Hej alle, I får lige et lille tirsdags-værk, tanker og poesier.

Ser hende gå ned af århusgade, rette lidt på ryggen, kigge ned i jorden, studere de grå brosten i ydersiden af fortorvet, studere sine egne skridt og undres over hvor de går hen,

lade sig ramme af den bitre CO2 fyldte vind, indånde livet og larmen, indånde storbyen og dens oplevelser, se sig selv i ruden til et møntvaskeri, opleve sin bløde hud der græder silke, se tøjet snurre rundt, forvirrede og forkrampede, spejle sig selv i dem, spejle sig selv i genskæret fra solen, mærke føddernes besked til hjernen, de har gået og set,

dæmpe smerten med at se solen i asfalten, se på solcentret, der skriger på snehvid hud, tomme bokse der presser appelsinjuice, se hendes øjne, der ser at århusgade bliver til Østerbrogade, at tomhed og sidegade, bliver til storhed og hovedgade, se hendes angst ryste sig selv af på den forladte gade, give lidt af sig selv til de brosten hun passerer,

se hende rette hovedet, kigge op på den store vej, lade sig betage, og drages, bedrages, og bjergtages, lade sine lunger indånde hvad der er at indånde, benzin og batterier, blæst hele vejen fra barer i indre by. Hun smiler til en forbigående, hun forstår ikke hvorfor smilet ikke kom tilbage, hun kigger ud, jeg ser med det samme øjnene, de begrædte tårer, de mange følelser, de sete ting, de store drømmer, bedst som hun går der, og er bange for at falde, bange for at falde i, bange for at blive set, bange for at skulle skrige så meget efter det, at hun en dag ikke har mere luft tilbage i de benzinfyldte lunger,

bange for at stemmen en dag knækker, filmen knækker, byen knækker, drømmen knækker, angsten for at finde en anden drøm og blive et andet, miste den usikkerhed hun ihærdigt forsøger at ryste af sig, for så er hun vel ingenting, miste den stemmeret, hun endnu ikke har fået, miste sig selv, og finde ud af, at intet er forandret.

Jeg ser hende kigge op, og få øjenkontakt mens hun forsvinder blandt gader og biler.
Hun var mig.

Knus!!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej alle, håber I nyder fredagen.

I går, var jeg sammen med min veninde, og vi måtte simpelthen flygte fra Kongens Nytorv, da regnen lige pludselig bare styrede ned. Vi fandt en hyggelig lille opgang, og selvom planen egentlig bare var at gemme os fra regnen et lille øjeblik, endte vi faktisk med at sidde og tale om hele livet og tage et mindre fotoshoot, derinde! Det er en af de fede ting ved det danske vejr, alle de spontane oplevelser, man pludselig får. Håber I havde en god aften i går, og får en skøn fredag aften, knus!

Jakke: Inwear
Trøje: Zara
Bukser: Zara
Sko: New Balance (kan ikke huske modellen, da jeg fik dem af et firma)
Taske: Balenciaga

Likes

Comments

Hej alle, long time ago, håber I stadig er friske og har det dejligt!!

Regnvejr er måske lidt en overdrivelse, men altså, kan godt mærke at det dårlige og kolde vejr, er begyndt at fylde, og det irriterer mig helt vildt!! Dog skal vi jo stadig huske på, at september og delvis oktober, stadig kan byde på solglimt, og så bliver det jo juuuul og hygge.
Jeg skulle i dag tidligt op, og til tandlægen, og det er ikke fordi jeg har tandlægeskræk, men altså, find nogen der kan lide at gå til tandlægen. Heldigvis er min tandlæge på ydre Østerbro, så der er ikke langt til lækre caféer og den slags. Fik en lækker kaffe i dag, og slentrede lidt rundt, hvilket endte med at blive ret hyggeligt! Håber I også har nydt dagen og få en super lækker uge.

Trøje: Isabel marant
Bukser: Zara
Jakke: Inwear
Sko: New Balance (kan desværre ikke huske modellen, da jeg fik dem gratis af et firma)

Knus!

Likes

Comments

Hej alle, håber I har nydt sommeren og stadig lige trækker de sidste solstrejf til jer, som der forhåbenligt er bare lidt flere af, i den kommende tid!

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at musik for mig er en meget stor del af mit liv. Jeg laver selv musik, og min største drøm indenfor erhverv og fremtidsjob, er uden nogen tvivl, at kunne komme til at komme videre med min musik, og måske i sidste ende, at leve af den. Det er nok noget af en klassiker at høre, og jeg ved da som en af de første, hvor hård og svær en branche det kan være, at slå ordentlig igennem i og derefter at befinde sig i, men nu er må vi jo også se hvad fremtiden bringer.
Lad mig endelig vide, hvis der er stemning for nogle videoer, med musik og tekster, jeg har stået bag? Det ville være et enormt stort skridt for mig, men umiddelbart kun positivt!
Hav det fantastisk dejligt derude, knus!

Likes

Comments

Hej alle, og "glædelig" regnvejrsdag!!

Jeg ved ikke om det bare er mig, eller er det her den værste sommer i dette årtusinde? Regn har der altid været, men bare sidste år, var sol dagene da i det mindste at tælle på to hænder. Jeg ved usandsynligt lidt om klima og vejr, jeg kan bare mærke regnen øse ned over mig, hver gang jeg bevæger mig ud, og jeg er seriøst skuffet!!
Planen for i aften, var oprindeligt at jeg skulle i Palads med min veninde, men jeg er simpelthen så træt, så jeg må lige se om jeg kan lokke hende til noget hjemmehygge i stedet, hvis ikke, drager jeg mod Vesterport senere.
I morgen har jeg simpelthen så mange småting jeg lige skal nå, og så skal jeg til et afskeds-arrangement om aftenen, da en anden veninde drager mod Jylland, så det er VILDT sørgeligt!!
Knus

THROWBACK

Likes

Comments

Hej alle, håber I forsat nyder sommeren, trods det til tider elendige vejr!

Jeg synes virkelig vejret har ramt ekstra dårligt i forhold til musik i lejet, og Skagen-ugen osv, regner faktisk selv med at tage i nogle venners sommerhus i Tisvilde snart, men man er jo næsten forbedret på lidt af hvert når det gælder danske somre. Jeg har godt nok tilbragt mange regnfulde somre i København, alt alt for tit stået i butikker og ventet på at kunne gå ud igen, løbet ned til metroen i øsende regnvejr, og lagt samtlige af mine planer om, fordi vejret ikke holdt, men selvom det lige når man er i det føles så nederen, kan man også altid se mere positivt på det og hygge inde osv.
Jeg elsker faktisk til tider, at slentre rundt i gaderne og finde nye seje butikker og gå på café osv i regnen, men det er selvfølgelig mere i støvregnen.
Håber I hygger og suger alle solstrejf til jer!

Pels fra Meotine

Likes

Comments

Hej alle, sagen er lige nu den at jeg er i Skagen. Ikke fordi det sker det overdrevet store, i et sommerhus, men faktisk er det egentlig vildt dejligt at slappe helt af, og komme lidt væk fra alt det stress og planer, man normalt har. Samtidig har jeg så mange minder heroppe, som altid er dejlige at "vende tilbage til". Jeg håber i den grad også, at I alle nyder ferien og muligvis Roskilde, skulle faktisk også have været afsted lørdag men satser simpelthen på jeg er for træt, nyd det hele, knus!

Likes

Comments

Hej alle, har ingen ord for hvor træt jeg er i dag efter to dages Distortion! Jeg har altid elsket Distortion, jeg elsker København hele året rundt, men jeg synes det er så fedt når alle i hele København og omegn, bare samles om noget og alle bare har en stor fest. Har altid elsket både Nørrebro og Vesterbro dagene, men synes virkelig også det var fedt på Rådhuspladsen hvor jeg var i går, sikke en stemning, og ikke nok med det er vi nu kommet ind i sommermåneden, og jeg elsker det helt vildt, håber I også allesammen har det super dejligt og nyder vejret og stemningen derude, knus!

Var virkelig glad, ved ikke hvad der sker for det der haha

Likes

Comments

Hej alle, håber I nyder denne skønne varme mandag! Udover at jeg har siddet midt i DSB's fejlsignal fra Rungsted station og metroen ikke kunne køre ordentligt, har jeg nydt dagen og tror jeg vil til at træne lidt nu her inden aftensmaden, knuus!

Likes

Comments

Hej alle, fandt lige en lille "photosess" fra i sommers ved sortedams søerne haha, jeg synes var meget sjov lige at dele! Knus!

Likes

Comments