Header

Hej.

Kände för att skriva ett blogginlägg på denna blogg eftersom jag fick sån fruktansvärd dödsångest.

För er som inte vet det lider jag av dödsångest. Det är inget grovt eller så, mer att jag får en liten panikattack i hjärnan som säger till mig att jag ska dö, och det fick jag ikväll. Jag sitter hemma hos Sam i hans kök och gör en fruktansvärt tråkigt läxa medan han sitter inne på sitt rum och redigerar. Helt från ingenstans fick jag en tanke som löd "Kommer detta vara mitt liv? Fan vad tråkigt liv du har Lovisa. Sitter där helt själv på sin röv som har somnat och gör en läxa som är tre månader sen. Varför kan jag inte göra saker i tid? Hur kan jag inte ta tag i saker på en gång? Ska det vara så svårt?". Tydligen JA, det ska det.

Sedan började jag tänka att jag inte vill spendera mitt liv såhär tråkigt och jag började få dödsångest över hur tråkigt liv jag har. "Inte kan jag väl leva såhär tråkigt och sen bara dö? Vad har livet ens för mening då?"

En sådan tanke fick jag helt plötsligt från ingenstans. Ibland kan jag även få dödsångest när jag har JÄTTEKUL. Om jag tillexempel har ett skrattanfall med en kompis, kan jag helt plötsligt få dödsångest för jag inte vill dö. Jag vill inte dö ifrån det roliga i livet.

Som ni märker har jag ganska mycket dödsångest i vissa situationer och inte alls i andra. Ville iallafall bara dela med mig av det. Kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På riktigt nu då! Jag vill inte ha sommar längre. Sommar är nice om man är ledig om dagarna och kan åka iväg till en strand och bada. INTE när man går i skolan. Då är det bara varmt och jobbigt. Man vet inte om man ska ha shorts eller långbyxor, jacka eller inte jacka osv. Dessutom tycker jag mer om hösten än sommaren. Jag vill kunna gå runt i jeans och stora stickade tröjor. Jag vill att det ska smådugga lite och till och med frysa lite när man går ut. DET tycker jag är mysigt. Hösten är min favoritårstid.

Vilken är er favoritårstid och varför?

Puss&Kram Lovisa🍀

Likes

Comments

Hejsan hejsan!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Bentes periscope. Jag ÄLSKAR periscope måste jag bara tillägga. Det är så jävla underhållande när man inte har ett skit att göra (heter LovisaKarlsson2 där).

Kanske ni vill höra hur min dag har varit? Nej det tror jag inte, för det är så jävla tråkigt att läsa om. Men jag skriver lite ändå tänkte jag.

Vi började relativt sent idag (10:30) så jag fick lite sovmorgon. Var dock väldigt trött ändå eftersom att jag hade legat uppe till 02:00. Men så hade vi gymnasiearbete och jag fick ångest direkt eftersom den kursen verkar väldigt krävande. Sen hade vi 2 timmars håltimme och jag, Sara och Amanda satte oss ute på gräset och solade. När skolan var slut ville jag bara hem. Hade känt mig hängig hela dagen och även känt mig väldigt varm i ansiktet. Det var längesen jag hade feber (kanske 4-5 år sedan) så jag kom inte riktigt ihåg hur det kändes. Men nu har jag upptäckt att jag faktiskt har feber. Känner mig otroligt varm och svettig samtidigt som jag är kall.

Puss&Kram Lovisa

​Hur har er dag varit? 

Likes

Comments

Hejsan hejsan!

Ligger i sängen och facetimear med Sam just nu och han började prata om att jag skulle börja blogga igen. Wohooo kanske ni tänker nu, men nej, jag kommer vara skitdålig på det och oftast bara lägga ut mobilinlägg. Ska försöka så gott de går, men förmodligen kommer de hålla i en vecka. Vi får se vad som kommer på agendan.

Puss&kram Lovisa 🍀

Här får ni en bild på hur jag ser ut när jag sover:

Likes

Comments

HUJEDAMIG va längesen detta var då!

Jag vet jag vet. Jag har vart borta i typ en månad. Men seriöst. Ibland orkar man bara inte. Det har hänt så sjukt mycket denna månaden alltså. Splayday, Guldtuben, Valborg, GOOOOOOOS. osv.

Iallafall.

Jag har inte pallat. Vad fan ska jag ens skriva om? Det är ju tråkigt att ba "jaha, hej nu sitter jag här och kollar på tv". Stelt typ. Och när det väl händer något då orkar/hinner jag inte blogga. The struggle.

Likes

Comments

Man märker verkligen hur viktigt sömn är för mig! Tillexempel idag sov jag i ca 8 timmar och det är mer än vad jag vanligtvis brukar göra. Hela min morgon var perfekt. Jag kom upp i bra tid, jag hann sminka mig, åt frukost och hann till och med kolla på tv! Yes!

Puss&Kram Lovisa 🍀

Likes

Comments

Hejsan hejsan!

Sitter just nu på lektionen och har filosofi. Vi pratar om ångest.

Läraren säger att ångest egentligen inte finns. Det ända som är ångest är att du själv tror du har ångest. Tillexempel om man har ångest för någonting man inte gjort (t.ex läxa). Då är inte det ångest. Ångest är när man känner oro för någonting som man inte vet vad. Om du har en läxa och känner oro över att du inte har gjort den, då kallas det inte ångest. Ångest är när man är orolig över någonting som man inte har svaret på vad det är.

Så.. har ni haft ångest någon gång?

Likes

Comments

Hejsan hejsan!

I går var jag på en fest hemma hos Julia. Hon fyllde 18 och vi hade jättekul! Tänkte bara säga det!

Idag har jag legat i sängen i stort sett hela dagen. Har försökt städa rummet lite men det har inte gått så bra!

Nu sitter jag och facetimear med Sam och han spelar Pokemon. Så söt.

Puss&Kram Lovisa 🍀

Likes

Comments

Hejsan hejsan!

Just nu ligger jag i min säng och klockan är 01:00 på natten/morgonen. Vi har haft shower hela dagen på skolan så jag är ganska trött nu. Iallafall gick det bra och det är skönt att det är över! Imorgon ska jag och Ebba till stan för att kolla på någonting till Guldtuben, och sen ska vi gå och kolla på musikalen "hakuna matata".

Puss&Kram Lovisa 🍀

Likes

Comments

Hejsan hejsan!
Idag är det SHOWDAG #2. För er som inte vet så har vi produktionsvecka denna vecka vilket innebär att vi dansare visar upp det vi jobbat med under terminen i en show. Typ som en examination fast mycket mycket roligare!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge, men som sagt.. Jag orkar ibland inte.

Puss&Kram Lovisa 🍀

Likes

Comments