Har inte smakat dessa än men hoppas på att göra det någon gång! Hade inte sett dessa innan så jag tänkte att jag kunde tipsa om dem. Om någon inte vet det så är mjölkfria produkter laktosfria.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tro det eller ej men dessa stekbara mjölkprotein är laktosfria! Kul om man vill variera sin kost eller äta mer vegetariskt.

Likes

Comments

Som jag skrivit förut så är veganska produkter även laktosfria eftersom veganer inte äter något som kommer från djur, inklusive mjölkprodukter. Jag har tagit del av en lista från Nyheter24 som skrev om några veganska produkter. Jag redovisar ett axplock här på bloggen. Länken till artikeln hittar du nedan.
https://nyheter24.se/mat/868920-10-saker-du-inte-visste-var-helt-veganska

Ett tips jag skulle vilja ge er som funderar på att äta mer veganskt eller vill testa nya laktosfria produkter så är det appen "Vegokoll". Där kan man scanna produkter när man är i affären och se om de är veganska. Du kan också få fram en lista på massa veganska produkter. Bra för magen och miljön på samma gång!

Likes

Comments

Hittade dessa proteinprodukter på CityGross när jag var och handlade men såg att shaken även fanns på Stora Coop. De är alltså låg laktos men funkar för mig. Jag provade den med jordgubb och den smakade nästan som godis. Tyckte att jag fick extra energi efter att jag tränat och "dåsade" inte så som jag brukar utan energin fanns där trots att jag kört slut mig på gymmet. Skönt att det finns alternativ för oss laktosintoleranta eftersom de flesta proteinprodukter för att bygga muskler, eller hur man ska säga, innehåller vassle. Så ett plus till detta märke!

Likes

Comments

För några veckor sedan var jag på Gekås och shoppade. De hade nog flera alternativ till laktosfritt, man fick läsa själv på innehållet vilket jag tycker är bra då jag kan vara helt säker. Tog detta och det var såååå gott! Kladdkakan är både laktosfri och glutenfri vilket var väl markerat. Mums mums!

Likes

Comments

Nya yoghurts med smak av persika. Såååå goda! Båda har fruktbitar men den från valio har lite mer än den från Ica. Den från valio smakar nästan som grekisk yoghurt med smak av persika, jättegod! Lite svårt att uppfatta att den är laktosfri dock, men kolla längst ner.

Likes

Comments

Laktosfria yoghurtshots med smak av jordgubb och blåbär. Det är inte speciellt tydligt men står lite finstilt vid innehållsförpackningen. De första laktosfria yoghurtshotsen, vad jag vet iaf! Fanns på Ica maxi. Återstår att se hur de smakar... to be continue

Likes

Comments

Jag blev väldigt glad när jag såg att créme bonjour gjort om sina färskostar till laktosfria, speciellt den med smak av taco eftersom jag åt den när jag var liten. Mums mums!

Likes

Comments

Laktosfri isglass! Läskande och perfekt för den som inte vill släppa taget om sommaren riktigt än.

Likes

Comments