Header
View tracker

Jag har nu under några dagar börjat lyssna på podcast istället för musik.
Jag har verkligen fastnat för "En economistas podcast" med Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius.
En riktgt bra och spanande podcast som handlar om ekonomi, från företagande till privatbudget. 💸

Rekommenderar starkt !

Likes

Comments

God morgon fina läsare. ❤

Nu är jag trött efter en lång vecka och det känns så skönt att det är fredag. Idag har jag en lektion, jag börjar klockan åtta och slutar klockan nio.

Efter skolan ska jag komma hem och ringa ett samtal till Zalando och sedan städa mitt rum och få saker och ting lite i ordning. Även lägga mig och sova eftersom jag inte har sovit i natt. Men vi får se vad dagen bjuder på.👌

Likes

Comments

För någon vecka sedan beställde jag lite produkter från cocopanda.

Man kan säga att det var typ min födelsedags present från min pappa. Eftersom jag fyller om bara 13 dagar.

Jag fyller 19 år och jag har lite blandade känslor om det, vill ni höra lite om mina tankar kring det. Kommentera gärna nedan eller på mina sociala medier om ni skulle vilja veta mer.

1.NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade 03 Brunette : I nuläget använder jag anastasias pomade, något jag är riktgt nöjd med men det är så dyrt därför tänkte jag testa nyx’s pomade.


1.Beauty UK Pro Gel Eyeliner Jet Black : Jag är lite “rädd” för eyeliner, det är lite som ögonbryn. Antingen blir det bra eller dåligt. Men nu ska jag börja våga mig på eyeliner. Innan när jag har använt det så har jag använt bara pennor Ele liquid, men inte varit så nöjd. Det ska bli kul att experimentera.

2.NYX Proof It! Waterproof Eye Shadow Primer : Har länge velat ha en ögonskugspeimer. Vill se om det ser bättre ut.3.Beauty UK Ultimate Contour Chubby Stick : Jag brukar oftast inte använda krämprodukter under vardagarna, men kände att jag behövde nån conture stick. Vi får se om de blir bra eller om jag kommer hålla mig till puder contour.

4.NYX Angel Veil Skin Perfecting Primer 30 ml : Jag har innan använt primer och idag använder jag en primer från kicks något jag är nöjd över. Men ville testa en ny.

5.W7 Cosmetics Banana Dreams Loose Powder : En löspser som alltid bra att ha.1.Makeup Revolution Ultra 32 shade Eyeshadow Beyond Flawless : Jag har faktiskt inte så måna ögonskuggor. Denna palleten såg så bra ut ut och den har en del basic färger något som är större chans att man använder.

1.NYX Illuminator : Har verkligen varit beroende av highlighters på sistone så varför inte köpa en till bland alla jag har.1.Real Techniques Sculpting Brush: Något jag använder varje dag är faktiskt contour och jag har länge velat ha en sneskurad borste.

2.Real Techniques Miracle Complexion Sponge : Det sista jag beställde har jag haft ögonen på ett tag, ”beatyblender” är något jag använder till allt typ. Älskar dessa från Real Techniques.


Likes

Comments

Jag har nyligen haft spanska lektion vilket gick jättebra. Vi jobbade lite med andra spansktalande länder. Vilket jag tycker är kul eftersom man får lärasig om andra länder, något som är perfekt för mig som ska snart åka på min studentresa.

Nu har jag faktiskt en lång rast medan de andra i min klass har lektion. Jag ska sitta här till och vänta tills de slutar och sedan ska vi gå och äta.
‼️HÖRNII! ‼️

Glöm inte att följa mig på resterande sociala medier:

SNAPCHAT: renatastanca

INSTAGRAM: www.instagram.com/patriciastancaaa

FACEBOOK :www.facebook.com/reny.patry

Likes

Comments

God natt mina fina läsare.

Jag hoppas att ni har haft en underbar dag och att ni sover så gott.

Jag kan nog säga att det har varit en lång dag för mig, nu ligger jag i sängen och kommer somna när som helst.

Tyck gärna till om vad ni tyckte/tycker om min nya uppdatering här på bloggen.

Era åsikter är faktiskt jätteviktiga för mig!

 ‼️HÖRNII! ‼️

Glöm inte att följa mig på resterande sociala medier:

INSTAGRAM: www.instagram.com/patriciastancaaa

SNAPCHAT: renatastanca

FACEBOOK :www.facebook.com/reny.patry

Likes

Comments

Nu har jag uppdaterat bloggen igen.
Och nu är jag verkligen nöjd, men det kan förekomma lite små ändringar.

Vad tycker ni? Är det lite trist eller ser det bättre ut? ❤

HÖRNII!!!

Glöm inte att följa mig på resterande socialamedier:

INSTAGRAM: www.instagram.com/patriciastancaaa

SNAPCHAT: renatastanca

Likes

Comments

Nu sitter jag här på espresso och planerar lite inför bloggen. Och väntar på att tiden ska gå så att mitt andra intervju börjar.

Min första gick bra, är nöjd med mitt framförande så får vi se hur det går för mig nu på den andra.


HÖRNII!!!

Glöm inte att följa mig på resterande socialamedier:

INSTAGRAM: www.instagram.com/patriciastancaaa

SNAPCHAT: renatastanca

Likes

Comments

Igår efter jag kom hem från skolan stod en svart påse på dörrhandtaget.

Jag blev så klart jätteglad, jag blir alltid glad för paket pen kunde inte ens ana vad det var för något. Så jag bara sprang in och slet upp paketet och då såg jag att det var ett paket från Glossybox.

Jag blev super glad. I början på året började jag prenumerera på Glossybox, för ett helt år. Det är första gången jag prenumererar på det, ska bli så kul att få ett paket varje månad.

Ser verkligen fram emot det!

Prenumerera ni på Glossybox? Om ja, vad tycker ni om det? Är ni nöjda? 

Likes

Comments

Jag har dygnat i natt och fastän jag är trött så får jag faktiskt vara vaken. Har två intervjuer senare på dagen därför så måse jag stanna vaken, annars kommer jag somna och aldrig vakna.

Jag är verkligen sämst på att vakna, jag hör typ aldrig alarmet ringa.

Hur som helst, jag sitter i sängen nu och kollar på film och skriver här på bloggen lite. Jag ska efter filmen är klar gå till affären för att köpa frukost så får vi se vad jag hittar på efter det.

Vad har ni för planer idag?

Likes

Comments