Sommarens kanske varmaste dag är här! Vad passar du inte bättre än ett litet glasstips? Dessa glassar är låglaktos. I alla fall de flesta, har inte kollat exakt alla men de jag kollat är det så jag lägger in ett litet OBS för att vara på säkra sidan. Symbolen för låglaktos är "laktos <0,1 gram". Glassa på!

Likes

Comments

Är ni som jag, olycklig för att man inte kan äta kebabpizza som man kunde förr pga att man "inte längre" tål såsen? Inget går väl egentligen upp mot den "äkta" kebabsåsen som de har på pizzeriorna, men denna är iaf laktosfri. Bättre än en torr kebabpizza enligt mig!

Likes

Comments

I helgen var jag på kryssning till Finland. Vi gick aldrig av men jag hittade finska laktosfria produkter på båten som jag bara var tvungen att testa! Låglaktos yoghurt med mina favoritsmaker passionsfrukt och persika. Aldrig sett låglaktos yoghurt förut, någon som sett det i Sverige?

Hittade även laktosfri mjölkchoklad och åt en laktosfri glasstrut med apelsinkräm, men de slank in så fort i munnen att jag inte ens hann med att ta kort på dem!

Likes

Comments

​Gick ut till glassbilen idag. Enda stället med laktosfri sandwich, men de har även andra laktosfria glassar såg jag. Glass och sommar hör ihop!

Likes

Comments

Laktosfri och god till sallad eller kött. Tack Felix för att ni tänker på oss laktosintoleranta!

Likes

Comments

SENASTE NYTT!
Ben & Jerry's släpper äntligen sina laktosfria smaker i Sverige! Från och med denna vecka ska de i alla fall finnas på Pressbyrån och 7eleven. Jippie!!!

Likes

Comments

Det har kommit till min kännedom att mjukglass ifrån SIA-glass är låglaktos! Har även undersökt lite genom Google och kommit fram till att den inte alltid är det, men jag brukar ändå alltid fråga. Bra att veta tycker jag, speciellt vid varma dagar nu i sommar!

Likes

Comments

Alla såser till glass är ju inte laktosfria, speciellt inte kolasås då jag inte hittat något alternativ där än. Den här chokladsåsen är dock laktosfri och jättegod på glass. Mums!

Likes

Comments

Den här grilloljan är laktosfri och glutenfri. God på tex champinjoner men även all slags kött. Jag vet att det tex finns en grillolja i samma fabrikat med smak av honung som också är laktosfri, kanske att alla är det men det har jag inte kontrollerat. Läs på innehållsförpackningen så får ni veta.

Likes

Comments