Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inredning

Så snyggt! Sitter och letar efter något liknande till hallen i lägenheten.

Såhär ser vårt sovrum ut nu. Jag har inte bestämt mig för hur jag vill inreda det. Jag vet att jag vill stoppa upp en skena i taket för heltäcknings gardiner samt vill jag ha en sängkappa. Men vilka färger och vilken stil är ännu oklart. Här kommer bilder på sovrum som jag gillar.

Likes

Comments

Idag köpte jag nya ansiktskrämer. Har länge använt mig utav Mary Key vilket har fungerat jättebra men jag tycker att själva processen att köpa dem produkterna är lite bökigt då man måste kontakta personen som säljer produkterna samt hitta en tid för att mötas upp. Så det har slutat med att när en produkt tagit slut så har jag gått på stan och köpt en ny i ett annat märke. Hittills har jag inte hittat något som känns rätt. Min hud är väldigt torr samtidigt som den kan kännas oljig så jag har känt mig kluven vad jag ska använda för produkter. Iallafall så lyssnade jag på denna podcast idag och blev super inspirerad till att köpa på mig lite nytt.

Drink up- ansiktsmask från Origins,
Mandelolja,
Aquasource- ansiktskräm från BiothermLikes

Comments

Som rubriken lyder så har vi nu bott en vecka i lägenheten, vi trivs riktigt bra!! Att bo ihop är vi vana med men att få flytta ihop till vår alldeles egna lägenhet känns så bra!
Lägenheten är dock inte klar ännu... vi har målat väggar och tak i inprincip alla rum samt lagt in ett nytt trägolv i sovrummet.
Här har vi en bild på vardagsrummet som snart är klart. Igår fick vi hem viskosmattan (älskar) och tavlorna. Det börjar se mer och mer ut som ett hem. Nu saknas det bara gardiner och lite växter i vardagsrummet.


Likes

Comments

Hej, min första tanke är att jag ska skriva någon form av ursäkt och anledning till mitt icke befintliga bloggande men jag stoppar mig själv i tanken och skriver ingen ursäkt. För vem är jag skyldig att ge en ursäkt? Det kanske finns någon liten eldsjäl där ute som regelbundet kollar in min blogg och blir besviken av den dåliga uppdateringen men va inte ledsen för här kommer faktiskt ett inlägg. Annars använder jag denna blogg för mig själv och för att jag periodvis tycker att det är väldigt roligt att blogga.

Denna helg har varit en besvikelse då jag varit sjuk och inte gjort så mycket. Tänker dock att jag får ta igen det nästa helg och vila på krafterna fram tills dess. Nu till veckan ska jag jobba på skolan och det ska bli kul att få testa på något nytt i jobbväg. Annars spenderar jag 90% av min lediga fritid på att köpa inredning. En väldigt dyr hobby som jag har försökt byta ut med lite mer intellektuella saker så som att plugga inför högskoleprovet/ läsa böcker. Vi får se hur det går.

Som avslut på detta osammanhängande inlägg så kör vi lite bilder från förra veckan:

Lite saker som jag köpt på loppis till lägenheten

Min fina väska från Zara

Likes

Comments

Resor


I skrivande stund: sitter jag i flygplanet= massor av dö tid så varför inte sammanfatta resan och skriva ett inlägg?


Livet senaste veckan: Vi har varit i Nice och hälsat på familjekompisar som bor i Nice. Samt firat min mamma som fyller 50 år idag. Vi bodde i deras hus första nätterna sen sista natten bodde vi på hotell. Jag har haft en jätte härlig vecka hemma hos Brenas. Det var kul att både Lina och Loui var hemma så jag hann träffa dem också. Det här har också varit min och Viktors första utlandsresa tillsammans vilket har varit så kul. Att resa med Viktor känns som att vara hemma hela tiden. Jag har inget att sakna efter där hemma på samma sätt. Låter klyschigt men sant.

Livet framöver: Jag håller för tillfället på att söka jobb vilket går lite halv knackigt men ska ta tag i det ordentligt nu när jag kommer hem. Det roligaste som händer nu i höst är att att jag och Viktor ska flytta ihop. Jag är riktigt taggad kanske lite för taggad. Har köpt inredning för absurt mycket pengar. Det är dyrt att flytta hemifrån har vi kommit fram till... nyckeln får vi den första Oktober. Har tänkt att ta lite före och efter kort och lägga ut här på bloggen då vi ska måla om och byta golv osv.

Det blir kul.

Likes

Comments

Resor

Karlskrona

På väg ner till Österlen så stannade vi i soliga Karlskrona och åt mat. Jag har aldrig tidigare varit där, jag blev överraskad hur vackert det var. Vi stannade också och kollade på Marinmuseumet.

Österlen

Vi stannade i Österlen två dagar och bodde i mina kusiners sommarställe tillsammans med Anna. Vi hade inte det bästa vädret men det spelade ingen roll för det är så är mysigt här nere.

Höganäs
(Helsingborg)

Vi bodde en natt hos farmor i Höganäs. I vanliga fall brukar vi spendera en vecka hos henne här
på somrarna. Det har vi gjort varje sommar sen jag var liten.

(Bild jag hittade hos farmor på mig som liten)

Det dåliga vädret följde med oss till Helsingborg så vi for på Väla under dagen, Väla är ett gigantiskt köpcentrum.

Sen på kvällen åkte vi till Möllefyr. Utsikten hade kunnat varit bättre men det är vackert ändå. Sommar för mig är verkligen Skåne. Jag älskar att vara här, om några år när en ekonomin finns så ska jag tvinga Viktor att vi ska köpa sommarhus här.

Idag bjöd det på varmare väder hos farmor såhär såg det ut när vi for. Nu är farmor avsläppt och vi andra är påväg till Göteborg för att möta upp Sofia.


Hejiiiiii

Likes

Comments