Hejsan kära ni!🌸

Idag är sista veckan som Ted går på stöd och matchning för sen nästa vecka så börjar han jobba! Gud va det ska bli skönt!
Så som vanligt när han ska åka in till stan för att gå på det så la jag och Jace oss i sängen för att gosa lite till och kanske sova en extra stund. Jag är så otroligt trött av någon anledning så jag känner verkligen att jag behöver få den där extra stunden. Men idag så stoppades den ganska snabbt av att Ted ringer och säger att han mötte min lillebror i backen på väg mot oss. Jag känner för att bara smälla huvudet i väggen då jag helt hade glömt att han skulle komma hit innan skolan. Så jag försöker snabbt ta mig upp för att egentligen försöka få på mig något. Men hinner inte resa mig från sängen innan det ringer på dörren. Så snabbt på med en morgonrock, upp med Jace i famnen och snabbt bort för att öppna dörren. Jace reagerar på min lillebror med den där supersöta blyga minen, som nästan ser ut som när folk är generade på ex filmer. Ja ni vet den där typiska kolla på personen, le lite lätt och snabbt vända bort huvudet för att sedan snegla på personen igen. Självklart gick detta över snabbt och jag kunde lämna Jace med Jesper medan jag gjorde hans frukost och gjorde mig i ordning.

När jag var färdig kollade vi lite på youtube, pratade lite och Jace röjde runt på golvet som vanligt. Runt 10 åkte min bror till skolan och ett tag senare ringer Ted och säger att han är på väg hem. Så jag börjar med frukosten och lagom tills Ted kom hem var den färdig. Så vi åt lite frukost medans Jace fick lunch. Efter det tog vi det lugnt ett tag innan det var dags att åka iväg och träffa en kompis på lite fika.
Det blev en kort men trevlig fika ihop och efter en timme åkte Jace och jag hem igen till Teddy.

Sen rullade allt på som vanligt fram tills att Jace började springa och dra i gardinerna. Det är nämligen så att katterna brukar gömma sig där bakom och därför går han dit. Så denna gången tänker jag att jag inte ska göra om misstaget att låta honom vara där och reta katterna. Så jag går dit öppnar upp gardinerna och kollar vilka katter som är där. Direkt när jag öppnar springer alla katterna iväg och jag känner då att det är ju ingen fara om Jace är där och leker om katterna ändå inte är där. Så jag sätter mig i soffan igen och Jace busar runt i fönstret och slår på elementet (vilket för övrigt är väldigt kul). Men efter en stund hör jag hur det låter konstigt bortifrån där Jace står. Så jag kollar dit och ser att den äldsta av våra katter står och slår på Jace händer. Hon slår upprepade gånger väldigt fort och Jace börjar gråta. Så jag sjasar iväg henne och lyfter upp Jace för att kolla hans händer. Det enda som finns där är ett litet rivmärke som inte ens var meningen att bli.
Jag måste verkligen säga att jag är så stolt över henne, att hon förstår att Jace är liten och inte förstår att det han gör kan vara lite framfusigt. Så hon har helt enkelt ställt sig där och slog på hans händer för att försöka få honom att backa, och då tyvärr råkat riva honom. Vilket för övrigt gav mig en påminnelse om att vi behöver klippa deras klor. NI undrar kanske hur detta kunde hända igen och jag får helt enkelt säga som det är, att hon måste ha slunkit förbi efter att jag kollade så att alla katterna var borta och sen gömt sig bakom gardinen. Så när Jace var där så trodde ju inte jag att det var några katter där och reflekterade ju inte mer över att han busade där. Men förhoppningsvis så lära han sig att man måste vara snäll mot katterna, vi tjatar varje dag om det och Daisy säger ifrån utan att attackera. Utan hon säger ifrån så fint hon kan, vilket pga för långa klor har lett till ett mini rivsår på Jace finger. Som han för övrigt glömde efter 2 sekunder.

Men aja, det är inget att hänga läpp över, det är så det är att ha småbarn och djur ihop. Innan dem lär sig hur man lever med varandra så kommer det bli lite missförstånd och så länge jag inte ser några tendenser till en attack eller vilja att skada Jace så ser jag inga problem i att katterna säger ifrån om han är för på. Och förstå mig rätt, självklart så lär ju vi honom vad man får och inte får göra med katterna, men vissa gånger som idag så slinker antingen dem eller han förbi oss och då måste katterna själva få säga ifrån när dem inte gillar situationen.

Annars har kvällen bestått av ett snabbt besök av min mamma, med lite gos och bus för Jace. Hon hade med sig utemöbler till vår balkong, så någon dag snart ska jag nog gå ut och sätta mig där för att få lite lugn. Annars så har kvällen varit som vanligt, Jace är lite svårsövd och vi måste verkligen stå och klia honom på ryggen tills han sover för att han inte ska bli ledsen. Tror att det är någon separationsfas som blir lite extra påtaglig på kvällen när det är mörkt. Så det tog lite tid för honom att somna, men efter att han hade somnat så satte vi oss på varsitt håll idag, Ted med sitt nya spel och jag framför youtube och bloggen. Så nu ska jag bara avsluta här sen ska jag fortsätta kolla på några till vloggar på yt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallå gullisar!🌸

Idag har Jace haft en redig otursdag, vår lille stackare. Dagen började bra och höll sig helt okej genom hela morgonen, lunchen och framåt. Men vid 15 så vände det och gick drastiskt neråt och vår lille kille drabbades av sådan förfärlig otur.
Det hela började med att jag skulle byta blöja efter att han hade sovit. För när jag tar av blöjan så skriker Jace och skakar av smärta, han hade nämligen bajsat utan att vi känt något (han hade nästan nyss bytt blöja innan han somnade). Vilket resulterade i att hela rumpan, pungen och snoppen var illröda och man verkligen såg hur ont han hade. Så jag försökte tvätta rent och tar på lite salva för att dämpa, vilket verkar funka efter en stund. Han får på sig en ny blöja och jag sätter ner honom på golvet för att vi skulle försöka städa färdigt.

Så jag börjar plocka lite på Jace rum, och ställer då ner en liten "äppellåda"som vi har böcker i på Jace rum på hans lilla bord för att jag skulle gå igenom böckerna efter att jag hade slängt in smutts tvätten i badrummet så att det skulle komma med maskinen som Ted skulle slänga in. Och tror ni inte att när jag vänder mig så har Jace fått tag på en av böckerna, drar hela lådan med böckerna mot sig och drar ner den från bordet rakt ner över sin fot. Självklart börjar han ju gråta och jag springer in för att kolla hur det gick med hans fot och för att trösta honom. Så jag sliter nästan upp honom i famnen, kramar och pussar honom och försöker få honom att lugna sig samtidigt som benet som han fick lådan på går i hundranittio. Jag förstår ju att han inte vet vad han ska göra när det gör så ont i hans fot (som jag trodde var det enda som han hade ont på. Men när han har lugnat sig och jag ska titta på foten så ser jag att sidan på boklådan har rivit honom över hela låret och ner till knät. Vår stackars lille kille! Vi tvättar av såret, utan att han gör en enda grimas och sen är allt som vanligt igen (vi såg förresten inget på foten)

Jace fortsätter att röja runt trotts omständigheterna och ännu en gång så slår olyckan till, men som tur väl var utan några skador eller någon smärta. För helt plötsligt när jag vänder mig om för att lägga in Jace tvätt i hans låda så rasar tvättställningen. Jace har nämligen lyckats trycka upp stoppet och trycka in benet så att hela ställningen föll åt sidan och hamnade som tur väl var bredvid honom. Jace bara skrattade åt det och försökte göra samma sak igen när jag ställt upp ställningen. Så ett bra tag fick jag sitta på golvet, säga nej till honom och förklara för döva öron att man kan skada sig om man leker med tvättställningen och till slut efter ett litet raserianfall så kröp han där ifrån, rakt in i dörrkarmen.. Vad är oddsen liksom. Han började självklart att gråta då han var både hungrig, trött och chockad vid det här laget. så ännu en gång fick vi blåsa och trösta.

Som tur väl var så "slutade" hans otur här och resten av dagen kunde vi spendera som vanligt med lite middag, en promenad i det härliga vädret och massa gos under kvällen innan Jace fick en dusch och skulle få en ny blöja inför natten. Oturligt nog var han fortfarande otroligt röd, men han verkade inte ha ont. Så vi körde puder denna gången, ny blöja och pyjamas inför nattningen. Har han inte blivit fri från det röda tills imorgon så får vi nog köra på lite luftning imorgon. Men iallafall, så gjorde vi honom redo för natten, han fick sin ersättning, vi borstade tänderna och la oss i vår säng och läste hans bok innan vi la honom i hans säng och sa godnatt. Det tog ett tag för honom att somna, men tillslut gick det perfekt.

Nu har jag jobbat lite, kollat på TWD och ska gör mig i ordning för sängen!


Likes

Comments

Hejsan kära ni!🌸

Har ni haft lika fantastiskt väder som vi har haft idag? Här har verkligen solen stått på sen tidig morgon och till sen kväll. Och det är inte bara att solen har tittat fram idag utan det har faktiskt även varit lite varmare än det varit den senaste tiden, vilket bara är ett stort plus! Så idag började jag dagen väldigt effektivt. Jag gick upp med Jace, duschade, fixade frukost till lilleman, bytte blöja och klädde på honom innan vi två gick ut i det fantastiska vädret. Vi var ute cirka 30 minuter och lekte i sanden, gungade och lekte på grodan innan vi gick in för att se till så att morbror, pappa och jag fick i oss lite frukost med. Så vi gick in tvättade av Jace, jag väckte Ted började med Jace lunch och medan Ted och min lillebror åkte för att köpa frallor så var det något som hände. Det var som om något skruvade av en kork så att all min energi helt plötsligt försvann.

Så resten av dagen har jag varit jätteseg, förutom att jag jobbat mig galen på dessa förbaskade äppelfläckar som var över hälften av Jace kläder. Ett tips, låt ALDRIG era barn äta äpplen med deras fina kläder påsig, för det ger förfärliga fläckar som är jättesvåra att få bort om dem hinner torka. Så idag har gnuggat in vanisch låtit det sitta i 5 minuter (sovit i 5 minuter) sköljt av och gjort om processen om det har behövts. Och när jag gjort detta ca 3 gånger med varje plagg slängde jag in allt i maskinen, tvättade det och gick igenom allt igen och kollade efter fläckar. Och så fortsatte den här proceduren. Så nu har jag endast 2 plagg som jag inte har lyckats få bort fläckarna på helt och en body som reagerade jättenegativt på vanish och blev totalt missfärgad. Så från att vara gul med bruna fläckar så har den nu typ blivit orange och gul där jag inte tagit någon vanish. Så tråkigt då han verkligen var så otroligt fin i denna gula bodyn. Men men, jag får se hur den blir när den har fått torka och om den då går att använda eller kanske man kan färga om den gul igen?

Men annars så har energin legat på noll idag vilket resulterade i pommes och nuggets till middag. Men men, imorgon hoppas vi på mer energi så att vi kanske kan få lite gjort i garderoberna och sen kan ta ut de sista möblerna som inte ska vara i Jace rum! Vi måste även dammsuga och städa av här hemma då det på två sekunder blir ett bombnedslag hur mycket man än plockar undan och dammsuger. Jag förstår inte vart allt tar vägen när man dammsuger för så fort man stängt av dammsugaren och sätter sig en stund så har hela golvet blivit fullt med grus, damm och annat igen. Så det måste fasen gömma sig och komma fram igen när man har dammsugit färdigt. Är det bara hos oss det är så?

Nej nu ska jag fortsätta med Jace album, hans mitt första år böcker och fortsätta planera inför hans kalas. Det är ju lite dekorationer kvar och lite bakgrejer som behövs beställas innan vi kan andas ut och bara fokusera på att laga mat och baka. Jag måste även se hur jag ska göra med hans tårta då jag börjar fundera på om jag tagit mig vatten över huvudet. Men det ska nog gå bra ändå hoppas jag!

Likes

Comments

Hejsan kära ni! 💕

Nu sitter vi ännu en gång i bilen för att ta oss biten från mina föräldrar och ut till sturkö där vi ska fira min farfars födelsedag.
Det är alltid lika kul att åka dit speciellt när man ser hur dem är ihop med Jace och hur kul dem tycker det är med hans framsteg!

Så idag ska vi spendera eftermiddagen ute på sturkö efter att ha haft en ganska stressig morgon och en mysig förmiddag hos mina föräldrar.
Morgonen har nämligen gått i ett med att göra sig iordning, äta, laga mat till Jace, få i honom mat etc. För att faktiskt sen hinna iväg till mina föräldrar en stund, där vi har busat, myst och fikat. Mamma hade bakat en jättegod sockerkaka och Jace visade upp sina nya skills!

Likes

Comments

Hejsan kära ni! 💕

Tror ni att vi har tillräckligt med läsk för Jace 1-års kalas nu? Haha kan ni förstå hur mycket läsk det faktiskt är?

Det är verkligen så svårt att beräkna sånt där tycker jag. Att gå på tex vanliga portioner fungerar ju sällan då de flesta dricker och äter mer så det är verkligen supersvåra att beräkna hur mycket var och en kommer att dricka. Men jag tror att det kommer räcka, vi ska bara köpa till lite vatten med för dem som inte vill ha läsk och sen är all dricka färdig! Lokalen är även bokad och dekorationerna regnar in här hemma! Det är så skönt att faktiskt vara i tid och inte behöva stressa.

Så idag har vi ännu en gång varit och köpt en massa läsk! Självklart började ju inte dagen i affären utan med en liten kille som vaknade ovanligt tidigt. Så jag flyttade över honom till vår säng där han somnade om och vaknade igen vid halv 8. Vilket förvånade mig då jag trodde klockan var mycket mer. Så när vi vaknade fick Ted gå upp med Jace så att jag fick sova RN stund till då jag sover så dåligt med Jace på armen.
Efter att ha tagit igen några timmars sömn gick jag upp, duschade, bäddade sängarna, gjorde lunch till Jace och frukost till oss innan vi åkte iväg till affären.

Väl i affären gick allt jättebra och Jace somnade för första gången för dagen när vi satt i bilen hem. Han var nog otroligt trött då han sov i 2 timmar innan han vaknade för lite middag.
Vid 18 åkte vi iväg för att äta på en restaurang då vi verkligen inte hade något gott alls hemma och sen har resten av kvällen bara bestått av en massa mys ihop med mina killar!

Yay jippi vilken rolig dag, nej men skämt och sido så har dag faktiskt varit otroligt bra trots att den inte låter så rolig. Men på något sätt så är dem allra "tråkigaste" dagarna mycket roligare när man är med dem man älskar!

Likes

Comments

Hej sötnosar!🌸

Idag har det typ inte hänt någonting alls, vilket jag tycker är så himla tråkigt. Jag hade ju så mycket planer på att vi skulle ut och träffa fler mammor och vänner över lag. Men självklart har ju Jace varit förkyld sen i tisdags/onsdags förra veckan och jag har inte velat höra av mig till fler mammor än Emma som vi redan hade bestämt med, just pga av att de flesta skulle säga nej. Det känns liksom inte så kul att försöka boka in något för att han kanske har blivit frisk och sen få ställa in det. Och självklart berättade jag ju för Emma innan att Jace var förkyld så att hon fick ta det beslutet själv, så att ni inte tror att vi åkte dit utan att säga något. Men alla känner ju inte som hon vilket jag verkligen kan förstå. För har man ett barn som jämt blir sjuk så vill man ju inte riskera ännu fler sjukdomar.

Hur brukar ni göra vid ex förkylningar? När träffar ni andra mammor och barn igen efteråt? Jag har nämligen hört att man smittar ungefär i en vecka under en förkylning och att man sen inte behöver oroa sig för att smitta andra. Är det någon som hört om detta och kan berätta mer om det? För är det sant så är ju det jätteskönt, annars kan man ju bli hemma i flera veckor pga av en rinnande näsa och lite hosta. Jag kan nämligen hosta i upp till flera månader efter en förkylning utan att det är några större fel på mig. Eller ja större fel än vad det redan är iallafall, haha. Det känns bara så tråkigt att sitta här hemma med en superpigg och aktiv liten kille som hade behövt ut och leka med andra barn, för att han är lite täppt och hostig. Det är ju inget fel på hans allmäntillstånd utan han är ju så pigg och glad och full av liv! Aja, så är det någon som vet något om detta med att man bara smittar i en vecka under en förkylning så får ni gärna berätta mer om det eller iallafall berätta om det jag har hört inte är sant!

Annars idag så har vi mest busat, ätit och sovit. Jace lever ju fortfarande i det här med att sömn genererar sömn. Så han sover faktiskt fortfarande ganska mycket under dagarna, förutom om vi faktiskt är iväg. Så okej han lever med sömn genererar sömn när vi bara är hemma men inte om vi är iväg och leker med kompisar en hel dag. Då blir det oftast bara små tupplurer i ex bilen eller en snabb lur i famnen för att samla lite energi innan det är fullrulle igen, medan han när vi är hemma sover mellan 1-2 timmar på raken 1-3 gånger om dagen.Sen har vi faktiskt, hör och häpna, varit ute på en promenad idag. Det var verkligen så skönt att få komma ut och få lite luft. Och jag kände mig som en så mycket bättre mamma som faktiskt var ute med Jace. NEJ, man är ingen sämre förälder för att man inte går ut varje dag med sina barn. Men JAG känner mig som en sämre förälder om jag inte går ut med Jace, speciellt när det är så fint väder som det har varit här de senaste dagarna. Så vad andra föräldrar väljer att göra bryr jag mig inte om, men jag får dåligt samvete av att han inte kommer ut varje dag. Så här ska det bli en drastisk ändring i rutiner och vi ska antingen ner till lekparken eller ut på en promenad varje dag som vi bara är hemma.

Efter promenaden så rullade iallafall resten av kvällen på super snabbt, det kändes som den gick på några minuter trotts att det ändå var några timmar kvar. Han åt gröt, busade och skrattade så att vi trodde han skulle svimma, han lärde sig något nytt (ni får veta mer imorgon), åt igen och sen var det dags för ännu en nattning! Så nu har jag skrivit ihop det här, kollat på youtube och funderar på vad morgondagen har att erbjuda, det blir nog en runda till citygross iallafall för att köpa ännu mer läsk till Jace kalas. Vi är nämligen inte säkra på om det räcker.

Ja förresten höll på att glömma att berätta om något som hände idag! Idag har Jace fått sina första rivmärken av en av våra katter. Våra katter håller sig ofta i fönstret och idag var Jace där och "pratade" med dem.
Jag ser hur han stänger in en av katterna och hur han blir mer och mer exalterad när han märker att han kommer närmre henne och snart kommer kunna "klappa" henne. Så jag säger till honom att man måste vara snäll mot katterna och att man inte får "jaga" dem, så han titta på mig och tar ett par steg tillbaks. Så jag vänder mig om i tron att jag avvärjt hans fokus från katten, för att bara dricka upp min smoothie och hör sen hur han börjar storgråta. Jag springer dit med paniken att nu har hon rivit honom i ögat (för er som inte vet så siktar katter mot ögonen när dem känner sig hotade) Jag tar upp honom i famnen och kollar igenom honom och ser faktiskt ingenting utan tänker att hon hoppade kanske bara ner och skrämde honom.
Jag ser ju några timmar senare att han har några röda märken och några prickar med sårskorpor och börjar funderade på varför det bara var prickar, när en katt river blir det ju långa märken, men här var det mer som att hon satt tassen emot armen och tryckt till med klorna. Jag sitter och tänker ett bra tag på detta men jag hittar ingen logisk förklaring fören Jace somnar i min famn och jag ser rivmärkena på huvudet och förstår vad som faktiskt har hänt. Daisy har ju faktiskt inte rivit honom med mening, utan hon har tagit satts mot hans arm, och huvud för att komma bort från honom och samtidigt har hon då råkat riva honom när hon trycker ifrån för att få kraft att komma bort.
Men han mår bra och hon med och ingen av dem verkar rädd för den andra och dem verkar inte avsky varandra heller. Det är ju mycket för honom att lära sig och vi tragglar allt med katterna flera gånger om dagen, samtidigt så tycker jag att katterna måste få säga ifrån med. Självklart jobbar vi ju för att det inte ska bli några rivmärken på honom och att han ska vara snäll mot katterna, vilket han blir bättre på dag för dag (han klappar ju fortfarande genom att slå) Men ibland är det oundvikligt att det händer och det går på några sekunder, som idag. Som tur väl är har våra katter oftast vettet att springa iväg långt innan en sån här situation uppstår, men idag var det något som gjorde att hon inte gjorde det och jag tyckte tyvärr att min tillrättavisning hade fått honom att förstå då han flyttade sig längre bort. Men det var inte tillräckligt idag. Men jag har ju lärt mig något och gör ju inte om det misstaget, självklart lär han säkert bli riven flera gånger, så är det med katter, men vi gör ju allt för att det inte ska hända igen!


Likes

Comments

Hej fina ni!🌸

Här har det varit superfint väder hela dagen och vi har inte gått ut. Jag har haft tanken hela dagen men inte tagit tummen ur och faktiskt klätt på Jace allt och gått ner till lekplatsen. Jag var nämligen inte så sugen på att dra på honom alla kläder för att gå ner en kortis då han antingen snart behövde äta eller skulle sova. Det är nämligen inte så kul att va ute med en övertrött bebis och när man har ganska fasta tider med matningarna så blir det ju inte att man går ut då heller. Så varje gång jag har tänkt att vi skulle gå ut har det antingen varit precis innan han ska äta, eller att han egentligen har varit dö trött och behövt sova. Så vi blev inne hela dagen.
Man hade väl kunnat tänka sig att han skulle kunna sova i vagnen under en promenad. Och jo självklart hade han ju det, om vi hade haft vagnen hemma. Men den är kvar i vår bil som min mamma lånar och jag kände inte för att dra upp den för alla trappor när hon skulle låna bilen och sen ha vagnen ståendes i Jace rum och ta onödig plats. Så någon promenad blev det inte heller. Tanken är ju förresten inte heller att vi ska ha den i bilen, utan vi har faktiskt ett barnvagnsförråd där vi tänkt ha den. Men först så måste jag bara ha lås till den så att ingen kan sno den, jag är nämligen lite paranoid så sett. Men så fort vi ser att det finns pengar att avvara till det så ska det där låste införskaffas.

Så idag har vi bara varit här hemma och kollat ut på det fina vädret med en rejäl ångest över att vi egentligen hade behövt gå ut. Men jag kan lova att är det fint väder imorgon så ska vi gå ut på en promenad iallafall, då mamma lämnar tillbaks vår bil här på morgonen. Annars idag har vi mest busat runt, och myst då Jace har varit så gosig hela dagen. Vi hade även besök en stund av min mamma innan hon skulle äta hemma hos min mormor och morfar och därför behövde åka dit. Så efter att hon åkte så kollade vi på filmen Modig och gosade med Jace som satt i famnen halva filmen och röjde runt på golvet under halva. Sen var det bara dags för nattningen av Jace och efter det har jag suttit vid youtube och tittat och Ted spelar lite med en av sina kompisar. Snart blir det nog sängen, men först ska jag städa undan i köket och lyssna på lite disney!

En trött Jace som inte riktigt uppskattade leken i lekparken i helgen.

Likes

Comments

Nu är det mindre än två månader tills vi ska ha kalas för vår soon to be 1-åring och ja även mindre än 2 månader till hans 1-årsdag. Vilket innebär en massa planering och inköp. .Det ska ju köpas presenter, man ska önska sig presenter, dekorationer ska köpas in och allt som behövs till bakning och mat, inbjudningskort ska fixas och lokal ska bokas, kläder ska väljas och man ska tänka några steg längre till hur man ska göra så att allt blir så bra och praktiskt som möjligt.

Ja det är mycket att tänka på, många listor att skriva (ja jag älskar listor) och mycket som måste klaffa för att det ska fungera. Så här hemma är vi i full gång med att planera vår stora killes första födelsedag. De flesta presenterna är inköpta, det saknas bara några få dekorationer, inbjudningskorten ligger sparade och redo att skickas efter, vi väntar på svar från lokalen, mat och bak är planerat och vi har nog kommit fram till vilka som ska bjudas. Ja jag känner mig faktiskt ganska bra i fas med allt just nu. Det enda problemet är vad för kläder som Jace ska ha på sin speciella dag och annars så har vi faktiskt kommit ganska långt med allt.

Men det känns bra och det känns som om jag är lugnare än inför dopet. Det känns som om jag kan slappna av mer och att vi har kommit på en bättre och lugnare lösning då vi inte har lika mycket kakor att baka, då jag kan göra mycket av tårtdekorationerna redan nu, då maten faktiskt kan göras i förväg med och då vi nu faktiskt vet vilken nivå vi ska lägga det på. Så det känns bra och jag ser fram emot vår prins första födelsedag med både ångest och lycka!

Så idag, igår eller när det nu blir att jag lägger upp detta så ska vi iväg och köpa all dricka till kalaset och jag ska även kolla efter några få dekorationer som jag inte har hunnit kolla upp än! Jag verkligen älskar sånt här!

Tänkte även att jag kan dela med mig av några av bilderna från Jace dop. Och även tillägga att ni självklart kommer få följa med på lite inköp när vi bakar och lagar mat etc.

Likes

Comments

Godmorgon kära ni! 🌸

Idag får ni faktiskt ett tidsinställt inlägg då vi ska vara iväg på bebisdejt vid 12. För ni har kanske märkt att jag inte riktigt hinner med att skriva mina inlägg och att det alltid kommer ut super duper sent. Det har blivit så sen Jace började äta bara mat under dagarna och sen han började krypa. Han är liksom överallt och ingenstans, vilket gör att det ofta kan vara väldigt svårt att kunna sätta sig och skriva ett bra inlägg då man måste springa efter honom. Men jag ska verkligen försöka ta vara på tiden när Jace sover lite bättre och försöka skriva ihop någonting då. För det här är verkligen inte det jag vill med min blogg. Jag vill ju att ni ska få minst ett inlägg på morgonen och ett på eftermiddagen eller kvällen. Att ni verkligen ska få följa med i både vår vardag, i mina tankar, Jace utveckling etc etc. Så idag får ni faktiskt ett tidsinställt inlägg för att jag ska hinna med då det är ganska mycket som ska göras innan man ska åka iväg.

Så idag ska vi som ni nog redan har förstått åka iväg och träffa en annan mamma och hennes son som är lite yngre än Jace. Det ska verkligen bli så kul och trevligt, Jace behöver verkligen få komma ut mer och träffa fler barn både yngre, lika gamla och äldre, för vi märker verkligen hur bra han mår av det. Så idag går färden ut till Långö efter att Jace har ätit lunch för att prata, busa och bara få vara sociala!


Likes

Comments