Jag har nu upplöst SR och gått med i Sword Cobras istället! En liten men en sjukt härlig klubb! Den växer sakta men säkert! Detta event hade vi i Tisdags då vår Ridlärare Mandy hade teräng med oss! :D Så först samlades vi i padocken bakom Loretta i Moorland!

Vi red upp till Nilmers Högland för att träna lite på Trav Hoppning vilket jag lärde mig för första gånger med dem och ni ser då mig hoppa där på vänster sida! :)

Sen så ställde vi oss i ett ellergant led bakom Mandy då vi skulle lära oss terräng banan och då sen tävla två och två på den! :) Jag tävlade mot en tjej som heter Sofia och jag vann då xD

Sen blev hästarna så trötta så vi saktade av till skritt och red ner mot Moorland Strand för att grilla lite medans hästarna fick plaska lite i vattnet! Mums ;) Detta event var riktigt roligt! :) Vi filmar även in våra event så jag tycker att ni ska ta och kolla in våran youtube kanal: Sword Cobras


Och kolla gärna in vår blogg då ni bara söker på klubb namnet så hittar ni bloggen! Är ni intresserade av att ansöka till klubben så sök på Sword Cobras på Google då ni hittar bloggen sen gå in på -Kontakt och Ansökan- så är det bara att ansöka! Ha en fortsatt bra dag! <3 :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa och välkomna till denna veckas hjärtliga Valentinuppdatering där vi också har gjort några ändringar vid spelets start!

En tävling för vänner!
Vid Jorvikstallet hittar du Lowe Westberg, och hon tror verkligen på vänskapens starka band under Jorviks Alla Hjärtans Dag-firande. Lowe har byggt upp ett roligt race till dig - men hon kommer inte låta dig prova det om du inte gör det med en vän! Så grabba tag i upp till fyra vänner i en grupp, eller hitta en helt ny kompis, och gör tillsammans ert bästa i Lowes roliga grupptävling!
När du har avslutat denna hjärtliga tävling kommer du få ett vänskapshjärta som du kan byta mot coola belöningar från Lowes hjärtekorg. Det finns flera olika belöningar som slumpmässigt kommer delas ut, så prova racet flera gånger för att se till att samla allihop

Tävla tillsammans i Lowes race!

Catherine behöver din hjälp!
Catherine nere vid Stablebucks utanför Jarlaheim är den som har koll på alla bakelser kring Alla Hjärtans Dag, men hon är inte säker på vad hon ska baka, eller hur det ska smaka, eller vad hon faktiskt skulle göra till att börja med… Du borde nog ta en sväng förbi henne och hjälpa till så att hon får lite jobb gjort!
För att kunna göra dessa uppdrag måste du ha fått nyckeln till träkojan i Gröndal

Hjälp Catherine med hennes Valentinförberedelser!

Hinner Donald med sina beställningar?
Ingenting kan göra skräddaren Donald så nöjd som att förutse exakt allt som kan gå fel under en enda dag, men det här är en högtid för kärlek och glädje och han behöver muntras upp lite! Ta och hjälp honom i Silvergladebyn så att han hinner klart med sina beställningar fram till högtidsfirandet.
För att kunna göra dessa uppdrag måste du ha träffat fåraherden Landon och gett ull till Donald, och du måste ha berättat för Baronessan att GED förgiftar hennes druvfält

Var en sann vän och hjälp Donald!

Fullt upp med shopping!
Lagom till Alla Hjärtans Dag-firandet har några mindre butiker dykt upp kring Jorviks byar, och vid Moorland, Fort Pinta och New Hillcrest kan du nu köpa kramgoa teddybjörnar till din sadelväska, tillgängliga enbart under högtiden!

Bra saker blir ännu bättre!
Vi arbetar alltid med förbättringar och i år tar vi oss en närmare titt på saker som vi kan göra ännu bättre runt spelets början för att göra det lättare för nya spelare att känna sig som hemma på Jorvik. Den här veckan har vi bland annat tagit bort några tunnor och hinder kring ridbanorna runt Moorland, och vi har också ändrat Bobcats Vildmarkslopp så det är kortare och enklare.

Fler lediga klubbnamn!
Vi vet att det har varit svårt att hitta lediga klubbnamn på sistone, men nu kommer det bli lättare än förr! Om du vill skapa en klubb kan du besöka Ridklubbsförmedlaren i Silverglade, Moorland, Jarlaheim eller New Hillcrest och se vilka namn hon har tillgängliga för dig!

Hästmarknaden
Den här veckan byggs Hästmarknaden upp vid Jorvikstallet

Ha en superfin vecka fylld med vänskap!
Kramar från Mig! ♥

Likes

Comments

Hej! Detta är mitt första inlägg! Kanske inte det bästa, har ju nyss börjar så vet inte så mycket om hur man gör bättre och sånt men jag lär mig snabbt! Följ gärna för fler bilder, det skulle göra mig jätte glad oxå! :) På denna blogg kommer jag lägga upp -Sso Uppdateringar, Mina hästar, Vanliga Sso bilder, Bilder från event, och mycket mer! :)

Likes

Comments