View tracker

Hej!! Här har vi det bra!
Nu har vi delat på oss lite granna så killarna har dragit till Phi Phi i några dagar så stannar jag och William kvar i Ao nang. Vi har flyttat in på ett nytt jättemysigt hotell som ligger lite mer centralt så det känns bra, det förra vi bodde på var ingen höjdare..
Eftersom att det är Williams födelsedag idag så tog jag med honom på en mysig massage tillsammans, det blev thaimassage och fotmassage i 2,5 timma, så skönt!!
Regnigt har vi haft de här i två dagar med så då passade det extra bra att hitta på något.
Världens finaste ställe var vi på, så härlig atmosfär!
Snart ska vi gå ut och fira med lite god mat och vin.🎈

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hallå😊 Ett dygn blev det i Kuala lumpur, vilken häftig stad! Ett riktigt lyxhotell bodde vi på!
Nu är vi iallafall framme i Thailand, vi börjar i Ao Nang krabi😊 Idag har vi hängt på Railay beach, så skönt med lite sol och bad igen!

Likes

Comments

View tracker

Hej från två möra kroppar!

Igår besteg vi Sydostasiens högsta berg på 4095m.
Det var det jobbigaste, sjukaste och absolut häftigaste vi någonsin har gjort! Vi hade inte kunnat föreställa oss att det skulle vara så tufft men när vi väl satt där högst upp på toppen och såg soluppgången så var vi mållösa, det går inte att förklara varken i ord eller på bild hur fantastiskt det var!
Dag 1 började vi med att gå upp till campet som låg 6 kilometers gångväg rätt upp, på berg, stenar och leriga trappor. Vi hade sån tur att vi fick se vilda apor i träden med, så häftigt och tydligen jätteovanligt att man får se!
Väl framme på campet, helt slutkörda så sov vi någon timma innan det var dags att stiga upp vid 01.40 för att bege oss upp till toppen. Det var såå stjärnklart och tyst när vi gick upp, helt magiskt!!
En tre timmars klättring blev det på en ganska så brant bergstopp Utan sele eller något i kolsvarta natten, men tur var väl de att vi inte såg hur högt upp vi var och hur högt upp vi skulle!
Här kände man att man höll på att dö så jobbigt det var men åhh så värt de det var när vi var uppe!

Sen skulle man ju ner också...
Kan ju säga att mjölksyran i benen var inte nådig på nervägen, benen gick av sig själva! Så nästan 9km i brantaste backarna rätt ner sen var vi ÄNTLIGEN nere!! (Och nästan precis när vi var framme så höll William på att trampa rätt på en spottkobra, han som inte alls är rädd för ormar..) men det gick bra som tur var!
Ca 2 mil i galet branta upp och nedförs"backar"på två dagar, så nu lär vi väl vara sängliggandes i några dagar...;) Men de går inte för idag åker vi vidare mot Kuala Lumpur där vi spenderar en natt innan vi drar vidare mot Thailand.🌴
Det ska bli så skönt att få ta de lugnt på en strand ett tag framöver!

Kram på er! / F & W

Likes

Comments

Igår tog vi en båttur ut, tillsammans men tre goa tjejer vi träffat här, till en liten ö där vi dök, badade från båten och lyssnade på musik i solnedgången.👌 Vattnet här är magiskt!
Vi tackar Boracay för fantastiska dagar och åker vidare mot Borneo, det ska bli så spännande att åka dit!

Likes

Comments

Hallå!😊 Nu har vi landat här i Boracay! Vilken underbar plats! Vi bor på ett superfint hotell.
På dagarna har vi hängt vid poolen (med fantastisk utsikt!!) och på kvällarna har vi tagit oss in till White beach för lite mat och öl på stranden.👌

Likes

Comments