Header

Skriva av mig

Du kanske inte förstår vad jag förstår, eller ser vad jag ser men det är för att du inte är i min vackra resa.

- Millan 15 årJag hittade denna anteckning som jag skrev för några år sedan. Så sann text. Vi människor går igenom olika saker och ingen kan någonsin förstå eller veta hur någon annan känner. Även fast man ibland önskar sig veta så är det omöjligt. Allt som hänt i våra liv formar oss och gör oss till dom vi är idag. = du är unik och desamma med dina känslor. Vart jag fick denna djuphet ifrån är pga att klockan är 03:36 och jag ligger här sömnlös i sängen och skrollar genom mina gamla anteckningar. Något som man bara gör om man är så uttråkad och svårsövd som jag är just nu. Denna text berörde dock mig. 15 åriga jag var gullig och poetisk. Nu ska jag försöka sova, natt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kollage, Tips

Hur fin är inte dom här väskorna från Mango. Perfekt till sommaren med lite färg. Som ni ser så är jag väldigt sugen på en gul väska.

Eller dom här från Zara. Både silvermetallic och denna blåfärg är så snyggt.

Likes

Comments

Helg

Söndag och lovets sista dag, jag har faktiskt ingen söndagsångest eller liknande för att börja skolan imorgon. Det kanske beror på vetskapen av att studenten är nära. Det är verkligen blandade känslor inför att ta studenten. Jag kan inte tänka mig något härligare än att skippa pluggandet men samtidigt kommer jag sakna att inte träffa mina vänner varje dag.

Jag har känt mig som en social jävel de senaste dagarna då min telefon är på lagning och jag har varit ledig. Det här med inget mobilanvändande har gett mig insikter i livet. Till exempel hur fruktansvärt tråkigt det är att umgås med någon som håller på med sin mobil (Viktor) då man själv är utan. Har inte sett detta som ett problem i vårt förhållande förut då Viktor använder sin mobil som en normal människa gör (som jag gjorde för två veckor sedan) men nu är jag som en bitsk liten iller så fort han rör sin telefon. Vad har jag hittat på sen sist jag uppdaterade denna blogg?

Onsdag: Gick en mil med Viktor, viktigt att nämna att vi gick en mil då det inte hör till vanligheten. Sen på kvällen drog vi in till stan.

Torsdag: Umgicks med Viktor och hans yngre syskon, Wilma och Linus. Vi for och grillade korv och marshmallows sen spelade vi fotboll på Vallen.

Fredag: For till Umeå en sväng över dagen, shoppade saker för att flytta hemifrån. Dom planerna är egentligen ganska långt bort (efter sommaren) men jag kan inte låta bli att kolla då det är så fruktansvärt roligt med inredning. Sen på fredagskvällen kom Ida och Johanna förbi.

Lördag: For ända till Björna för att se Viktors match, dom vann som tur var. Sen på kvällen var jag med Emilia.

Söndag: Idag har jag inte gjort många knop, har tränat sett på serier och ätit godis. Snacka om att detta påsklov har gjort mig till en suger addict. Jag och Viktor kom nyss in från en promenad där vi under promenaden tryckte i oss choklad, stannade på Ica för att köpa mer socker som vi åt på väg hem. Nu ska jag jag se på nya avsnittet av Skam.

Likes

Comments

I fredags kom familjen Olsson till oss på påskmiddag. Jag hade på mig mina nya favorit byxor som killen i kalsonger gav mig i present.

Studentklänningen anlände.

Har varit ute och promenerat tilsammans med Emilia och Svea samt testat nya Nocco. 5p.

Firat min fina pappa idag som fyller 53 år.

Har också firat min kusin Martina som fyller 20 år. Shit så fort tiden går!

Dessa människor ger mig sån bra energi❤️

Likes

Comments

Min mobil är trasig, den gick sönder i tusenbitar efter en djupdykning i golvet. I väntan på en ny telefon så har jag fått låna pappas gamla iPhone och i den finns massa bilder från förr. Så därför bjuder jag på lite gamla kort i detta inlägg.


Syrran har varit hemma i helgen från Uppsala. Det var roligt att ha henne hemma då hon aldrig kommer hem längre. Ne nu överdriver jag… men då hon väl kommer hem så är det vid jul/ sommaren. Det kändes konstigt att ha henne hemma en vanlig helg. Vi var en snabb trip till Umeå, invigde grillen, spelade spel, åt på stan och tog det lugnt.

När jag kollar tillbaka på gamla kort så kollar jag alltid på mitt hår. Jag hade en gång i tiden långt och tjockt hår men efter några år av slakt (lockning/ platting) så har det vissnat och förfallit. Jag har under två månaders tid käkat vitaminer för håret. Det ska bli spännande att se om det blir något resultat. Det återstår att se.

Likes

Comments