​Det har blivit en del skidresor genom åren men den bästa var ändå när jag & två vänner bestämde oss för att göra en säsong i Åre, det blev inte mycket skidåkning men desto mer fest, vilket medförde många roliga minnen.

Imorgon bär det av till fjällen, närmare bestämt Sälen & Lindvallen. 24 partyglada vänner ska iväg för att uppleva backarna, utelivet och nästan det bästa av allt after-skin. Textraden från Markoolios låt kommer verkligen passa bra in: "Vi drar till fjällen, fest hela kvällen", känner jag gänget rätt kommer det inte att bli en lugn stund.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​denna vecka har långt ifrån varit en bra vecka..

Den började med att jag var sjuk och var tvungen att stanna hemma från skolan, i torsdags hade vi en mysig julfest med klassen som avslutades på krogen, väl där blir min mobil & plånbok stulen. Vem gör sådant!? Hela proceduren med att spärra kort, telefon, ringa polis osv, satte igång.. Extremt jobbigt. Tur jag har så fina vänner som stöttar & hjälper till på alla sätt & vis. 

Fredagskväll slutade dock med ett försenat uppvaktande eftersom jag fyllde 23 i början av månaden. Tjejerna bjöd på champagne & så gick vi ut och åt fantastiskt god tapas på nya favorit stället "Baron", helt klart stans bästa! Älskar vår lilla tradition med att gå ut och äta & fira varandra på detta sätt. Så mysigt & vi kan verkligen sitta och prata en hel kväll & tiden bara springer iväg. 

Julklapparna har även blivit inhandlade, vilket känns väldigt skönt.

Imorgon hålls även sista redovisningen för i år sedan tar jag jullov och lite ledigt från skolan. Det är så efterlängtat, har verkligen varit en tuff höst, så en paus är inte mer än rätt just nu med tanke på allt plugg & hela denna jobbiga vecka. 

Veckans eloge går till världens bästa vänner, nämligen mina vänner för allt stöd & uppmuntran. Vet inte vad jag hade gjort utan dem. 

Likes

Comments

​Att "åka på" och bli sjuk var inte riktigt vad jag hade räknat med.. Det blev ingen skola för min del idag utan istället kurerar jag mig med honung- & citronvatten. Dessutom har jag snart sett klart de första avsnitten av "Gåsmamman", riktigt bra & spännande serie som jag rekommenderar!

Likes

Comments

Idag har det tredje ljuset tänts & dessutom är det Lucia.

Dagen har det bjudit på en del julbak i form av snickers, knäck & dumlekakor. Julgodis hör ju julen till fast att jag i alla lägen skulle välja maten före det söta.

Lunchen tillagades utomhus i solskenet av min pappa. En klassisk pytt i panna serverades. Smakar så mycket godare när det är tillagat över öppen eld. 

Likes

Comments

Älgfilé & hasselbackspotatis fick bli kvällens middag. 

Till dessert blev det en fräsch fruktsallad bestående av apelsin, kiwi, mango, blåbär & granatäpple.

Likes

Comments

Det är söndag och jag har slagit mig ner i min soffa med tända ljus och ett glas vin har jag lyckats lyxa till det med. Detta är mitt första inlägg, vad det kommer bli av denna blogg och om någon överhuvudtaget kommer läsa det är en annan femma. Gör det mest för att jag gillar att skriva av mig och för att jag älskar att fotografera. 

I helgen har jag haft min familj på besök och idag var vi en tur på julmarknad och köpte nybakt bröd, ostar mm. Mysigt med marknad men tyvärr infinner sig ingen julstämning i denna blåst.. Jag undrar verkligen om det kommer bli någon snö till jul.. Det håller jag alla tummar & tår för eftersom då är julen som mysigast. 

Imorgon ska jag "ta tag i mitt liv igen" dvs. ta mig till skolan och börja med min lektionsplanering som är min nästa hemtentamen som ska in. 

Hoppas ni får en mysig kväll & att ni inte blåser bort. 

Likes

Comments