Viktigt med traditioner, årets första vitsippor🌷 När jag och lillebror var små så tog vi sådana här bilder varje år. Väldigt söta även nu må jag säga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi är av samma skrot och korn du och jag. Symbolen på fingret står för att båda könen är jämlika och symbolen i armvecket står för homosexuellas rätt att gifta sig. På armbandet står det FUCK SD. 

Vi är alla jordens barn och borde behandla varandra som systrar och bröder snarare än som främlingar. Det är mina systrar och bröder som diskrimineras och förväntas agera efter könsstereotyper. Det är mina systrar och bröder som inte har rätten att älska vem dem vill. Det är mina systrar och bröder som dör på medelhavet. Fuck sd och alla andra som inte ser värdet i våra jämlikar och till alla er som kämpar för varandra, ni är allas våra hjältar.

Likes

Comments

​I lördagsnatt sov jag, David och Blaze i en kolarkoja på torpön. Detta var troligtvis det mysigaste dygnet i mitt liv. David var väldigt gullig och lät mig sova i den varma sovsäcken och vi ställde ett alarm i timman för att hålla igång elden så jag frös inte det minsta. Ser fram emot fler sådana här nätter och jag lovar er fler bilder en annan dag.

Likes

Comments

Tog mig friheten och satte mig och redigerade några av Davids bilder. Han står för grovjobbet, jag har bara pillat lite på ytan. Som han kan fota den killen. Ni kommer få se mer av honom här i bloggen!

Likes

Comments

​Detta är alltså det som jag pysslar med hela dagarna. Att det inte finns några regler mellan en och ett är absolut något som verkar jobbigt och frustrerande. När jag tvingas svara "det är bara att lära sig" känner jag mig som en urusel lärare men det är ju tyvärr så det är. Jobbet kan vara väldigt frustrerande då jag önskar att jag kunde alla språk så att jag lättare skulle förstå mina elevers frågor och funderingar. Men jag trivs såå bra!! Verkligen. Och för varje dag som går så blir jag stoltare och stoltare över mig själv. 

Likes

Comments

​Jag trivs väldigt bra på mitt nya jobb. Det är verkligen något av de roligaste jag har tagit på mig, även att det är riktigt svårt och ansträngande stundtals. Igår cyklade jag och David milen ut till Movänta för att hälsa på några av eleverna jag har som bor där. Vilka fantastiska människor de är. De ler och bjuder in, vill lära sig mer och vill förstå. Sakerna de har gått igenom kommer jag förhoppningsvis aldrig att förstå, men att deras liv bara ska bli bättre är en självklarhet Deras historier borde göra att inte en enda människa skulle kunna rösta på ett främlighetsfientligt parti. Ingen människa är illegal, vi är alla av samma skrot och korn. Få inte för er något annat.

Likes

Comments

Tyvärr blev det inte mycket bilder eftersom familjen glömde kameran hemma. Trodde jag, på morgonen igår när vi skulle packa så hittade jag den i min kånk. Suprise. Mobilbilder får duga!

Likes

Comments