View tracker

Summering av senaste dagarna:
Firade 18 åring
Bakis
Ett år med Vickan
Träning
Plugg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Imorse for jag och köpte mig en dator, herregullaligen så lyxigt! Senare på kvällen for jag till Emilia och bastade och myste. Emilia har två hundar och två katter, så mysigt. Jag känner sån saknad av att ha en liten hårig filur hemma som bara ser allmänt söt ut oavsett vad. Jag har fortfarande svårt att fatta att Bella inte finns längre. Det känns så overkligt och tomt att tänka på det. Jag minns inte tiden innan Bella fanns hon har funnits med så länge jag kan minnas.

När jag fick höra att hon hade gott bort så var jag på jobbet på väg hem till ett äldrepar. Det tog inte lång tid tills jag kom innanför deras dörr tills att tårarna föll. Jag minns hur omöjligt det var att hålla dem inne. Jag kände mig så riktigt proffsig, där satt jag och blev tröstad av den äldre damen och mannen. Det var så surrealistiskt att det var dem som tog han om mig. Då det skulle ha varit tvärtom. Senare började den äldre mannen att prata om sin hund och tårarna började falla från hans koder också.

Jag har aldrig i hela mitt liv grinat så mycket som det dygnet. Jag grinade konstant i 24 timmar det tog aldrig slut med tårar. vetskapen av att aldrig mer gjorde mig så tröstlös.

Det är så sjukt hur mycket en hund kan betyda för en. Jag drömde för någon dag sedan om henne och i drömmen så kunde jag känna hennes lukt och värme, det var så verkligt. Det fick bli mitt hejdå som jag aldrig fick.Likes

Comments

View tracker

Jag ligger i min säng i mitt rum. Med tunna väggar hör jag genom då surround system är på i högvolym. Mina föräldrar har sina kompisar här och det som spelas är 80 tals dängor. Och till musiken dem berättar historier som dem kopplar till låtarna.

Fy så nostalgiska dem är. Så mysigt att ligga här och tjuvlyssna. Det får mig att bli alldeles varm inombords, tänk snart är det jag som sitter och lyssnar på 2016 musik och minnas tillbaks. 2016 musik som mina barn kommer att tycka är smaklöst. Oh feeling på den.

Likes

Comments

Vilket färgintryck till bilder jag bjuder på. Idag har varit en produktiv dag. Skola, prov, städa, ic fashionshow, film tittande och nu är kropp och själ redo för att slumra in.

Natt.

Likes

Comments

Hur mysigt är det inte med mörker, kyla och torr hy?! Nja nä nej. Jag är inte ett fan av årstiden vinter, inte för femöre... MEN de senaste dagarna har varit så mysiga. Att få sätta sig vid brasan och se på film. Svårslaget.

Idag hade jag bara ett matteprov sen fick vi ledigt resten av dagen. Drömmarnas dröm. Så nu sitter jag hemma i soffan under täcket framför serien midnattssol.

Jag har en ovana. Och det är att jag lägger ut så mycket pengar på onödiga saker. Då menar jag saker som hårprodukter, hudkrämer, smink osv. Jag är så himla insyltad i att om en sak är dyr så måste den ju vara bra. Problemet blir då jag är mer kär i min billiga concealer än vad jag är i min 400 kroners. Och sådär är det i många fall för mig.


Jag for nyss till frissan och köpte någon fancy pancy snor dyr hårinpackning i hopp om att få rapunzelhår. Men jag är inte övertygad om att den kan få mitt trollhår att bli finare än en billigare hårinpackning som kostar 199 kr.

Ajha note taken. Hur fruktansvärt otäckt är det inte att Trump vann valet? Jag hamnade lite i chock idag på lektionen då jag fick höra det. Är det inte skrämmande hur de amerikanska folket har röstat?! Det är läskiga tider då vi runt om i Europa och nu i USA röstar fram främlighetsfientliga partier. Usch

Likes

Comments

Idag är det söndag och slutet på lovet börjar närmar sig. 

Första lovdagarna spenderades med Viktor och hans familj. Vi var och hälsade på Viktors farmor och farfar och dagen efter tog jag och Viktor med oss hans yngre syskon på badhuset. Efter badhuset gick vi på stan och på kvällen så la vi oss och såg på film. Viktors små syskon är ju riktiga guldklimpar, alltid så härliga att umgås med!

Sendan så följde Vickan med mig och mina padres till Stockholm där vi bodde på hotell och bara levde livet i harmoni. Jag har alltid gillat Stockholm. Så bra energi där. Jag hann inte hälsa på några släktingar men syster yster kom och umgicks med oss en dag. 

Shoppaholicen som jag är kunde inte låta bli att shoppa. Jag köpte mig en vitpälsjacka, svarta mockaskor, halsduk och handskar, kashmirtröja, svart väska och lite tröjor. Det kändes inte som så mycket men pengarna hann rinna iväg.

Nu sitter jag på gymmet och efterlökar deluxe. Ska nog avsluta detta skrivande och bege mig hemåt. Hej hej

Likes

Comments

Idag är det fredag och så skönt att få gå på lov. Förra året denna dag så drog jag och Ebba utomlands. Men så lyxigt ska vi inte ha det idag.

Det lyxiga med idag var att få sluta tidigare och ha fredagsfika.

Efter skolan for jag och åt på olles och nu ligger jag hemma i soffan och käkar godis. Orkar inget annat än att chilla ikväll. Jag har ett bra lov att se framemot. Jag missar dock studentfesten på Onsdag då jag är bortrest. Det känns tråkigt att missa men jag tror jag överlever.

Likes

Comments

Idag var en lugn dag vi hade inga lektioner utan vi hade bara en pitch för UF företaget. Så skönt att ha gjort bort den! Det var 10 gånger roligare än jag trodde att det skulle vara.


Senare ikväll så har Wilma och Viktor hälsat på en stund och nu så har jag bänkat mig framför serien Skam. Riktigt bra serie! men dock är den på norska. Vilket resulterar till att jag mest går runt och tänker/ pratar norska.

Likes

Comments

Denna vecka har jag tagit körkort. Så fruktansvärt skönt! Sån frihet att bara få köra runt själv, som terapi för själen. Viktor spelade upp låten Phone Down för mig precis innan jag skulle göra provet. Och nu är det min officiella favorit låt haha. Blir så lycklig då jag hör den. Den spelas konstant på repet då jag kör.

Hela clown hysterin gör mig alldeles kallsvettig. Jag tycker att clowner är så fruktansvärt läskiga. Det tyckte jag också då jag gick i tvåan. Jag och mina kompisar trodde att clowner skulle ta över världen. Därför klädde vi ut oss till det och gick till skolan. Haha så muppiga vi var.

Likes

Comments