Header

Senaste veckan, sport sport och mera sport. Sen har jag umgåtts med mormor som bjöd mig på frasvåfflor, muy gott. Det spelar ingen roll hur mycket man äter hos mormor man får ändå höra att man ätit för lite. Haha. Vad mer har jag gjort de senaste dagarna? Jo lämnat in gymnasiearbetet, så skönt!!

Likes

Comments

Jag städade precis min garderob och kom fram till att jag har 26 jackor. Det trodde jag verkligen inte! Har kanske konsumerat en aning för mycket. Här ovanför har vi iallafall några kappor som jag kommer använda i vår.

Just nu sitter jag i köket och fikar kvällsfika med Zaras nya album i högtalarna. Shit vilket bra album! I vanliga fall brukar jag bara tycka att en eller två låtar är bra på ett album men hon har verkligen lyckats med flera bra låtar! Jag såg musikvideon till låten Symphony och började grina, jag är för blödig! men det var en jätte fin story till den.


Jag sitter ofta och länkar kompisar videos och bilder jag tycker är roliga så varför inte börja göra det här på bloggen? Har ni sett denna video? Troligen har ni det men jag upptäckte den nyss. Haha så jävla rolig!

Likes

Comments

Träning

Om man ser mänsklighetens historia som ett dygn så var vi jägare/ samlare och gick runt på savannerna mellan 00.00 fram till 23:40 sen blev vi jordbrukare och det var vi fram till klockan 23:59 och 40 sekunder. Sen efter det har vi varit industrialiserade i 20 sekunder. Vi har på jätte kort tid, bara 250 år förändrat våra levnadsmönster något ofantligt. Vi har ungefär halverat mängden rörelse som en människa bör röra sig. Och denna förändring har vi gjort under de 20 sekunder som vi har varit industrialiserade. Hjärnan och kroppen har inte hängt med i evolutionen och jag tror att detta är en förklaring till varför många människor mår dåligt. Vi sitter för mycket på arslet helt enkelt!

Man vet idag att hjärnan är enormt föränderlig. Det bildas ständigt nya hjärnceller och nya kopplingar skapas och försvinner. Allt du gör, till och med varje tanke du tänker, förändrar din hjärna lite grann. Och det gör i allra högsta grad även motion och träning. När du rör på dig blir du inte bara piggare och mår bättre, det påverkar också koncentrationen, minnet, måendet, sömnen, kreativiteten och stresståligheten – till och med din personlighet.

Hur intressant? Jag tycket att sånt här är super intressant. Träning kan kategoriseras in i olika kategorier men det flesta utövar en sport de gillar eller så tränar man för att hålla sig i form. Vilket är bra anledningar till att träna. MEN jag kan bli så irriterad på den träningshysterin som finns idag. Speciellt den som visas på sociala medier där målet med träning är att bli smal, snygg och tight. Vi fokuserar för mycket på hur vår kropp kan se ut att många verkar glömma bort vad den kan göra.

Att må bra, vara pigg och känna sig stark verkar inte alls vara lika viktigt som att ha en snygg skulpterad kropp. Jag tycker att det är alldeles för många som går in med en skev inställning till varför de ska träna. Att träna för att bli mer bekväm i sin kropp tror jag inte på. Är man väldigt överviktigt så fine då går jag väl med på det. MEN annars så vill jag mena att det inte stämmer. Att vara nöjd med sig själv kommer inifrån och inte utifrån!

Likes

Comments


Igår gick jag och la mig klockan 7 på kvällen, och vaknade imorse vid 10. Hallelujah så bra jag mår. Känns som att jag har renat min själ och blivit en ny människa. Jag är ett monster på morgonen i vanliga fall men imorse överträffade jag mig själv med att vara positiv. Jag klev upp gjorde frukost åt mig själv och till Viktor som sov hemma hos sig. Jag gjorde frukost åt han som lockbete för att han skulle följa med mig ut på en promenad i solen.

Jag har så fruktansvärt mycket plugg just nu. Det är därför jag skriver här på bloggen istället för att plugga. Jag är professionell på att förtränga plugg och vara duktig på annat sätt. Sen i sista sista sekund tar jag ta tag i skolan. Det är inte hållbart men tyvärr presterar jag bäst under press... Om någon timme ska vi in och se på innebandy och sen har jag inga planer för ikväll förutom skolarbete. heji

Likes

Comments

Testar

Hahah jag bara skrattar. Jag är riktigt riktigt brun just nu. Jag och Johanna kunde inte sluta garva då vi såg varandra. Hon på salongen sa att vi bara kommer bli brunare och brunare under kvällen sen imorgon när vi duschar så kommer det försvinna och se naturligt ut. Jadu det återstår att se. Inatt ska jag sova inuti mitt lakan som en liten eskimå för att inte bruna ner sängen. När Viktor såg mig så var det första han sa "jag sover hemma inatt" haha alla är inte lika förtjust i bruna jag. På korten ser jag fräsch ut men blixten tar bort ganska mycket av den överdrivna brunheten.

Jag har även passat på att boka tid för att fixa naglarna inför studenten. Gjorde det på samma salong som jag sprayade mig på. Så nu är tid för håruppsättning, sminkning och naglar fixat inför studenten/ balen. Fy tusan vad pengarna rullar på onödig skönhets piff. Samtidigt så är jag värd de efter 13 år av skolgång.

Likes

Comments

Resor

Ja ni hörde mig rätt, jag och Johanna spontan bokade spraytans. Ingen av oss har testat det innan eller hört någon som testat det på salongen som vi ska göra det på. Det ska bli spännande att se hur resultatet blir, vill helst inte se ut som en apelsin. Men något måste göras åt min bleka kropp. Så varför inte testa? På bilden ovan ser ni först mina nya solglasögon som jag beställde från GinaTricot och sen på andra bilden har vi klassens count down till studenten. Det är galet få dagar kvar. Jag är så fruktansvärt taggad och förväntansfull. Det kommer bli en sån jävla rolig vår känner jag på mig!

Och i skrivande stund bokades det en resa till Grekland i slutet av Maj. Perfekt innan mösspåtagning, bal och STUDENTEN. Nä nu är jag löjligt taggad. Måste sluta detta inlägg på topp så, hejiiiii.

Likes

Comments

Helg

Lite från helgen, lördagen var riktigt mysig, vi bastade, såg på mello och hade det allmänt bra. Viktor var på lagfest och jag förbjöd honom att komma och sova hos mig efter krogen. Ville inte ha en glad spilivink som väcker mig mitt i natten. Då jag har så svårt för att somna om ifall jag blir väckt mitt i natten.

Det slutar med att han kommer, väcker mig och däckar på mitt badrumsgolv...

En frustrerad jag försökte med allt för att väcka honom men det gick inte. Hällde vatten, spelade Metallica, försökte dra ut han men är tyvärr för svag. Så jag tog tillfället i akt och började istället klä ut han i olika outfits. Haha taskigt, men kul var det😉

Sen på söndagen hade både jag och Viktor huvudvärk. Kände mig lika bakis som Viktor då jag bara sovit någon enstaka timma. Senare på dagen hälsade Elsa på och vi åkte längdskidor en tur i Bredånger. Det var första gången för henne och hon var en riktig talang!

Likes

Comments

Igår klippte jag mig och passade även på att boka tid för håruppsättning till balen. Nu återstår det bara att köpa en klänning. Ska nog sätta mig ner och beställa den imorgon. Efter jag klippt mig så for jag upp till Umeå en sväng. Fick dock skynda mig hem för jag och Viktor hade lovat att vi skulle bjuda hans föräldrar på middag. Vi knegade ihop ryggbiff med sötpotatis i ung. Det blev faktiskt riktigt gott. Sen satt vi i flera timmar och bara pratade och spelade spel tillsammans. Jätte mysig kväll! Jag har verkligen så fina människor i mitt liv. Är det inte det livet går ut på? Att omge sig med bara de härligaste och bästa människorna? Min dröm är att ha ett stort hus så att familj och vänner kan komma och gå som dem vill. Leva livet som Parneviks!

Imorse for jag och Nathalie och kollade på fotbolls DM på skyttis och nu har jag precis kommit hem. Tänkte sätta mig i solen och njuta samt försöka framkalla lite fräknar. Senare ikväll ska jag umgås med lite kompisar vi skulle Basta och se på Melodifestivalen.

Likes

Comments