Header

*Dette innlegget er reklame og inneholder annonselenker.

Kan man noen gang ha for mange deksler? Riktig svar er nei. Jeg vet ikke med deg, men mobilen min er broren min. Den fortjener å se bra ut og er et viktig smykke som jeg bærer med meg rundt hvor enn jeg går. Jeg sier ikke nei takk til å få alle dekslene fra Ideal of Sweden i posten for å sii'rre sånn. Jeg eier allerede 2 og ser litt på hvilket jeg skal ha som et tredje. Denne gangen skal jeg ha et hvit eller svart med marble design på. Også har jeg jo lyst på en powerbank i mønsteret Floral Romance. Og jo: en mobil-magnet-holder til bilen min hadde vært helmaks.

NÅ skal jeg slutte å bable. Jeg har nemlig en rabattkode til dere.
Nå kan du unne deg hva som helst inne på Ideal of Sweden og få 20% avslag ved å bruke rabattkoden "Lailan".
Jeg har valgt ut mine favoritter og viser dere nedenfor. Jeg har kategorisert litt, bare for å gjøre det litt mer oversiktlig.
De utvalgte produktene kan være et godt julegave-tips, bursdagsgave-tips eller bare en liten gave man unner seg selv. Ideal of Sweden har deksler til alle type telefoner, så sjekk det ut. Her er noen av mine favoritter.

NOE FOR HENNE 💁

https://idealofsweden.no/produkt/fashion-case-ss17-iphone-8-floral-romance/

Fra venstre: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

Fra venstre: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

NOE FOR HAN ​🚶

Fra venstre: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

Fra venstre: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

LOMMEBOK-DEKSLER 

MAYFAIR
CLUTCH

FOR ALLE TYPE TELEFONER
Svart lommebok-deksel HER
Rosa lommebok-deksel HER
Grå lommebok-deksel HER
Marineblå lommebok-deksel HER

TIL BILEN 

Magnetisk mobilholder HER

Metallbrikke HER / Car vent mount, magnetisk mobilholder HER

LADING 

Powerbanks

Fra venstre: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

Fra venstre: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

SKJERMBESKYTTERE

Skjermbeskytter fås kjøpt HER

- Bildene over er lånt av www.idealOfSweden.no

Jeg gjentar:
skriv inn rabattkoden "Lailan" og få 20% avslag på hele kjøpet. Happy shopping

Klem, Lailan

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Goood morgen verdens fineste mennesker.
Det er alltid en ting jeg skryter skikkelig av i forhold til bloggen min og leserne mine, og det er at folk er så sinnsykt tålmodige med meg. Det gjør at jeg alltid går rundt med en aktiv hjerne som jobber på spreng for å samle inn nye ideer til dere. Jeg lener meg jo på at dere alle er studenter eller hardtarbeidende mennesker som er tatt av perioden selv, så er ikke forventningene så store likevel. Det er siste uken min i eksamensperioden, og om akkurat 10 dager har jeg juleferie. Jadda!

Det er mandag igjen og bare 5 dager til helg (heheh). Jeg starter mandagen med en oppsummering av uken som gikk, da det er en spalte ganske mange liker veldig godt.

Ukens irritasjonsmoment 

Det er vel ingen hemmelighet at jeg tar t-banen hver morgen for å komme meg til skolen eller jobben. Vi kjenner meg: jeg er morgengretten og synes ikke noe særlig om noen på morgenkvisten. Denne uken har det altså irritert meg så særdeles at mennesker som sitter ovenfor meg puster med åpen munn. Morgenånden til en totalt fremmed er ikke akkurat en preferanse jeg liker å ha. Denne uken har jeg altså måttet holde pusten i store mengder fordi jeg nekter å puste inn dårlig ånde. Jeg har min egen å leve med, og det er mer enn nok.

Ukens video

Denne uken bytter jeg ut sang med video, hvor kortfilmen til Farid hedres. Nå er den endelig ute, så nå kan dere jo se hva jeg skrøt så fælt av. Denne fortjener en god plass i kategorien fantastisk🙌🏼

Ukens nedtur 

Ukens nedtur har definitivt vært denne perioden vi sakte men sikkert synker inn i. Jeg kan jo ikke snakke på vegne av alle andre, men denne perioden i året kaller jeg for depresjons-måneden. Kulden treffer som en vond sannhet, det oppstår mangel på motivasjon og alt er så himla ork. Hvis EN person til sier at november er koselig, kommer jeg til å rive av meg håret.

Ukens flause 

På Tirsdag satt vi på et grupperom og jobbet med naturfag. Med vi mener jeg lese-squaden min. Jeg hadde drukket ferdig min Redbull og begynte på Elcin sin. Jeg fikk beskjed om å slutte å drikke Redbullen hennes (fordi hun av en merkelig grunn liker å nyte den i 4 timer), men jeg tok ikke imot beskjeden.

I siste omgang løftet jeg opp Redbullen og kastet i meg siste slurk; i det jeg hadde munnen full, skriker Elcin "NEI, ikke ..." og før jeg visste ordet av det, spyttet jeg ut all innholdet. Det var ikke mer Redbull i den boksen, det var en gammel snus og noe dritt som skal være innholdet i snusen...

Hvis jeg sier at det smakte bæsj, er det helt sikkert en smarting eller to som spør om jeg har smakt bæsj - så jeg sier heller at det smakte et helvette for det vil jeg påstå at jeg har vært borti.

Ukens tanke 

Toppblogger Andrea Badendyck la ut en snap hvor hun gir ut en rabattkode som kan brukes for å få 20% rabatt på leppefillers. Bloggere jobber jo med mye rart og får nærmest betalt for å bruke utvalgte toalettpapir, men er det en ting som aldri blir aktuelt i mine øyne, så er det at bloggere reklamerer for leppefillers og annet. Er det greit å bruke jenters usikkerhet for å tjene penger? En ting er å være blant mengden med folk som ser på inngrep som løsningen til et bedre liv, men en annen ting er å drasse med seg og motivere unge jenter til å ta del i det!! Blir helt paff jeg.

Ukens mest randomme telefonsamtale 

Ja, på onsdag tikket det inn en telefonsamtale fra Somalia! Jeg begynner å bli noenlunde ukomfortabel med disse internasjonale telefonsamtalene.

J​eg håper alle får en riktig fin uke! 

Klem, Lailan

Likes

Comments

All I need is coffee and some good company 

Mine fine babes💛

Gode venninner og en iskald frappe er alt jeg trenger for å ha en vellykket dag. Det er lenge siden jeg har sosialisert meg skikkelig, så et møte med jentene over en kopp kaffe var etterlengtet. Det var en god dose latter og skikkelig catch-up. Er det en gjeng med jenter jeg aldri går lei så er det disse. Et skikkelig avbrekk fra eksamenslesingen.

Jeg er klar over at det er mindre oppdateringer om dagen, men vi er vel alle så absorbert i bøkene at vi forstår hverandre? Ja, jeg går utifra det. Studentlivet er så spesielt: vi er et flertall med studenter som drøyer eksamenslesingen og ender opp med å slite samtidig. Det er liksom så betryggende å vite at jeg ikke er alene på en tynn tråd, det letter på mitt miserable student-hjerte.

Jeg ønsker alle studenter masse lykke til i eksamensperioden.

Klem, Lailan

Likes

Comments

Ukens irritasjonsmoment

Denne uken er intet unntak fra alle andre, hvor mennesker, tekstmeldinger og andre ting klarer å irritere meg grenseløst. Denne uken var det særlig to ting som tok seg skikkelig ut.

For det første den irriterende meldingen fra Talkmore hvor de minner meg om datamengden min. Talkmore er litt sånn som et inkassobyrå; de elsker å gi deg nedtur på en formell og fin måte. Takk for at jeg blir fortalt hvor lite mengde med data jeg har, nå kan jeg åpne 4G'n med dårlig samvittighet resten av måneden.

Et annet irritasjonsmoment er denne t-bane turen hjemover på en sen ettermiddag. Jeg var trøtt og helt i min egen verden. Jeg skvatt litt opp når det plutselig stormet inn en fult beruset mann i 50-årene. Det var MANGE ledige plasser, men han plasserte seg selvfølgelig RETT ved siden av meg, så nærme at jeg følte jeg hadde han på fanget mitt resten av turen. Det var jo ikke sånn at jeg turte å reise meg opp og sette meg et annet sted heller, for sånt gjør man ikke med mindre man vil ha en narkis på nakken...

Ukens applaus 

Ukens applaus går til meg seeelv (lol, skikkelig selvdigger) som klarte å gjennomføre et lite mål jeg hadde satt for meg og som hovedsakelig er helt utenfor min komfortsone. Et mål som gikk ut på at jeg skulle smile til totalt fremmede mennesker jeg fikk øyekontakt med. Typisk norsk? Langt ifra. Unntaket var å smile til unge gutter som kunne misforstå og tro at jeg la an på dem.

Mitt lille mål var suksessfullt og gjorde noe med hele dagen min. Man føler seg som et bedre menneske og vet aldri hvor mye det kan påvirke en annen person. Små gleder i hverdagen! Det er noe jeg utfordrer deg til å gjøre neste gang du ser noen som glaner på deg: smil til dem.

Ukens sang

For Fresia (feat. Conor Maynard) 💔

Ukens nedtur

Mac-laderen min har tatt farvel og måtte selvfølgelig svikte meg på mine viktigste dager. Det er særlig nedtur da jeg er halvveis i redigeringen av en challenge-video til dere, så nå går det litt treigt i svingene. Dere får bare være tålmodige med meg..

Ukens samtale

Ukens person 

Denne ukens person er en jente som har skilt seg ut med så fine kommentarer og gitt meg en helt spesiell glede med mange fine ord. En jente som jeg ble nysgjerrig på, så jeg klikket meg inn på Youtube-kanalen hennes og fant en hel haug med morsomme videoer. Noen mennesker klarer bare å lysne opp foran kameraet og snakke spennende. Denne jenta heter Nilofer, @Namini, og er definitivt ukens person. Husk å sjekke ut YouTube kanalen hennes, der heter hun Nilofer Amini.

Ukens høydepunkt

Denne ukens høydepunkt er gårsdagens festligheter. Jeg var nemlig en av de heldige som var invitert på premieren av kortfilmen Lady in Black, av selveste Farid Dino Omer. Denne mannen er et av de dyktigste menneskene jeg vet om og en suksessfull regissør. Budskapet i kortfilmen var sterkt og pregende.

Som Farid sa: "en kunstnerisk stemme for de som ikke har en stemme" Kortfilmen var 10/10. Det var også utrolig morsomt og lærerikt å se behind the scenes, all arbeidet som er lagt i filmen og så mange følelser. Det var akkurat det som gjorde kortfilmen så realistisk og bra. Det var en ære å få være med på premieren av Lady in Black og en stående applaus til Farid.

*  *  * 

Jeg håper alle får en riktig fin uke. Jeg setter pris på tilbakemeldingene deres og er utrolig glad i dere!

Klem, Lailan

Likes

Comments

Om man bare hadde visst hvor mange mislykka bilder som står bak et perfekt "dagens outfit". Det er helt normalt å knipse 300 bilder av et antrekk med litt forskjellige bakgrunner. Baksiden med det er alle timene foran mac'en hvor man skal velge ut de aller beste bildene. Det er alltid en, to eller 281 bilder som er helt på trynet. Bildene som ikke blir med videre går jo selvsagt rett i papirkurven. Den siste perioden har jeg imidlertid samlet litt på de mislykka bildene som har blitt tatt, nettopp fordi slike innlegg er spennende å lese. Jeg har laget et slikt innlegg før, det falt veldig godt i smak, så da kjører vi på med ny runde.

Funfact: 

I innlegget igår publiserte jeg noen antrekksbilder. Jeg hadde hendene i lomma på nesten alle bildene, ikke fordi det er kult, men fordi jeg frøs ihjel. Det ser man fint på bildet over.

. . .

I skrivende øyeblikk sitter jeg på et stillerom og "leser" til det kjedeligste faget som har blitt oppfunnet i Norges historie. Hvem interesserer seg egentlig i Geofag? Jeg lurer på om utdanningssystemet betaler geofag-lærere trippelt for å undervise i faget, det er jo et hersens forjævlig fag. Steiner, jordskred og grunnvannsspeil er ting jeg virkelig ikke kunne brydd meg mindre om. Ikke spør meg om hvorfor jeg valgte å ta opp faget, for da blir jeg nødt til å spørre deg om det samme. Jeg får se å komme meg tilbake til pensum, så ønsker jeg deg en utrolig fin tirsdag.
Klem, Lailan

Likes

Comments

Det er på'n igjen med en ny uke, full av ærender og forpliktelser. Jeg har hatt en avslappende helg og belastet kroppen minst mulig, så nå er jeg fulladet til en ny og produktiv uke. Sånn bortsett fra at det har vært jordskjelv i området og så kaldt at innvollene mine har truet med å komme ut, har jeg det veldig veldig bra. Jeg har startet med vinterjakka for fult og eier ingen skam.

Dagens antrekk får dere nå servert på sølvfat, hvor jeg altså har på meg en bluse som er kjøpt i London og ellers litt svarte og gull detaljer. Vesken er forresten Rozan sin, den stjal jeg idag morges og det kommer hun til å finne ut av når hun leser bloggen min litt senere idag...
Jeg prøver å oppdatere så ofte jeg kan, men prøver samtidig å holde kreativiteten min gående på rett vei. Hvis dere ikke hører fra meg på en dag, så er det mest sannsynlig fordi jeg prøver å unngå meningsløse innlegg som er skapt for oppmerksomhetens skyld.

Enten blogger man fornuftig, eller så unngår man å blogge, er det ikke det man sier? Ha en nydelig mandag.
Klem, Lailan

Likes

Comments

Ukens flause 

Jeg var ekstremt sliten på onsdag, hadde satt alarmen til 07:00, men nektet å bevege meg til jeg innså at klokken var 07:42 Jeg tok på meg det første jeg fant, med et øye åpent og et annet som ikke samarbeidet. Når jeg kom til skolen og kom meg gjennom et par timer, innså jeg at jeg hadde tatt på meg buksa feil vei..... Jeg hadde med andre ord gått rundt som en tufs.

Ukens opptur

Når man nærmer seg november og skolen presser på som onde svigermødre, er det ingen oppturer å finne i hverdagen. Likevel klarte brun og blid å gjøre hverdagen litt enklere og koseligere ved å fylle på appen min med litt gratis sol. Om det er en hyggelig måte å fortelle meg at jeg ligner på et lik eller ikke, er for meg et godt spørsmål.

Ukens nedtur

Denne uken har det vært skikkelig nedtur å måtte prioritere eksamen og velge bort treningen. Jeg har rett og slett ikke mulighet til å kombinere så mye samtidig, så det enkleste for meg har vært å utelukke treningsøktene litt. Men jeg legger ikke skjul på at jeg savner sene treningsøkter med elixia-gjengen.

Ukens antrekk

Ukens sang

Jeg er ganske åpen når det kommer til musikk. Jeg har ingen verdens problemer med å høre på en helt gresk sang; hvis rytmen treffer sjela mi, nyter jeg den like there was no tomorrow. Jeg har med andre ord ganske internasjonal musikksmak. Denne uken er det særlig en sang som har gått på repeat og det er den albanske sangen
A Do Si Kjo av Ronela Hajati
Dere (som ikke allerede har hørt den) MÅ høre på denne. Den har en helt syk beat.

Ukens irritasjonsmoment 

Ukens irritasjonsmoment er definitivt telefonsalg på en fredagskveld. Det kommer inn helt sjukt randomme telefonnummere på telefonen min. Jeg tar ikke opp nummere som starter på 39, rett og slett fordi det høyest sannsynlig er en arbeidsledig mann eller kvinne som prøver å gjøre mest mulig salg på jobb, men 4 ubesvarte anrop på en fredagskveld burde vel gi et lite snev av noe hint? Noen telefonselgere er bare et stort irritasjonsmoment i seg selv (Sorry til lesere som er telefonselgere ...)

Ukens person

Denne ukens person er en jente som har preget hverdagen min skikkelig. Jeg ser henne hver dag og digger den sterke personligheten. Vi har lest sammen, danset sammen, oppmuntret hverandre og tålt trynet på hverandre de siste dagene. Jeg snakker selvfølgelig om Elcin. Jeg digger jenta mer enn noe annet💛
Klem, Lailan

Likes

Comments

"Anna, kan jeg låne brillene dine?" 
"Ja, selvfølgelig"
"Bra, fordi jeg orker ikke ansiktet mitt idag" 

Tjo og hei, best people ❤ Det er fredag igjen og dagene flyr unna. Her går det i kaffe og sukker for å overleve en sliten hjerne og en svak eksamensperiode. Jeg merker at jeg sakte men sikkert begynner å gå tom for ideer til blogginnlegg. Jeg etterspør derfor desperat etter ideer og ønsker. All hjelp er god hjelp.

Over til noe annet. Før vi tar helgen, skal jeg dele noen lifehacks med dere. La oss se om det faller i smak..

. . . 

1.

Sover du gjennom alarmene dine? Sett telefonen din i et glass og skap en skikkelig fest på morgenkvisten.

2.

Ikke tid til å finne fram strykehjernet? Bruk en rettetang til å "stryke" kragene på skjorta di.

3.

Bruk neglelakk til å markere øreproppene og laderen din, så blir du ikke anklaget for å ha tatt laderen eller øreproppene til noen.

4.

Hvis du vil laste ned en video fra Youtube, skriv "ss" mellom www. og Youtube og last ned sangen direkte.

5.

Brent tunga etter å ha drukket noe varmt? Sukker på tunga kurerer det.

6.

Hvis du lakkerer innsiden av ringene dine med klar neglelakk, unngår du grønne ringer rundt fingeren(e)

7.

Før du kaster en postit-lapp: kjør den gjennom hullene i tastaturet og samle støv og rester.

8.

Lei av at glidelåsen på buksesmekken alltid ramler ned? Bruk en rund nøkkelring, fest den til glidelåsen og fest den på bukseknappen.

9.

Bruk en kleshenger med "klips" til å holde oppe boka når du leser pensum. Perfekt for ryggen, øynene og hjernen.

10.


Når du varmer opp gårsdagens middag, lag en tom sirkel i midten av tallerken, så varmes maten mye fortere.
Jeg håper innlegget falt i smak. Ønsker dere en riktig god helg, så skrives vi plutselig igjen.
Klem, Lailan

Likes

Comments

På denne bloggen går det mye i irritasjonsmomenter og alt som irriterer meg. De som har fulgt meg lenge har gjort seg vandt til det, mens de nye leserne må nok begynne å gjøre seg vandt til det. Talentet mitt ligger i ironiske tekster: og det gjerne punktvis, så det kommer ikke til å ta slutt her inne. I det siste er det et par ting som har tatt seg litt ekstra ut, så la meg presentere deg for syv punkter som fint klarer å gå meg på nervene.

Stønnelyder på treningssenteret.
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til enkelte treningsentusiaster, særlig menn i 40åra som puster og peser og stønner halvt ihjel. Det er jo helt voldsomt. Hør her Ole, hvis 95 kg er for mye for deg å bære, så ta heller 70kg, så slipper jeg skvette og bekymre meg for at noen dør i gutte-hjørnet.

Merkelige Facebook-invitasjoner.
Jeg har opplevd å bli invitert på merkelige Facebook-grupper gjennom årene. Det blir særlig irriterende når jeg har lagt ut et innlegg hvor jeg venter spent på respons, så kommer det varsel, men det viser seg å være en invitasjon på arrangementet "Lynkurs i strikking av hamsterklær" eller "hvordan spise 13 maiskolber på 15 minutter". Falske forhåpninger og en hersens irriterende varsel.

Feilparkerte biler som tar mye plass
Små biler som tar 3 plasser på en parkeringsplass fordi de av en merkelig grunn tror det er greit å ta seg friheten til å parkere skrått. Kan noen komme og taue port denne polo'n så vi andre kan parkere bilene våre?


Jenter som kaller kjæresten for gubben.
Jenter, over 16 år, litt under 30, som kaller kjæresten sin for "Gubben". Jeg vet med sikkerhet at jeg hadde blitt fornærmet om jeg hadde blitt kalt for en gubbe i en alder av 22. Det er jo faktisk disse jentene som må bli invitert i de spesielle arrangementene: "Lynkurs i hva man IKKE kaller kjæresten før man er 45 år"


Illeluktende snusbokser i nesa på meg.
Mennesker som våger å åpne snusboksen sin i nesa på meg har jeg ingenting til overs for. Skal jeg finne fram makrell i tomat-boksen min og åpne den i nesa på deg, kanskje?

2001 ringetoner.
Er det ingen som kan fortelle Turid at man ikke bruker så voldsomme ringetoner lenger? Orkester-lyder på en mandag i t-banen er langt mer enn hva jeg klarer å håndtere. Særlig når klokken er 07:38 og jeg jobber med en positiv innstilling hvor målet er å klage mindre og smile mer.


Når man ikke har vokst ut av 2008.
Denne er vel satt på spissen og litt i overkant av dramatisk. Men jeg blir helt stresset av de som bruker ord og uttrykk som man sluttet med i 2008. Jeg takler ikke å bli kalt «pena» «bby» og HVERTFALL ikke at du slenger på en xD på slutten av setningen. Men halo, har du ikke hørt om en eneste emoji? Hvis du kaller meg pena, så blir jeg automatisk satt ut, før jeg føler meg presset til å kalle deg bby...


Klem, Lailan

Likes

Comments

I Norge er det ikke noe tvil om at høsten er her for godt. Det merkes hver gang man kommer ut døren og kjenner kulden i ansiktet som en vond sannhet. Apropos vond sannhet: jeg har 3 innpåslitne eksamener som venter på meg. De hvisker i øret mitt og lar meg ikke sove på kvelden. Jeg har vært så sjukt treig med å komme i gang dette semesteret. Er det en ting jeg har funnet ut om meg selv de siste årene, så er det at jeg jobber så forbanna godt under tidspress - hvilket som tilsier at jeg jobber minimalt når jeg først har god tid.

Tilbake til overskriften. Nå er det dags for litt antrekksbilder, tatt av bloggpartner
@annarasmia.
Disse skoene er fra Nelly og de fineste Over Knee'a jeg eier. De sitter så fint på og er et av de bedre hælene man kan gå i, til å være så høye. Jakken jeg har på er også et av de jeg føler meg finest i. Den kan kombineres med så mye og er et plagg som kan løfte opp et kjedelig og ganske basic antrekk.
A n t r e k k 's   d e t a l j e r
Jeans: River Island
Jakke: Zara
Sko HER (annonselenke)

. . .
Eksamensperioden er i gang for fult, jobben tilkaller, kroppen trenger trening, bloggen trenger oppdatering, men jeg vil påstå at jeg har kontroll i alle fronter. Jeg lyver hvis jeg påstår at jeg er en person som har orden på livet mitt, så jeg skal heller tørre å påstå at jeg jobber med å holde ro i alle fronter, slik at ting går som de skal. Nå er det lunsjen som tilkaller og jobb som må unnagjøres.

Jeg ønsker dere en hel bøtte med energi og godt humør på en så grå tirsdag.
Klem, Lailan

Likes

Comments