Header

Animal/Nature, Aspergers/Anxiety/Ptsd, Work/Education

Allt går bra på jobbet och saker börjar sätta sig mer nu andra veckan men jag måste lära mig namnen ich utseenderna på alla 40 hästar haha! hur ska de gå 😁svårare blir de då alla hästar går ute på dagen när vi är där så man hinner aldrig se dem i sina spiltor/boxar. Enda gången jag är i närkontakt med dem är vid insläppet och ridningen men det blir nog bättre framöver.
Jag trivs så jädrans bra och varje dag är rolig och så lärorik!! Jag är så tacksam över att få vara en del av stallets team och plattformens🙏

Kan ni förstå att för två veckor sen så trodde jag aldrig jag skulle kunna hjälpa till med ett insläpp av hästarna eller att jag skulle kunna hålla i en 20 minuters ridlektion med en kille som rider som terapi och leda hästen och ta ansvar...nej det trodde jag inte så jag är så glad över att jag vågade tacka ja när de frågade.☺💞så bra boostning för min lilla självkänsla. Jag ska försöka ta på mig mer och försöka släppa rädslan för att inte duga.

Några sötnötter ville verkligen in idag haha...

jag idag😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Animal/Nature, Work/Education

Idag blev de lite ridning och det gick bra men jag känner mig ganska så svag i kroppen vilket jag är med. Det var lite svajigt ibland men man kan inte förvänta sig annat än.
Jag fick rida en häst som heter Dexters, trevlig häst!
Imorn är de sista arbetsdagen på veckan för min del och de behövs så jag får vila upp mig lite😊jag ska ju sluta 12 men har vart till 15 idag med haha!! Så roligt att man inte vill gå hem.

Likes

Comments

Animal/Nature, Aspergers/Anxiety/Ptsd, Work/Education

Idag började jag på stallet och det gick fan bra för att va så längesedan man var igång, jag slutade igentligen 12 men de va så satans kul att jag stannade till 14 haha...fick borsta lite totto med innan ja gick hem.. MYS! Nu är jag sjukligt slut i skallen men glad för det.😁
Andra dan imorn och så lite ridning på det 😄längtar!

outfiten, snygg va asg!

Likes

Comments

Aspergers/Anxiety/Ptsd, My jorney/ My old me, Work/Education

Jag har haft fullt upp med livet eller yrkeslivet kan man säga så jag har gått under jorden haha...jag har fått kontakt med plattformen som ni kanske vet och därigenom fått en plats på stallet (Alboga) som jag önskade så dant!! På Tisdag börjar jag på riktigt, fan vad kul!! jag har ju vart igång nu sedan förra veckan men då på en hästgård för lite mjukstart och guuuud vad roligt det har varit. Jag har både ridit och kört 4 hjuling (första gången) Det var svinkul att köra fyrhjuling😃gasa på lite.
Jag har en liten filmsnutt på när jag red men vi får se om den åker upp hihi...
Ja äntligen händer det nåt på jobbfronten! Jag har VÄNTAT och haft tålamod och gråtit, gett upp totalt och äntligen så får jag vara på ett ställe jag faktiskt vill vara på. 💕

Likes

Comments

Animal/Nature

I förra helgen så var vi på picnick med sambons syster plus familj och så klart Tritons kusin hihi...det var jättemysigt, det blev en snabbis bara då det blev mörkt ganska fort,, det var ju lite spontant vi drog iväg.

Lite olika bilder från helgen... och vi börjar med utkiket i sörping och avslutar med vackra planeten Venus som syns på himlavalvet väldigt klart just nu!


Likes

Comments

Aspergers/Anxiety/Ptsd, My jorney/ My old me, Work/Education

Idag var jag på möte med plattfomren som jag ska börja hos snart (nästa v) och jag kommer få jobba (arbetsträna) där jag ville vara nämligen i stallet och jag kommer att jobba med olika saker men man får välja inom vilket område man helst vill vara så jag kommer naturligtvis välja hästarna.

Men som sagt man får ju lära sig allt runtomkring också vilket är jäkligt bra! man kommer säkert behöva veta vart man stänger av strömmen på hagarna etc. så ju mer erfarenhet ju mer chanser. Jag har äntligen flyt! för det första så kommer jag ha mitt arbete typ 3 minuter bort alltså bara över vägen (jag hör hästarna från mig när de gnäggar) sen så ligger Tritons dagis (förskola) bara 5 minuter bort så det kan inte bli bättre haha...om ni visste hur mycket jag har pendlat tidigare och det orkar jag inte längre känner jag då bara pendlandet tar mycket energi av mig.

Men detta blir skitbra tror jag! Så nästa vecka kör jag igång med 1 provgång och sen blir det att fixa schema samma dag och först kommer jag vara på min kordinators hästgård innan jag kommer till stallet eftersom de (deltagarna) brukar börja hos henna för det är lugnare där.

Jag ser verkligen fram emot detta <3Likes

Comments

Extra terrestrial (ET)

Som ni vet tror jag på liv överallt, både efter döden och däruppe bland stjärnorna jag skulle våga säga att jag är nästan säker på att det existerar, jag brukar inte skriva om detta ämne eftersom det kan vara svårt för många att ta in och många är extremt anti när man börjar diskutera detta med extra terrestrialt liv, aliens, ufon, utomjordingar.

Jag håller mycket av mina tankar och teorier privat av en anledning men ibland kan jag bjuda på en inblick i det mest dolda i min hjärna.

Vad tror ni tror ni det finns annat liv än vårt här på jorden?


Likes

Comments

Triton/Outfits/Developments/etc.

Ja nu har ni allt en stolt mamma här haha, idag var Triton helt själv på dagis utan lilla mamma och länge med hela fyra timmar! Det är en konstig känsla när man går ifrån sitt barn på dagis, både bra och dåliga,, bra för att man är stolt över att sin lilla plutt har blivit större och dåligt för man känner sig jätteskyldig och så tänker man varför ska jag lämna ifrån mig honom när han kan vara med mig hemma. Men snart kanske jag också är igång med en sysselsättning så han måste ju skolas in oavsett så lika bra att få det gjort.

Imorgon ska jag på möte med plattformen som jag ska börja hos så jag hoppas jag får reda på vilka dagar jag kommer vara borta och hur länge per dag så jag kan meddela dagiset om det, ja vi får se imorgon vad som sägs. Hur som helst idag när han var på dagis så passade jag på att spela lite tvspel vilket var hundra år sen och det var kul men det bestämde sig för att bli en bugg i spelet så jag kom inte vidare så jag stängde av och försökte sova istället men det gick inget vidare så det blev lite tv- tittande tills jag skulle vidare och hämta plutten.

Imorgon blir det samma procedur igen så jag hoppas det går lika bra för det hade gått jättebra idag!


Likes

Comments