Meeeen så gott!!! Dadlar, havregryn, mandel, linfrön, pumpakärnor, ingefära, margarin, kakao rullade i kokos. JÄTTEGOTT!! Bra för själen och kroppen, ÄT.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varje år när mörkret smyger sig på, när sommarens skratt fortfarande klingar i öronen och graderna sjunker så blir jag lycklig. Jag uppskattar tid åt tankar. Att få sitta still. Jag älskar höst. Införskaffande mig denna vackra elefantöra dagen före igår och idag flyttade hon ner i krukan. Här trivs hon.

Likes

Comments

Att nyckla snäckor, växter och smådjur har helt plötsligt blivit en del av min vardag. I tre ynka dagar har jag gått här men det känns redan fantastiskt spännande och jag har fått in häftig information i huvudet. Att kunna artdefinera alla arter, få lära mig om livet och dess utveckling och även försöka förstå vad vi människor egentligen förstör med vår industrialiserade vardag är så jävla häftigt. I tre år ska jag studera här på högskolan i Halmstad och det känns verkligen som att en del av mig har hittat hem💚

Likes

Comments

Promenad med vovvarna och bästa Alice, hamnade i en sjuk regnskur och lyckades bli dyngsura.. 🌧 livet rullar på och ikväll blir det troligtvis vin!!

Likes

Comments

Spenderar tid med lillebror (❤️❤️❤️), jobbar, dansar, pular hemma och har helt enkelt en sådan bra sommar. Vädret är märkligt men så bra jag mår. Var på kapten röd igår ute på brottet, såå bra han är!! Dålig uppdatering här men det händer saker heeeela tiden haha.. ska försöka tänka på er mer!! ✨

Likes

Comments

Fått fira midsommar med fantastiska människor. Så glad man kan vara, vilken sjuk helg. Tack och bock alla iblandade. Har varit sängliggande i cirka 24 timmar efter att ha tagit både ett och kanske sju glas för mycket under helgen, men nu ska jag upp och sätta igår. På återseende.

Likes

Comments

Något som är sjukt bra med är att jobba här är all grym mat man får smaka och få inspiration av!!! Helt sjukt vad mycket gott som skapas inne i köket här hos oss. Kom förbiiiii✨

Likes

Comments

Bara jag ingen annan. Fiskmåsar som skriker utanför och på tvn går någon gammal film. Älskar att vara jag och älskar livet. När jag får välja själv sitter jag gärna här. Sitter och målar. Det är så skönt.

Likes

Comments