Header

Det blev ingen utgång för mig i fredags. Kände mig alldeles för hängig. Igår så tog jag och Viktor oss ut på promenad ute vid havet och jag tvingade honom till att vara med på kort. Fint va. Galet att det är februari och det är så lite is och snö. Senare igår så kom Johanna förbi och vi såg Mello och hade det allmänt bra. Nu ska jag göra pannkakor och låta bli att få söndagsångest. Heji

Likes

Comments

Idag har vi sovmorgon till 10. Men min sovmorgon förlängde jag lite då jag är sjuk. Vet inte om jag ska pallra mig in efter lunch eller om jag ska stanna hemma idag. Är dock riktigt förkyld men det känns så fruktansvärt tråkigt att ligga hemma i sängen idag.

Igår fick jag mina kamera vilket känns så sjukt roligt. Dock så är jag inte en stjärna på att hålla på med elektronik. Haha inom den kategorin så tillhör alla saker som har el i sig. Jag fattar mig inte på min dator, min telefon eller min tv. Så igår när jag fick min kamera så var det som att sitta med en rubiks kub. Jag försökte i en timme att bara starta blixten på kameran. Sen i frustration gav jag över kameran till Viktor som sedan efter två sekunder hade klurat ut det. Man skulle fälla upp blixten...

Aja, imorgon är det studentfest med temat neon. Vi får se om my lazy ass tar sig dit. Det återstår att se. See ya

Likes

Comments

Aj i mitt hjärta. Skrev världens längsta och personliga inlägg. Men datorn dog och så gjorde min långa text. Klockan är fyra på natten och varför jag är vaken är en bra fråga. Vaknade i panik och kunde inte somna om. 

Sammanfattning av min andra text ....så har vi fått våra studentmössor idag och min är en riktig ögongodis. Dock jävligt ful på. Jag ser ut som en lokförare haha. Snart är skolan slut och det är verkligen med blandande känslor. Jag är dock väldigt redo för livet efter gymnasiet. Ikväll/ igår var jag och firade dem här goda brudarna, här= dem på kortet. Följde inte med dem ut för idag ska jag upp tidigt och göra lite saker. Usch så trött jag kommer vara imorgon vid 7. Alltså om 2 timmar. Hehe...  Nu måste jag sova, Sov gott!

Likes

Comments

I lördags åkte jag och mamma till Umeå där jag testade balklänningar, sedan gick vi en sväng på stan i Umeå. På väg hem så råkade mamma dubbelboka tågbiljetterna. Ingen större skräll då det är mamma som ska boka. Sedan när vi sitter på tåget på väg hem så vänder jag mig till mamma och frågar, visst stannar tåget där vi parkerade bilen i övik? Då kollade hon ner och svarade ojdå det tänkte jag inte på. Haha så typiskt. Jag hade bråttom hem och var inte så sugen på att gå 3 kilometer i uppförsbacke till där bilen stod. Där mamma trodde att tåget skulle stanna. Det löste sig då vi stötte på familjekompisar på tågstationen.

Senare på kvällen for jag hem till Emilia där vi firade hon och Emmy som fyllt 19. Vi åt tacos, såg på mello, spelade spel och planerade lite saker vi ska hitta på framöver. Senare på kvällen drog jag till Viktor. Jag han och Linus startade en barnfilm som jag tror heter "Den gode dinosauriern" och jag började grina floder. Fruktansvärt blödig film.(Barnfilm)

Idag har jag pluggat, träffat Ebba och Johanna och nu ska jag starta någon mysig film och förtränga att det är skola imorgon!

Likes

Comments