Header

Rosa har vært min svakhet så lenge jeg kan huske. Min aller første touch-telefon før iPhonen kom var en samsung med rosa bakdel. Så startet jeg på ungdomsskolen og begynte å kjøpe inn rosa bukser (ikke at jeg er så veldig stolt av det!). Jeg feiret 18års dagen min med et rosa tema, tvang på alle jentene rosa kjoler og nektet å ta inn så lite som godteri som ikke var rosa. Jeg har heldigvis roet det hele litt ned. Jeg sliter dog med å unngå noen kjøp her og der når rosa-fargen treffer sjela mi.

Dette antrekket må være et av mine topp 3 favoritter. Jeg har en svakhet for lyserosa plagg. Skinnjakken kjøpte jeg i London. Det var ingen tvil om at den skulle bli med meg hjem; koste hva den koste vil. Den var utsolgt over alt på Zara, så det at jeg fikk øye på den inne på Bershka var et lykkelig øyeblikk. Pink love💗
Pink isn't just a color - It's an attitude 
Details

Jakke og topp: Bershka
Bukse: River Island
Sko: Hm
Solbriller: Versace

Det er når du kan bruke telefonen din som et smykke, at du vet du ha funnet det perfekte dekslet.

Dekselet får du kjøpt HER (annonselenke)

Klem Lailan 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Da var det på tide å oppdatere Youtube- kanalen min. Denne gangen med en vlog fra London. Jeg har ikke nevnt noe på bloggen, men de som følger meg på Snapchat (Lailanbamarnii) fikk med seg at jeg befant meg i London i et par dager. Jeg valgte å filme inn deler av turen for å ta dere med til verdens koseligste by. Dette er fjerde gangen jeg besøker London og det blir bare bedre og bedre.

Jeg håper dere liker videoen. Husk å se den i full HD-kvalitet. Abonner gjerne på kanalen min for flere spennende videoer. I'll see you around ❤


Klem Lailan 

Likes

Comments

Hei dere. Jeg håper alle kommer seg smertefritt gjennom denne tirsdagen. Hvis denne dagen blir noe verre enn gårsdagen, så hopper jeg ut a vinduet, for gårsdagen går meg fortsatt på nervene. I skrivende stund tvinger jeg i meg kullsvart kaffe, brekker meg selv og hører på en sykt fin arabisk sang.

I helgen var jeg og Anna innom Albert Bistro på Aker brygge for å nyte en god lunsj mens praten gikk. Vi satte oss i hjørnet som kalles bloggers corner. Om de oppfant konseptet for å gi bloggere en fordel, eller fordi de øvrige gjestene gikk dødens drittlei bloggere som bruker mer tid på å knipse bilder enn på å sette seg ned og spise - er et sykt godt spørsmål.

Vi var begge positivt overrasket over hvor godt en salat faktisk kan smake. Etter å ha spist ferdig, var det duket for dessert. På bordet hadde vi makroner og fransk Tarte Citrons. Helt himmelsk.

Jeg anbefaler Albert Bistro på det varmeste. Ikke bare er det elegant med god mat, det er også bildevennlig. Et lite tips hvis du er opptatt av en fin feed på Instagram eller generelt glad i å ta fine bilder; dette er det perfekte stedet å slå seg ned på. Gi det en sjanse og oppdater meg.


Franskinspirert interiør 

Ønsker alle en riktig fin dag, vi blogges igjen 💛

Klem Lailan 

Likes

Comments

Ny bok. Blanke ark. Samme verden; men nye muligheter.

Mitt navn er Lailan. Jeg er 22 år gammel, jusstudent og akkurat høy nok til å ta SpeedMonster på tusenfryd.
Hvis du blar noen hakk nedover, vil du kanskje klø deg i hodet i noen sekunder, før du høyest sannsynlig forstår at jeg er en gammel blogger som har overført med meg 6 års arbeid til et helt nytt miljø.

Jeg er altså ikke den eneste som trer inn i en ny verden. Sammen med meg har jeg en gjeng lesere. En gruppe mennesker som har et hjerte av gull og som har doktorgrad i evnen til å løfte meg opp. Jeg har med meg ryggraden min.

Jeg vil kategorisere denne bloggen som generell. Her inne er det ufiltrert. Det vil være treningsrelaterte innlegg, kostholdstips, antrekksbilder, humor, samfunnsengasjerte innlegg, personlige innlegg og muligens et ekstra innlegg i uken om alt som irriterer meg. Jeg har store klage-tendenser; hvorfor må Gudrun spise knekkebrød i t-banen? Hva er det som gjør at Leidulf må kjøre så tregt at han skaper trafikk og forsinkelser?

Jeg ser frem til å blogge hos Nouw.

Denne uken skal jeg tillate dere å bli ordentlig kjent med meg. Dere skal derfor ikke se bort ifra at det oppdateres jevnlig med innholdsrike innlegg. Jeg starter mitt første innlegg med noen antrekksbilder som er tatt av Nouw's flinkeste blogger - @annarasmia


Jakke - Kouture
Topp - Bershka
Bukse - Zara

Sko og veske - Primark
Klokke - Daniel Wellington
Kjede - Bjørklund

Vi skrives igjen!

Klem Lailan 

Likes

Comments

Hallo dere ♥
Her har alt handlet om en super familiehelg. Det har vært to gledesfylte dager hvor all hverdagsstress ble utblokkert mens de små øyeblikkene betydde alt. Jeg er helt ute av rutine og ganske sliten av det. Men viktigst av alt er at jeg har det BRA. (Oi, det var strengt) Jeg håper alle har det bra. 

Noen andre enn meg som var på Aker Brygge idag og opplevde 17. mai all over again? Så. mange. mennesker. Vi er velsignet med sol og sommer i etterkant. Vi tok turen ned til Tjuvholmen mens vi nøt en deilig frappe. Kameraet ble med og dokumenterte følgende bilder til dere. 

Husk forresten å bruke rabattkoden "Lailan20" for å få 20% rabatt på hvilket som helst deksel HER. #Snikannonsering. PS: rabattkoden går ut idag, så vær raskt ute. 
Noen som merker noe litt utenom det vanlige?
Klem Lailan 

Likes

Comments

Inneholder annonselenker.
Produktet er sponset.
Hei dere ♥

Nå skal vi snakke om noe for de deksel-glade. Det er nemlig litt ironisk at jeg dedikerer et helt innlegg til et telefon deksel når jeg aldri hadde gjort det for et år tilbake eller to.

For nærmere et år tilbake, kanskje to, hadde det aldri vært av interesse å pakke inn telefonen min i et deksel - hvorfor skulle jeg det? En splitter ny og fresh iPhone, også skulle jeg surre den inn i et deksel for å ta vare på den? Nope, det var ikke min greie. Jeg gikk alltid rundt uten deksel. Det var godt å holde en naken telefon og enda bedre å se på. Etterhvert var ikke synet like tilfredsstillende lenger. Jeg benyttet meg av eBay og bestilte 2 kule deksler til iPhonen min. Problemet var vel at etter en drøy uke så det ut som jeg hadde brukt dekselet til å bygge et sandslott i sandkassa. Et hvit deksel ble fort brunt og havna deretter i søppelkassen. Billige deksler har kort levetid. Det slo meg aldri at jeg kanskje skulle betale litt ekstra for et fint og holdbart deksel.

Etterhvert ble jeg introdusert for Ideal Of Sweden. Det er mye som inspirerte meg inne på nettsiden. Det første som fanget oppmerksomheten min var at det var for mye bra å velge mellom. Prisene er hårreisende bra til å være så fancy. Men hva som virkelig fascinerte meg var konseptet til Ideal of Sweden; du kler iPhonen din etter situasjon, humør og personlig stil. For et konsept!

Dette er månedens anbefaling: et deksel av god kvalitet til en råbra pris. Det er veldig viktig for meg å vise fram et deksel som jeg selv er 100% fornøyd med. Det kan dere være veldig sikre på.

There are a hundred ways to wear a flower 

Dekselet er stilrent, samtidig pent og sabla digg å ta på. Jeg synes også dekselet ser bedre ut i virkeligheten enn det den gjør på bildene. Jeg gikk rundt og beundret telefonen min de første dagene, litt sånn som man gjør når man har støpt nye negler.​
Du kler på telefonen din og gjør den til et smykke som en del av antrekket ditt.

Nå har jeg en rabatt kode til dere! Velg ut et deksel etter eget ønske HER og bruk koden "Lailan20" i kassen for å få hele 20% rabatt. Det kan man ikke klage på, kan man vel? Rabattkoden varer til 27. august, så vær tidlig ute. ​
Vi skrives ♥

Klem Lailan 

Likes

Comments

Inneholder annonse

Outfit details 
Topp Bikbok
Skjørt HER (annonse) 
Solbriller Versace 
Veske og sko Floyd by Smith 
Klokke og tilhørende armbånd Daniel Wellington 
Gullarmbånd med blå detaljer (gave) Ring (Lånt av Anna) og Annet armbånd (HM)

 


Halloen dere ♥ Jeg har helt glemt å dele dette antrekket med dere. Jeg elsker denne toppen fra Bikbok. Ikke bare er den i favorittfargen min, men også såå fin og kan kombineres med så mye. Akkurat denne gangen ble det med et av mine favorittskjørt (som forresten kun koster 89kr nå).

Dagen idag har vært daff og slitsom. Jeg krysser fingrene for en mer produktiv dag imorgen. Vi skrives igjen imorgen, dere ♥

 

Klem Lailan 

Likes

Comments

3 år i Hønefoss er gjennomført. Jeg har blitt rikere på kunnskap, trosset min frykt og blitt tre år smartere. Reisen i Hønefoss startet med en lilla buss, en enkelbillett for 100 kroner og 90 minutter med klam luft. Etter å ha sittet i bussen i 20 minutter smalt det ut: "Skal vi sitte i denne bussen i 3 år?". 10 beinharde skoleeksamener senere utgjorde en velfortjent bachelorgrad. Anbefaler jeg Hønefoss? Det har ikke vært lett. Det har vært dager hvor jeg har klappet sammen bøkene og sett på TV resten av dagen fordi "jeg heller skal gifte meg med en rik mann og glemme utdanning". Heh. Det er tykke bøker å komme seg gjennom. Men har ikke alle studier det? Jussen er heller ikke bare bøker. Den andre og "tause" siden av jussen som vi ikke snakker om er gøy. Det handler om hvordan du argumenterer for en sak og hvordan du kan bruke faktum og juridiske anførsler på samme papir uten å ha en kaotisk tekst. Det indre talentet du har av å argumenterer så godt for din egen sak at du gjør motparten usikker på sitt eget faktum. Å pendle. Jeg vil på en måte si at det tyngste ved denne reisen har vært reiseveien. Som dere sikkert vet, pendlet vi i hele tre år. Jeg vet at miljøet i Hønefoss var koselig og at det helt sikkert ville vært hyggelig å bo i Hønefoss. Likevel vil jeg på en annen side si at pendlingen har vært en positiv del av utdanningen. Det er så mange minner å hente i en tre års reisevei. Hvis jeg kunne velge på nytt, hadde jeg fortsatt pendlet til Hønefoss hver eneste dag, med verdens beste gjeng. Ikke alle forelesningene har vært like bra. Jeg synes det ville vært overfladisk om jeg skulle påstå at alle forelesningene var perfekte. Det har nemlig vært langt ifra perfekte forelesninger. Jeg har mine utvalgte forelesere jeg aldri glemmer. Likevel har det vært forelesere jeg fortsatt blir litt satt ut av. Forelesere som jeg ikke har lært noe av og forelesere som garantert ikke er noe å skryte av. Forelesere er forskjellige og det er vi også. Det er noen man liker bedre enn andre. Det vil du som student oppleve uavhengig av hvilket studie du velger. Men foreleserne har i en helhet gjort opplevelsen bra. Jeg angrer fortsatt ikke på at jeg møtte opp i (nesten) alle forelesningene. Tips: møt alltid opp i forelesningene.Selvstudium kan være tøft. Det er ikke til å legge skjul på at jussen er et selvstudium. Du sikrer deg ikke en A ved å lene deg på kunnskapen fra forelesningene uten å lese for å si det sånn (Erfart). En ulempe med jussen er at det er mye selvstudium. Det er ingen som spør om du har lest 4 kapitler i løpet av uken. As a matter of fact: det er ingen som bryr seg om du har lest. Du er selvstendig. Det opplevde jeg ikke alltid som positivt, da jeg var litt sånn små-avhengig av en anmerkning eller to for å gjøre leksene mine. Det kan gå galt. En viktig ting man må være innstilt på før man starter er at det kan gå galt. Du kan stryke i et fag eller fler; men det betyr ikke at du skal gi opp. Noen ganger forventer du toppkarakter og ender opp med hakeslep når du logger inn og finner en "D". Andre ganger er du helt sikker på en D og finner en B. En viktig huskeregel er at en karakter ikke definerer hvor mye du kan. Kommer man i masteren etter 3 år? 3årig Hønefoss gjør det ikke enklere å komme inn i mastergraden, fordi det ikke finnes en intern overgang. (Intern overgang = man kommer inn i mastergrad med karakterene fra bachelorgrad). Det vil si at snittet ditt (førstegangsvitnemål) står på samme sted som det gjorde for 3 år siden. Etter tre år er jeg nødt til å gå tilbake til Videregående pensum og ta opp fag for å forbedre snittet mitt og komme inn i mastergraden. Når jeg får et høyt nok snitt og kommer inn i Oslo, får jeg dermed fritak for alle tre årene og kommer rett inn på fjerde året. Hønefoss er altså et alternativ for Master i rettsvitenskap og jeg valgte å gripe sjansen istedenfor å sitte hjemme og ta opp fag med det første. 
Hva blir man etter tre år i Hønefoss?
(NB! Dette er informasjon jeg har fått med meg etter en skikkelig research).
En bachelorgrad i Juss er en såpass ny ordning at det er delte meninger ved om man kan kalle det for en "jurist med en bachelorgrad" eller ikke. Etter treårig juss har du noen muligheter. Du kan jobbe som juridisk medarbeider eller trainee på et advokatkontor. Du kan søke på noen barnevernstillinger og på NAV. Du kan bruke graden til å søke deg litt rundt generelt. Det er likevel anbefalt å fullføre mastergraden. Alt i alt er jeg fornøyd med ordningen i Hønefoss. Ordningen ga meg trossalt en bachelorgrad. Jeg anbefaler alle som drømmer om jussen om å velge denne ordningen. Vi har en tendens til å ignorere sjansene vi får og alltid sikte høyest. Hva med å gripe sjansen og ta veien videre når det er tid for den? 

 

Klem Lailan 

Likes

Comments

Tjooohei♥ Håper alle har det fint på en ettermiddag som denne hvor sola er halvveis oppe og går. Selv befinner jeg meg på arbeidsplassen min og skriver til dere. Tenkte å dele dagens lunsj med dere.

Makrell i tomat med en deilig sur salat til, etterfulgt av en frisk og sunn smoothie fra Lille Persille. Jeg kunne levd på sur salat, dere.Jeg håper alle får en strålende tirsdag videre♥

Klem Lailan 

Likes

Comments

WOW! For en enorm respons på mitt forrige innlegg. Når jeg la meg 07:12 igår, tenkte jeg bare "nå er jeg spent på responsen". Når jeg våknet igjen et par timer senere, var responsen ENORM. Jeg føler jeg kjenner dere noenlunde godt nok til å vite hvilke innlegg dere liker godt; men jeg klarer likevel aldri å bli vandt til reaksjonen deres. Jeg blir så glad hver gang dere reagerer. Jeg ser hver eneste kommentar, hver eneste like, hvert eneste ansikt. Jeg setter pris på dere, virkelig. Tusentakk for at dere er dere♥

Her kommer noen antrekksbilder til dere.


Vi skrives igjen ♥

Klem Lailan 

Likes

Comments