Header

I skrivandets stund så sitter jag på Espresso House nedanför min lägenhet. Har suttit här nästan två timmar. Jag sitter med min Adidas hoodie och lyssnar på allt från Coldplay till Melissa horn.

De senaste dagarna har varit så himla blandade. Från att legat nedbäddat i sängen och gråtit i timmar till att känna lyckorus och göra saker som jag älskar. Har haft spännande möten som har resulterat i nya samarbetspartners och att jag kommer få vara kreativ igen och göra något jag älskar men framförallt en mycket större frihet.

De senaste åren har jag jobbat med så himla mycket olika saker. Allt från barnflicka, Michael Kors, säljare, rekrytering och ja, allt möjligt. Det kan verka märkligt men jag har nog egentligen bara försökt att komma på vad jag vill göra. För egentligen så har jag ju ingen aning. Det enda jag vet är att jag vill jobba med något som jag brinner för och älskar och nu har den chansen faktiskt dykt upp. Tyvärr är jag en människa med alldeles för mycket prestationsångest, jag vill göra en miljon saker men vet inte hur jag ska ta mig dit, men detta är ett steg på vägen och jag hoppas verkligen att det blir bra. Så håll ögonen men framförallt öronen öppna, för detta kommer bli väldigt bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag var det vår. Solen i ansiktet, så himla härligt.

Mötte upp dessa två, alltid lika kul!

efter jobbet så sprang jag på två möten och nu kom jag hem för en stund sen. Ligger och kollar på bonusfamiljen. Har ni sett det? Riktigt kul! Vi hörs imorgon hjärtan.

Likes

Comments

Förra helgen var Ami och Tara här, som jag har saknat dessa. Vi hade en sån powerhelg och jag känner mig mer och mer som den tredje systern Fouladi haha. Vi dansade i min lägenhet, Ami panikstädade då hon tyckte min lägenhet var för stökig och snackade girlpower. Herregud, så mycket power det finns i dessa brudar, hjälp. Gick långa promenader drack juicer från mitt favoritställe och fotograferade. Tack för en himla härlig helg <3

Likes

Comments

Älsklingar. Jag lever. Tack för att ni fortfarande tittar in så ofta som ni gör. Vi hörs imorgon <3

Likes

Comments

Usch. Nu har jag varit sängliggandes sedan i lördags med både feber, halsont och hosta. Febern har fortfarande inte gått ner så tror tyvärr att det blir ännu en dag vila innan kan vara 100% tillbaka på jobb. Så himla typiskt att bli sjuk nu när det är nytt jobb och allt... men en dag till så är jag tillbaka igen med 200%! can't wait

Likes

Comments

I fredags firade vi kan man säga. Eller ja, vi tog en riktig anna-amanda kväll, vilket innefattar massa mat och massa skvaller haha. Vi har faktiskt varit vänner i hela 10 år. Herregud var små vi var, två 13 åringar som var helt lost, den ena wannabe skateare och den andra wannabe emo haha.

Så glad över att jag har henne. Bästa bästa Anna <3

Igår var min superhjälte på besök. Denna kvinnan alltså, finns nog ingen starkare. Mega babe är hon i sin nya hårfärg också, wow alltså Christoffer du är lycklig lottad. Likaså jag som får ha henne som vän, lyckost mig.

Likes

Comments

Nu: koser oss på jobb och ikväll blir det middag med en saknad Anna, vi hörs senare!

Likes

Comments

Alltså wow. Kan inte förklara vilken fantastisk dag jag har haft. Mitt happyplace, där jag är på hemmaplan och där jag trivs som bäst - i snowboard backen.

Jag och Emelie tog tbane upp till Tryvann och körde större delen av dagen. Det behövdes kan jag säga. Rensa tankarna och ladda upp för ny vecka då denna veckan varit alldeles för mörk.

finns verkligen inget annat ställe som jag känner mig friare på <3

Likes

Comments

Såhär brukar min lunch se ut om jag har lite tid (eller annars också då detta är alldeles för gott)
Jag har alltid lax, bönor och zucchinin hemma. Prova, ni kommer älska det.

Likes

Comments