Hej alle! Håber i nyder sommeren, ligeså meget som mig, og forhåbentlig har nydt distortion i sidste uge, ligeså meget som mig! Jeg er virkelig imponeret over vejret i disse dage, og har fået lavet en masse spændende drinks! Denne her består egentlig bare, af en masse isterninger, mynteblade og limeskiver, blandet med danskvand, friskpresset limesaft og lidt hyldeblomstsaft, og evt. andet man kan proppe oveni. Virkelig lækkert, synes jeg! Nyd sommeren og alle de glade mennesker, knus!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

​Hej alle, håber i nyder 1. maj. Jeg skal selv i Fælledparken, selvfølgelig, og nyde det gode vejr og alle de dejlige mennesker. Jeg kan personligt godt lide, at more mig om søndagen, så det giver en stemning til resten af ugen. Nyd det fantastiske vejr og hinanden, mange knus!

-Kan se, at den først har uploadet i dag, sorry.

Likes

Comments

Hej og velkommen til min blog. Her kommer jeg til at dele ud af mine tanker, råd og alt hvad der inspirerer mig og min hverdag. Jeg går til dagligt i skole, hvor jeg selvfølgelig tilbringer rigtig meget af min tid, men det er egentlig ikke noget der interesserer mig specielt meget. Jeg har meget mere tankerne, hos mode, kunst, kultur, mennesker, musik og alt der i mellem. Jeg har en stor drøm, om at blive professionel sangskriver eller komme til at komme videre med musikken, og hvis ikke helst noget andet i mode, musik eller medie branchen, da det interesserer og inspirerer mig så utrolig meget. Jeg vil derfor prøve at dele alle disse interesser med jer, i håb om at I bliver ligeså inspireret som mig. Mange knus.

Likes

Comments