Fantastiskt trevligt med kollegorna här igår!! Missade att ta kort på maten eftersom alla var så hungriga men alla verkade nöjda och glada och jag lyckades göra nästan exakt lagom med mat, hur bra är jag?💁🏼 Gick ut och dansade i den varma natten och satt på ett tak och filosoferade med en vän, somnade sisodär vid 4tiden och har vart lite trött idag. Pluggar och äter för allt jag är värd, nervös inför slutprovet på tisdag kan jag lova..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Spenderar en del tid på gymmet och försöker få i mig så mycket protein som möjligt. Heja mig!! Idag kommer mina fantastiska kollegor hit och imorgon är det PLUGG och gym. Muntlig slutprov på tisdag, önska mig lycka till🤗

Likes

Comments

​Som jag skrev på instagram igår så pendlar jag verkligen mellan att vara en lekfull trotsig 6åring till att vara en harmonisk och mysig tant på sisådär 74 år. Jag älskar när mina växter här hemma mår bra. Kan bli helt sprudlade glad när ett nytt blad kommer eller när ett nytt frö är sått. Brukar alltid gå runt och prata och vattna dem när jag kommer hem, känna på dem och se så att de trivs. Haha ja i detta avseende är jag absolut 74.

Dagen har varit jättebra och jag slutade redan klockan halv 2. Hann springa ut med lite CV:n innan jag kom hem och satte mig i solen och plugga i en halvtimme. Sov en timme och vaknade till ösregn och hårda vindar. Upp snabbt och stänga fönstret och sedan dess har jag faktiskt suttit här och pluggat. Heja mig. Mycket som är spännande att lära. Köpte en present till mig själv igår som jag tänkte visa upp vid ett senare tillfälle. Hoppas er dag är fin.

Likes

Comments

Som jag älskar detta. Kunna köpa primörer i knippen och sen blanda ihop i en fantastiskt god potatissallad.

Gör såhär:

1. Skölj färskpotatis, paprika, gräslök, rädisa, morot och rödbeta.

2. Koka potatisen i sisådär 15 minuter och skala morötter och rödbetan och kärna ur paprikan.

3. Skölj potatisen och skär i större bitar, fortsätt med att skära rädisa, morot och rödbeta i tunna skivor. Tärna paprikan och hacka gräslöken och rödlöken.

4. Blanda ett par deciliter gräddfil med en större andel av gräslöken och rödlöken. Släng i salt, svartpeppar, olivolja och basilika.

5. Blanda all potatis och en större del av resterande grönsaker (utom rödbetan) i en skål. Häll i dressingen och blanda runt.

6. Lägg ut rödbetorna och placera salladen över dem, toppa med de grönsaker du inte lagt i röran och avsluta med gräslök på toppen. Njutning för ögat och gom!

Ni som vill ha något mer matigt kan givetvis grilla en fläskfilébit eller en halloumi och ha till! Tips till sommarens alla festligheter.


Likes

Comments

Idag fyller jag 21, alltid haft nojja för att bli äldre men 21 känns faktiskt bra. 20 var ett lungt år och nu är det dags att ta tag i livet igen! Fått massvis av kramar av barnen och kollegorna, fått stå i mitten i klassrummet när de andra sjöng och de kändes faktiskt superbra att få skönsång från klassen då min kära familj är i Eksjö. Första födelsedagsmorgonen utan tårta och tur var väl det då jag började 06:30. Saknar mamma och pappa men drar och äter sushi med lillebror om ett par timmar vilket blir mys! 
Firar även in dagen med att ÄNTLIGEN ta tag i naturkunskap 2 och börja plugga igen. Tänk att plugga den här kursen sen jag tog studenten och nu blir det äntligen av. Bra födelsedagspresent till mig själv, lite kunskap. Har funderat så mycket och tänkt på att ifall jag hade vart lika hungrig på kunskap i gymnasiet som nu så hade jag haft toppbetyg i allt.
FICK BLOMBUD av fina fina Maja som för tillfället befinner sig i USA med sin familj och pojkvän. Blir så glad för alla grattishälsningar, roliga bilder och kramar. Jag älskar att fylla år!

Likes

Comments

Vem älskar inte färskpotatis? Har fyllt min kundvagn med hinkar, mina hinkar med sand och jord och tryckt ner ett par tre potäter i varje. Haft potatisen att förgro i ett par veckor och nu tyckte jag det var dags. Nu ska de få sola och bli vattnade i ungefär 8-12 (hoppas på 8) veckor för att sedan njutas till grillade grönsaker eller i en sallad.

TIPS! Märk alltid det du sår med datum, både roligt och nyttigt att veta hur lång tid det tar för dina växter att växa!

Likes

Comments

Likes

Comments