Header
View tracker

Music/Movies, My jorney/ My old me

OJ OJ OJ vilka härliga minnen man har till dessa och FAN vad 90 talet levererade musikmässigt, det var tider de ni ungdomar haha!

Då stod man på skolans fredags disco och shakade haha!! så liten man ar då och så häftig man tyckte man var..åhhh saknar den tiden så mycket, allt var så enkelt när man var liten och discot kostade bara 5 kronor i inträde asg!! Sen gick tiden och man stod på Ottens dansgolv och Palace och röjde loss hahaha!! så jävla kul.

Jag har ingen riktigt koll på årtalen på låtarna exakt men om vi säger såhär, jag var 10 år gammal 1991.

Bailando har en speciell plats i mitt hjärta, en riktigt sommarplåga som jag älskade!!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Generally

Var på öppna förskolan idag på förmiddagen men jag kände mig inte helt hundra och jag vet inte varför men jag var illamående så jag trodde såklart det var dags för influensa eller nåt sånt hemskt HUUAA! jag har extrem spyfobi nämligen...så jag spyr helst INTE.

Det har hållit i sig hela dagen och gör fortfarande, hur som helst denna veckan blir lugn vilket jag inte gillar riktigt då det innebär att det inte är något inplanerat och är det nåt som stressar mig så är det att ha en helt blank vecka! Nää inte ok haha..jaja bara att stå ut till Januari.

Just ja jag var ju på begagnat shopping i Söndags och hittade lite fynd så jag blev nöjd! kanske tar och visar upp lite av det vi shoppat till hemmet den senaste tiden vi får se...vi fyller ju upp hemmet så det blir mer mys eftersom vi bodde i en mindre lägenhet innan så hade vi inte tillräckligt med prylar för att fylla upp i denna större lyan.

i brist på annat så bjuder jag på en bild när jag provspelade för filmen "motorsågsmassakern" hehe...tydligen ville de ha en man i rollen

Likes

Comments

View tracker

Ja jag har varit frånvarande ett tag igen men som jag sa i starten av bloggen så kommer jag bara skriva när jag känner för det, det är så fullt upp som småbarnsförälder och när det väl finns tid vill jag bara sitta och ta det lugnt utan att känna press för en blogg.

Hur som helst...Tritons 1 årsdag har passerat och så våra fördelsedagar (min o sambon) sen har jag vart på konsert och sjungit och så har vi julpyntat här hemma, handlat lite på IKEA härom dagen så nu har vi äntligen fått upp lite på väggarna haha!! lite hyllor och tavlor samt ramar till alla foton jag har tagit under tritons första år. Och så köpte jag lite mys till tritons rum idag så han också får ha julkänsla i sitt rum utan att kunna nå pyntet hihi...ja nu är hans rum mer fyllt och ser mycket mysigare ut än innan.

Just nu så händer det inte mer än att vi ska fira in julen och julafton och bara mysa runt helt enkelt =) sen i Januari så ska Triton börja på dagis!!! SÅ spännande men så nervöst! Vi var och hälsade på dagiset förra veckan och det verkade så himla bra. Sen ska jag komma igång med sysselsättning då med och det är bestämt vart jag ska vara men inte vad jag ska göra riktigt men det kommer sen...ska också bli spännande och nervöst.

Ja nu väntar vi bara in mer snö så Triton kan ta sin första åktur med bäbispulkan, yaay! han kommer förhoppningvis bli lyrisk hihi.

GE OSS SNÖÖÖÖÖ!!! (och nej det är inte äkta päls på mössan)

Likes

Comments

Music/Movies, Singing development

Jag la bara in de låtar vi (söderköping,kisa,mjölby) sjöng så vill ni se vad linköping framförde så finns de också på YT😊det var så jäkla kul men alldeles för få låtar enligt mig men som sagt vi var inbjudna av linköping som hade konserten.
Vi var i lkpg konsert och kongress.
10 timmars dag så jag var helt slut typ halva dagen men värt det😇

Likes

Comments

Music/Movies, Singing development

Imorn ska jag till Linköping på konsert och det är med vår kör Joyvoice och andra delar av östergörtlansd joyvoice körer med och jag tror vi kommer vara 1000 stycken sammanlagd och lika många i publiken så det kommer bli askul!!

Det var senast i muskikklassen jag uppträdde så det var bra längesedan så lite nervös är man allt men det ska man vara..det kommer vara en heldag från kl 11 till sent på kvällen då konserten börjar vid sju. Så jag måste vara borta från min fina familj länge något jag är ovan med men det ska nog gå bra.😊

Får väl se om jag hinner knäppa lite mobilbilder på plats..jag glömmer det säkert haha!!

Likes

Comments

Triton/Outfits/Developments/etc.

För snart 365 dagar sedan så låg jag på BB och hade ONT, var förväntansfull och jättelycklig för då kom vår plutt till världen och imorgon fyller han 1 år!! Vår lilla kille har blivit stor åhhh vad fort det har gått..

Imorgon när han vaknat så ska vi överraska honom med sång och tårta i spjälsängen hihi..sen blir det paketöppning såklart❤MYS.


Likes

Comments

Aspergers/Anxiety/Ptsd, My jorney/ My old me

Suck...........................................................................................................................................................

Idag började min PMDS igen jag har ju ätit min medicin i ungefär 2 veckor (tror jag) och allt har gått jättebra hittills men idag märkte jag av att jag troligtvis kommer behöva höja dosen under min pms-tid eftersom dessa självmordstankar tittar in igen,, oroa er inte jag menar inte att jag vill dö eller dylikt utan det är bara tankar som tränger sig in i hjärnan eftersom allt det tuffa jag haft genom livet kommer som en käftsmäll på en gång när min pms kommer. Ungefär som en bauta-flashback kan man säga enkelt förklarat!

Sambon hittade jättebra information om en grej i fredags och det ska jag förmedla vidare till min kurator eller till den kuratorn/psykologen jag kommer ha under min traumabearbetandee terapi framöver och det är att man istället för att ha PTSD även kan lida av något som heter komplex PTSD och det innebär att man har mer känslomässiga ärr från barndomen och inte från typiska trauman som dödsfall, krig,övergrepp etc. Och det stämmer in SÅ väl på mig!

Man kan få svårigheter med relationer senare i livet och speciellt kärleksrelationer vilket jag upplever ganska sorgligt...jag har haft problem med dem hela mitt liv på ett eller annat sätt.

Hur som helst, idag har jag gråtit från och till....

Alltid när jag mår såhär så drömmer jag mig bort, långt bort till en annan galax där man kan vara helt själv utan någon eller något, så skönt! Jag lyssnar nästan alltid på sorglig musik och bara gråter och försöker få ur mig sorgen vilket jag tror funkar bäst då man rensar sig på nåt vis, sen svullar jag onyttigheter och bara låser in mig i min värld när tillfälle ges. Jag älskar att vara för mig själv med min dator och musik och bara låtsas att inget runtomkring existerar för tillfället.

Bild: lahr1980

Likes

Comments

Animal/Nature

Jag har längtat efter första snön och nu är den här yaay! 😀Ja troligtvis lägger den sig inte men man kan ju önska hihi...jag ÄLSKAR när de blir snöoväder med sjukt mycket snö! sådär så trafiken står still..ja lite dramatik.

Likes

Comments