Jag skriver inlägg som inte är bra normal nog. Jag väljer att inte publicera dem. Vissa pågrund av kaos mellan orden. Andra för att de är för känsligt att ta upp nu.

Vi lever, vi har precis blivit frisk från förkylning, jag och min lilla familj mår bra <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min vardag går riktigt fort, idag kom det fram att det var måndag - fast jag trodde att det var söndag.

Alexa är sjuk, hängig och feber. Vädret är lite småtråkigt så jag unnar mig en filmdag. Disken är gjord, tvättmaskinen igång och dottern vilar - perfekt ju!

Det är redan Augusti, det känns helt sjukt. Om bara 2 månader fyller jag 22 (hehe, japp måste nämnas!) och livet bara rullar på!


​Eftersom jag vet att vissa personer kommer fråga vad jag önskar mig, Bidrag till en MK-väska. :)

Likes

Comments

Vi bor verkligen i ett skitområde - på ren svenska.

Är det inte ena grannen som har druckit sig full halv 1 på natten och skriker rakt ut på balkongen så är det andra grannen som stökar omkring och smäller dörren klockan 00.00. DET SKA VARA TYST I DETTA OMRÅDE KLOCKAN 22.00.

Dessutom så är det några ungjävlar (japp, jag får kalla dem det) som älskar att rista på bilar. På riktigt. Var är föräldrarna och varför i helvete ristar ungjävlarna inte på sina föräldrars bilar för?! Vänta bara tills jag får tag på er

.

Ja som ni hör så är jag inte vidare glad över detta område. Nu kommer vissa att bara "Ja, men så är det när man bor i lägenhet" JAG VET.

Så, efter mycket om och men... Vi planerar att flytta, och det är en anledning till varför bloggen lider. Den andra är att Alexa har hamnat i trotsåldern och på riktigt, jag är utmattad varje dag utav allt... Jag orkar inte blogga, min vardag går åt till att säga "Alexa" och "titta här" så jag hinner knappt läsa nyheter. Alexa är VILD, och trotsig så att det finns inte.

Trots allt detta så försöker vi njuta av en sommar med både regn och sol. Bilden är tagen idag när jag försökte få Alexa att stå model och hon vägrar. Ja, man tager vad man haver... Eller något

​Med denna bild säger jag godnatt. Hoppas att ni har en lika skön sommar som vi!

Likes

Comments

​Förra sommaren så var Alexa bara några månader så iår kommer hon att få sin egna uteleksak!

Den är lite dyr, men absolut något som jag har funderat ett längre tag på. Klicka på länken nedanför

TITTA HÄR

Funderar dock på färg, en rosa eller en svart... Rosa känns ju mer Alexa, så det ser ut att bli rosa, men vi får se.

Likes

Comments

Ah det är ju helt otroligt, min telefon är trasig... Kaninen har tuggat på min datorladdare och vi har inte hittat någon ny och för några dagar sedan la min surfplatta laddare av. ÅH VAD LESS JAG BLIR!

Så jag har inga nya bilder, ska däremot be maken sända några. Vi leker mycket i lekplatser nu, hela familjen. Inte så mysigt när det är kryp precis överallt.

Jag bjuder på en gammal bild, som fortfarande är så fin. En av våra första resor i nya bilbarns stolen. Påväg till Ideapark. Du är så fin Alexa <3​

Likes

Comments