Header

NYTTIgår eftermiddag for jag in till stan och klippte mig. Så skönt med fräscht hår igen. Sen efter gick jag en sväng på stan. Går så sällan på stan för att shoppa, beställer det mesta hem från nätet men behövde nytt smink. Det blev en ny foundation, concealer, puder och mascara.

På kvällen for jag och Vickan och kollade på en fotbollsmatch och när vi kom hem så gjorde vi käk och la oss och såg på film. Idag är det mösspåtagning så jag ska snart åka till Ebba för att möta upp de andra. Heji

Likes

Comments

Resor

En riktigt bra vecka i Grekland har nu lidit mot sitt slut. Jag vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska beskriva vad vi gjort denna vecka. Men jag ska försöka. Just nu sitter jag i bilen på väg hem från Uppsala. Vi har haft grymt bra väder hela veckan men vädergudarna ville testa mig och mina flygrädda nerver idag med att bjuda på åska och regn. Alla plan blev försenade pga vädret. Jag stod och kollade ut från flygplatsens fönster med stora ögon och såg på hur blixtrar slog ner runt mig. För att krydda på rädslan ännu mer fick flygplatsen strömavbrott. Med gråten i halsen och dödsångesten som kom krypandes inom mig så lyckades jag ändå hålla paniken i schack tills... gubbarna som satt bredvid mig började prata om hur planet skulle halka av banan och skämtade om vi skulle krascha. Haha då brast det för mig och krokodiltårarna kom. Jag såg hur gubbarna små sneglade på mig och blev seriösa och pratade om hur bra planen var.

Back to summering.

Vi har solat och hängt vid poolen med all inclusive typ varje dag. Njutit av värmen och att få vara lediga. Vi har varit på dagsutflykter till stränder, bergstoppar och till stan i närheten av hotellet. Spelat massa kort, pingis och tennis. Ja där har vi en kort och bra summering. Jag känner hur harmonin är tillbaka i min kropp och hur otroligt bra jag mått den här veckan (förutom på flygplatsen då). Så skönt att få släppa på alla krav och stress som sista skolveckorna gett mig. Prestations Millan kommer älska livet efter studenten. Nu är jag party sugen och redo för dom här två veckorna.🎉

Likes

Comments

Resor

Ligger i sängen och klockan är just nu 12 på kvällen. Grekland bjuder på sol, gratis drinkar och livsglädje. Alltså bra betyg!

Imorse skulle jag och Sofia ut och springa men det slutade med att vi sket i alarmen som ringde och tog sovmorgon. På förmiddagen hängde vi vid polen och på eftermiddagen tog vi en tur till stranden. På väg hem från stranden såg vi en skylt som visade en pil upp mot bergen, om man följde pilen så skulle man komma fram till ett vattenfall/ caffe. Så vi började vandra längst stigen upp. Samos (ön jag är på) känns inte alls som typisk Grekisk. Har innan varit på Kreta några gånger där är det lite mer sand och öken och här är det så mycket grönt. Iallafall så kom vi fram till ett 90 graders berg som man skulle klättra upp för. Är inte så höjdrädd men det var riktigt obehagligt då stegen såg ut ar vara byggd av en 10 åring. På toppen var det sån magisk utsikt som inte gick att fånga rättvist på bild. Vattenfallet skulle man klättra och böka 40 minuter till så vi skippade det och satte oss och drack öl. Efter en stund gick vi ner för berget på andra sidan. För att komma ner var man tvungen att gå ännu längre upp på ett annat berg. På väg ner från berget mötte vi en vit häst som stod och stirrade på oss,getter och ödlor. Najs. Nu känns det som att jag skrivit ihop en liten saga och att grammatiken är som en 11 årings. Men jag är för trött för att ändra. Take me as I Am. Natt

Likes

Comments

NYTT

Senaste två veckorna har varit maxade med plugg. Allt inom skolväg måste vara klart nu på fredag då jag ska resa bort. Snart är min långa checklista avbockad. När jag kommer hem brunare och förhoppningsvis mer harmonisk så har jag iallafall det roliga kvar. Det är mösspåtagning, bal, studenfester, och själva studenten, LÄNGTAR grande!!!

En väldigt snabb uppdate om vad som har hänt den senaste veckan förutom plugg:


Jag var på studentfest i fredags och innan utgång var jag med gänget i klassen, jag tyckte att själva utgången var riktigt rolig! Och främsta anledningen till det var musiken. Det var så bra musik! Sån musik som får en att tro att det är sommar och livet leker. Då pratar jag om musik som Veronica Maggio, Norlie KKV, Oskar Linderos och Beyonce.

På söndagen fyllde Viktor år, jag har i mitt huvud hela tiden trott att han fyller 23 men fick skämmas då jag insåg att han fyller 22. Samma sak med vilket datum han fyllde år. Jag trodde det var den 15 men det var den 14… Jag har ett sånt ointresserat sifferminne. Min hjärna vill inte komma ihåg viktiga saker. Det är till och med så illa att jag ibland inte kommer ihåg mitt lösenord på mobilen som jag för övrigt har haft i flera månader eller att jag inte kan komma ihåg vad vi har för kod till larmet hemma. Så pinsamt då securitas ringer och tror att det är inbrott men det i själva verket är jag som måste meddela att jag bott i mitt hus i 19 år men att jag inte kan komma ihåg koden. Står jag med mitt bankkort och ska betala något är jag ibland osäker på om det är rätt kod jag skriver. MEN värsta exemplet har vi för några veckor sedan då jag skulle skriva mitt PM i nationella. Jag sitter i 3 timmar och skriver på PM-et och när jag börjar bli klar så låser sig min iPad och jag kommer inte ihåg lösenordet. GAAAH. Min sifferdyslektiska hjärna strejkade ihop och det slutade med att min iPad avaktiverade sig efter 100 försök att komma in och jag fick göra om 3 timmars skrivningen. Sofia min syster har sjukt bra sifferminne så jag tror att hon fick allt och det lilla lilla som blev över fick jag.

Juste, jag visade mina nya skor ovan. Dem rosa (mina balskor) är från Zalando, sandalerna och klackarna med tassels är från skopunkten och dom svarta längst ner är från H&M.


Likes

Comments

Igår på Valborg var vi ute i Albins sommarstuga vid havet. Vi grillade, bastade/ badade och körde lekar. Härligt var det.

Just nu ligger jag och Viktor döda i sängen och kollar på X Company, en ny serie som vi börjat följa. Den handlar om spioner under andravärldskriget. Riktigt bra serie faktiskt!

Likes

Comments