View tracker

Hej alle, håber I nyder denne skønne fredag aften, som for første gang i år faktisk har været en lille smule solskinsrig! Hvis I leder efter noget music eller bare altid er på udkig efter nye sange, må I da meget gerne gå ind og tjekke mine spotify playlister ud! De er lavet vildt tilfældigt og der er simpelthen så meget forskelligt selvom jeg har prøvet at organisere dem lidt, men i hvert fald har jeg hørt alle sange mange mange gange, knus!

Likes

Comments

Hej alle, vi er nu kommet en uges tid ind i det nye år og for mig har det egentlig været en meget stille og rolig uge, men også med en del aftaler og caféture. Torsdag tilbragte jeg med en veninde inde på strøget, vi kiggede lidt på januar udsalg og det hele eneste faktisk lidt med at blive ret sent og rigtig hyggeligt. Vi var en tur på café zirup, som lægger på Læderstræde, en sidegade til strøget og få noget kaffe og nogle fritter. Fredag, var lidt mere stresset da jeg havde sindssygt travlt og skulle videre om aftenen, men jeg nåede dog lige at se min rigtig gode veninde på Emmerys til en snak og en latte. Håber I har det godt, knus!

Likes

Comments

Hej alle, godt nytår! Håber at I alle fik sprunget godt og grundigt ind i det nye år, omringet af dejlige mennesker og massere af humør og fest! Det gjorde jeg i den grad selv, og så ikke mindst alt det ekstreme fyrværkeri hele vejen ned af Strandvejen, hvilket var et meget festligt syn. Tænkte at jeg lige ville dele lidt stemningsbilleder med jer, fra aftenens løb, knuss!

Likes

Comments

Hej alle, er lige kommet hjem fra en lidt stress tur ned i magasin. Skulle lige købe de sidste julegaver, hvilket kørte en lille smule over sig haha, tror virkelig aldrig at min konto har været så stram! Dog var det en meget hyggelig tur, hvor jeg også fik nydt hele julestemningen og alle de travle mennesker, kæmpe jule knus til alle!

Likes

Comments

Hej alle, og glædelig december! Jeg har haft virkelig travlt på det sidste, og har haft virkelig meget at lave den seneste uges tid. Jeg har set en masse, været meget ude og har planer hver dag resten af ugen. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele lidt billeder med jer fra den sidste tid! Knus

Likes

Comments

Hej alle, i får lige nogle små billeder fra en mega afslappet eftermiddag her forleden. Jeg prøver virkelig oftest muligt, at tage på café eller gå en lang tur inde i byen eller et eller andet for mig selv, når jeg bare er helt fyldt op! Lige her på den franske café ved sortedamssøen, hvor jeg er kommet noget nær en million gange, knus!

Likes

Comments

Hej alle, er endelig kommet helt ovenpå, efter at have været lidt smådårlig i sidste uge. Det er skønt at kunne komme meget ud hver dag, og at beskæftige mig med alt muligt, så denne uge har været virkelig oppe i tempo! Et lille throwback, fra da tingene så lidt anderledes ud haha, knus!

Likes

Comments

Hej alle, sidder lige nu og spenderer starten på min fredag med en cola life og musik i ørene, og det er netop gået op for mig hvor ekstraordinært, glad musik og glade farve, betyder for mig i kolde perioder! Knus

Likes

Comments

Hej alle, disse billeder er allesammen taget ud fra min tumblr profil. De inspirerer mig alle meget, og håber at de derfor også vil inspirere jer! Knus

Likes

Comments