Indiansommar? Brittsommar?
Malmö har bjudit på en period med varmt, soligt och sommarliknande väder den senaste tiden - och OJ vad jag njuter!

Efter jobb och skola har jag hoppat upp på min cykel och stressat ner till stranden för att hinna med ett dopp. Finns det något bättre än ljumma kvällar och kvällsdopp? Tror minsann inte det.

Sommaren är definitivt min favoritårstid, men trots detta ska det bli härligt med höst. Hösten är mitt "nyår" och jag älskar att det blir som en nystart. Det är en tid då man kan börja med allt det där som man har skjutit framför sig eller velat göra en längre tid, och såklart har jag gjort upp ett par höstlöften.

. Skaffa klippkort på Kallbadhuset (kallis)
. Börja ta yogaklasser
. Mysa ner mig framför alla serier som jag vill se
. Mer vardagsglädjeHoppas dock på att sommaren håller i sig ett tag till, är inte riktigt redo för att ta fram höstkappan och lägga undan badkläderna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag åkte ut till Österlen på fredagen, och stannade tre härliga dagar. Vi har besökt småstadens loppmarknad, fikat i solen och grillat vansinnigt gott. För ett tag trodde man att sommaren var här.

I småstaden har det öppnat en ny trädgårdsbutik, och som dessutom har världens mysigaste café på baksidan. Stället heter Gislövs Trädgårdar Österlen och finns på Rosentorget i Simrishamn.

Här njöt vi i en lummig trädgård mitt i stan och caféet bjöd på syrlig citronkaka och starkt, gott kaffe.

Maj - min absoluta favoritmånad.

Likes

Comments

Ljuset kommer och det är dags att plantera om, ett tydligt vårtecken tycker jag!

I mina fönster står numera vintertrötta Mårbackapelargoner som behöver pysslas om. Idag har jag klippt ner dem en aning, fyllt på med frisk jord och snurrat på krukorna så att de ska växa jämnt. Det är min mamma som har fått mig att älska Mårbacka och förutom att det är ett vackert namn, så är det en väldigt tacksam blomma som får en att tänka på gamla torp och hus på landet.

Dagens blommor blir ett fång med tulpaner, de ska min kärlek få. Han har nämligen fått jobb dagen till ära. Jag har dessutom lagt mousserande på kylning, så ikväll blir det pussar och skål!

Likes

Comments

Hej från mig! Tänk att något så roligt kan hända en regnig tisdag i mars.. Helt plötsligt så skriver jag på den där bloggen som jag har lovat mig själv att starta upp så himla länge. Och om inte för någon annans skull, så för min egen.


Jag vet inte riktigt hur den här mini mini-bloggen kommer att utforma sig, men jag tänkte att jag delar med mig av det som mina dagar består av. Just nu flyger dagarna förbi, och min utbildning på Malmö högskola tar upp det mesta av min tid. Om jag inte är i skolan tar jag gärna an mig projekt, och det får mer än gärna handla om min lägenhet. Just nu är mitt projekt att leta möbler inför en flytt till en större lägenhet i Malmö, och jag tror det är mitt roligaste projekt hittills.


Nu väntar jag otåligt på att sommaren ska komma, så att jag kan ta mig an sommarens alla loppmarknader. Förra året gjorde jag stora kap då jag köpte gamla skåp och bord för 50-lappen. Så just nu drömmer jag om att vi ska hitta den där perfekta lägenheten i Malmö, så att jag kan få köpa mig nya pinnstolar från Department och min allra första icke begagnade soffa som jag vill fylla med kuddar från Anna O och Afroart.


Godnatt, J.

Skåp, bord och skrivbord - loppis!

Likes

Comments