Hej alle, håber i nyder vinterferien og måske er ude og vælte pisterne eller bare hygger hjemme! Og glædelig valentines day. Jeg har faktisk prøvet at hygge lidt, her til aften, i dagens anledning, og har siddet under to dyner, og set en virkelig lang film og bare generelt slappet af, hvilket faktisk er vildt skønt ind i mellem. Stort knus!

Likes

Comments

Hej alle, er lige nu på vej hjem fra fire døgn i Barcelona! Det har været super rart, at sidde i 15 grader og solskin, i stedet for sne!! Tænkte jeg lige ville dele nogle små stemnings billeder, inden jeg vender helt tilbage til kolde Kbh, knus!

Likes

Comments

Hej alle, sidder lige nu i et fly på vej mod Barcelona, hvor jeg skal være til fredag. Jeg har haft nogle ret hårde sidste uger, hvor der bare har været alt muligt og et rimelig stort pres på mine skuldre, vil jeg sige. Så derfor har jeg virkelig set frem til, lige at tage et lille break nogle dage fra det hele, og komme ned til hotel service, lækker mad, 18 grader og ro på.
Jeg tror jeg laver en lille update herfra, lidt senere på ugen, men ellers håber jeg at I alle nyder denne skønne uge, knus!

Likes

Comments

Hej alle, sidder lige nu og chiller lidt på denne torsdag aften! Har virkelig haft gang i den i denne uge, var ude om tirsdagen og har generelt bare haft meget at se til! Nu vil jeg lave lidt på noget musik og generelt freshe lidt op, inden jeg skal op kl. 6.00 i morgen og springe på et kyst tog, knus!

Likes

Comments

Hej alle, vi er nu kommet en uges tid ind i det nye år og for mig har det egentlig været en meget stille og rolig uge, men også med en del aftaler og caféture. Torsdag tilbragte jeg med en veninde inde på strøget, vi kiggede lidt på januar udsalg og det hele eneste faktisk lidt med at blive ret sent og rigtig hyggeligt. Vi var en tur på café zirup, som lægger på Læderstræde, en sidegade til strøget og få noget kaffe og nogle fritter. Fredag, var lidt mere stresset da jeg havde sindssygt travlt og skulle videre om aftenen, men jeg nåede dog lige at se min rigtig gode veninde på Emmerys til en snak og en latte. Håber I har det godt, knus!

Likes

Comments

Hej alle, godt nytår! Håber at I alle fik sprunget godt og grundigt ind i det nye år, omringet af dejlige mennesker og massere af humør og fest! Det gjorde jeg i den grad selv, og så ikke mindst alt det ekstreme fyrværkeri hele vejen ned af Strandvejen, hvilket var et meget festligt syn. Tænkte at jeg lige ville dele lidt stemningsbilleder med jer, fra aftenens løb, knuss!

Likes

Comments

Hej alle, er lige kommet hjem fra en lidt stress tur ned i magasin. Skulle lige købe de sidste julegaver, hvilket kørte en lille smule over sig haha, tror virkelig aldrig at min konto har været så stram! Dog var det en meget hyggelig tur, hvor jeg også fik nydt hele julestemningen og alle de travle mennesker, kæmpe jule knus til alle!

Likes

Comments

Hej alle, og glædelig december! Jeg har haft virkelig travlt på det sidste, og har haft virkelig meget at lave den seneste uges tid. Jeg har set en masse, været meget ude og har planer hver dag resten af ugen. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele lidt billeder med jer fra den sidste tid! Knus

Likes

Comments

Hej alle, i får lige nogle små billeder fra en mega afslappet eftermiddag her forleden. Jeg prøver virkelig oftest muligt, at tage på café eller gå en lang tur inde i byen eller et eller andet for mig selv, når jeg bare er helt fyldt op! Lige her på den franske café ved sortedamssøen, hvor jeg er kommet noget nær en million gange, knus!

Likes

Comments