Header

Härlig start på helgen, en trevlig kväll med fam Bergstrand.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter jobbet i Fredags bjuder Sigrid på scones med en svensk variant av clotted cream vi njuter och jag lyckas som vanligt....
Lördagen bjuder på loppis med Agnes och mamma o pappa, lite fynd blev det. Även en tavla blev det för hela 10:-!! Bild får komma senare.

Idag har det varit lite fix med matrummet, roligt att få möbler och prylar på plats. Ett skåp har fått extra hyllor och det är skönt att kunna få in porslinet på plats.

Likes

Comments

Tisdagens arbetspass avslutas med Fia, allt är förberett för Stefan som kommer och drar in elen i lusthuset samt fixar ett par kontakter i källaren. Sen får vi klara oss tills efter hans semester.

Likes

Comments

Efter tre försök i söndags att få in husvagnen på tomten så ringde jag om Stubbfräsning igår. Ljungby trädvård kom idag och utförde jobbet. Fantastiskt snabbt och bra utfört.

Likes

Comments

Affe har efter mycket om och men flyttat in hos oss på Lagaholm. Välkommen!

Likes

Comments

Idag kom Andina med sin dotter på besök, tyvärr blev det bara en som klarade sig av fyra...😢 sen bjöd Sigrid på hemgjorda hamburgare. Nu sitter jag i ett nystädat lusthus, lite campingkänsla då vi åter använt mattan från förtältet och möblerna.

Likes

Comments

Idag röjer vi upp i lusthuset så att vi kan sitta där vid dåligt väder, 4,5*4,5m =stort när det blev tomt!

Likes

Comments

Tredje rummet klart, nu kan vi njuta även på nedre plan. Så nöjda med allt. Tapeten tillsammans med tegelväggen och det ljusa golvet. Valde att inte renovera dörrarna och även det känns helt rätt. Blommorna på bordet är en födelsedagsgåva från en av mina bästa vänner älskar pioner, ljusstakarna från min älskade sambo. Korten från våra barn.

Likes

Comments

Golvet är färdigskurat, nästa gång blir framåt jul. Nu avnjuter vi kaffe i solen innan nästa projekt tar vid. Det blir planering av badrum uppe.

Likes

Comments