Header

Hej har precis  tänkt  börja blogga på den här bloggen men vi går se hur de går :P

Jag heter iaf Patricia bor i Hudiksvall  men är ifrån Visby, Jag är 16 år gammal  och pluggar

på Bromangymnasiet jag har bott i Hudiksvall i  1,5 år. aja ville bara  lägga in en kort 

presentation om mig själv . :) 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är så trött på att må dåligt för att min lycka ligger i alla andras händer.

Jag är så less på att hela tiden vara beroende av andra personers uppmärksamhet och bekräftelse.

Jag hatar att alltid vara stark och finnas för alla andra. Jag säger att det är okej för jag vill inte att någon människa ska känna den ensamheten som jag gör när jag behöver prata men ingen finns där för att lyssna.

Jag vill inte vara ett andrahandsval, men det är precis det jag nöjer mig som.

Jag sätter inte dom gränser jag behöver för jag behöver bli bekräftad mer.

Jag låter människor behandla mig dåligt och endast för att jag är rädd för att förlora människor som inte är värda att ha mig i deras liv.

Jag förlorade min självrespekt samma sekund som jag lät människor kritisera de få delarna av mig själv jag faktiskt visar.

Jag orkar inte må dåligt bara för att jag inte kan bekräfta mig själv. 

Jag vill inte vara rädd för att släppa in människor i mitt liv. 

Jag vill bara berätta, jag vill att människor ska förstå, men att lägga min tyngd på andras axlar samtidigt som jag riskerar att min historia används mot mig, det är jag inte beredd att göra. 

Likes

Comments

På riktigt? 
Är det bara jag som är så sjukt less på att höra människor säga "Men dom är bara avundsjuka" så fort en människa får minsta lila kritik? 

Skojar ni med mig eller? Om jag vore avundsjuk på en människa och exempelvis skulle vilja ha någonting den personen har, skulle jag då gå och kritisera den människan? NEJ! 
Om jag påpekar att jag tycker att en tröja är ful, ligger det då i att jag egentligen vill ha tröjan men inte har råd? NEJ! 

Jag blir så oerhört störd av att människor inte inser att de kanske har gjort en viss person någonting eller beter sig på ett visst sätt som den personen kan uppfatta som störande. Hur svårt kan det vara? 

Anledningen till att jag stör mig som mest på det är eftersom att jag ser det bara som en ursäkt till att slippa ta ta i sina defekter och kolla på sig själv för en gångs skull. 

Jag tänker inte heller säga att det aldrig är av avundsjuka som personer kritiserar andra, men jag tror definitivt att majoriteten av den kritik man får faktiskt handlar om någonting som andra kan störa sig på. '

Man behöver inte heller ta åt sig av all kritik man får, MEN får man konstruktiv kritik så kan man ju faktiskt tänka på hur det kommer sig att man får just den kritiken och om man kan eller vill förändra det. 

Jag exempelvis har fått mycket kritik på att jag har en bitchig attityd, men går jag då och inbillar mig att människor säger så för att dom är avundsjuka på att jag har längre hår än dom? Eller att jag har lättare att konversera med människor? 

Nej, det tror jag inte, för jag vet att det faktiskt kan handla om att jag kan vara riktigt bitchig ibland och jag kan bete mig illa. 

Oftast handlar det inte om avundsjuka utan om att människor inte vågar se sina egna fel och brister.

Likes

Comments

Ännu en gång har jag städat ur mitt gamla ångestfyllda rum. Bara småsaker kvar, sen dammsuga, skura och checka ut.
I ett år och 8 månader har jag bott här, på den tiden har jag utvecklats, utvecklats och utvecklats.
Jag har känt smärta, jag har känt glädje, jag har gråtit, brutit ihop och börjat om på nytt.

Viktigast av allt: jag lärde mig att känna igen.

Det var det som krävdes, jag BEHÖVDE bryta ihop, jag behövde kasta så gott som allt från mitt förra liv, allt ifrån materiella saker till vänner och även ta avstånd från vissa i min familj.
Det gör fortfarande ont, men jag vet att det blir bra.
Här har jag låtit folk komma nära på riktigt, jag har delat med mig av min lifestory, jag har visat känslor, pratat och inte alltid bara tröstat som det så lätt blir för mig.
Jag har varken känt mig som ett problem eller som att jag inte finns.
Jag har känt mig som en människa med värde.
En del av människorna jag träffat här känner mig bättre än vad jag eller min familj gör, här kan jag inte dölja något.
Nu är det dags att äntligen bli utskriven efter mer än 2 år på olika behandlingshem.


Likes

Comments

Älskade du, när är det slut?

När ska jag slippa oroa mig? När ska jag slippa oroa mig varje gång telefonen ringer? När ska jag sluta vara rädd att det är ett samtal från din mamma som säger att du inte finns längre? När ska jag kunna lägga mig tryggt på natten utan att tänka på om du lever eller inte? När ska jag kunna somna utan att hela tiden sitta och räkna på hur lång tid det var sen jag senast pratade med dig? 

För bara någon månad sen trodde jag att det var över, att du äntligen hade kommit på fötter igen, att det äntligen skulle kunna vara vi mot världen igen! 

Jag känner mig självisk i samma sekund som jag skriver detta, för jag tänker på dig, men dör du så är det jag som kommer känna smärta, inte du. Du kommer dö ovetandes men jag kommer stå kvar ensam, och jag är rädd. För vad hade jag varit utan dig idag? Ingenting. Hur ska jag hjälpa din mamma? Hur ska jag hjälpa din familj? För drogerna kommer ta dig på samma sätt som dom har tagit alla andra. 

Du säger att du ska sluta, men då är det försent. Det finns inget sen, det finns bara nu. 

Jag älskar dig E, på samma sätt som jag älskar min familj, du är en del av den, på samma sätt som jag vet att jag är en del i din familj. 

Jag vet inte vad som är värst, att se dig sakta men säkert ta livet av dig, eller att blunda och veta att jag inte fanns där? 

Ingen kommer någonsin kunna ta din plats för som du sa: Blood makes you related, loyality makes you family, och det är precis det du är för mig FAMILJ! ❤️

Likes

Comments

Då sitter jag här igen, Arrsalen, sista lektionen, bredvid Vicki! Allt som vanligt! 
Idag ska Vicki följa med mig hem och så ska vi handla och laga mat! Haha och jag måste ta bort alla äckligheter som ligger hemma! 
Sen ska jag i alla fall träna mot kvällen! Behövligt! 

Jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva.. Fett dålig fantasi!! 
Ni kan i alla fall gå in och läsa Vickis blogg  i fall att ni börjar tröttna på min! 

Take care beautiful peoples. 

Likes

Comments

Hej, hoppas att ni alla mår super! 
Jag sitter nu på tåget på väg mot Uppsala för att träffa familjen! Det ska verkligen bli superkul!
Har egentligen inte speciellt mycket att skriva haha, vill mest önska alla en fin påsk och jag hoppas att ert lov (ni som har lov nu (nästa) vecka) blir precis så bra som ni önskar! 
Likes

Comments
Idag är det Tisdag vilket betyder att det är planeringstid inför vårt älskade och omtalade projekt!
Fy tusan vad skönt det ska bli då modevisningen är klar! 
  • Har varit så mycket nu med massa avhopp från modeller, tider och massa annat strul! 
    Nu börjar det äntligen bli lite mindre arbete vilket känns oerhört skönt!
  • Redovisning imorgon och nationella prov på torsdag! Helt färdig med allt och inga rester. UNDERBART!! 
    Endast projektet kvar nu! 
    Ha en fin dag!

Likes

Comments

Hej, som rubriken kanske avslöjar lite så har jag idag skrivit ett HEEEEELT tal, gjort en PowerPoint till det och övat inför en uppgift tills onsdag! Nu sitter jag i min ensamhet med ca:5pers och ska dricka kaffe och äta banan!!
Träning snart med Wendela så får jag se vad dagens pass bjuder på ;)
Sen blir det plugg återigen, blir att påbörja mitt tal till NP som ska va klart på onsdag samt redovisas på torsdag! *suck*
Hoppas alla får en fortsatt trevlig helg i alla fall!
Likes

Comments


Hoppas att ni alla mår bra!, för det gör jag!!
Har precis skrivit klart mitt arbete om kognitivt perspektiv, jag gjorde en snabb redovisning för min lärare innan jag nästa pass ska redovisa för en liten grupp. Han sa att det låg på A nivå!! Och snacka om att jag blev glad! Jag har verkligen varit superstressad inför det här och trodde att jag max skulle få ett C/D. Snacka om att jag fick en kick till att fortsätta med mina två tal som jag har i Svenska. 
Nu är jag i alla fall inställd på att jag kommer få ett B, han har ju som sagt inte läst vad jag skrivit än, utan bara lyssnat. Men det känns asbra ändå! 
Jag trodde verkligen att allt skulle skita sig men se så fel jag hade, och för första gången så är jag glad för det! 

Likes

Comments