Hej venner, det er måske lidt at komme med et indlæg klokke 21.30, men er først lige blevet færdig med ar rydde op, haha. Tænkte jeg ville nogle facts om mig selv, vil prøve at gøre dem lidt udsædvanlige, så det ikke bliver alt for kedeligt at læse. Jeg håber indlægget giver jer et lidt bedre indtryk af hvem jeg er <3

1. Mine forældre bor ikke sammen, det meste af tiden. Jeg vil ikke sidde og forklarer hvorfor, dem der skal vide det, ved det. Og det er egentligt lidt for personlig for til at jeg har lyst skrive det ud her.


2. Jeg overtænker og overfortolker på alting. Yes, og det er så herre nederen. Folk der er bare lidt tæt på mig, ved hvad jeg snakker om. Det her er nok en af de ting jeg hader allermest ved mig selv, fordi det hverken gør noget godt for mig selv eller nogen andre omkring mig.


3. Jeg har svært ved at give slip. Forstå det på den måde, at det er rent følelsesmæssigt, jeg er så utrolig dårlig til at indse, okay det slut færdig. Det svært for mig, at lade en person være om jeg holder af, selvom jeg godt ved, at vedkommende gerne vil have lidt space. Jeg arbejder på det, men indtil må jeg konstatere overfor mig selv, at jeg nok ville være den der blev ved at gå tilbage, selvom det aldrig ville holde. Det er lidt ærgerligt, men sådan er det.


4. Jeg er meget caring. Der er nogle personer, der betyder rigtig meget for mig, det min familie og nogle få venner. (I ved hvem I er <3) Det er vigtigt for mig, at de folk jeg holder har det godt og derfor kan jeg gå helt mom-mood, haha. Men det jo kun fordi jeg elsker jer (; <3


5. Jeg har let til tårer. Jaer, det synes jeg selv er ret nedtur. jeg ville ønske, at jeg var sådan en person der bare kunne holde mine følelser inde og lade som ingenting, men det er jeg bare ikke. Jeg kan bare fortælle, at der skal ikke vildt meget til, for at få mig til at græde, so don't try :D <3


6. Jeg kan godt lide at være alene. Jeps, ligesom at jeg elsker at hænge ud med mine søde veninder og venner, kan jeg også godt lide, at gå en tur ned til vandet alene og bare lige få fred til hjernen.


Håber I kunne lide den, knus L <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej venner

Det er ved at været et stykke tid, at jeg sidst skrev et indlæg og nu hvor jeg alligevel sidder her og venter på min hårkur sætter dig, så tænkte, at jeg lige ville skrive lidt. Som nævnt i titlen er jeg blevet klippet, og det er mega fedt, jeg er rigtigt glad for resultatet. Jeg vil lige sætte nogle billeder ind lidt længere nede i indlægget, så I selvfølgelig kan se det. Vi er ved at være nået nogle dage ind i august måned og et betyder også at skolen er startet, hvilket jeg er meget glad for. Det er rart at se nogle nye ansigter, og faktisk også tanken om at man skal op i skole næste morgen, haha. Den sidste uge af ferien og stadig lidt her nu har været en smule nederen. Det er ikke sådan, jeg bare har ligget hjemme og været totalt deprimeret, men der har bare været nogle dage hvor man ikke rigtigt orkede noget og hvor folk og jeg selv har været lidt sad /: Det her var blandt andet en af grundene til, at jeg valgte at blive klippet. Som person er jeg sådan, at hvis noget går mig på. Så skal jeg på andre tanker, f.eks ved at gøre ting der gør mig glad. Det gør nogen gladere at tage en løbetur eller andet. For mig kan en ny trøje eller en f.eks en tid hos frisøren gøre mig glad, fordi det er noget jeg vil glæde mig til. Som man siger, tiden heler alle sår (uden at overdramatisere det, haha) Håber I kunne lide indlægget.

Hov, nu fik jeg ikke lige forklaret, men er blevet klippet i etager, rettere sagt usynlige etager som min søde frisør så fint sagde, håber I kan fornemme strukturen I håret lidt på billedet, selvom det ikke er vildt tydeligt.

Knus <3

Likes

Comments

Hej venner

Jeg lovede at lave en lille update på den hårfarve/kur jeg havde købt, så her er den. Jeg har med vilje valgt ikke at lægge nogle billeder op, fordi differencen mellem min tidligere hårfarve og min nuværende simpelthen ikke er til at se, hvilket skuffede mig lidt. Som det står på selve pakken er det jo ikke en hårfarve, men color refresh, som skal forfriske din egen hårfarve, hvilket den har gjort. Den har gjort mit hår mere skinnende, blødt og også reddet nogle af de slidte spidser. Jeg havde self set den komme, at måske ikke kunne gøre noget ved min hårfarve, men jeg tænkte, at hvis jeg købte en der var lysere end mig egen kunne det jo være? Men okay, måske skulle den have være endnu lysere ellers måske være blandet op med en hvid, hvem ved. Prøver jeg nok også på et tidspunkt. Hårkuren er noget jeg forsat vil bruge, fordi den har gjort noget godt for mit hår. Og når man glatter sit hår ligeså meget om som jeg gør, han det brug for lidt ekstra kærlighed, haha.


Det blev et kort update og heller ikke helt som jeg havde tænkt, at det skulle skrives, men håber I kunne lide det alligevel. Kram Laila <3

Likes

Comments

Hej vennerne, som nogen af jer måske ved, har jeg i et stykke tid gået med tanken om at farve mit hår, men desværre aldrig helt fået samlet modet til at gøre det. Jeg sad forleden og snakkede med min mor om det, og sammen kom vi frem til, at vi skulle prøve noget midlertidig hårfarve, så det har jeg købt. Jeg har valgt, at købe min hårfarve fra et svensk mærke der hedder "Maria Nila". Det var egentligt min mor der forslog den, men efter at have læst lidt om produktet og set andres anbefalinger, skulle det vidst være ret godt. Produktet er egentligt ikke en hårfarve, men en hårkur med farvepigmenter, hvis det giver mening? Haha. Det skulle være vegan-venligt og alt muligt andet fancy, så jeg glæder mig til at prøve det. Jeg har bestilt min i farven Brown Hazel på nicehair.dk til 219 kr.

https://nicehair.dk/maria-nila-colour-refresh-brown-hazel-300-ml.html

Jeg vil lægge nogle før efter billeder ind af mit hår, så vi kan se om det virker eller ej, jeg skulle gerne få den effekt af mit hår blev lidt lysere, men nu må vi se. Jeg glæder mig til at dele resultatet med jer. Kys Laila


Likes

Comments

Hej piger

klokken er snart 22, og jeg sad egentlig bare med min pc på værelset, og så youtube, men tænkte at jeg lige ville skrive et nyt indlæg. Det er jo mega hyggeligt. Jeg har samlet seks must haves her til sommermånederne. Ejer selv mange disse ting, så de er klart noget jeg vil anbefale jer.

#1 Hvid tee. Dette kommer vel ikke som nogen stor overraskelse, jeg tror rigtigt mange piger er enige i, at en basic tee er et must have til sommeren. De er super praktiske til dage med tøjkrise, fordi de kan gå til alt, nederdele, jeans - U name it. Hvis du ikke allerede ejer en, ville det være super klogt at få anskaffet sig en. Denne her fra Levi's kunne være et super godt eksempel. <3

https://www.zalando.dk/levi-s-the-perfect-t-shirts-print-le221d022-a12.html

#2 ansigtcreme. Yes, en god ansigtcreme er jo altid vigtigt ligemeget årstid, men synes det er herre lækkert når man gør lidt ekstra ud ad hudplejen om sommeren, da (for mit og sikkert mange andres vedkommenden) er den tid hvor man kan undvære næsten alt sin make up. Og derfor kan man godt tillade sig at investere i en god creme. Husk nu, man får, hvad man betaler for. Jeg kan derfor klart anbefale denne darling fra Clinique. <3

https://www.parfumdreams.dk/Clinique/Pleje/Fugtighedspleje/Moisture-Surge-Relief/index_20760.aspx

#3 Nederdel. Sam sagt er det jo sommer og findes der noget mere cute en sød top, nederdel og en bløde krøller? Nej, det tror jeg heller ikke. Derfor har jeg selvfølgelig fået anskaffet mig et par nederdele til sommeren. Personligt synes jeg, at NEO NOIR laver nogle vildt flotte nederdele, og derfor har jeg også valgt at linke til en derfra.

https://www.miinto.dk/p-13485050-shade-small-stripe-skirt

#4 Jeans. Den fjerde ting jeg har valgt er et par jeans. Ja, vi bor i DK, og selvom solen også skinner, kommer vi nok ikke udenom, at vejret ikke altid er optimalt. Så derfor kan det være super praktisk at have et par fede jeans i klædeskabet som man lige kan hoppe når det ikke lige er vejr til bare ben. Har fundet de her fra Samsøe&Samsøe, som jeg personligt synes er super flotte.

http://www.samsoe.com/da/woman/apparel/pants/alice-jean-9356/F17321014.html?cgid=b2c_w_dw_pants&dwvar_F17321014_color=BLUE LOVE&dwvar_F17321014_size=25/32

#5 Parfume. Vi kan alle være enige om at det er et plus at dufte godt. Derfor har jeg også valgt at tage en parfume med. Denne her fra Cloé bruger jeg selv, og kan derfor fortælle, at den er rigtigt god her til sommer. Den dufter super feminint, og så er flasken også mega cute, hvilket betyder noget for mig, haha <3

https://www.matas.dk/chloe-signatur-eau-de-parfum-20-ml

#6 Sandaler. Den sjette og sidste ting jeg har valgt at tage med er par sandaler fra FITFLOP. Jeg har valgt denne sandal fordi den er super behagelig at gå i, og så synes jeg selvfølgelig også den meget pæn. Jeg har ikke set vildt mange piger/drenge have denne sandal, da man for det meste ser folk gå i Birke Stock (som også er en flot sandal), men jeg ville klart forestrække denne her. Har dem i sorte, men nu hvor jeg så den lyserøde, synes jeg faktisk den pænere.

http://www.boozt.com/dk/da/fit-flop/the-skinny-lizard-print_14852333/14852349?group=helper_widget

Håber i kunne lide tingene, synes i hver fald de har været brugbare for mig, kys Laila.

Likes

Comments

Hej piger.

Jeg fandt disse vildt gode opskrifter på de mest lækre drinks i et indlæg på ELLE, Denmark. Skrevet af Stephanie Bang. Jeg tænkte at jeg lige ville dele dem med jer, da vi jo er i årstiden for kolde og velsmagende drink. Så læs med her!

PINEAPPLE KISS

- Blend kødet fra en ananas med 3 dl. kokosvand, og stil blandingen på køl. Kom godt med is og kødet fra en passionfrugt, 1 tsk. kokossirup og vodka i et glas, top med ananasjuice og pynt med noget passion og lidt kokosmel.

PINK'N'SKINNY

- Fjern skrællen på to røde grapefrugter og kør kødet af frugterne igennem en juicer. Server efterfølgende den friske juice med is, vodka, lidt danskvand og til sidst noget jordbærmynte.

CALL ME DETOX

- Blend 1 agurk, 1 citron, 2 æbler, 1 hjertesalathoved, 1 stængel bladselleri og 1/4 fennikel igennem en juicer. Kom noget vodka i den grønne drink og pynt den godt med is og selleri.

LICORICIOUS BERRY & ROOT

- Vask 5 rødbeder, og juicer dem i en juicer. Brug en morter til at knuse 5 friske hindbær i bunden af et glas og bland med 1/2 tsk. lakridspulver. Kom is, vodka og rødbedejuice i glasset, top drinken med noget danskvand og pynt så til sidst med hinbær og lidt lakridspulver.


Håber I kunne bruge op skrifterne. Jeg synes i hvert fald, at de er brugbare og jeg skal helt sikkert nyde en af de her drinks her i sommeren. Tak Stephanie Bang (;

Likes

Comments

Hej Venner

Mit navn er Laila Mana Popal, jeg er 17 år gammel og bor i Solrød Strand sammen med min familie. Jeg har valgt at starte denne blog op, som kommer til at handle om mode, skønhed og lidt om mig selv, fordi jeg tror det kunne været et vildt spændende sted at udforske. Jeg er normalt ikke typen der poster vildt meget på nettet og mine sociale medier, men det vil jeg gerne lave om på! Jeg håber I har lyst til at følge med her på bloggen og, at vi kan vokse os større sammen.

Kys Laila

Likes

Comments