Header

Agnes har fått upp sin rullgardin, så blir det kanske lite svalare? Pardörrarna på nedreplan har fått sista skrubbningen innan de kommer på plats. Nu ska dörr o fönsterfoder på plats innan vi hänger på dem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sigrid bjuder på rabarberkaka med färsk ingefära, fantastiskt gott!

Ont om plats inne men ute fungerar också för pingis!

Likes

Comments

Dax att fylla på listförrådet igen hos Gert i Öxnalt. Alltid en trevlig och lärorik stund, vilken tur att vi hittade detta personliga hyvleri.

Likes

Comments

Äntligen kan vi riktigt njuta av att tapeterna kommit på plats. På söndag blir det konfirmationsfest här.

Likes

Comments

Och eftersom Fredriks arbetsgivare (läs Caroline) jobbar imorgon passar han på att ta ledig fm.

Likes

Comments

Efter mycket vånda föll valet på tapeten Kalmar från arkiv Engblad o co. Nu är de tre första våderna uppe, känns verkligen som rätt val.

Likes

Comments

Efter en heldag med golvförberedelser och såpskurning, dotter som varit på idrottsträning så hägrar duschen.
Men vattnet rinner inte ner. Caroline och Sigrid får åka till vänner och duscha. Jag börjar med avloppet vid 20 och är färdig vid 22:30 och då har jag gett upp flera gånger. Inbyggt badkar från 60 talet och bara ett litet hål som inte ger mycket. Börjar med rensvajer men kommer inte åt. Det blir att hacka upp ett större hål, verktyg fram och nu blir det lättare att komma åt. Vajern kommer igenom och mycket hår och en hel hög med rostbitar kommer ut. Nu funkar det igen och jag hoppas det håller i sig tills vi renoverar detta badrum.

Likes

Comments

Med linoljesåpa hoppas vi få ett ljust och härligt golv att slita på länge, tre gånger räknar vi med att göra proceduren nu och sen en till vi jul.

Likes

Comments