Hej alle, i får lige nogle små billeder fra en mega afslappet eftermiddag her forleden. Jeg prøver virkelig oftest muligt, at tage på café eller gå en lang tur inde i byen eller et eller andet for mig selv, når jeg bare er helt fyldt op! Lige her på den franske café ved sortedamssøen, hvor jeg er kommet noget nær en million gange, knus!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej alle, er endelig kommet helt ovenpå, efter at have været lidt smådårlig i sidste uge. Det er skønt at kunne komme meget ud hver dag, og at beskæftige mig med alt muligt, så denne uge har været virkelig oppe i tempo! Et lille throwback, fra da tingene så lidt anderledes ud haha, knus!

Likes

Comments

Hej alle, sidder lige nu og spenderer starten på min fredag med en cola life og musik i ørene, og det er netop gået op for mig hvor ekstraordinært, glad musik og glade farve, betyder for mig i kolde perioder! Knus

Likes

Comments

Hej alle, disse billeder er allesammen taget ud fra min tumblr profil. De inspirerer mig alle meget, og håber at de derfor også vil inspirere jer! Knus

Likes

Comments

Hej alle, fuck sne og dårligt vejr, virkelig! Er i så dårligt humør over det og drømmer mig mest af alt bare tilbage til sommer, solskin, bare tæer og lækre ting haha! Derfor har jeg fundet lidt hyggelige billeder fra sensommeren (august og september), da solen skinnede og sommerferien bare lige var slut.
Knus!

Likes

Comments

​Hej alle, håber i nyder 1. maj. Jeg skal selv i Fælledparken, selvfølgelig, og nyde det gode vejr og alle de dejlige mennesker. Jeg kan personligt godt lide, at more mig om søndagen, så det giver en stemning til resten af ugen. Nyd det fantastiske vejr og hinanden, mange knus!

-Kan se, at den først har uploadet i dag, sorry.

Likes

Comments

Hej og velkommen til min blog. Her kommer jeg til at dele ud af mine tanker, råd og alt hvad der inspirerer mig og min hverdag. Jeg går til dagligt i skole, hvor jeg selvfølgelig tilbringer rigtig meget af min tid, men det er egentlig ikke noget der interesserer mig specielt meget. Jeg har meget mere tankerne, hos mode, kunst, kultur, mennesker, musik og alt der i mellem. Jeg har en stor drøm, om at blive professionel sangskriver eller komme til at komme videre med musikken, og hvis ikke helst noget andet i mode, musik eller medie branchen, da det interesserer og inspirerer mig så utrolig meget. Jeg vil derfor prøve at dele alle disse interesser med jer, i håb om at I bliver ligeså inspireret som mig. Mange knus.

Likes

Comments