Jag kan inte riktigt bestämma mig hur jag ska göra med bloggen. Hur mycket beslutsångest kan man ha kring en blogg liksom? Men min blogg är som min lilla bebis. Jag har byggt upp den med all dess arkiv under sån lång tid. Det är svårt att bara ta och flytta hit den, riksera att förlora läsare, traffik och kanske få svårare att bygga upp den här på Nouw.

Jag tycker Nouw verkar okej, men svårt att förstå trafiken/statistiken. Och hur syns man här? Det är en sån stor portal att det är svårt att synas. På AlltFörFöräldrar's portal så ligger jag i alla fall oftast med i topplistan som tydligt syns på första sidan.

Ah jag vet inte, jag har kört dubbelblogging här i några dagar men orkade tillslut inte. Min huvudblogg är ju ändå Lamadre.se men jag tar mig en funderare och så får vi se hur jag gör.

Trivs ni på Nouw och varför? Vad är det som är så bra här? Plus och minus?

Written by Diana- LaMadre.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår hände något väldigt skoj på en blogg. En bloggare som skrev ett vänskapsinlägg. Det är svårt att hitta vänner i dagsläge och mer i en stor stad som denna. Dagens stress och alla måsten gör att man knappt hinner le åt någon längre på t-banan. Man hinner knappt säga tack för att någon håller upp dörren för antingen är man helt inne i sin POD eller med att stirra ner i de senaste Instagram flöden för att få mer inspo. Världen blir inte hövligare direkt.

Men så kunde alla ta kontakt med varandra via det här inlägget i alla fall och det blev en sån kul grej, det har just nu i skrivandets stund slutat med att vi är över 13 pers som skapat en grupp på FB chatten och ska ses över en fika om någon vecka. Networking när den är som bäst. Jag hatälskar sociala medier, det kan vara till för så bra saker men också sluta i en sån katastrof. Men just nu känns det bara bra. :)

Tjejer i Stockholmsområdet som vill haka på, maila mig så bjuder jag in er i gruppen! <3 Ju fler desto roligare.

Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

Det känns ganska sugit att vara krasslig och inte veta om man ska bli sjuk eller inte. Jag känner mig rätt dålig men ändå inte superdålig som för att stanna hemma. När jag var på jobbet igår så ville jag bara hem och vila, orkar inte bära upp kroppen men när jag är hemma känner jag att jag ändå orkar typ vara med barnen och så. Dock inte träna. Så ja jag vet inte, jag är mitt emellan och det där med att inte orka träna gör det hela värre. Jag får stressutslag snart, haha nä inte riktigt men blir stressad av att inte kunna träna nu på några dagar. Och efter den här helgen vi hade så ja, det behövs om vi säger så. :D

Nu dricker jag bara Echinacea, massa vatten, te med honung och citron samt ingefära och en massa C-vitamin. Man kan inte bli sjuk då, kan man ?


Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

Bloggliv

Jag har blivit utmanad av en bloggkollega, Kaffemorsan. Min fina bästa Jennie som jag bloggat bredvid i många år. 💛

Nu har hon gått med i ett litet samarbete med några härliga bloggare och kör utmaningar. Min utmaning är att blogga upp 6 bilder från helgen. Det blir enkelt för mig eftersom jag nyss fyllt år och har en massa härliga bilder på min härliga helg. Så mina bilder handlar ju självklart bara om mig typ och just me. Nä nu ska vi inte överdriva men det var ju ändå min dag och då blir det mitt "kalas" det handlar om.

Tack för utmaningen @kaffemorsans

@missjennifer @manellacentio @jennyerosen och @tsilod

Ps vet inte ens om jag lyckades tagga för jag vet inte ens hur man gör!!! haha 😂 Jennie hjäälp hur gör man?? 😝


Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

Speciella datum, Familjeliv

Lite bilder från min dag igår. Jag vet inte om det är för att man blir äldre eller vad det är men dagen igår för mig var enkel men så otroligt bra. En av mina bästa födelsedagar eller så känner jag så varje år? Men jag ska berätta vad lycka är för mig..

En lyckad födelsedag för mig:

Att mina nära och kära vid min sida. En dag som denna är för att komma ihåg, minnas genom åren, skratta och prata om en massa härliga saker som får dig att må bra.
Att få se mina nära och kära med lyckliga leenden, höra deras skratt, se entusiasmen i deras miner och gester när de delar med sig av härliga historier. Se glädjen i deras ögon, känna deras värme och höra skratten. Vi trivs så bra med varandra och just det här är vad som bringar mig ro i min själ. Stunder som denna.
Att sitta där jag sitter och se hur det är rörelse runt omkring mig, se mina föräldrar röra sig och pyssla om mig, min man som dukar och pysslar med dekorationer, höra barnens skratt och bus över hela huset.

Jag är enormt nöjd, väldigt tacksam, otroligt lycklig över den här dagen. Det bästa av allt är att jag har alla här, nära mig. Vi bor inte i olika länder, inga har lämnat det här livet, alla här, friska, krya, vid min sida.
Gracias a Dios.

Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

Positivemind

 ... min födelsedag igår var så otroligt härlig. Full av kärlek, omtanke, en massa skratt och mysiga samtal med mina föräldrar. Det finns inget som gör mig mer lycklig i livet, än att få dela några timmar tillsammans med mina föräldrar och prata om oss, om mig som liten, historier om familjen, om min mor och far som små, mina mor- och farföräldrar. Att höra skrattet från de, att se de le, att höra entusiasmen som de berättar sina historier och jag bara njuter.

 ... jag har en familj att dela min dag med, att jag har föräldrar vid liv att prata med, att hålla om, krama, skratta med. Mina föräldrar har en stor roll i mitt liv fortfarande, de är mina äldsta familjemedlemmar dvs barnen och mannen kom ju långt senare i mitt liv. Mina föräldrar är mina starka pelare, min grund till vem jag är, mina värderingar och allt jag förmedlar till mina barn i dag. Mina föräldrar är starten på mitt liv, på mig som person, jag är tacksam för allt de gett mig, för att de älskar mig hur jag än är, för att de har haft ett sånt tålamod med mig, för att de är oavsett vad och alltid, vid min sida. Fan vad jag älskar er!

 ... jag har en sån otroligt underbar, härlig och fin man. Jag tror jag faktiskt vann jackpot när jag haffade den här karln. Att jag lyckades charma omkull den här killen med bara ett leende är otroligt. Men nu är han min, sedan 10 år tillbaka har vi delat ett fint liv tillsammans och än idag är jag tacksam över att ha han vid min sida. Jag känner mig trygg i framtiden, oavsett hur den än slutar med oss så vet jag att vi förmodligen kommer att ha en fin kontakt med varandra, sätta barnen främst och försöka ha den respekt vi har idag, för alltid. Jag har alltid sett upp till mina föräldrar och deras sätt att vara skilda på, jag tror och hoppas på att vi också kommer att behålla den hänsynen den dagen när det kommer...

 

VAD ÄR DU TACKSAM FÖR IDAG ? Jag önskar er alla en underbart fin måndag, ny vecka, nya start, nya möjligheter. Gör det bästa av den här dagen!

family

 
OM MÅNDAGSLISTANMåndagslistan är mitt sätt att ha en tacksamhets dagbok. Att påminna sig själv varje måndag tex, varje ny vecka, att vara tacksam för det som vart, för det som är och för det som kommer.Måndagslistan är tillför att stanna upp och andas, tänka på vad man har att vara tacksam för. Ett bra sätt att inte bara köra på varje vecka, efter vecka, år efter år. Stanna upp, andas, tänk ut vad du är tacksam för.. dela gärna med dig här nedan i kommentarerna eller gör din egna lista på din blogg, meddela mig om du vill så läser jag den gärna och lyfter upp den härliga listan som kanske just DU har gjort. Ha en fin måndag!x
Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

Contains affiliate links Speciella datum

Idag är det ingen vanlig dag för det är otroligt nog min födelsedag. ♥

Ja egentligen vet jag inte vad jag är glad över, att bli äldre är väl inget att hurra över när man redan passerat sina 35 för då vet man att det går utför backen.... Men ändå är jag glad över att se barnen så glada. De kom in klockan 07:56 (jisses kan man inte få sovmorgon) och pussade mig och sa GRATTIS. Alltså hur söta är de inte. Förr fick man säga åt de att gå in och gratta den som fyllde år, i dagsläge har de koll själva.

Det känns som att vi firat mig hela helgen. Vi har haft lite barnledigt, gått på bio, ätit gott, pratat ihjäl oss om livet och idag fick jag presenter. Mina parfymer har tagit slut så jag fick en härlig Yellow Diamond från Versace och även en college tröja som jag önskat mig hela tiden. Jag kan vara rätt frusen av mig hemma och har gnällt över att jag behöver en tjock tröja. Nu fick jag en med texten I NEED SPACE haha så klockren!

Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

Lifestyle

Varför känner man ångest och panik över såna saker som man inte kan styra? Varför är det så laddat att bli äldre överhuvudtaget? Jag vill inte må dåligt över det, jag vill inte känna av det, jag vill inte ens reagera mer än att "ja vad kul, jag fyller år". Men det gör jag, jag reagerar och mår dåligt av det.

På söndag fyller jag år, jag närmar mig mina 40 år och jag har alltid haft en del mål innan mina 40. Det handlar inte så mycket om målen för än har jag tid men jag är inte beredd på att bli äldre, på att bli gammal, på att ta den där siffran i min mun. Nu är det inte 40 jag fyller men jag är medveten om att det är runt hörnet. Kroppen kommer att börja se annorlunda ut, förbränningen försämras, ansträngningarna blir fler och orken minskar radikalt. Jag vill inte. Men det går inte att styra. Så är livet, varför bry sig om något man inte kan styra.

Varför mår man dåligt, vad exakt är det som är så jobbigt och negativt med att bli äldre? Rent psykologiskt.

Och kom nu inte som 22 åring eller 26 åring och säg att "jag känner inte så, jag har ingen noja med ålder.." för det har man inte vid den åldern på samma sätt som när man börjar närma sig de större siffrorna. Det är DÅ det händer saker med kroppen, mentalt och i livet så, just don't.


Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

😍 FREDAG 😍

Idag har vi lite barnfritt nu på eftermiddagen och vi har ju velat se filmen med den snygge Chris Hemsworth, filmen Thor. Jag fullkomligt älskar alla herofilmer. Snart kommer fler ut men idag blir det middag ute, bio med bra film och sällskap och sen lite fönstershopping i något centrum. Äta lite glass, ta en god fika och bara umgås. Det som dock känns otroligt jobbigt är att jag är så trött i ögonen, de svider och jag skulle inte ha helt emot att bara krypa ner i soffan och bara vara när man äntligen kan. Men jag vill så gärna se filmen så jag tror att man piggnar till sen. ;) Om inget så kan lite kaffe och fika göra susen eller :P

Vill passa på att önska er en jättefin fredag och helg. 💜

Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

Positivemind

Veckans 3 sämsta
(satsar på mindre negativa än positiva för att lyfta tvinga mig själv också att fokusera mer på det positiva än det negativa.)

♥ .. att flickorna missade hela fritidsverksamheten denna höstlovsvecka. Snoriga och hostiga fick de stanna hemma med pappa E.
♥ .. har inte fått med mig all träning jag skulle velat ha denna vecka
♥ .. dåliga nätter och trötta eftermiddagar, pga lillan som vaknar nästan varje natt, nu får detta ta slut !

Veckans 5 bästa

... det är höstlov och mindre trafik, trängsel, köer och barn på fritids. Bara skoj
... jag har jobbat i 6 månader och har äntligen gått över till fast anställd och direkt anställd för första gången på nästan hela mitt arbetsliv!!
... har fått en massa nya bra kontakter, känns förfriskande i livet
... har det väldigt bra på jobbet, det går framåt, mer ansvar och mer att göra men trivs så otroligt bra.
... Vi hade en riktigt trevlig Halloween med barnen, det är underbart att se de så glada över lite pyssel och dekorationer som vi gör.

Trevlig helg nu!

Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments