Köra bil såklart!! Har bara övningskört ett par gånger hemma på en parkering och det börjar faktiskt bli dags att ta tag i det nu.

Åka skateboard skulle jag vilka lära mig bättre också, har en Penny Board hemma, (cruiser) men det går himla långsamt och jag skulle kanske behövs lite mer tålamod med mig själv, haha. Ändå kul att åka.

Hålla det städat och organiserat. Jag har kommit en bit på vägen måste jag säga, men rätt som det är så är det lika stökigt igen. Gäller för det mesta mitt rum.

Slutligen skulle jag vilja lära mig laga lite mer fin mat, eller ovanligare, liksom inte köttbullar och pasta... Ja vi får se hur det här kommer gå! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå!

Idag har jag och pappa nästan blivit klara med fågelrummet, där vi bygger stora burar, "voljärer", och säkrar rummet så de inte kan skada sig när de är ensamma. Det betyder att de kommer ha mer plats och att de kan va ute utan uppsyn och leka. Underbart!

Kan visa rummet nån gång,, det är faktiskt väldigt bra idéer som mina föräldrar har haft!

Men vi börjar med några bilder för ni måste se hur vackra de är!!

Elliot och hans bror. Brodern bor hos mammas kompis. De är ädelpapegojor. Gröna är killar och röda är tjejer.

Lili! Också ädel, hon är fågeln vi haft längst, sen jag va 12 tror jag :)

Och så Bonnie. Hon är en Caique, eller på svenska, rosthuvad vitbukspapegoja. Vi har fyra pippis till men de får jag visa en annan gång. 

Likes

Comments

​Halloj! 

Ska testa det här med bloggande och så får vi väl se om det blir nåt bra. 

Brukar alltid vilja skriva av mig och då tänkte jag att jag kan ju starta en blogg att ha som dagbok, typ? Gillar att läsa andras bloggar så vill gärna prova själv :) hehe 

Allmänna tankar om detta är att, kanske skapa debatt, bli bättre på att skriva, eller åtminstone få motivation att göra grejer att skriva om och fotografera mycket. We'll see

Ska dock inte skriva mycket om vad jag gör under dagarna. Det skulle jag inte ens orka läsa själv. (om MIN vardag, inte så intressant) Är inte så viktig. Haha jo det är jag. Skoja bara

Oki adiós amigos,

Likes

Comments