Heej sötisar! Förra helgen var en lång helg för mig. Jag jobba på fredagen ända till 11 på kvällen sen gick jag raka vägen hem och la mig. På lördagen så hade min farmor födelsedags middag. Vi gick till en restaurang nära östra station. Där beställde jag scampiräckor i tomatsås serverat med citronrisotto. Det var så gott! Till de tog jag vitt vin och jag och mamma tog en varsin drink. Jag åkte hem lite tidigare från middagen för jag skulle ut med kompisar på kvällen. Vi förade på woken sen gick vi vidare. Älskar att gå ut! Det blev en sen kväll men så kul! Dagen därpå fyllde min morfar år och då hade min mormor bokat bord på The Public i Sundbyberg. Där beställde jag deras MOULES FRITES

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Heej! Sorry för att jag inte har uppdaterat på så länge men jag har varit lite upptagen och annat som hänt. Men nu är jag tillbaka! Iaf under tiden jag varit frånvarande har jag köpt mina dröm skor! Jag har köpt Isabel Marant skorna som jag pratade om i ett tidigare inlägg. Så glad! Jag köpte dom på NK inne i stan. Fanns bara ett par kvar i storlek 35 precis min storlek! De kostade 4195 kr om jag inte mins fel. De är så bekväma att gå i och passar till allt! Verkligen ett köp jag inte kommer ångra!

Likes

Comments

När jag väntade i TC på familjen så såg jag så extremt fina blommor på Åhlens där Joe & The Juice ligger. Gick in och det fanns så mycket fina blommor där och det luktade så gott! Sen gick man in en sväng på Åhlens självklart!

När familjen hade kommit åkte vi vidare till Skanstull och gick till restaurangen The Border - Burger vs Burritos. super mysigt ställe riktig mexikans restaurang känsla när man är där. Man kunde välja mellan Bugers eller Burritos, självklart, men om man inte känner för det fanns det också sallader. Jag valde en kyckling burrito och beställde pommes och guacamole till det. super gott!

Likes

Comments

Högst upp på min önskelista i år dessa super snygga Isabel Marant skor! Så sjukt snygga och passar till allt. Passar prefekt till oss kortare tjejer som inte vill gå runt med stilettklackar hela dagen. Har provat storlek och allt så nästa gång lönen kommer är dessa skönheter mina!

Likes

Comments