Hej alle, håber I har nydt sommeren og stadig lige trækker de sidste solstrejf til jer, som der forhåbenligt er bare lidt flere af, i den kommende tid!

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at musik for mig er en meget stor del af mit liv. Jeg laver selv musik, og min største drøm indenfor erhverv og fremtidsjob, er uden nogen tvivl, at kunne komme til at komme videre med min musik, og måske i sidste ende, at leve af den. Det er nok noget af en klassiker at høre, og jeg ved da som en af de første, hvor hård og svær en branche det kan være, at slå ordentlig igennem i og derefter at befinde sig i, men nu er må vi jo også se hvad fremtiden bringer.
Lad mig endelig vide, hvis der er stemning for nogle videoer, med musik og tekster, jeg har stået bag? Det ville være et enormt stort skridt for mig, men umiddelbart kun positivt!
Hav det fantastisk dejligt derude, knus!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hej alle, ville lige catche up, med nogle småting jeg synes kan være ret irriterende!!

1. Kort! Ej det er jo egentlig vildt smart, isæær dankort, så jeg slipper for at lave den pinlige med at tabe alle mønter samt ikke at kunne regne ud hvor meget jeg skal give, alt for ofte, og især nu hvor det næsten er blevet for nemt med mobilepay og nemid, men jeg smider alle mine kort væk og har aldrig styr på dem (senest fandt jeg mit dankort i en pizzapose og opdagede de to første tal var kradset af)

2. Underholdningsprogramstider! Længste ord nogensinde, meen vildt irriterende. Jeg elsker alle mulige mærkelige underholdningsprogrammer, men af en eller anden grund er de altid lagt kl. 20 fredag aften, hvor jeg aldrig har tid.

3. Snapchatfiltre! Ej okay, nu kommer jeg virkelig til at støde mange, og det er også lidt dobbeltmoralsk eftersom jeg ind i mellem selv bruger dem, dog kan man også noglegange få lidt spat, når de fylder hele ens mystory og man HAR set det.

4. Undersøgelsesbelæringer! Højst sandsynligt ikke et godtaget ord i den danske ordbog, men jeg ved ikke hvordan jeg ellers skulle formulere det. I ved, hver gang man har fundet et nyt muligvis kræftfremkaldende mikrostof i noget, og der nærmest bliver skreget stop, hvis man så meget som bare overvejer at benytte sig af eller tage en bid at tingen. Selvfølgelig vildt godt, men man kan godt nogle gange blive lidt træt, når den halve verden snart, lægger under den kategori.

5. Butiksejere der glor! Igen en nok egentlig ret fornuftig ting, men det er seriøst vildt noieren, når man står inde i en eller anden butik, og fx putter slik ned i sin bland selv slik pose, og ejeren nærmest glor på en og den mindste bevægelse man gør, som om man er mistænkt som tyv.

Haha, knus!

Likes

Comments

Hej alle, og "glædelig" regnvejrsdag!!

Jeg ved ikke om det bare er mig, eller er det her den værste sommer i dette årtusinde? Regn har der altid været, men bare sidste år, var sol dagene da i det mindste at tælle på to hænder. Jeg ved usandsynligt lidt om klima og vejr, jeg kan bare mærke regnen øse ned over mig, hver gang jeg bevæger mig ud, og jeg er seriøst skuffet!!
Planen for i aften, var oprindeligt at jeg skulle i Palads med min veninde, men jeg er simpelthen så træt, så jeg må lige se om jeg kan lokke hende til noget hjemmehygge i stedet, hvis ikke, drager jeg mod Vesterport senere.
I morgen har jeg simpelthen så mange småting jeg lige skal nå, og så skal jeg til et afskeds-arrangement om aftenen, da en anden veninde drager mod Jylland, så det er VILDT sørgeligt!!
Knus

THROWBACK

Likes

Comments

Hej alle, håber I har det dejligt!

Når det kommer til gode spots i Kbh, er café Victor et sted, der klart skal tilføjes. Det er virkelig et sted jeg kommer meget, og et sted man aldrig går helt galt i byen med, synes jeg. For det første ligger det perfekt i Indre by, hvilket gør, man altid lige kommer forbi, og ikke skal forklare beliggenheden hundrede gange. Og så er menukortet igen også ret bredt, så man kan både chille om morgenen til kaffe, spise virkelig lækker frokost og aftensmad, og få nogle lækre drinks om aftenen.
Der er også bare en ret fed og hyggelig stemning synes, og derudover bliver man virkelig altid behandlet overdrevet godt, det er helt vildt!

Adressen er Ny Østergade 8 i Indre By, og de fleste dage åbner de kl. 8 og lukker først kl. 1 eller 2 om natten, hvilket igen kun er en kæmpe fordel, knus!

Likes

Comments

Hej alle, håber I forsat nyder sommeren, trods det til tider elendige vejr!

Jeg synes virkelig vejret har ramt ekstra dårligt i forhold til musik i lejet, og Skagen-ugen osv, regner faktisk selv med at tage i nogle venners sommerhus i Tisvilde snart, men man er jo næsten forbedret på lidt af hvert når det gælder danske somre. Jeg har godt nok tilbragt mange regnfulde somre i København, alt alt for tit stået i butikker og ventet på at kunne gå ud igen, løbet ned til metroen i øsende regnvejr, og lagt samtlige af mine planer om, fordi vejret ikke holdt, men selvom det lige når man er i det føles så nederen, kan man også altid se mere positivt på det og hygge inde osv.
Jeg elsker faktisk til tider, at slentre rundt i gaderne og finde nye seje butikker og gå på café osv i regnen, men det er selvfølgelig mere i støvregnen.
Håber I hygger og suger alle solstrejf til jer!

Pels fra Meotine

Likes

Comments

Hej alle, håber I har det skønt!

Sticks 'n' sushi, er selvfølgelig et sted der skal med til samlingen! Jeg tror ærligt de fleste kender sticks og måske har været der, men det er i hvert fald stadig nævneværdigt, synes jeg! Man kan få en masse lækre ting, i forhold til drikkevarer og drinks, og virkelig virkelig lækker mad! Menukortet er ret bredt, så man kan prøve en masse forskelligt (og så er der jo også fx salater, udover en masse lækker sushi), en anden fordel er at der ligger så mange forskellige steder, og hvor man sagtens kan sidde både udendørs og indendørs.

De fleste steder åbner kl. 10-22 eller 23, men nogle steder har åbent helt til kl 24!!
Knus!

Likes

Comments

Hej alle, nu da det, på trods af jeg ikke helt tror vejret er klar over det, er blevet sommerferie og vi faktisk allerede er godt halvvejs i selve sommermånederne, synes jeg det kunne være interessant at skrive lidt om nogle gode spots i Københavnsområdet, som er rare at færdes i om sommeren. Personligt har jeg altid elsket sommer i København, og på trods af nogle ferier, har jeg godtnok tilbragt mange sommerferieuger derhjemme, hvor jeg har fundet nye og nye hyggelige steder, der efterhånden er blevet stamsteder. Jeg håber i den grad, at I alle nyder sommeren og ferien, kæmpe kæmpe knus!

The Union Kitchen er et ret fedt sted synes jeg! Man kan få en helt masse forskelligt mad, bla brunch om morgenen, forskellige retter til frokost og aftensmad, forskellige vafler, og virkelig lækre drikkevarer som kaffe og hjemmelavede juice osv! Der er en del pladser indendørs, og så nogle få pladser udendørs, så når vejret er godt, er man ret heldig hvis man får dem. Adressen er Store Strandstræde 21 i Indre by, så det er virkelig en god location, og så har de åbent i hverdagen fra 07.30-23 eller 24, og lørdag har de også åbent til kl. 24, så deres åbningsfeder er såå fede synes jeg, knus!

Likes

Comments

Hej alle, sagen er lige nu den at jeg er i Skagen. Ikke fordi det sker det overdrevet store, i et sommerhus, men faktisk er det egentlig vildt dejligt at slappe helt af, og komme lidt væk fra alt det stress og planer, man normalt har. Samtidig har jeg så mange minder heroppe, som altid er dejlige at "vende tilbage til". Jeg håber i den grad også, at I alle nyder ferien og muligvis Roskilde, skulle faktisk også have været afsted lørdag men satser simpelthen på jeg er for træt, nyd det hele, knus!

Likes

Comments

Hej alle, har ingen ord for hvor træt jeg er i dag efter to dages Distortion! Jeg har altid elsket Distortion, jeg elsker København hele året rundt, men jeg synes det er så fedt når alle i hele København og omegn, bare samles om noget og alle bare har en stor fest. Har altid elsket både Nørrebro og Vesterbro dagene, men synes virkelig også det var fedt på Rådhuspladsen hvor jeg var i går, sikke en stemning, og ikke nok med det er vi nu kommet ind i sommermåneden, og jeg elsker det helt vildt, håber I også allesammen har det super dejligt og nyder vejret og stemningen derude, knus!

Var virkelig glad, ved ikke hvad der sker for det der haha

Likes

Comments

Hej alle, håber I nyder denne skønne varme mandag! Udover at jeg har siddet midt i DSB's fejlsignal fra Rungsted station og metroen ikke kunne køre ordentligt, har jeg nydt dagen og tror jeg vil til at træne lidt nu her inden aftensmaden, knuus!

Likes

Comments