Startet helgen med 1,5års kontroll på Ida Sophie, fikk masse skryt av helsesøster. Hun syntes ida hadde blitt stor og flink siden sist vi var der. Hun har fått mange nye ord, løper, leker og er ivrig på læring. Hun har også fått mange nye tenner som hun er flink til og pusse hver kved.

Etter helsesøster besøket dro vi hjem å tok turen til forsamlingshuset der det er kurong sesong. masse kjentfolk å slekt og møte som vi ikke møter så ofte. Vi var der en god stund før vi dro hjem der middagen ventet på å bli laget for å så spises i godt lag.

Lørdag sto vi opp tidlig for å dra på Rørosmartna, Vi pakket på oss godt med klær og kjørte ivei. Det var en fiin biltur og en super dag der vi fikk se, lukte og smake veldig mye rart og godt. Det var mye smil å latter, pengene fløy i øst å vest på unødvenige ting vi apsolutt ikke trenger men bare MÅTTE ha.

I en gate var det "inngang" til Lysgården Røros. Vi gjikk inn for å se, jeg ble helt i ekstase av hvor mye nydelig håndarbeid disse folkene gjør. Det var lamper i hele rommet i alle fasonger, magneter på hver en vegg, trapp og inngang man så. Det var til og med speil i taket som var veldig morsomt og ta bilde i.

​Så alt i alt var det en super dag.


Laila Marie♡

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Endelig har jeg fått den i hus, har ønsket meg en sånn siden jeg var liten og den første utgaven kom ut. Nå blir det lettere og fikse bildene mine osv som jeg vil.

Bursdagesgave til meg fra meg

Laila Marie

Likes

Comments

Da har bestemt meg for og prøve pånytt med blogg. Det blir noen lange, noen korte og apsolutt mange kjedelige innlegg noen dager! Men skal prøve å skrive og holde det interesangt så lenge jeg klarer:)

Jeg kommer til og skrive om mine dager og mitt liv som alenemor til ei lita tuppe og student. Det blir mer som en hobby og et tidsfordriv for å få utslipp på litt tanker osv:)

Slenger med et bilde av meg selv og Ida Sophie min nydelige datter som er 1år

Likes

Comments