Header

Vaknade sex för att jag skulle hinna gratta Sofia som fyller 21 idag. Efter det jobbade jag fram till lunch sen for vi ut med båten tillsammans med Thorséns. Sen avslutades kvällen med att familjen for och kollade på Vickans match.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bra dag, bra liv. Kort och koncist.

Likes

Comments

Summering: jobb, båt, sola, stugan, bada, EM.
Anledning till summering: för lat för att skriva.

Likes

Comments

Igår firade vi min mormor som fyllde 80 år. Vi for med färjan över till Högbonden och efter det så överraskade hela släkten henne med 3 rätters hemma hos oss. Tycker om min släkt och min mormor så mycket. Efter att man har umgåtts med dem så blir man fylld med positiv energi och kärlek.

Likes

Comments

I går följde vi med pappa upp till Umeå. Han skulle kolla på en bil och jag och Vickan for på Ikea. Jag kunde inte låta bli att köpa sänghimmeln som ni ser på bilden. Här hemma frågar dem mig om jag är "18 eller 8 Den påminner så mycket om när jag var liten. Sen på kvällen grillade vi🖖🏼

Likes

Comments

Måndag, imorse då jag skulle stiga upp så gick det inte. Jag ville verkligen inte kliva upp. Ni vet då allt är så härligt och man vill bara ligga kvar i sängen och mysa. Tillslut tog mig till jobbet, kommer alltid samma minut som jag börjar jobba🙄

Efter jobbet så for jag in till friskis och gick på ett pass med Ebbsan (Power hour= en boll och massa squats) Dios mios vad jobbigt det var men så jäkla skönt! Påväg hem från stan så hämtade jag upp Johanna och nu är vi i min stuga. Vi har precis bastat klart och nu ska vi bara chilla.

Likes

Comments

Igår jobbade jag kväll sen blev jag hämtad av Wilma och Viktor sen for vi hem och myste. Jag somnade lite för sent vilket resulterade till att jag vaknade 5 minuter innan jag började jobba. Efter jobbet så for vi ut till stugan. Käkade god mat, fiskade och nu em.

Likes

Comments

Likes

Comments