Header

Nu har familjen tröttnat på att kranarna på handfatet är så tröga att man knappt kan få igång dem. Ville inte göra något stort för badrummet skall renoveras snart.
Det blev en Fredrik lösning som Caroline sa. Alltså funktionell men kanske inte så snygg. Men den ser rolig ut och de som kommer blir lite fundersamma.
Kallvatten vredet monterades bort och i det hålet monterades en ny blandare. Så nu är det dubbla kranar och som Caroline brukar säga man kan blanda nytt och gammalt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter att fåglarna nu inte kan bo i skorstenen så sätter de sig på taknocken och uträttar sina behov. Har nu varit uppe och skurat, det var som en matta. Tur var att det släppte lätt.
Jag har nu monterat fågelband på nocken och skorstenen och inte en fågel har satt sig sedan dess. Funkar klockrent.

Likes

Comments

Agnes har vuxit ur garderoben både praktiskt och fysiskt, ner med den gamla och upp med mammas fynd. Den har väntat i över tio år på att komma till användning och äntligen....

Likes

Comments

Klädstång, hylla och massor av korgar och lådor. Lättade en hel del i källaren. Så skönt för varje sak som finner sin plats.

Likes

Comments

Tjejerna tyckte vi behövde gardiner i sovrummet och de hade tvättat pappas skjortor. Perfekt, två flugor i en smäll. Skjortor på tork=gardin 😂😂😂

Likes

Comments

Idag har det varit källardstäd, trädgårdsfix och lite innepyssel på Sigrids rum. Imorgon blir det en tur till Norrköping för att hämta ett garderobskåp. Blocket är toppen!

Likes

Comments

Ikväll är en riktig myskväll, vi pysslar, läser och njuter av en god kopp kaffe. Livet är bra härligt.

Likes

Comments

Här någonstans kommer världen att hänga, tack Göte för att du sparat den.

Likes

Comments

Agnes var mycket bestämd kristallkrona skulle det va, ljungbytorget en lördag. Lycklig tjej som fick sin önskan uppfylld av pappa.

Likes

Comments