Header

Träning

Idag for jag till skolan med klänning. KLÄNNING! Ja så varmt var det idag😍☀️ Jag verkligen älskar då det börjar bli varmt utomhus såhär i slutet av maj. Det känns som att alla människor kryper ut ur sina iden och plötsligt ser man sina grannar hela tiden.

Ikväll följde jag med pappa och orienterade ute i Kläppa. Det var riktigt roligt och fullt med människor där ute vid havet. Efter några rivmärken på armar, ben och ansiktet så kom jag i mål. De firar jag nu med en prinsesstårta!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Igår for jag in till stan för att investera i nya sommarkläder men det slutade med att jag köpte nytt smink istället. På kvällen kom några kompisar över och vi grillade och hade det bra. Det slutade med att jag la mig klockan fyra och vaknade upp klockan nu. Dags att göra något av dagen. ¡Hasta la vista!

Likes

Comments

Idag har jag haft nationellaprov. Efter det for jag hem från skolan lite tidigare för att jag skulle fara och klippa mig. Jag klippte mig axellängds kort. Dels för att ta bort allt nött men sen trivs jag bättre  i en kortare frisyr. Det känns så fräscht och lätt stylat då det är kort.


När jag gick ut från frisören spöregnade det ute så jag sprang in på second hand som var huset bredvid för att ta skydd. Det slutade med att jag hittade en fin svart klänning, ett par byxor i tyg och en vit sommarskjorta. Allt för under 60 kronor. Riktigt söt tant som jobbade där blev faktiskt förvånad över att jag skulle hitta så bra saker.

Senare for jag hem till Viktor. Jag, Viktor och Vilma for ut på en liten fisketur. Det blev mer fika än fiske då mitt och Vilmas drag fastande konstant i vass och i stenar så tillslut gav vi alla upp.

Nu ikväll har jag varit och kollat på fotbollsmatch med tjejerna. Det var riktigt mysigt vi gjorde en liten picknick av det. Vi pratade mer än vad vi kollade på matchen. Nu har jag precis kommit hem, jag sitter framför dator och söker på hur jag ska färga mitt hår. Ska nämligen färga det imorgonbitti och jag behöver lite inspiration. Tror jag ska slinga det så det blir lite somrigt. Vi får se hur jag gör.

Likes

Comments

Denna dag har varit så bra. Lättsam och härlig. Ikväll for jag och Vickan på bio, vi såg new neighbors 2. Den var faktiskt helt okej, ingen film jag kommer tipsa om men inte heller en film jag ångrat att jag for och såg.

Låten sommarnatt av maskerad är så jävla härlig. Sommar feelings deluxe. Det var länge sedan jag kände att en låt var så bra att jag kan spela den på repeat hela dagen. Jag vet dock inte om det är en gammal låt/ ny. Inte hört någon annan lyssnat på den eller sett den på topplisan ännu. Men den kommer nog hamna där inom kort!

Jag och Viktor har blivit riktiga pensionärer vi ligger och läser " Konsten att höra hjärtslag" på kvällarna. Så mysigt att bli trött av att höra någon annans röst som läser högt. Haha vi får dock se hur länge denna trend kommer att hålla i. Natti natti

Likes

Comments

Om mig

• Jag ogillar korv. Varmkorv, falukorv, koktkorv svaret är NEJNEJNEJ. Det går inte in i min mun. Jag beställer alltid en french hot dog utan korv istället.

• Så fort jag är ensam hemma är det som att en kreativitet i mig bubblar fram. Det händer alltid något pyssel.

• Jag har en egen lägenhet.

• Min syster och jag är verkligen som jing och jang. Så olika varandra som man kan bli. Hon är modig, strukturerad och ordentlig. Jag är väldigt impulsiv och ostrukturerad.

• Jag älskar att resa utomlands men jag tycker inte om att flyga. Något med att vara så högt upp i luften som får min kropp att strejka.

• Jag har genomtiderna idrottat mycket jag har testat på slalom, längdskidor, innebandy, fotboll, simning och orientering.


• Jag ogillar starkt att bråka. Drama är ingenting för mig! Jag har så lätt att gå vidare från bråk, allt bara rinner av mig. Att inte vara långsur är riktigt skönt men ibland är det nyttigt att inte förlåta lätt.


• Jag är väldigt sällskapsjuk av mig, sällan jag är ensam. 

• Jag älskar att köpa kläder (orginellt), jag har fruktansvärt svårt för att hålla i mina pengar. Mitt motto "pengar är till för att användas."

• Tycker att djur som inte har päls är äckliga dvs fiskar, ormar, maskar, sniglar/ mördarsniglar, grodor. Jag har inga problem med spindlar och andra kryp. Jag äter en spindel 10 ggr hellre än att snudda vid en mördarsnigel.

• Mina föräldrar är så fantastiska utan dem hade jag aldrig haft ett sånt genuint härlig liv.

• Jag har en stark vilja, mitt pannben är riktigt tjockt. Jag får ofta höra att det är min bästa/ sämsta egenskap. Har jag bestämt mig så har jag. Då kan inget ändra på det.

• Jag möblerar alltid om i mitt rum hemma hos mamma och pappa. Det har jag gjort sedan jag var liten. Känner ofta den känslan när jag är nyvaken att jag inte har en aning om vart jag och min säng är placerad i rummet.
Likes

Comments

Helgen var jätte mysig den spenderades hemma hos Viktor med hans familj. Han och Emma fyllde 21 i lördags och det firades med riktigt god frukost som Emma hade gjort. Släkt, grillning, femkamp stod senare på schemat, mysig dag med fina familjen Edmark.

Just nu sitter jag under täcker frysandes efter att ha varit och kollat på fotbollsmatch. KB vs FV. Kusinen spelar i FV men klart jag hejade på KB. Jag börjar faktiskt att sakna fotbollen får se hur jag gör med den karriären. Jag tycker att det är så kul att bara träna och träffa alla men frågan är om jag har tid för att börja spela igen. Ska iallafall fara och träna för kul till veckan.

Jag lurade på pappa att beställa hem massa bikinis från HM till mig med argumentet att jag lovade att skicka hem minst hälften för jag behöver verkligen inte 8 stycken nya... Jag hämtade ut dem ikväll och tyvärr så vill jag behålla alla. HMs nya bikini kollektion är riktigt fin.Här nere ser ni några. Denna video får mig att längta så mycket tills då jag drar mitt last utomlands i sommar😌🍷

Likes

Comments