Ja nu er det et godt stykke tid siden jeg har opdateret sidst og der er sket rigtig meget. Fodbold sæsonen er desværre ovre, men vi endte med at vinde stats mesterskaberne i "class c". Nu er basketball sæsonen begyndt, en meget travl sportsgren her. De har nærmest kampe hver eneste dag. Jeg spiller ikke basketball, men har i stedet off season, så jeg stadig får noget motion. Fodbold finalen var en rigtig god oplevelse, selvom at det var iskoldt og regnede helt vildt. Kampen forgik på et mindre College stadium og næsten hele byen (Tipton) var tilstede for at støtte vores fodbold drenge. Jeg sad med fire af mine veninder (Mia, Camry, Camelia og Tonya) vi havde det super sjovt og jeg tror aldrig jeg har heppet og skreget så meget. Det var den tætteste og mest nervepirrende kamp, men vi endte med en sejr. Efter trofæ uddelingen løb vi alle ned på banen og krammede alle og sagde tillykke. Bagefter kørte min veninde (Amy) og jeg til Tipton hvor mange var mødt op til at byde drengene velkommen hjem når de kom i bussen. Kl var 2 om natten før jeg kom hjem, efter en fantastisk aften selvom jeg var gennemblødt og ikke kunne mærke mine fødder eller fingre.

Vi har haft thanksgiving som var super hyggeligt, vi spiste en masse og bare hyggede. Ellers så har jeg holdt jul. Jeg havde en god og meget anderledes jul. Vejret har været meget forskelligt, nogle dage have vi 25 grader men så næste dag kunne vi have -7 grader. I juleferien har jeg slappet af, arbejdet lidt, været i Lawton med Chas, kørt til Frederick for at købe Sonic og været to gange i biografen. Juleaften kom Seth (værtsbror) forbi hurtigt inden han skulle arbejde og senere kom Ashlie (værtssøster) og hendes kæreste Anthony over og blev og sov her. Den 24 hyggede vi, spillede spil, pakkede gaver op og bagte en masse. Den 25 åbnede vi vores stockings og bare slappede af. Nytår lavede vi ikke rigtig noget, jeg var i biografen om formiddagen og ellers så passede jeg min værtskusines børn, så det var rigtig hyggeligt. I dag blev skolen aflyst fordi der åbenbart skal komme en is storm, men kunne sagtens havde været i skole fordi det er en hel normal dag andet end at det er koldt.

Jeg har haft et fantastisk år, oplevet mere end nogensinde før og ser frem til massere af nye oplevelser og venskaber som 2017 har at byde på.

Har lavet en masse forskellige ting, men vil i stedet bare sætte en masse billeder ind og skrive lidt til dem.

// Her den anden dag fik vi noget sne, så her er jeg med MIa. //

// Her står jeg foran fodbold målet. // Mia, Tonya og jeg, ude foran skolen. //

// Ashlie og Chas juleaften. // Chas og jeg pyntede jule cupcakes formet som snemænd. //

// Seth juleaften. //

// Chas, Seth og jeg var i Altus. // Et random billede jeg fandt fra en fodbold kamp. //

// Mia og jeg. //

// TIl fodbold finalen, jeg sidder ned forest men en blå paraply. // Fodbold drengene. //

// Fodbold stadionet finalen forgik på. // Target var pyntet op med juleting. //

// Chas med vores elskede Sonic is. // Thanksgiving pies. //

// Chas og Ashlie. // Chas imens hun laver mad til thanksgiving. //

// En af vores baby lam, vi har døbt ham Styles. // Sådan her ser næsten alle mine morgner ud. //

// Ashlie juleaften. // De sødeste søstre. //

// Tonya og jeg. // En af de gange Chas og jeg kørte til Oklahoma City. //

// En af de mange gange vi var i Lawton. // Vores jule stockings. //

Likes

Comments

I fredags havde jeg været i staterne i 100 dage, tiden går rigtig hurtig. Nogen gange føler jeg at jeg altid har været her mens andre er det som om jeg lige er kommet. Jeg har lavet utrolig mange forskellige ting så det her er et meget blandet indlæg.

Volleyball sæsonen sluttede et par uger siden, så lige nu er jeg på off seasonen. Vi sluttede sæsonen ud med at tage til regionals, hvor vi desvære røg ud efter første kamp. Men inden vi tog til regionals, tog vi hjem til vores Coach kl. 11:30 hvor hun bød på frokost og var tilbage på skolen ved 12 tiden. Hele skolen var linet op udenfor og så løb vi en runde, hvor eleverne holdte deres hænder ud og heppede på os. Bagefter var alle vinduerne på skolebussen rullet ned og vi sang "we are ready", mens vi kørte væk fra skolen. Det var den sjoveste oplevelse. Føltes som om vi var atleter på vej til OL haha.

Jeg var været til min første college fodbold kamp, med min veninde Tonya og hendes mor. Det var OU (Oklahoma university) mod Kansas-State. Vi kørte tideligt lørdag morgen, så vi havde tid til at gå rundt på OU´s campus. Det var en super sjov oplevelse, der var den fedeste stemning. Ellers så har vi skåret pumpkins, jeg har fået nogle super dejlige pakker fra Danmark, været til fodbold kampe, børnefødselsdag osv.

Den 31. october var det hallowen, så det betød at der var trunk or treat. Jeg gjorde mig klar med Tonya og Camelia. Det var ikke planglagt at jeg skulle klæde mig ud, men Camelia fandt noget og så fik de overtalt mig. Det var rigtig sjovt, bilerne var pyntet op og havde slik. Så i stedet for at gå fra hus til hus gik man fra bil til bil. Vi har også haft Fall festival i Tipton. Der var sat forskellige boder op, styret af de forskellige klasser. Jeg sad i basketball boden i ca. 20 min og ellers så gik jeg rundt og prøvede de forskellige ting. Jeg vandt faktisk en jordbær cheesecake. Aften sluttede af med et bål.

I lørdags var jeg til en speech kunkurence. Var utrolig nervøs, så glemte noget af den. Men kom på trejdepladsen (ud af tre mennesker..), så er videre til regionals. Vores fodbold hold kom videre til playoffs, så de spiller semifinale på fredag og forhåbentligvis en finale næste uge. Da de kom videre til playoffs, valgte hele holdet at blege deres hår haha. På torsdag har vi thanksgiving, så derfor har vi fri hele denne her uge. Vi har også haft veterans day, så vi havde havde en assembly til ære for dem. Har det rigtig godt, men savner jer.

//Makenna og jeg. // Macy og jeg. //

Likes

Comments

For et par uger siden havde vi homecoming week/spirit week på skolen. Det var den sjoveste uge, hvor man hverdag kunne klæde sig ud efter dagens temaer. Vores teamer var:

Mandag: Pajama Day

Tirsdag: Wacky Tacky Day (Mismatch)

Onsdag: Hawaiian Day

Torsdag: Favorite Sports Team Day

Fredag: Tiger Spirit Day

Hverdag blev der kåret de bedste udklædninger. Fredagen, ugen før tog Chas og jeg tog til Lawton for at købe noget udklædning til mig. Om mandagen have jeg bare et bare behagelige sweatpants på og en trøje hvor der stod "Dear Saturday you`re my favorite". Hvert år laver hver klasse et float som vi viser til vores parade gennem Tipton om fredagen, så vi Juniors blev på skolen om mandagen for at lave vores. Tirsdag skulle Juniors og Seniors til en College workshop, så derfor klædte jeg mig ikke ud den dag. Det er virkelig sjovt at se hvor meget folk går op i det og klæder sig ud fra top til tå. Til Hawaiian Day havde jeg købt et hula skørt og en hula blomster halskæde. Det var ret mærkeligt at sidde på skolebussen klædt ud, men når man så kommer i skole og ser at nærmest alle ens venner også er klædt ud så er det bare sjovt. Torsdag var som sagt yndlings sports hold, så jeg havde købt en baseball t-shirt som heppede på holdet OU (Oklahoma University). Jeg lånte også en OU kasket af min veninde Tonya, så mit yndlings hold må være OU nu haha. Folk går virkelig op i de forskellige hold, folk var malet i ansigtet og deres tøj var i holdets farver. Sidste dag i spirit week, var Tiger Spirit day. så Chas havde lavet mine negle og der stod "Tipton Tigers" på dem. Ellers så var jeg malet i ansigtet i skolens farver (sort og guld) og havde min Tipton trøje. Fredagen startede ud normalt men ved et tiden havde vi paraden, hvor vi som sagt gik opdelt i de forskellige klasser med vores floats. De to homecoming queen kandidater kom bagefter hvor de stod bag på to forskellige pickups. De forskellige floats blev kåret og vi juniors vandt igen i år. Vi havde vores pep rally i town og bagefter gik vi bare tilbage til skolen. Ved seks tiden tog Chas og jeg til fodbold kampen, 30 min inden den begyndte blev homecoming queen kåret og det var rigtig sjovt at opleve. Vi tog hjem i halvlegen, fordi det var rigtig koldt. Min skole har ikke nogen homecoming dance. Vi (Tipton) vandt 46-0 mod Cement. Alt i alt så havde jeg en rigtig god og sjov homecoming uge. Håber i alle har det godt, i er savnet.

// Tag jer ikke af hvordan jeg ser ud. Her er jeg med Camry og Mia på PJ day. // Camelia (Myrtle) og jeg på Wacky Tacky day. //

// Camelia og jeg på Hawaiin Day. // Camry og jeg på yndlings sportshold day. //

// Tonya og jeg på yndlings sports hold dag. // Mia og jeg til Tipton Valley Live. //

// Myrtle og jeg om fredagen. // Camry og jeg også om fredagen. //

// Vores float bagfra. // Vores flot forfra. //

// De to homecoming kandidater //

Likes

Comments

Jeg har været så heldig at få lov til at designe mit eget macbook skin og iPhone cover i samarbejde med CASEAPP. Jeg har valgt mit skin i en simple hvid marmor med en svag tekst som siger “Fly away”. Til min iPhone valgte jeg et billede af en strand og puttede så selv sang teksten “I´m in love with you and all these little things” på. Synes at tingene er lavet i en rigtig god kvalitet og er vild med at billedet på iPhone coveret går ned over kanterne. Synes også macbook skinet er en super fed detalje. På Caseapps hjemmeside har de alle slags design og man kan også vælge sine egne billeder.

Hvis i selv har lyst til at skaffe jer et skin eller cover så tjek deres hjemmeside ud på caseapp.dk og brug rabatkoden LAERKE20 ved udtjekningen fordi så får i 20%. Gælder til den 18. november.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Caseapp.


Likes

Comments

Jeg er begyndt stille og roligt at danne en hverdag her. Tingene bliver mere og mere normale og skolen er vi ret godt inde i nu. Har været her i godt syv uger og det har været nogle udfordrende men gode uger. Ens krop kører 100 km/t hele tiden og følelserne er ud over det hele. Jeg har allerede fået en god vennegruppe, som jeg føler jeg har kendt i længere tid. Skolen er lidt sværere end jeg havde forventet i feks. Historie har vi noget som jeg aldrig har lært om og samme i matematik. Men US history er nok mit ynglings fag, det er en rigtig god klasse og lærer. Elsker Volleyball holdet, selvom træningen er sindsyg hård og gør at jeg altid er helt smadret bagefter. Vi træner fra mandag-fredag og så er der kampe. Nu har vi kun tre kampe tilbage inden regionals. Har i et stykke tid tænkt på engelsk men i sidste uge tog jeg mig selv i at drømme på engelsk, det er ret mærkeligt. Kunne ikke havde ønsket mig en bedre værtsfamilie, de behandler mig som familie og vi har det bare super sjovt sammen. Stilen her er helt vildt anderledes, jeg kommer "over dressed" hver dag til skole. De har ofte enten cowboy jeans der går ud forneden, en t-shorts og en hoddie eller trænings shorts. Mine busture om morgen er blevet det tidspunkt hvor jeg har tid til at bare at sidde høre musik og tænke lidt over tingene. Så er faktisk begyndt at nyde dem, det tidspunkt jeg bare kan sidde for mig selv, skal ikke lyde som om at jeg ikke vil være sammen med min værtsfamilie fordi det vil jeg. I sidste fredags havde jeg fri fordi der dagen før havde været parent teacher conference og når der er det så holder de fri dagen efter, I don't know why men klager ikke. Så om fredagen var jeg ude og hjælpe Scott med nogle ting og vi passede deres lille nevø på 17 måneder. Om lørdagen tog Chas og jeg til en fem årig fødselsdag med deres niece. Det tog ca hele dagen, ellers så var min værtssøster Ashlie på besøg så det var rigtig hyggeligt. Sidste søndag var vi først i kirke og bagefter så kom min værtsbror Seth over, det var første gang jeg mødte ham og det var super sjovt. Amy kom også over, så vi spillede lidt spil alle sammen og bare havde det sjovt. Fordi jeg både står op rigtig tideligt og laver choirs om aftenen, så ser jeg de smukkeste solnedgange og solopgange. I tirsdags vandede Chas og jeg blomster og lige ved siden er mig går en fugleedderkop, den var mindre end dem man ser i zoo men stadig!!!!! I torsdags havde vi en volleyball kamp mod holdet Cache. Vi tabte 2 kampe (junior high og varsity) men det hold jeg spiller på vandt (junior varsity). Det var så pinligt, jeg har for det meste front row og jeg skulle til at tage bolden over nettet men jeg vrikker om og vælter.... Synes det var så pinligt, men jeg gav/lavede det sidste point så vi vandt. Håbede at jeg ikke ville have ondt i anklen dagen efter men det har jeg, så jeg håber snart det går væk (den gør ikke ondt mere). Men i fredags havde vi pep rally og det er altid rigtig sjovt. Selvom det ikke er sommer mere, så er her stadig rigtig varmt. De sidste par uger har her været 30 grader +, men kan se at vi kommer ned i 20'erne i næste uge. Håber i har det godt i Sverige, Danmark, Malaysia eller hvor i verden i befinder jer. Jeg har det rigtig godt, selvom jeg savner jer derhjemme.

​// Her for et stykke tid siden fik jeg sendt denne her dejlige pakke fra Danmark, endnu engang tak. Alt der var spiseligt er spist, Hihi. //

// Volleyball billeder, tag jer ikke af hvordan jeg ser ud. //

// Chas og jeg på vej hjem fra Lawton. //

Likes

Comments

Hvad er High school? Man ser rigtig mange amerkanske film om hvordan det er at gå i skole her. Jeg er blevet det der hedder "junior" eller 11th grade, som er det næst sidste år inden college. Som jeg har skrevet om tidligere så har jeg de samme fag hverdag, som er:

1st period: US History

Breakfast

2nd period: Broadcast Journalism

3rd period: Speech 1

4th period: Algebra 2

5th period: Animal Science 1

Lunch

6th period: English 4

7th period: Physical education (Volleyball practice)

Er glad for alle mine fag, undtaget matematik som er meget udfordrende. Alle de her fag eller "classes" forgår i forskellige rum og man har fem min til at finde det næste klasseværelse. Fordi min skole er så lille, så er de fem min rigeligt. Skolen er en del mere strikt, hvis du kommer for sent så skal du vise en seddel du har fået fra skolens kontor. Man kan ikke bare gå på toilettet når man har lyst, hos de fleste lærer så skal man skrive på en seddel: sit navn, kl hvad man går, hvad man skal og kl hvad men er kommet tilbage. Der er en dresscode om hvilket tøj du må have på, dine shorts og nederdele skal være en bestemt længde og du må ikke gå med tanktops. De "grader" dine ting nærmest hverdag.

Noget af det bedste ved High School er "teamspirit". Tiptons farver er sort og guld og vi bliver kaldt "tigers". Som sagt så går jeg til volleyball er virkelig glad for det, selvom jeg ikke er den bedste til det. Vi har flere kampe om ugen, men det er rigtig hyggeligt fordi der kommer rigtig mange fra skolen og ser dem. Hver fredag vi har et HS football game har alle fodbold drengene deres kamp trøjer på og de fleste andre (inkl. mig) har en "skole trøje" på. På min skole er der også mulighed for at spise morgenmad på skolen og det synes jeg er rigtig dejligt, fordi så kan jeg sove lidt længere. Ved godt at jeg allerede har vidst de her billeder før, men det her er bare lidt mere generelt om high school.

+ I dag er det femten år siden 9/11, så det er da ret meget fokus på herover lige nu.

Likes

Comments

I denne uge er der sket mange forskellige ting. I torsdags gik vi ud og lavede choirs ligesom alle de andre dage, men pludselig råbte Chas efter mig. Hun stod ved et får og sagde jeg skulle holde den fast så den ikke løb væk. Fåret var i fødsel men baby fåret kunne ikke komme ud og var halv død, men Chas hev den ud og reddet den. Det var noget jeg aldrig troede jeg ville opleve, men vi var begge super glade bagefter. I løbet af de tre uger jeg har været her, har jeg fået alle slags spørgsmål - alt fra har i Snapchat, Pizza, Politi, højhuse i DK? til hvordan vores skolesystem fungerer og om vi går i kirke. I onsdags skulle alle os elever der går i High School tage en drug test, Det er åbenbart noget de gør flere gange om året. Vi startede med at vi skulle udfylde nogle papirer, bagefter fik vi en kop vi skulle tisse i. Vi måtte hverken spole eller vaske hænder før vi havde afleveret koppen - vi vaskede of course hænder bagefter. Om onsdagen kom der også en coordinator fra CETUSA forbi og skulle se mit værelse og bare høre hvordan jeg har det. Jeg bor i et meget lille hyggeligt samfund og det gør at næsten alle på en eller anden måde er i familie f.eks. min US History lærers kone er min Speech lærer, han er også en af mine veninders fætter og hendes far er min Ag lærer og hans bror er basketball coach på skolen. I forgårs gjorde vi os klar til noget der hedder The Free Fair, vi kommer ned med alle mulige forskellige ting og så er der nogle dommere som dømmer tingene - jeg kom med noget hjemmelavet marmelade og en summer booklet som vi havde lavet i skolen. Ellers så har vi haft nogle forskellige øvelser om hvordan vi skal reagerer hvis der sker nogle af de følgende ting - brand, skolebus ulykke og lookdown (skyderi). I går var en rigtig sjov dag, årets første fodbold kamp!! Vi startede ud med at have prep rally, hvor vi gør os klar til dagens kamp og skaber en god energi. Hele dagen så havde fodbold drengene og cheerleaderne deres uniformer på og der var pyntet op på hele skolen. Fodbold kampen var virkelig sjov og stemningen var fantastisk. Jeg var hjemme hos Camry først sammen med Tonya hvor vi gjorde os klar, der var rigtig hyggeligt! Jeg forstod ikke rigtig reglerne, men det var præcis ligesom man ser på film. Jeg snakkede med min dejlige kusine (Kajsa) i dag, altid hyggeligt! Der er de sødeste fire killinger på gården, så vi prøver at tage dem op så de vænner sig til at være omkring mennesker. Håber i har det godt, jeg har det rigtig godt!

// Her venter jeg på skolebussen // Tonya og jeg til the Free Fair //

// Camelia (hun er vores maskot) og jeg // Tonya og jeg //

// Tonya og jeg, inden fodbold kampen // Tonya, Camry og jeg //

// Kamryn og jeg da vi havde frokost // Tonya og jeg var lidt trætte ind fodbold kampen... hehe //

// Camry og jeg filmede kampen til Broadcast // Camry og jeg i matchende trøjer #gotigers //

// Noget af pynten på skolen // En af kattekillingerne //

Likes

Comments

Endnu en uge er gået og jeg har snart været her i en måned. Jeg tager tideligt afsted om morgen til skole og kommer sent hjem efter skole. Bus turen både til og fra skole tager ca. 45 min. I lørdags fik jeg sove morgen, så det var rigtig dejligt, fordi jeg står så tideligt op i hverdagen. Vi gjorde lidt rent og jeg fik skypet med min søster, det var super hyggeligt!! Om søndagen var vi først i kirke, bagefter tog Chas og jeg til et møde med min coordinator og der var fire andre udvekslingsstudenter + deres værtsfamilier. Ellers har jeg bare været i skole og når jeg har kommet hjem så har jeg lavet choirs og hygget med Chas og Scott. Nedenunder kommer der nogle billeder fra den sidste uge.

// Skolens amerikanske fodboldbane // Tonya og jeg //

// Country life <3 // Fra venstre: Mig, Kamryn, Tonya og Camelia //

// Fra venstre: Tonya, mig og Camry //

// Tonya og jeg // Oscar ville gerne være med mig, da jeg lavede matematik lektier //

// Kærlighed til Sonic og Oscar <33 //

Likes

Comments