Jeg har tenkt på det en stund og nå var tiden inne. Jeg tar et stort steg for meg. Det har ikke vært lett, jeg har virkelig klødd meg i hodet og jeg har vært spent på om jeg kom til å få det til. Jeg har heldigvis fått hjelp og nå er jeg der jeg vil være.

Jeg har besluttet å satse på La Mar, og denne gangen på helt egne ben. Under eget domene og på mine egne premisser. Tiden her på nouw har vært alt fra fin til skuffende, jeg har funnet ut hva jeg vil og hva jeg ikke vil med bloggen min. Jeg har også funnet nye blogger som jeg kommer til å fortsette å følge. Og jeg håper dere vil følge meg videre på min nye blogg.

Dere finner meg nå på http://la-mar.no/

Dere som følger meg på bloglovin blir koblet over på min nye blogg så fort som mulig.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Har blanda følelser til denne utfordringen. For det første er det man blir tiltrukket av så individuelt fra person til person. Jeg ser liksom på folk som unike individer. Jeg har ingen bestemt type. Jeg er så forbaska tiltrukket av min mann, så jeg kan være farget av det når jeg skriver dette. Hadde jeg bodd et annet sted, hatt et annet liv, vært med en annen mann, så hadde kanskje denne listen sett helt annerledes ut. For det andre kan noe av det jeg syns er superfint hos menn ikke være noe som er generelt for menn. Og utfordringen er formulert helt generelt. Som hva er det som alle menn har som du syns er superfint. Ikke alle menn har hår på brystet for eksempel. Jeg kjører på, ikke generelt, men hva jeg finner tiltrekkende. Både synlige ting og ting som man ikke kan se på/kjenne på, men som jeg liker. Men ok, here we go. Ti ting som er superfint hos det motsatte kjønn.

  1. Øyne: Blikk, følelser i blikket, smil som blir avslørt av øynene.
  2. Intelligens: En som utfordrer meg, setter pris på min intelligens, er smart.
  3. Humor: Jeg elsker å le, jeg elsker at folk ler av meg, latter er digg.
  4. Hår: Hår på brystkassen, tredagers, mørkt, lyst, hår er fint.
  5. Ben: Litt kjøtt på bena, muskler (ikke bolete) og hår.
  6. Hender: Sterke hender.
  7. Stil: Maskulin, stilren, egen.
  8. Handy: Jeg eeeelsker at en mann kan fikse ting, lære meg å fikse ting.
  9. Kreativitet: Å kunne skape noe.
  10. Duft: Reptilhjernen min sier at jeg passer perfekt med min mann.

​Nå tar jeg helg. Håper deres blir fin ♡ 

Pst, Ukens kommer på søndag. 

Likes

Comments

Denne uken har gått så fort, jeg vet nesten ikke hva jeg har gjort. Og nå er det plutselig søndag, og til og med denne dagen er over snart. Når jeg tenker meg om så har denne uken innehold bryllupsplanlegging, kvinnedagsprat og masse mammatid siden pappa har ligget nede for telling.

Serie:

Skam er endelig tilbake! Alle elsker Skam, og jeg forstår hvorfor. Jeg anbefaler virkelig å sjekke det ut hvis du ikke har sett det enda. Jeg er allerede frelst av sesong 2, Noora er rå. Jeg håper hennes kulhet, selvsikkerhet, meninger og holdning kan være til inspirasjon for andre jenter og damer.


Podcast:

Denne uken anbefaler jeg å sjekke ut en ny podcast. Den heter Bra damer og her hører du Guri Solberg som prater med bra damer. Til nå er det bare to episoder ute, så bli med og sjekk det ut sammen med meg!


Mammatid:

Hver eneste stund jeg tilbringer med lille A er verdifull og jeg kunne ikke vært foruten vår kvalitetstid. Jeg setter utrolig stort pris på at vi har muligheten til å være mye sammen hver dag. Og et av høydepunktene våre hver uke er babysvømming. Vi har gått på babysvømming siden lille A var 4 måneder, og vi kommer nok til å fortsette så lenge vi kan. Snart blir det vel overgang til småbarnssvømming, men ikke helt enda. Denne uken kom en fotograf og tok bilder av oss under vann, gleder meg til å vise han disse når han blir eldre.


Duft:

Eukalyptus! For en fantastisk god duft. Jeg fikk en helt bukett av kjæreste B til bursdagen, og nå står det litt rundt omkring i huset. Duften minner meg om Colombia og barndom. Hvorfor har jeg ikke hatt det hjemme før? Den er herlig å bare kjenne at duften streifer deg når du passerer, og så er de så fine.


Håper uken deres har vært fin ♡ 

Likes

Comments

Det ble en sen gratulasjon i dag. Jeg har rett og slett vært opptatt av å fylle dagen med fint og meningsfullt innhold. Jeg har hengt med min fineste venn (og forlover!), jeg har danset, tullet og ledd med guttene mine og jeg har vært på 8.mars-markering med mamma, små og store venninner og en hel gjeng av sterke, kloke og flotte damer (og menn). Lille A var også med, han syns det var gøy og litt rart, spesielt siden det kom masse damer bort til han som pratet, ga han kos og smilte stort til han. Det er veldig fint å dele slike ting med min lille A, ting som betyr så mye for meg og som jeg håper han kommer til å verdsette når han blir eldre. Min kjæreste B skulle også bli med, men det var så mye husarbeid som måtte gjøres hjemme så han valgte å bli, det var helt greit for meg.

Kvinnedagen er en av de viktigste dagene i året. Vi skal feire alle kampene være medsøstre har kjempet før og for oss, vi skal markere kampene vi fortsatt kjemper og vi skal vise solidaritet med kvinner i resten av verden. Det kjempes utrolige kamper over alt, å stå sammen er vårt beste våpen i alle dem.

Håper kvinnedagen deres har vært fin og meningsfull ♡

Likes

Comments

Da fortsetter jeg med utfordringene. Tenkte denne var perfekt til en mandag, hvem vil vel ikke starte uken med noe som får deg til å le?

Fem ting som får deg til å le

De som kjenner meg vet at latteren sitter løst, veldig løst. Å le er noe av det aller beste jeg vet. Å plukke ut fem ting var derimot litt vanskelig. Jeg spurte kjæresten, og han sa bare "Det er jo lett. Dårlig humor". Jeg er selvsagt ikke enig i det hele tatt! Så jeg fant ut at jeg måtte bare finne ut av dette på egenhånd.


1. Folk som byr på humor og tar seg selv lite høytidelig

Elsker når folk skyter inn gode punches, har en bra vits på lager eller bare kommer med noe morsomt helt uventet. Humor er en av de beste egenskapene jeg vet om, jeg elsker at kjæresten får meg til å le, jeg elsker at jeg ler mye sammen med vennene mine og ikke minst familien min. Noen er jo morsomme av natur, liker å være litt klovn, det digger jeg! Samtidig trenger det ikke alltid å være helt der, bare det at folk ikke tar seg selv så veldig høytidelig er så gøy. Forteller om flauser, deler morsomme videoer og bilder, det liker jeg. Og det ler jeg godt av. Antijantealert! Jeg ler også mye av meg selv. Både av mine ufrivillige morsomheter og når jeg virkelig slår til med noe som i mine øyne er skikkelig morsomt. Det må da være lov å være sin egen fan, eller hva? Selv om jeg syns jeg er morsom så er det en ting jeg ikke kan, det er å fortelle vitser. Jeg er elendig. Hvis jeg prøver så driter jeg meg fullstendig ut, jeg ødelegger hele poenget og det er rett og slett flaut. Kjæresten min syns det er litt morsomt da, jeg syns det er litt trist. Hvem vil vel ikke være en god vitseforteller?


2. Lip Sync Battle

Dette er tydeligvis superpop for tiden. Her er jeg kresen. For eksempel det norske programmet som går, eh, ikke så morsomt alltid. Men gjestene til Jimmy Fallon har virkelig fått meg til å le. Kan se flere av klippene om og om igjen. Jeg skulle velge ut noen favoritter, men what the heck, se alle og finn en selv. Jeg lover, trenger du å le litt så gjør dette susen.

3. Lille A

Han er den morsomste ungen som finnes. Helt objektivt sett, eller.. Hehe. Han er uansett sykt morsom. Han pranker, han tuller, han ler av rare ting og han får meg til å le hver eneste dag. At så små barn kunne være så morsomme, helt med vilje, visste jeg virkelig ikke. Humoren utvikles raskt her i hvert fall. Her serverer han tidenes mest høflige, høylytte og falske latter da jeg prøvde å være morsom ved middagsbordet. Vi har hatt mange (ekte) latterkramper, og jeg gleder meg til å ha flere. Denne lille duden er helten min.

4. Modern Family

Min absolutte favoritt. Ingen av karakterene står høyere enn de andre, for alle er så freakin awesome. Det er mye jeg ler av, men Modern Family får meg til å le høylytt, uansett om jeg er alene eller ikke. Jeg har sett alt om og om igjen, jeg elsker det!

5. Å høre på noe morsomt

Jeg elsker å høre på radio og podcast, og spesielt de programmene som får meg til å le. Jeg har vært trofast lytter av RR i mange år og jeg digger Tusvik & Tønne, bare for å nevne to av favorittene på listen min. Det beste (og pinligste) i verden er når man ikke greier å holde tilbake smilet, og i beste/verste fall latteren, når man er ute blant folk fordi man har noe sykt morsomt på øret. Skjedde meg senest på trening forrige uke, fikk litt rare blikk, men jeg hadde ikke sjans.


Ha en fin mandag da ♡ Og fortell meg om en ting som får deg til å le! 

Likes

Comments

Endelig tilbake! Denne spalten får meg til å utforske, og jeg syns det er like gøy å dele ting JEG liker med dere, hah. Slikt deler jeg de andre dagene i uken også, bare se her. Men på fredagen liker jeg å oppsummere litt. Denne uken har jeg ikke et spesielt høydepunkt. Det har vært en helt vanlig uke. Vel, vår vennegjeng har fått et lite søtt tilskudd, det er så koselig 💘 Hurra for livet!

Uansett, etter å ha jobbet litt med bloggen sånn i kulissene og har egentlig bestemt meg for å forandre litt på denne spalten. En litt annen form, nytt og enklere navn, men samme type innhold. Saker og ting som har preget uken min, som jeg liker og som jeg vil dele med dere.


Sted:

Bergen! Halloien, for en fin by, nesten like fin som Stavanger, hehehe. Vi reiste opp til Bergen, hele gjengen. Store, små og firbente. Og vi hadde det så fint. Vi leide en koselig leilighet i Sandviken, hang med lillebror og fikk utforsket nærområdet da vi gikk tur med Chaplin. For et fint sted, Sandviken i mitt hjerte. Var en tur på akvariet, det var mest gøy for lille A, jeg koste meg jeg også, men gikk ut med en følelse av at det rett og slett ikke er der disse vakre dyrene hører hjemme. Vi lærer jo litt om arter og slikt, men dyr og fisker hører strengt tatt hjemme i det fri. Jeg syns spesielt synd på silkeapene. Ellers var turen vår veldig fin. Det var ikke tilfeldig at vi skulle opp til Bergen helgen som var, men når vi først var der så var det fint å kose oss litt. Spesielt fint var det å se broren min og hvor han bor. Jeg gleder meg allerede til neste gang, da skal vi utforske sentrum, spise god mat og kikke litt i fine butikker. Kom med tips! Jeg skal spare opp alt til mine fremtidige Bergensturer.


Oppskrift:

Flere har faktisk spurt meg hva som er oppi bollen ved siden av de deilige browniesene som jeg postet på mandag. Og nå skal dere få svaret. Dette er verdens enkleste salat, kan vel strengt tatt ikke kalle dette en oppskrift. Men siden dere spør, så skal dere få svar. Oppi bollen har jeg agurk, perletomater, sukkererter, Cottage Cheese og granateple. NAM!

Youtube:

En av mine bloggfavoritter er også en favoritt på Youtube. Jeg prater om Carina og her er kanalen hennes. Sjekk den ut! Alenetid i Stockholm, fakta om Carina og morsomme greier med venninnen hennes Martine. Abonner og gled deg til neste video, det gjør jeg. Jeg vil se mer av Stockholm!


Podcast:

Jeg hører på mange ulike podcaster, noen er bra, noen er middels og noen er bare tull. Jeg liker å utforske så da kommer man over det meste. Mariell og Sara er en av de jeg liker skikkelig godt. Har du ikke hørt den før, så kan jeg glede deg med at da har du 28 episoder å kose deg med. Du finner alle her eller laste de ned på iTunes, hvor enn du hører på podcaster.


Årstidskrise:

Hvor fantastisk er det å vite at det snart er vår? Hahaha, hallo vinterland, du kom tilbake sammen med mars. Det snødde igjen denne uken, og alle bare WHAT?!?! Det er vel kanskje ikke så rart, men det er noe med at blomstene vi kjøper gir en vårlig følelse, dagene begynner å bli lengre og med et tror vi at våren er her med alt som hører med. Og det skjer med meg og altså, men ikke glem sangen om månedene fra barneskolen "Den siste snøen som fins i skaret, den tiner jeg for jeg er April". Vi må nok vente litt til. Mars er litt vår altså, men ikke forvent så mye mer enn lysere dager og gåsunger på trærne. Så kan vi heller få oss en bra overraskelse hvis vi faktisk får så fine dager at vi kan slenge av oss jakkene og spise is utendørs uten å fryse.


Vel dette er noe av det som har preget uken min, i tillegg til bryllupsgreier, men ville ikke lempe mer av det på dere denne uken siden jeg allerede hadde laget et innlegg om det. Bare se under her 👇

Ønsker dere en fabelaktig helg ♡


Likes

Comments

Om tre måneder gifter vi oss, sånn rundt denne tiden. Det er helt vilt, plutselig er det så nært! Da er vi i Paris, vi har kanskje stresset litt med å få alle avgårde, og nå er vi på plass. Jeg kan ikke beskrive hvor underlig følelsen er, å tenke på den dagen. Og så skal vår kjærlighet feires atter en gang her hjemme, på et fantastisk sted, med de mest vidunderlige menneskene. Det er fortsatt litt uvirkelig, men det er på tide å se virkeligheten, nå drømmes det ikke bare, nå legges det planer. Snart sendes invitasjonene ut, og plutselig så står vi der. Først i vårt vakre Paris, så på dansegulvet med verdens beste venner. Kan nesten ikke vente, samtidig som at jeg føler tiden raser avgårde og så er det jo så mye å gjøre. 

Hvis dere har tips og triks eller vil dele en fin bryllupshistorie, så del gjerne, både her i kommentarfeltet, på facebook eller på mail. Da blir jeg så glad! Inspirasjonen under har jeg funnet på Pinterest.

Ha en fin onsdag

Likes

Comments

Jeg fortsetter på denne bloggutfordringen som jeg startet før jul. Denne gangen skal jeg fortelle om en ting jeg har kjempelyst på akkurat nå.

Denne syns jeg er skikkelig vanskelig, for det kan jo være alt! Og hva definerer en ting, må det være noe jeg kan ta på? Kan det være så enkelt som fred på jorden? For det er mitt aller høyeste ønske, hver eneste dag. Snork tenker dere. Ok da, jeg skal prøve å gjøre en innsats på å finne noe annet, en ting, helt bokstavelig, som jeg har skikkelig lyst på akkurat nå.

Vel, jeg få bare kjenne skikkelig etter da..

Jo! Jeg har kjempelyst på sjokolade akkurat nå! Det har jeg hver eneste dag. Uansett form. Flytende, altså kakao, i kakeform, ren sjokolade, melkesjokolade - you name it, I want it. Heldigvis er det en craving som er under kontroll, selv om jeg har lyst på så er det ikke noe jeg har for vane med å spise hver dag.

Her en dag kom jeg over et supert tips hos Linda Stuhaug. Nemlig en proteinbrowniemiks fra X-life (ikke sponset) som man bare blander med vann, setter i ovnen/mikroen og vips så har man superdigg brownies. Den falt i smak hos oss, og siden det var så lett så unnet jeg meg et par små browniemuffins til lunsj en dag forrige uke. 

Kan virkelig anbefale denne, yummy! Og det som gjør den enda bedre er at den er har mer proteiner enn andre sjokoladekaker/brownier, den er sukkerfri og ikke minst fri for gluten (gøy for de som er allergiske @Belovely ). Miksen er søtnet med erythritol og sukralose, erythritol også kalt sukrin og er en naturlig sukkeralkohol som forekommer i frukter så dette har mennesker spist i lange tider, mens sukralose er labfremstilt. Bare hvis noen lurte. 

Så ja, der har dere det. Utfordring 2 er unnagjort, det skal ikke ta like lang tid til neste kommer. Nå er det lunsjtid! Ha en fin mandag ♡ 

Likes

Comments

Jeg lovet et innlegg med fine folk å følge på Snapchat, og en trofast følger har selvsagt minnet meg på det. Elsker at noen passer på ♡ Min Snapchat deler jeg ikke fordi den bruker jeg egentlig mest privat og det vil jeg fortsette med, men jeg følger selv flere fine folk som har offentlig profil, og noen av disse vil jeg dele med dere. Utvalget denne gangen ser dere over, flere kommer senere. Jeg ser at det virkelig er flest damer på min liste (hvis man ser bort fra vennene mine, der er det ca fifty-fifty) og det vil jeg gjøre noe med. Kom gjerne med tips til gutter/menn som er verdt å følge på Snapchat!

👻 makingmagique

En fabelaktig dame fra USA som bor i Paris. En av mine favoritter bloggverden. Alt hun tar på blir liksom perfekt. Bildene hennes dere, alt hun fanger med linsen greier hun å forvandle til noe eventyrlig fint. Haleigh deler litt fra hennes liv i Paris, kule jobboppdrag for store kosmetikkgiganter, nydelige omgivelser og ikke minst hennes reiser.

👻 polliani

Fineste Janka som helt klar alltid har vært en stor inspirasjon. Bare på grunn av henne henger en sykt kul sak fra Stine Goya i skapet mitt, love it! På Snapchat deler hun stort og smått fra hverdagen. Ikke bare alt som er chic og fancy, men også en ærlig fremstilling av å være mor til to små. Rotete stue, lekre vesker, trøtte fjes, stå på vilje og herlig inspirasjon.

👻 marie_ullevolds

En av de kuleste, vakreste og morsomste! Jeg elsker alle snaps fra jobbhverdagen, familiekos, KOKOS (søt hund alert) og annet gøy. Denne dama er virkelig så fin, en gledesspreder av de sjeldne.

👻 celineaagaard

En av motenorges fresheste damer. Her blir vi tatt med på alt fra ferieturer, hverdagsglimt, kule shoots til moteuker her og der. Celine er så fin og profesjonell. Skal det være en tur backstage på moteuken i Milano? Ja da er dette damen å følge.

👻 sarastrand89

En annen stjerne i mine øyne, Sara er helt rå når det gjelder mote og design. En sann inspirasjon! I tillegg er hun en fantastisk fin og smilende dame. Sara deler koselig hverdagsglimt med de fine barna sine, turer i vakre omgivelser, freshe antrekk og annet fint.

👻 nordlandsfaggot

Den kuleste dama på radion. Jeg digger Silje Nordnes fra P3morgen. Radio, fjas på NRK-huset, fiskereality og masse annet snadder.

👻 icecubethegreat

Denne mannen, hva skal jeg si? Kanskje for spesielt interesserte, men jeg syns det er så underholdende til tider. En av de råeste typene, han har gitt oss bein hard attitude fra midten av åttitallet, og nå er gamlefar også på Snapchat. Haha, jeg digger det. Nettopp fordi det bærer virkelig preg av at det er en mann på langt over førti år som har oppdaget ny teknologi, og det er bare så koselig! Mest snaps fra events og awards, viser stolt fram sønnen som spilte han i filmen Straight Outta Compton og prater som e rå hiphoper uten unntak.

Jepp, det var et par av mine favoritter på Snapchat. Bildene er linket, så trykk for å komme til opphavet. Kom gjerne med dine favoritter!

Ha en fin fredag alle sammen ♡♡♡

PS: F for fredag er snart tilbake, har bare ikke kapasitet til det akkurat nå.

Likes

Comments

Jeg er innom, vet ikke hva jeg skal skrive, kommer på at jeg har en søknad å skrive, prøver å huske på at jeg må ta ut klesvasken, hva skal vi ha til middag i dag da, skrive hva er et? Noen ganger går det bare altfor fort i svingene, slik er det for tiden her. Igjen har det gått en uke siden sist jeg var innom. Jeg har det helt fint, mer enn fint faktisk. Bursdagen min har blitt feiret opptil flere ganger i løpet av forrige uke, middager, kaker, sang og jeg blir like flau hver gang. Håper dere har det fint dere og

Ikke alt i livet er perfekt, men noen ganger kan man ikke mer enn å håpe så inderlig at alt blir bra. Det gjør jeg nå, for selv om jeg faktisk har det veldig fint med meg selv og de rundt meg, så møter vi akkurat nå på utfordringer som selvsagt tar litt hjerneplass og hjerteplass. Men håp, det er jo noe av det beste som finnes, så vi klamrer oss fast til det.

Fortell meg, hva gjør du når noe er litt vanskelig? Trenger ikke å være noe veldig alvorlig og stort, men når noe er litt skummelt, usikkert eller bare dritt.

Ok, over til noe helt annet. Fem ting jeg liker som jeg vil dele med dere:

Instagram. Inspirasjon tjuefire syv, intet mer intet mindre. Selv deler jeg stort og smått, kanskje mest smått. Følg meg gjerne @luisafernandadelmar.

Det nye soundtrack albumet fra serien Girls. Perfekt en søndag morgen, en tirsdag kveld, når som helst.

Min nye Fitbit Charge HR! Jeg elsker treningsduppedingser, for meg er det en supergod motivasjon. Å følge fremgangen på trening er kjempegøy, det eneste som er bedre er å følge med hele døgnet. Denne var en bursdagsgave fra svigers, jeg er heldig.

Aurora - Life On Mars. Siden den ikke kan spilles på Spotify må denne få et eget hjerte. Aurora er fabelaktig, og med min favoritt Bowie-låt, det blir ikke bedre. Jeg elsker hennes versjon av Life On Mars.

Coffeeberry. Jeg vet jeg har sagt det før, men Coffeeberry er seriøst en av de fineste og koseligste stedene i Stavanger. Og vet dere hva, de åpner utrolig tidlig, så tidlig at jeg har hatt muligheten til å stikke innom rett etter halv åtte på morgenen for å kjøpe med meg en varm chai latte og en lun kanelknute på vei til kurs. Perfekt frokost, sånn en sjelden gang. Her er et gammelt bilde, da trærne hadde grønne blader. 

♡ ♡ ♡

Likes

Comments