Header

Baddräkt, hm

Alltså kan vi bara prata om detta fantastiska vädret?! 23 grader och sol och det är hur magiskt är inte det? Imorgon är vi lediga ska bli skönt eftersom jag har jobbat dubbelpass de senaste dagarna. Men om två veckor är det äntligen semester, jag och Ems drar iväg en vecka. Nej, nu ska jag springa över till Broker i vanlig ordning (är jag stammis nu Netta?)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi började dagen med champagnefrukost hos Ems och Joy. Hur gott?

Det var pyntat med massa härliga dekorationer.

Bra gäng.

Jag var mer pepp än på länge. Men det måste man ju vara på Norges härligaste dag.

Himla bra gäng <3

Bästa Ems, vad hade jag gjort utan dig? <3

Tack bästa folket som 17 maj till en så himla bra och minnesvärd dag. Ser redan fram emot nästa år.

Likes

Comments

Idag hade jag finbesök av Kristin! Vi drack te och hade killsnack.

Hon hade med sig dadlarbollar! Så himla goda men tyvärr kunde jag inte njuta till fullo då det var banan i och jag är allergisk.

Hittade också en gammal orange tröja långt inne i garderoben som jag helt glömt av. Tror nog jag ska börja använda den igen.

Likes

Comments

Tre snapshots från Åpen Scene i lördags,


Likes

Comments

min superwoman var äntligen klar med cellgifterna och det skulle självklart firas. Världens starkaste människa.

Hade en födelsedagsfirande helg i Göteborg och hann med att catcha upp med kusinen. Längesen det bara var vi två, tack för de timmarna Kocke <3

Gick en kvällspromenad med Lillian och knäppte av lite bilder. Kan inte få nog av denna utsikten, på riktigt.

Sen en tråkig sak. Vi hade avskedsfest för Hanna som nu lämnat Oslo. Men vi hade en fantastisk kväll och så tacksam för allt vi har upplevt tillsammans här. Bästa bästa Hanna.

Sen måste jag ju berätta om livets kväll. Netta bestämde sig för att ta tag i min födelsedagsfest nu i sommar. Så vi satte oss på ett favoritställe, drack cosmo och planerade för fullt. Jag har överlåtit alla tyglar till henne och måste erkänna att jag är lite nervös. This girl got some big plans haha! Vi får se vad det blir av det, men om det lyckas med allt hon vill få till... wow säger jag bara. Väntar spänt på att se resultatet haha.

Hängt här en del också. Folket är ju bara för härliga och man kan liksom inte ha tråkigt med dom.

Likes

Comments

tunika - Gina tricot, Kjol - bikbok, glasögon - Michael kors, sjal - fått den i present


Likes

Comments

Två bilder som fina Lillian knäppte av när vi tog oss en runda ut till Tjuvholmen.

Jackan är från HM, kjolen från Gina Tricot och håret är super indiskt.

Likes

Comments

hur härligt när man kunde sitta såhär på balkongen?
Inte långt kvar tills man kan göra det igen. Det bästa med min lägenhet är utan tvekan balkongen. Ska försöka fixa i ordning den nu till våren, har ni några tips?

Likes

Comments

I skrivandets stund så sitter jag på Espresso House nedanför min lägenhet. Har suttit här nästan två timmar. Jag sitter med min Adidas hoodie och lyssnar på allt från Coldplay till Melissa horn.

De senaste dagarna har varit så himla blandade. Från att legat nedbäddat i sängen och gråtit i timmar till att känna lyckorus och göra saker som jag älskar. Har haft spännande möten som har resulterat i nya samarbetspartners och att jag kommer få vara kreativ igen och göra något jag älskar men framförallt en mycket större frihet.

De senaste åren har jag jobbat med så himla mycket olika saker. Allt från barnflicka, Michael Kors, säljare, rekrytering och ja, allt möjligt. Det kan verka märkligt men jag har nog egentligen bara försökt att komma på vad jag vill göra. För egentligen så har jag ju ingen aning. Det enda jag vet är att jag vill jobba med något som jag brinner för och älskar och nu har den chansen faktiskt dykt upp. Tyvärr är jag en människa med alldeles för mycket prestationsångest, jag vill göra en miljon saker men vet inte hur jag ska ta mig dit, men detta är ett steg på vägen och jag hoppas verkligen att det blir bra. Så håll ögonen men framförallt öronen öppna, för detta kommer bli väldigt bra.

Likes

Comments