Ligger i sängen och klockan är just nu 12 på kvällen. Grekland bjuder på sol, gratis drinkar och livsglädje. Alltså bra betyg!

Imorse skulle jag och Sofia ut och springa men det slutade med att vi sket i alarmen som ringde och tog sovmorgon. På förmiddagen hängde vi vid polen och på eftermiddagen tog vi en tur till stranden. På väg hem från stranden såg vi en skylt som visade en pil upp mot bergen, om man följde pilen så skulle man komma fram till ett vattenfall/ caffe. Så vi började vandra längst stigen upp. Samos (ön jag är på) känns inte alls som typisk Grekisk. Har innan varit på Kreta några gånger där är det lite mer sand och öken och här är det så mycket grönt. Iallafall så kom vi fram till ett 90 graders berg som man skulle klättra upp för. Är inte så höjdrädd men det var riktigt obehagligt då stegen såg ut ar vara byggd av en 10 åring. På toppen var det sån magisk utsikt som inte gick att fånga rättvist på bild. Vattenfallet skulle man klättra och böka 40 minuter till så vi skippade det och satte oss och drack öl. Efter en stund gick vi ner för berget på andra sidan. För att komma ner var man tvungen att gå ännu längre upp på ett annat berg. På väg ner från berget mötte vi en vit häst som stod och stirrade på oss,getter och ödlor. Najs. Nu känns det som att jag skrivit ihop en liten saga och att grammatiken är som en 11 årings. Men jag är för trött för att ändra. Take me as I Am. Natt

Likes

Comments

​Mysig kväll i Uppsala hos syrran. Imorgon klockan 6 går flyget mot Samos. 

Likes

Comments

NYTT

Senaste två veckorna har varit maxade med plugg. Allt inom skolväg måste vara klart nu på fredag då jag ska resa bort. Snart är min långa checklista avbockad. När jag kommer hem brunare och förhoppningsvis mer harmonisk så har jag iallafall det roliga kvar. Det är mösspåtagning, bal, studenfester, och själva studenten, LÄNGTAR grande!!!

En väldigt snabb uppdate om vad som har hänt den senaste veckan förutom plugg:


Jag var på studentfest i fredags och innan utgång var jag med gänget i klassen, jag tyckte att själva utgången var riktigt rolig! Och främsta anledningen till det var musiken. Det var så bra musik! Sån musik som får en att tro att det är sommar och livet leker. Då pratar jag om musik som Veronica Maggio, Norlie KKV, Oskar Linderos och Beyonce.

På söndagen fyllde Viktor år, jag har i mitt huvud hela tiden trott att han fyller 23 men fick skämmas då jag insåg att han fyller 22. Samma sak med vilket datum han fyllde år. Jag trodde det var den 15 men det var den 14… Jag har ett sånt ointresserat sifferminne. Min hjärna vill inte komma ihåg viktiga saker. Det är till och med så illa att jag ibland inte kommer ihåg mitt lösenord på mobilen som jag för övrigt har haft i flera månader eller att jag inte kan komma ihåg vad vi har för kod till larmet hemma. Så pinsamt då securitas ringer och tror att det är inbrott men det i själva verket är jag som måste meddela att jag bott i mitt hus i 19 år men att jag inte kan komma ihåg koden. Står jag med mitt bankkort och ska betala något är jag ibland osäker på om det är rätt kod jag skriver. MEN värsta exemplet har vi för några veckor sedan då jag skulle skriva mitt PM i nationella. Jag sitter i 3 timmar och skriver på PM-et och när jag börjar bli klar så låser sig min iPad och jag kommer inte ihåg lösenordet. GAAAH. Min sifferdyslektiska hjärna strejkade ihop och det slutade med att min iPad avaktiverade sig efter 100 försök att komma in och jag fick göra om 3 timmars skrivningen. Sofia min syster har sjukt bra sifferminne så jag tror att hon fick allt och det lilla lilla som blev över fick jag.

Juste, jag visade mina nya skor ovan. Dem rosa (mina balskor) är från Zalando, sandalerna och klackarna med tassels är från skopunkten och dom svarta längst ner är från H&M.


Likes

Comments

Igår på Valborg var vi ute i Albins sommarstuga vid havet. Vi grillade, bastade/ badade och körde lekar. Härligt var det.

Just nu ligger jag och Viktor döda i sängen och kollar på X Company, en ny serie som vi börjat följa. Den handlar om spioner under andravärldskriget. Riktigt bra serie faktiskt!

Likes

Comments

Skriva av mig

Du kanske inte förstår vad jag förstår, eller ser vad jag ser men det är för att du inte är i min vackra resa.

- Millan 15 årJag hittade denna anteckning som jag skrev för några år sedan. Så sann text. Vi människor går igenom olika saker och ingen kan någonsin förstå eller veta hur någon annan känner. Även fast man ibland önskar sig veta så är det omöjligt. Allt som hänt i våra liv formar oss och gör oss till dom vi är idag. = du är unik och desamma med dina känslor. Vart jag fick denna djuphet ifrån är pga att klockan är 03:36 och jag ligger här sömnlös i sängen och skrollar genom mina gamla anteckningar. Något som man bara gör om man är så uttråkad och svårsövd som jag är just nu. Denna text berörde dock mig. 15 åriga jag var gullig och poetisk. Nu ska jag försöka sova, natt.

Likes

Comments

Kollage, Tips

Hur fin är inte dom här väskorna från Mango. Perfekt till sommaren med lite färg. Som ni ser så är jag väldigt sugen på en gul väska.

Eller dom här från Zara. Både silvermetallic och denna blåfärg är så snyggt.

Likes

Comments

Helg

Söndag och lovets sista dag, jag har faktiskt ingen söndagsångest eller liknande för att börja skolan imorgon. Det kanske beror på vetskapen av att studenten är nära. Det är verkligen blandade känslor inför att ta studenten. Jag kan inte tänka mig något härligare än att skippa pluggandet men samtidigt kommer jag sakna att inte träffa mina vänner varje dag.

Jag har känt mig som en social jävel de senaste dagarna då min telefon är på lagning och jag har varit ledig. Det här med inget mobilanvändande har gett mig insikter i livet. Till exempel hur fruktansvärt tråkigt det är att umgås med någon som håller på med sin mobil (Viktor) då man själv är utan. Har inte sett detta som ett problem i vårt förhållande förut då Viktor använder sin mobil som en normal människa gör (som jag gjorde för två veckor sedan) men nu är jag som en bitsk liten iller så fort han rör sin telefon. Vad har jag hittat på sen sist jag uppdaterade denna blogg?

Onsdag: Gick en mil med Viktor, viktigt att nämna att vi gick en mil då det inte hör till vanligheten. Sen på kvällen drog vi in till stan.

Torsdag: Umgicks med Viktor och hans yngre syskon, Wilma och Linus. Vi for och grillade korv och marshmallows sen spelade vi fotboll på Vallen.

Fredag: For till Umeå en sväng över dagen, shoppade saker för att flytta hemifrån. Dom planerna är egentligen ganska långt bort (efter sommaren) men jag kan inte låta bli att kolla då det är så fruktansvärt roligt med inredning. Sen på fredagskvällen kom Ida och Johanna förbi.

Lördag: For ända till Björna för att se Viktors match, dom vann som tur var. Sen på kvällen var jag med Emilia.

Söndag: Idag har jag inte gjort många knop, har tränat sett på serier och ätit godis. Snacka om att detta påsklov har gjort mig till en suger addict. Jag och Viktor kom nyss in från en promenad där vi under promenaden tryckte i oss choklad, stannade på Ica för att köpa mer socker som vi åt på väg hem. Nu ska jag jag se på nya avsnittet av Skam.

Likes

Comments