Header

Idag har vi fixat fogarna, städat av Sigrids golv och nu ska vi strax börja fernissa....

Likes

Comments

En del har fullt fokus på röstning andra vill gärna ha med på bild...

Likes

Comments

Stort Tack till bästa familjen Kenneryd för den fina inflyttnings presenten! Bättre bild kommer imorgon, så kan ni gissa vad det är så länge!

Likes

Comments

Idag fick jag lite fina"pikar" om uppdateringarna på bloggen. Bäst att man skärper sig. Tack för att ni vill följa oss.
Helgen som gick var det riva mera papp och plocka pappspik, jippi. Och Fredrik har trixat med lister runt bågfönster, resultatet är dock inte klart, just nu målas listerna ska ju strykas 4 gånger så det tar ett tag.
Helgens fynd till Agnes glädje, en gammal tioöring. Hon har hittat en hel del mynt på olika ställen i huset.
Hemma efter jobbet njuter jag av solen och vårens snödroppar.

Känns som garderoben blev bra mycket större efter ett lager vit färg.

Likes

Comments

Fredrik har fräst fönsterbrädan till Sigrids rum, jag och Sigrid har varit på loppis och letat klädskåp 😞 inget napp tyvärr. Agnes har varit i Fotatorp och när hon kommer hem blir det fikapaus innan fönsterbrädan ska lackas och målas.

Likes

Comments

Tråkigt när man ska behöva tjata, förra veckan ringde Fredrik och undrade när fibern blir inkopplad? Då hade de inte koll på att grävningen var utförd. Trots att det var fyra veckor sedan de hade gjort klart det. Idag går jag inom kontoret och lyckas få nr till utföraren. Inget speciellt trevligt samtal men han dyker upp snabbare än kvickt. Och allt som han kan fixa är klart inom en timme. Hm märkligt, tyvärr vill de dock inte ha oss som kund på TV utbudet eftersom de säger att de val vi gjort i kontraktet inte finns längre. Tre veckor efter kontraktet skrevs ändrades tv utbudet men de informerade oss inte att något var på G. Inte heller någon info efter det hade bestämts. Vi får informationen av de som är här och blåser in fibern. Ljungby Energi erkänner att de borde informerat oss men det har inte blivit gjort. De vill inte göra någon lösning på detta så vi blir nöjda. Så vi får titta oss om efter en annan leverantör för TV:n. Mer jobb för oss vi som tänkte oss en lösning på fiber och tv tillsammans.

Likes

Comments

Snygga installationer är inte Fredriks starka sida men den fungerar bra.

Likes

Comments

Ett enkelt sätt att få snygga krokar, en spik lite lakansväv och broderigarn= klart.

Likes

Comments

Nu gäller det att klura ut mesta, bästa förvaringsmöjligheterna under trappen! Ut med fula mattan och skura sen får vi fundera vidare?

Likes

Comments