Alltså. WOW:

Ni vet när man får nya verktyg, mentala verktyg alltså. När man får chansen att förändra, att göra tillvaron och vardagen lite bättre. När man är så motiverad att förändra och förbättra. DÄR är jag idag.

Tisdagar.. ja.. inte veckans roligaste dag direkt. Men i morse gick jag på min första nätverksträff som affärsutvecklade och representerade min arbetsplats. Själva huvudakten idag var att föreläsaren Michael Södermalm skulle komma och föreläsa för oss under förmiddagen. Jag hade ju bara hört talas om hans bok, men inte mer än så.. mina förväntningar var inte skyhöga om jag ska vara ärlig. Föreläsningen skulle gälla ledarskap och hur man skapar vinnande team och attityder. Hur bra som helst, alltså wow. Denna mannen är alltså en mental tränare/coach, inspiratör och utbildare. Han har hand om Volvos chefsutbildningar till stor del, där han tränar de blivande cheferna, han har dessutom varit mentaltränare för VM-guldmedaljörer. Hur cool är inte han? Han hade en skitbakgrund rent ut sagt, men han har lyckats fått sådan självinsikt och helt vänt sitt liv för att nu kunna hjälpa andra att göra samma sak som honom. Och låt mig säga dig... SOM han hjälpte mig.


Jag är mitt i en depression, detta döljer jag utåt, dagligen, som att det skulle vara något fult, något smutsigt.. men att få se en människa som också varit där, stå framför mig och vara en sån förebild, ha ett så rikt liv, det motiverar mig. Det gör att jag längtar till att få ta de verktyg som jag fått idag av honom, sparka skiten ur min depression och visa att jag är starkare, jag ska bli en bättre kollega, en bättre ledare, en bättre flickvän... ja.. en bättre människa helt enkelt.

F.om nu är det slut på att gräva ner sig och fokusera på allt som är skit. Jag vill vara tacksam för det jag har.
En sak Michael printade in i mig idag, det var detta:

"Det spelar ingen roll VAD som händer, det som spelar roll är hur jag väljer att reagera på det som händer. "

Min depression kommer vara något jag senare i livet kommer kunna se tillbaka på och faktiskt vara tacksam för att det hände. För detta kommer göra mig starkare, den enda vägen är upp. Det är så jag väljer att reagera på det som hänt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick ett meddelande en halvtimme efter då K skulle vara hemma igår kväll, "Kan du hämta?", en haltande pojkvän med skadad fot var vad jag fick med hem.. Kom hem till kall mat, åt upp och sen gick jag och lade mig, hatar när kvällarna inte blir som planerat. 
Mitt i sömnen väcks vi av att det är ett fruktansvärt störande ljud utanför, flera lägenheter i huset hade tydligen hört det och vi fick sms från grannar som undrade om vi visste vad som hände. Efter ca 1h av letande och funderande ringde grannarna securitas som fick komma och kolla, det var tydligen en markis som gått sönder och slog mot väggen i en av hörnlägenheterna högra upp..

Efter några få timmars sömn inatt gick han upp i morse för att jobba och jag åkte iväg och fick frukost hos mamma och pappa, skönt att få bli lite bortskämd ibland. Fick dessutom ett bidrag till resan, så snälla. 

Nu ska jag försöka plugga lite och få lite vettigt gjort. 


Likes

Comments

​Paris Paris

Hoppas av hela mitt hjärta att det blir fint väder så man kan gå barbent, med fina klänningar och få inviga denna underbara kappa och matchande skor såklart. 

Längtar så mycket. 

Nu är sötpotatisen inne i ugnen och snart ska jag slänga in pulled pork innan mannen kommer hem från matchen. Skönt att iallafall få en middag ihop innan det är dags att sussa. ZzZzzzZzz 
Imorgon ska han upp och jobba, sen drar jag till mor och far och äter frukost och tar någon frisörkund. Sen blir det plugg resterande av dagen. Jippie..

Likes

Comments

Tre timmar på skolan med sista redovisningen för kursen.

Om några dagar är det dags för tenta.

Trodde aldrig att det skulle bli en så stor skillnad med tanke på tempot bara på en termin.

Förra terminen hade vi iofs enbart externa kurser, dvs inte juridik, så möjligtvis kan det vara varför man känner en sån markant skillnad

Redovisningen kändes helt okej med tanke på omständigheterna, efter tog jag och Ida en lunch på en av uteserveringarna i stan och laddade inför en shoppingtur i nya Valvet i stan. Kul att det satsas lite och att de händer något i stan för en gångs skull. Nya H&M var vi självklar inne i och handlade lite, kul men en lite mer strukturerad butik och speciellt med en HOME-butik.. (kommer brännas mycket pengar där)

Kom därifrån med en fin vårkappa, en fin lätt ljusblå skjorta och en grå kostym/penn-kjol. Riktigt nöjd och ännu nöjdare när man fick 20% på hela köpet!

Ikväll är mannen i hushållet borta på match.. börjar bli vardag detta med att få spendera helger och kvällar sjölv.. Trodde inte sambolivet skulle vara så ensamt .. (låter värre än vad det är) Tackar vet jag att jag är lite av en ensamvarg och ändå trivs ensam, och att jag har vår lilla Zandi hos mig.

I Juli får vi ju dessutom ett tillskott till i familjen, jag vill ha en Ragdoll/Birma, han vill ha en så platt Perser som möjligt, så vi får väl se vad det blir fören liten rackare.

Nu börjar också nedräkningen inför Paris! 

Om en vecka strosar vi runt i ett förhoppningsvis soligt Paris. Den tanken!


Likes

Comments