvor er jeg bare super glad for at have fundet disse smukke stiletter frem. De er en gammel model fra zara, som er så sindssygt smukke. Jeg ville bare lige smide nogle billeder op af dem, fordi jeg havde omtalt dem i mit tidligere indlæg hvor jeg viser hvor man kan finde dem brugt <3

Likes

Comments

Hey guys! I går brugte jeg det meste af dagen i københavn, hvor jeg om aftenen igen tog mod centrum, fordi min kæreste og jeg skulle have drinks på Mash. Det var super lækkert og tjenerne var så utrolig søde - det her var min første gang på mash. Min kæreste spiste der også, men jeg holdte mig til min drink og pommes, fordi jeg slet ikke bryder mig om kød - og det er basicly det mash laver. Men godt var det. Efter jeg er flyttet til Frederiksberg, vil jeg også gerne begynde at benytte mig mere af cafeer mm. herinde, istedet for altid at tage til centrum, som godt nok kun er 10 min væk. But still, i wanna get to know the hood. Så hvis i kender nogle steder, så må i meget gerne skrive <3

Likes

Comments

Hey guys! I dag har jeg endelig et indlæg oppe. Jeg har været sindssygt presset og slet ikke haft nogen motivation på hverken instagram eller bloggen. Men jeg har fået taget en masse billeder på det seneste, som jeg kommer til at dele med jer - fordi jeg har lavet en masse spændende ting og fået købt en masse tøj. Anyways, give awayen er i samarbejde med Prettypure, som laver min fave morgenmad og 2-go snacks og energidrikke. Jeg har tidligere lavet et indlæg omkring dem, som i kan finde længere nede. I kan se hjemmesiden her. Jeg er helt vild med deres produkter og mine ynglingsgrøde er derfra. I kan også tjekke dem ud på instagram som @prettypuredk <3

Det der vil blive givet væk er en macachino og en valgfri grød, som i kan finde inde på hjemmesiden. Alt i skal gøre er at følge @prettypuredk på instagram, og evt. smide mig en besked når det er gjort - så er i med. Jeg håber i vil deltage og ellers bare tjekke prettypure ud, fordi jeg er altså kæmpe fan!

Håber i får en fortsat god søndag!

Likes

Comments

All right, så jeg kan lige så godt lettet sløret for det store spørgsmål - blev jeg student i år? Ja, det gjorde jeg. Jeg blev student med et 4-tal i huen, i historie. Jeg har skrevet mange gange, om at jeg bare gerne ville have gymnasiet overstået, og blandet med, at jeg nok egentlig er en af de eneste studinder, der IKKE har delt et eneste billede ( eller jo, min mor har på sin facebook, fordi that's what mothers do). Jeg ville dog gerne lige gøre det klart, at jeg er blevet student, og nej, jeg er ikke droppet ud eller lign. inden - selvom jeg i flere indlæg har hentydet til, at det var det jeg aller mest ønskede. But i did it og jeg er færdig, og nu kan jeg endelig begynder mit liv. Jeg har ikke delt billeder på mine socialer medier, udover snapchat, fordi det egentlig ikke er noget jeg sådan har fundet mega intressant at dele, da det ikke siger noget om mig heller.

Efter sommerferien, skal jeg starte på fashion design academy i København, som netop også er grunden til at jeg nu bor på Frederiksberg. Jeg glæder mig utrolig meget, da min største drøm er at kunne skabe mit eget tøjmærke. Ugen op til skolestart, er der modeuge i København, som vi er så heldige at vi skal ind og deltage i. Vi skal nemlig have den første opgave klar, til første skoledag, hvor vi skal snakke om hvad vi observerede under ugen, ang materialer, farver, gengang mm. En træls opgave? Hell no, det godt nok en forandring i forhold til matematik opgaver, haah.

Udannelsen tager 2 år, med mulighed for et ekstra år i paris. Jeg linker til hjemmesiden her , så i kan se hvad man konkret lære på udannelsen og hvilke muligheder man har. Jeg har selv planer om at starte selvstændigt op efter, som designer, hvilket bliver super spændende. Jeg glæder mig til at dele ud af mine år der, og den udvikling min kunsteriske side, kommer til at gennemgå <3


/billeder taget fra fashiondesignacademy.dkLikes

Comments