Hej alle, har ingen ord for hvor træt jeg er i dag efter to dages Distortion! Jeg har altid elsket Distortion, jeg elsker København hele året rundt, men jeg synes det er så fedt når alle i hele København og omegn, bare samles om noget og alle bare har en stor fest. Har altid elsket både Nørrebro og Vesterbro dagene, men synes virkelig også det var fedt på Rådhuspladsen hvor jeg var i går, sikke en stemning, og ikke nok med det er vi nu kommet ind i sommermåneden, og jeg elsker det helt vildt, håber I også allesammen har det super dejligt og nyder vejret og stemningen derude, knus!

Var virkelig glad, ved ikke hvad der sker for det der haha

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej alle, her i morges skulle jeg møde sent, hvilket jeg selvfølgelig udnyttede! Jeg smuttede derfor ned på emmerys og købte en stor latte og gik lidt rundt i det ellers ret kedelige og regnfulde vejr! Håber virkelig det snart bliver sommer og weekend, knus!

Likes

Comments

Hej alle, håber I nyder denne skønne varme mandag! Udover at jeg har siddet midt i DSB's fejlsignal fra Rungsted station og metroen ikke kunne køre ordentligt, har jeg nydt dagen og tror jeg vil til at træne lidt nu her inden aftensmaden, knuus!

Likes

Comments

Hej alle, fandt lige en lille "photosess" fra i sommers ved sortedams søerne haha, jeg synes var meget sjov lige at dele! Knus!

Likes

Comments

Hej alle, har haft en del at se til her på det sidste, havde en del aftaler i sidste uge, og var også ude om fredagen osv, men jeg har prøvet at finde lidt billeder frem fra den senere tid, knus!

Likes

Comments

Hej alle, håber i nyder vinterferien og måske er ude og vælte pisterne eller bare hygger hjemme! Og glædelig valentines day. Jeg har faktisk prøvet at hygge lidt, her til aften, i dagens anledning, og har siddet under to dyner, og set en virkelig lang film og bare generelt slappet af, hvilket faktisk er vildt skønt ind i mellem. Stort knus!

Likes

Comments

Hej alle, er lige nu på vej hjem fra fire døgn i Barcelona! Det har været super rart, at sidde i 15 grader og solskin, i stedet for sne!! Tænkte jeg lige ville dele nogle små stemnings billeder, inden jeg vender helt tilbage til kolde Kbh, knus!

Likes

Comments

Hej alle, sidder lige nu i et fly på vej mod Barcelona, hvor jeg skal være til fredag. Jeg har haft nogle ret hårde sidste uger, hvor der bare har været alt muligt og et rimelig stort pres på mine skuldre, vil jeg sige. Så derfor har jeg virkelig set frem til, lige at tage et lille break nogle dage fra det hele, og komme ned til hotel service, lækker mad, 18 grader og ro på.
Jeg tror jeg laver en lille update herfra, lidt senere på ugen, men ellers håber jeg at I alle nyder denne skønne uge, knus!

Likes

Comments

Hej alle, sidder lige nu og chiller lidt på denne torsdag aften! Har virkelig haft gang i den i denne uge, var ude om tirsdagen og har generelt bare haft meget at se til! Nu vil jeg lave lidt på noget musik og generelt freshe lidt op, inden jeg skal op kl. 6.00 i morgen og springe på et kyst tog, knus!

Likes

Comments