God kvarg från Coop! Smaken påminner om sommar vilket behövs en dag som denna, mitt i vintern!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Laktosfritt pizzakit, självklart finns det! De första år faktiskt laktosfria. Denna har ju till och med vegan-märkning och då vet man ju att det är laktosfritt. På pizzan brukar jag ha laktosfri mozzarella för att slippa ont i magen.

Likes

Comments

Jag var lite sen med att inse hur gott det kan vara med lökringar. Jag har i alla fall insett att Max’s lökringar inte är laktosfria, vilket är jättetråkigt. Ikväll åt jag på Burger King och deras lökringar är faktiskt laktosfria!! Yey! Mer lökringar till det laktosintoleranta folket!

Likes

Comments

Denna CLIF BAR energy bar åt jag häromdagen. Hade hittat den på Rusta. Smakade helt okej. Var kompakt i konsistens och hade chokladbitar i sig med ringlad choklad uppe på. Perfekt när man är på språng!

Likes

Comments

Smakade denna vaniljglass gjord på soja nu ikväll. Väldigt, väldigt god! Till och med "icke laktosmänniskor" tyckte den var godare än vanlig vaniljglass! Mums mums mums! Passade väldigt bra till banan med choklad i ugn...

Likes

Comments

Dessa croissanter att göra hemma är laktosfria! Har inte testat de själv men skulle vilja när rätt tillfälle infinner sig. För några år sedan gjorde jag och mina kompisar frukost ihop på jullovet och med flera chokladälskare var vi tvungna att göra chokladcroissanter. De blev sååååå goda! Drömmer om dem än men vet inte vad det var för produkt mer än att de var laktosfria och kom från Ica. Är det någon som vet någon sådan produkt så kommentera gärna!

Likes

Comments

Jag har hittat en chokladkalender som är laktosfri! Det är en chokladkalender som kommer från Chokladfabriken där all choklad innehåller mörk choklad och av hemsidan att döma så innehåller den inte ens spår av laktos! Hurra!

http://www.chokladfabriken.com/webshop/chokladfabriken/julkalender-mork-choklad-eko

Likes

Comments

All maräng är inte laktosfri. När jag var liten älskade jag att ha tårta med marängbotten, alltså sådan botten man köpte färdig. Jag har nu insett att sån botten innehåller laktos. Även "vanliga" maränger innehåller laktos. Det tror man inte. Jag har i alla fall hittat maränger som INTE innehåller laktos vilka ni kan se på bilderna. Det är marängdroppar från MATRIC. Vad jag vet är de rosa nya i hyllan. Perfekt att dekorera tårtor, cupcakes eller bara ha på glass.

Likes

Comments

Förra veckan fick jag smaka iKAFFE i kaffet och det var väldigt väldigt gott! Smakade väldigt krämigt, inte alls som man kan tänka sig att något mjölkfritt skulle smaka. Denna rekommenderas varmt!

Likes

Comments