Header

Idag köpte jag nya ansiktskrämer. Har länge använt mig utav Mary Key vilket har fungerat jättebra men jag tycker att själva processen att köpa dem produkterna är lite bökigt då man måste kontakta personen som säljer produkterna samt hitta en tid för att mötas upp. Så det har slutat med att när en produkt tagit slut så har jag gått på stan och köpt en ny i ett annat märke. Hittills har jag inte hittat något som känns rätt. Min hud är väldigt torr samtidigt som den kan kännas oljig så jag har känt mig kluven vad jag ska använda för produkter. Iallafall så lyssnade jag på denna podcast idag och blev super inspirerad till att köpa på mig lite nytt.

Drink up- ansiktsmask från Origins,
Mandelolja,
Aquasource- ansiktskräm från BiothermLikes

Comments

Som rubriken lyder så har vi nu bott en vecka i lägenheten, vi trivs riktigt bra!! Att bo ihop är vi vana med men att få flytta ihop till vår alldeles egna lägenhet känns så bra!
Lägenheten är dock inte klar ännu... vi har målat väggar och tak i inprincip alla rum samt lagt in ett nytt trägolv i sovrummet.
Här har vi en bild på vardagsrummet som snart är klart. Igår fick vi hem viskosmattan (älskar) och tavlorna. Det börjar se mer och mer ut som ett hem. Nu saknas det bara gardiner och lite växter i vardagsrummet.


Likes

Comments