Jag var aldrig som dom andra
Jag var konstig, annorlunda
Missförstådd, felbehandlad
Det fick mig o börja undra
Är det mig det är fel på
Eller är jag för äkta för er
Jag kan berätta för er

Har slutat helt att ens, försöka passa in
Passa in
Platsa in

Medan du gick i skolan
Då jag plasta in
Packa in
O ba' fuck allting

Min ort den lärde mig att fylla kassaskrin
När grabbarna går loss o tömmer magasin
Det gjorde att jag fick en annan attityd
Back min stil
Back min stil

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Söndag hela dagen!
Simon åkte och jobbade imorse så jag gick upp samtidigt och passade på att börja färga hår och vara kreativ den fronten. Veckan som kommer är det lov för alla elever och lärare. Dock kommer jag och några kollegor hålla i lovskola måndag, tisdag och onsdag! Sedan torsdag och fredag blir det att planera så mycket som möjligt inför temadagar osv. Så även om det vankas arbete så ser jag verkligen fram emot denna veckan! Simon börjar på ett nytt jobb imorgon också så nu kommer allting förhoppningsvis rulla ganska bra!

Jag hoppas att ni har haft en fin vecka och en bra helg!
återseende,
/D. ♡

Likes

Comments

Long time no see.

Livet rullar på, jobbar måndag-fredag, fram till sommarlovet än sålänge! Skrevpapperna igår för förlängningdet är niiice. Imorgon är det studiedag för alla elever och lite konferens för oss lärare. På torsdag är det vinterrevy och senfredag är det vanlig skoldag! Helgen är verkligen efterlängtad, sömn och måla alla väggar i dem nya lyan stårschemat. (Vi flyttade förra helgen)

Nu väntar jag på Simon, sen ska jag duscha och lägga mig och glo på någon uttjatad film.

Ha det gött!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det avslutning skolan för alla trötta elever och lärare! Tror alla behöver ett litet break efter denna terminen, det har varit intensivt bara de få veckorna jag har varit där. Jag fick även förlängt t o m v.7, så det är skönt!

Ikväll ska jag, Simon och några nära vänner samlas för att ha liten julafton. Tycker det är mysigt när det bara är vi! Lite glögg, vin för de som vill, pepparkakor och snittar. Och julklappar såklart! Ser verkligen fram emot det.

Borde gå och se över vad jag ska ha mig men satte på Timeless på viaplay (aaaasbra serie, ni borde verkligen kolla!!!!) så jag sitter här i soffan haha!

Hoppas ni får en fin julhelg 🎉❤

Likes

Comments

Heeej alla pigga och glada!

Hoppas att December har varit mysig, för idag är det fjärde advent, alltså snart jul och nyår. Vad ska ni alla göra??

Jag ligger dödssjuk. Riktig mansförkylning. Nyser, hostar, kräker och har feber. Men förhoppningsvis stoppar det inte mig ifrån att jobba imorgon och resten av veckan. Sista veckan innan julledigt.

Hoppas ni får lite ledig tid över till att bara hänga på soffan och kolla julfilmer!

Kram 😌

Likes

Comments

Morgon alla där ute!

Natten har varit en katastrof. Sov i soffan, det drar från fönstret så är ännu mer sjuk nu än vad jag var igår. Katterna sprang mig, lekte i julgranen som numera ligger på golvet. Bökade runt i alla julklappar. Låt oss säga att jag knappt har sovit, varken inatt eller på typ 3-4 veckor. Äter gör jag inte heller. Har varken pengar, tid eller ork till det.  Ska leva på ca 200 kr tills den 27e. Kommer bli en väldigt intressant månad då jag måste tanka för att kunna komma till jobbet. Någon som söker en escort?

Simon lämnade mig ensam hela helgen så igår spenderade jag tid med några av mina favoriter i Strömsnäs. Välbehövligt. Saknar mina vänner himla mycket. Förlåt för att jag är världens tråkigaste och sämsta människa right now. ❤

Nu ska jag börja tvättajag slipper göra det ikväll och imorgon. Funderar även på att städa så har jag det gjort.
Ha en fin dag.  😚

Likes

Comments

Tjena!

Idag började jag på mitt nya jobb som elevassistent/resurs. 8.30-15.15, måndag-fredag! Känns väldigt bra att faktiskt ha ett arbete där jag kan vara engagerad och insatt. Skrev lite papper idag, min dag har varit toppen.

Ha en fin kväll ❤

Likes

Comments

Hej!!

Ska strax köra till strömsnäs, till det jobbet jag sökte! Ska lämna lite papper och sådär, så hoppas det bästa!

Wish me good luck

Likes

Comments

Hej hej hallå.

Idag är det kalkonmiddag hos farmor och det är det INGEN som missar! Jag blev precis färdig med allt så snart kommer Matilda och hennes kompis som ska åka med oss ut.

Angående jobbet ska jag höra av mig när jag fått mitt belastningsregister och då förhoppningsvis får jag ett arbete inom skolvärlden!

Jag langar lite bilder och en bra låt. Ha det gött!

Likes

Comments

Godmorgon!

Alarmet ringde vid 7 det var bara att hoppa upp och börja dagen. Är nu färdig med smink och hår så ska försöka kränga lite frukost snart. Är faktiskt lite nervös. Arbetsintervjun är kl 10 och jag har inte riktigt förstått vart jag går in haha..
Arbetet är stödperson/vikarie för några ungdomar i 9an. Har aldrig jobbat inom skolan förr så vi får väl se om jag får jobbet eller inte 🙄 Annars har jag försökt i alla fall.
Håll tummarna

Likes

Comments