Var tvungen att dela detta klippet. 

Det var typ den finaste videon jag sett ❤ 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 Efter 3 dagars festande kände vi att vi behövde röra på oss lite, så vi åkte upp till Runyon Canyon för att eftermiddags-hika! Det var riktigt härligt och superfint!
Likes

Comments

I lördags 1pm var det första footballs-matchen för säsongen, och självklart var vi där och supportade vår skola! Dock vet vi inte vilka som vann matchen för den varade i flera timmar så vi pallade inte stanna till slutet, haha.

Senare på kvällen lagade vi god middag och sen åkte jag till The Bungalow, en superpopulär loungebar i Santa Monica för att möta upp lite amerikanska vänner. Hade jättetrevligt! Det stället ska jag gå tillbaka till, så himla mysigt. Det var som en stor trevlig hemmafest, med riktigt cool inredning, som ett riktigt hem med bibliotek, vardagsrum osv, en stor utegård där "borden" var utomhussoffor framför öppna brasor osv. På söndagsmorgonen startade jag dagen med blueberriepanncakes på ett café i Santa Monica!

Mer om söndagen kommer i ett annat inlägg ❤️
Likes

Comments
Fredagar är vi lediga från skolan vilket är helt underbart! Tog en lång sovmorgon imorse, åt en ordentlig frulle och sen tog jag och tjejerna våran fräsiga Volvo V70 till San Pedro där svenska kyrkan ligger. Vi skulle nämligen rösta! Det var massa svenskar där och det bjöds på kaffe och Singoalla-kex. Det blev även lite svensk mat-shopping så som nyponsoppa, blåbärssoppa och Läkerol.

Nu är klockan 9.30 här och vi är i full gång att fixa oss inför en kväll ute i Hollywood. Planen är att första dra till DBA, och sen får vi se vart vi hamnar. Alla våra utgångar här har blivit så spontana vilket är dom bästa, vi har hamnat på sjuka efterfester i Hollywood-hills och stött på väldigt roliga folk.

Likes

Comments

Nu kan jag checka av första veckan på college!

I tisdags började alltså skolan, jag kommer läsa 12 units vilket motsvarar 4 st kurser (3 units per klass). Då min plan är att göra en transfer till ett university efter 2 år på SMC läser jag bara "general education" nu. Lite svårt att förklara, men jag kommer alltså inte läsa några business-klasser tyvärr. Det kommer komma senare i utbildningen. Denna terminen läser jag matte, engelska, media och datorkunskap.

Här är det torsdag kväll, ledig imorgon så är lite sugen på att dra ut, vill testa lite olika ställlen i Santa Monica. Vi har bara varit ute i Hollywood än så länge (vilket ioförsig är vääääldigt bra klubbar om man jämför med Sveriges utbud).

Tänkte visa er lite bilder på skolan, inte tagna utav mig dock men lånar av mina bästa roooomies.


Likes

Comments

Då bloggen uppdateras väldigt sällan tänkte jag bomba med massa bilder, tagna av världens bästa Emma (http://reggan.forme.se/) och Natalie (http://nataliesiggelin.devote.se/)

Alla bilder är tagna innan skolan började. VI beach-hängde en del, turistade lite, åt goda middagar, var på Teen Choice Awards där vi såg en himla massa kändisar och såklart gick ut en masssaaa! Nattlivet här nere är hur bra som helst. 

Likes

Comments