Header

Idag hade jag inga lektioner utan vi hade vara draknästet med UF företaget. Vi skulle pitcha/ sälja in våran idé. Det var roligare än förväntat.

Sen skjutsade jag upp en kompis till akuten. Och satt och hängde där en stund efter det for jag på ica för att handla mat. Jag lastade på med mat, godis och lite trisslotter. När jag satte mig i bilen och kollade igenom kvittot så såg jag att hon hade råka trycka in att jag köpte 50 stycken bröd istället för 5. Vilket blev att jag betalde alldeles för mycket pengar så jag gick in i butiken igen. Tydligen om dem drar för mkt pengar så ska man få rabatt vilket jag fick. Jag behövde endast betala 20 kr för allt jag köpte.

Senare ikväll så har Wilma och Viktor hälsat på en stund och nu har jag bänkat mig framför serien Skam. Riktigt bra serie! men dock är den på norska. Vilket resulterar till att jag mest går runt och tänker/ pratar norska.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna vecka har jag tagit körkort. Så fruktansvärt skönt! Sån frihet att bara få köra själv som terapi för själen. Viktor spelade upp låten Phone Down för mig precis innan jag skulle göra provet. Och nu är det min officiella favorit låt haha. Blir så lycklig då jag hör den. Den spelas konstant på min repet då jag kör.

Hela clown hysterisk gör mig alldeles kallsvettig. Jag tycker att clowner är så fruktansvärt läskiga. Det tyckte jag också i tvåan. Jag och mina kompisar trodde att clowner skulle ta över världen. Därför klädde vi ut oss till det och gick till skolan. Haha så muppiga vi var.

Likes

Comments

Johannas å Olivias krogdebut.

Likes

Comments

Igår så vaknade jag upp i kompisars sommarstuga utanför Umeå. Vi for på lite affärer och på några loppisar. Jag köpte två stycken bensindunkar från 1944 som var häftiga. Jag hade tänkt att göra någon inredning av dem men vad är än så länge oklart. Sendan for vi och och åt lunch och lite fika. Dem enda korten jag har på gårdagen är på vad jag har käkat. Vilket betyder att dem var en bra dag, hade inga tankar på vart min telefon var.

På kvällen for familjen ut och åt på Ollers's som har renoverat om. Det var riktigt mysigt. Sen gick jag till en förfest och kvällen slutade på krogen. En mysig dag helt enkelt.

Likes

Comments

Så mycket känslor i en människokropp. Men bara ord att förklara dem med.

Likes

Comments

Gränna, shopping, äventyrsmini golf, Köpenhamn, krigsmuseum, flickorna på skäret, strandhäng, mölle, slott, restauranger, linbana, konstutställning. Och lite till...

En maxad vecka men en bra vecka. Jag älskar att vara i Skåne. Har släkt nere i Helsingborg/ Höganäs. Varje år åker vi ner till Skåne och jag känner mig verkligen som hemma. Skulle absolut kunna flytta hit i framtiden. I år var det extra roligt att få ta med Viktor och visa han runt på mina favorit ställen. Jag hade en jätte bra vecka med dem jag älskar. Couldn't ask for more.

Likes

Comments

Mysiga dagar i Umeå.

Likes

Comments

För ett år sedan trodde jag verkligen inte att det skulle bli jag och Viktor. Och nu ligger jag här, kär. I sängen bredvid honom klockan 4 på natten . Från att vilja vara singel till att inte kunna tänka mig ett liv utan honom. Det är fascinerande. Framtiden är fashinerande. Man kan aldrig förutspå hur livet ska komma bli.

Likes

Comments

Vaknade sex för att jag skulle hinna gratta Sofia som fyller 21 idag. Efter det jobbade jag fram till lunch sen for vi ut med båten tillsammans med Thorséns. Sen avslutades kvällen med att familjen for och kollade på Vickans match.

Likes

Comments